دوست عزيز ممنون از تاپيك خوبي كه زدي ...واقعا خيلي از نكته ها رو نميدونستم و بقيه هم واسم دوره شد ...
راستش امسال دارم واسه فوق ميخونم(هوش مصنوعي) يكم دير شروع كردم(18 مهر) ولي خب اعتماد به نفسم بد نيست :دي تقريبا تا آخر آبان دروس مشترك(x4) ، تخصصي(x2) و زبان رو يك دور خوندم چندتا مشكل دارم اساسي! اميدوارم بتونم با راهنمايي شما حلش كنم
1.پايه رياضيم ضعيفه وهمين باعث شده كه دروس رياضي رو خوب نخونم الان هم فكر كنم 20 روزي ميشه كه ديگه بهشون نگاه نكردم (ضريب 2)در تمام عمر هم نتونستم تست رياضي رو خوب بزنم زماني هم كه خيلي خونده باشم خيلي راحت با بي دقتي به جواب هاي اشتباه حال ميدم ...ولي خب حداقل بايد اين دروس رو 30 به بالا بزنم تا ي جاي خوب قبول بشم ...
2.بقيه درس ها رو هم بدون اينكه تست بزنم خوندم يعني فقط فهميدم و خط كشيدم ...الان اگه يه فرمول ازم بپرسي كه مربوط به فصل اول باشه نميدونم چيه ولي بلدم باهاش كار كنم !به نظر شما چه جوري ادامه بدم ؟يعني زماني كه اول آذر شد شروع كنم تكي دوره كردن و تست زدن يا يه دور ديگه بخونم بعد تست بزنم ؟!
راستش در روز بيشتر از 6 ساعت درس نميخونم(نميتونم كه بخونم!!) اينجوري خدمتت بگم زماني كه 6 ساعت تموم ميشه واقعا مغزم كار نميكنه ديگه به هيچ وجه نميتونم هيچ كدوم از درس ها رو بفهمم هر كاري هم بگي تست كردم ولي فرقي نميكنه (مثلا يك ساعت خوابيدم ،رفتم يه فيلم تماشا كردم،قدم زدم،دوش گرفتم،غذا خوردم،گيم زدم و ...)ولي باز هنگم ! تنها كاري كه تونستم بكنم زبان خوندم و لغت هايي كه نميدونستم يادداشت كردم ...شيوه درس خوندنم اينجوري كه صبح ها خيلي زود بتونم شروع كنم 8.5 ميخونم تا 12 الي 1 مفيد سه ساعت ازش مياد بيرون ..بعد تا ساعت 3 استراحت ميكنم و دوباره تا 6 بعد از ظهر ميخونم ولي بعدش ديگه نميتونم بخونم
ميرم پاي سيستم و تا چشم به هم ميزنم ساعت شده 11 و بايد برم بخوابم (گرچه بعضي وقت ها ميبينم ساعت 2 نصفه شبه و فرداش به كل خراب ميشه )) ...در آخر ميدونم با توجه به حجم مطالبي كه واسه خوندن موجوده حداقل بايد روي 8 ساعت مفيد بخونم ولي هركاري ميكنم نميشه ...و همين كم كم داره ميره رو اعصابم كه نكنه كم بيارم ...
فلا همين موارد به ذهنم رسيد در ادامه بقيه رو هم ميپرسم
بازم تشكر از تاپيك فوقالعاده اي كه زدي ....
سلام bloody عزیز. ممنون از لطفتون. :blush:
راستش من توی شاخه ریاضی نیستم و شاید جواب بعضی از سوالات شما رو به خوبی نتونم بدم، ولی تجربه (هر چند اندک) خودم رو می نویسم:
1. من برای کنکور ریاضی خیلی کار کردم. به نظر من واقعا ریاضی یعنی فقط تمرین...
واقعا باید تمام فرمول ها و روش های حل مساله رو بارها توی مسائل مختلف کار کرد تا آدم انقدر تسلط پیدا کنه که سرعت و مهارت ذهنش توی حل مسائل عالی بشه.
به جواب های اشتباه هم همه گاهی از روی بی دقتی حال میدن، از جمله خودم (
)، خیلی هم حرص داره، منتها انقدرها این مساله کلیدی نیست. یعنی توی یه امتحان تعدادش انقدرها بالا نمیره که درصد آدم رو خیلی پایین بیاره.
2. اگر دروسی که دارید می خونید بیشتر حالت حفظی دارند یه روش عالی پیشنهاد می کنم: سعی کنید دور دوم تون رو همزمان با خوندن + تست زدن جلو برید.
منتها مثلا این طور نباشه که یه روز کامل فقط بخونید و یه روز کامل تست بزنید. بلکه این طور باشه که مثلا روزی 2 ساعت تست بزنید.
بین خوندن یه مطلب با زدن تست های همون مطلب هم سعی کنید حدود یک هفته فاصله بذارید. اگر این کار رو بکنید در واقع زدن تست هم میشه معادل یه دور خوندن مطالب (چون فاصله زمانی بین شون بوده).
در مورد زمان بندی درس خوندن:
- روشی که توی صفحه اول در مورد نوشتن ساعت بالای اوراق کتاب نوشتم رو امتحان کنید ببینید می تونید ازش استفاده کنید؟ اگه بتونید باهاش Match بشید همین روزی 6 ساعت تون رو از روزی 12 ساعت بقیه مفیدتر می کنه!
- یه عده ای از کسایی که زمان مفید روزشون مثل شما هست، از درس خوندن شبانه سود فوق العاده ای می برند. امتحانش کنید شاید خیلی خوب جواب داد (البته یه مدت طول می کشه تا بدن تون عادت کنه).
مثلا می تونید روزها رو 6-5 ساعت بخوابید، و بعد شب ها از ساعت 9 شب تا 5 و 6 صبح بخونید.
شب ها آروم تره، جاذبه بیرون و رفیق و تلفن و موبایل و اینترنت و خوردنی یخچال و هزار جور چیز #%&* دیگه براتون وجود نداره و تمرکزتون بیشتره. شاید نتیجه عالی یی گرفتید.
- شما هیچ احدی رو توی ایران نمی تونید پیدا کنید که به اندازه این بنده حقیر به اینترنت معتاد و در مقابلش سست عنصر و ضعیف النفس باشه (
)! ولی خوب این قضیه یه راه حل بسیار آسون داره! کتابخونه!!
پناهنده بشید به کتابخونه ها، واقعا عالیه، روزی 5 ساعت اینترنت تون هم با کمک این روش بکنید روزی 2 ساعت (همین کاری که من الآن دارم می کنم).
علت این که بیشتر از 6 ساعت نمی خونید هم به نظرم شاید هنگ کردن نباشه، شاید توی خونه کارهای خیلی زیاد دیگه ای هست که آدم بتونه بکنه و در نتیجه حس درس خوندن از یه حد خاصی بیشتر نیست. ولی توی کتابخونه تنها کار موجود فقط درسه، و این عالیه. :دی
حتی کتابخونه های شبانه روزی هم هستند که می تونید شب ها ازشون استفاده کنید.
به امید خبرهای خوب تون آخرای زمستون. :دی
پ.ن: MARIACHI رو کی بن کرد؟ می خواستیم ببینیم چی کار می کنه! :wacko: