• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بچه خرخون های پی تی - همه چیز در مورد فنون مطالعه و موفقیت تحصیلی

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام چون گفته بودم گزارش اين هفته رو ميگم اين پست رو ميزنم :)

اين هفته جزو يكي از بهترين هفته هاي مطالعاتيم بود
2lkfck5.gif
...با توجه به نكته ها و راهنمايي كه كردي تونستم حدااكثر به 9 ساعت برسم كه فكر ميكنم براي شروع بد نباشه ...
راستش دليل اينكه نميتونستم بيشتر از 6 ساعت بخونم همون كامپيوتر بود !!! فكر ميكردم اگه كمتر كار كنم قراره اتفاقي بيفته ولي بعدش با اتفاق هاي كه افتاد فهميدم واقعا دليلي نداره حتما هر روز به 16 تا سايت سركشي كنم و دوساعت برم انلاين گيم بزنم !

روز اول رفتم كتابخونه ...ساعت كه هفت شد حس غريبي داشتم همه چي رو شكل كامپيوتر ميديدم
computer1.gif
ولي خودم رو كنترل كردم ....شايد باورت نشه ولي جدا سر درد شده بودم كه بعد از 30 مين رفع شد و تونستم ادامه بدم ...

همين نكته تونست بهم كمك كنه و روز هاي بعد كه تصميم گرفتم كتابخونه نرم (چون به شدت به محيط اتاقم عادت كردم و سكوتش از هر چي بيشتر ميرزه )تونستم چند سانس اضافه درس بخونم و به چك كردن ميل ، فيس بوك و پي تي بسنده كنم ...

ولي خب باز امروز دوباره درس نخوندم و اميدوارم مشكلم با جمعه ها هم حل بشه

بازم ممنون

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام چون گفته بودم گزارش اين هفته رو ميگم اين پست رو ميزنم :)

اين هفته جزو يكي از بهترين هفته هاي مطالعاتيم بود
2lkfck5.gif
...با توجه به نكته ها و راهنمايي كه كردي تونستم حدااكثر به 9 ساعت برسم كه فكر ميكنم براي شروع بد نباشه ...
راستش دليل اينكه نميتونستم بيشتر از 6 ساعت بخونم همون كامپيوتر بود !!! فكر ميكردم اگه كمتر كار كنم قراره اتفاقي بيفته ولي بعدش با اتفاق هاي كه افتاد فهميدم واقعا دليلي نداره حتما هر روز به 16 تا سايت سركشي كنم و دوساعت برم انلاين گيم بزنم !

روز اول رفتم كتابخونه ...ساعت كه هفت شد حس غريبي داشتم همه چي رو شكل كامپيوتر ميديدم
computer1.gif
ولي خودم رو كنترل كردم ....شايد باورت نشه ولي جدا سر درد شده بودم كه بعد از 30 مين رفع شد و تونستم ادامه بدم ...

همين نكته تونست بهم كمك كنه و روز هاي بعد كه تصميم گرفتم كتابخونه نرم (چون به شدت به محيط اتاقم عادت كردم و سكوتش از هر چي بيشتر ميرزه )تونستم چند سانس اضافه درس بخونم و به چك كردن ميل ، فيس بوك و پي تي بسنده كنم ...

ولي خب باز امروز دوباره درس نخوندم و اميدوارم مشكلم با جمعه ها هم حل بشه

بازم ممنون

سلام .
خیلی از تحولی که به وجود آوردید توی درس خوندن تون خوشحال شدم. :happy:
در مورد مطالبی که نوشتید چند نکته به ذهنم رسید که خدمت تون بگم:

1. پیشرفت شما توی شیوه های درس خوندن و مطالعه بهتر، تدریجی به وجود میاد. الآن شما توی شروع کار یه تحول مثبت به وجود آوردید که این نشون میده کلا پایه درس خوندن هستید. به مرور یه حالت "شهوت درس خوندن" و یه احساس مثبت از بهبود وضعیت درسی پیدا می کنید که باعث میشه امروزتون در رقابت با دیروزتون وضعیت بهتری پیدا کنه. یعنی می گید حالا که دیروز 8 ساعت خوندم امروز باید بکنمش 9 ساعت، و این جوری میشه که به مرور به پیشرفت های فوق العاده ای از لحاظ کمیت و کیفیت مطالعه دست پیدا می کنید.

2. هر چند برای بچه هایی مثل خودم که به استفاده از کامی عادت دارند، عادت کردن به کتابخونه یه توصیه طلاییه، ولی هیچ توصیه ای نیست که روی همه جواب بده. واقعا آدم باید ببینه کدوم یکی از تکنیک ها با خلق و خوش جور در میاد.
اگه خونه راحت تری همونجا بخون.
یه تکنیک خوب: می تونی نزدیک امتحان برای یه مدت کوتاه (مثلا 15 روز آخر) کامپیوترت رو از کار بندازی!! حتی یادمه یکی از بچه های همین پی تی می گفت دم امتحان که میشه رم های کامپیوتر رو در میارم میدم به بابام و بعد از امتحان ازش پس می گیرم!! :blink: :blink: :lol:
یا مثلا برای یک روز می تونی یه جوری یه بلایی سرش بیاری که تعمیرش یه ربع وقت بخواد که حوصله درست کردنش رو در طول روز نداشته باشی و فقط شب که درس تموم شد بری سراغش!
(خودمونیم، عجب راه حل هایی که نمیدیم ما ها!!!
laugh2.gif
)

3. این یک روزی که نتونستی درس بخونی می تونه یه دوره افت کوتاه محسوب بشه برات.
فقط مواظب باش که زود خودت رو کنترل کنی و به روال معمول برگردی (توضیحات کامل توی آیتم هفدهم پست 2 هست. حتما بخونش).
البته همونطور که توی صفحه یک پیشنهاد کردم اگر هفته خیلی خوبی داشته باشی، می تونی حتی یه روز مثلا جمعه رو به خودت استراحت بدی (به غیر از نزدیک زمان امتحان).

موفق باشی. :happy:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
جالبه، یه یارو حزب اللهیه برداشته مطالب این تاپیک رو کپی کرده توی این تاپیک در یه فروم مذهبی به اسم "کانون گفتمان قرآن"!

بنده به وضوح توی پست اول نوشتم که لطفا اگر مطالب رو جایی می ذارید لینک این تاپیک رو بدید، ولی از لینک هم خبری نیست!

تمام مطالب رو هم عینا Copy - Paste کردند، منهای قسمت دوست جنس مخالف که چون شهامت بیان مطلب رو نداشتند، برداشتند به سبک آقاشون ضرغامی سانسورش کردند و نصفه نیمه گذاشتندش:

نسخه اصلی:
15. دوست جنس مخالف
در این مورد هم واقعا نه میشه تایید کرد، نه میشه رد کرد.

از طرفی من کسی رو دیدم که چند تا دوست دختر داره، و تمام وقت و انرژیش رو صرف روابط دوستیش می کنه و واقعا داره ضربه می خوره از این قضایا و وقتی براش نمی مونه!

از طرف دیگه دختر و پسری رو دیدم که با همدیگه درس می خوندند، و هر روز توی یه کتابخونه به هوای همدیگه از صبح تا شب می موندند و درس می خوندند و به همدیگه انرژی مثبت می دادند.

ولی واقعا با توجه به این که این قضایا حداقل برای آقایون مستلزم صرف انرژی و وقت زیادیه که در بیشتر مواقع باعث ضرر و زیان میشه، توصیه ام اینه که اگر می خواید مثلا چندین ماه رو برای یه امتحان مهم به طور سنگین درس بخونید قید این قضایا رو برای یه مدت بزنید تا بتونید انرژی تون رو بیشتر روی مسائل درسی معطوف کنید.

نسخه سانسور شده ایشون:
15. دوست جنس مخالف
در این مورد هم واقعا نه میشه تایید کرد، نه میشه رد کرد.

از طرفی من کسی رو دیدم که چند تا دوست دختر داره، و تمام وقت و انرژیش رو صرف روابط دوستیش می کنه و واقعا داره ضربه می خوره از این قضایا و وقتی براش نمی مونه!

ولی واقعا با توجه به این که این قضایا حداقل برای آقایون مستلزم صرف انرژی و وقت زیادیه که در بیشتر مواقع باعث ضرر و زیان میشه، توصیه ام اینه که اگر می خواید مثلا چندین ماه رو برای یه امتحان مهم به طور سنگین درس بخونید قید این قضایا رو برای یه مدت بزنید تا بتونید انرژی تون رو بیشتر روی مسائل درسی معطوف کنید.

واقعا ممنونم که چهره واقعی تون رو یه موقع هایی خیلی قشنگ نشون می دین!!

Last edited:

pany

Registered User
لایک‌ها
19
خب این میتونه نشون دهنده مفید بودن مطالب نوشته شده باشه .

تمام مطالب رو هم عینا Copy - Paste کردند، منهای قسمت دوست جنس مخالف که چون شهامت بیان مطلب رو نداشتند، برداشتند به سبک آقاشون ضرغامی سانسورش کردند و نصفه نیمه گذاشتندش

این دیگه خیلی بامزه بود . :happy:

یه بار یکی از لینکهای داغ بالاترین رو باز کردم و دیدم یکی از پستهای من هست که در یک وبلاگی گذاشته شده . اون پست فقط شامل چند عکس و شرح کوتاهی از عکس ها بود.

البته من خوشحال شدم .

-----------------------------

برای اینکه پستم خیلی بی ارتباط نباشه باید بگم من یک عادت بدی دارم و اون هم اینه که فقط در شب امتحانات میان ترم و هفته قبل از امتحانات فاینال به یاد درس خوندن میوفتم و واقعا هم برام سخته .

هر ترمی که میگذره به خودم میگم این ترم دیگه روشم رو عوض میکنم اما انگار نه انگار و باز این موضوع تکرار میشه . البته تا به حال نتایج بدی نگرفته ام اما حتما میتونست بهتر باشه . الان هم باز به زمان

امتحانات فاینال نزدیک شدیم و من در طول شبانه روز مجبورم 5-6 ساعت میخوابم .

یه استادی داشتیم که میگفت منم همینطوری بودم و فقط تو شرایط استرس زا و کمبود وقت بود که میتونستم درس بخونم .

Last edited:

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
من یک عادت بدی دارم و اون هم اینه که فقط در شب امتحانات میان ترم و هفته قبل از امتحانات فاینال به یاد درس خوندن میوفتم و واقعا هم برام سخته .

هر ترمی که میگذره به خودم میگم این ترم دیگه روشم رو عوض میکنم اما انگار نه انگار و باز این موضوع تکرار میشه . البته تا به حال نتایج بدی نگرفته ام اما حتما میتونست بهتر باشه . الان هم باز به زمان

یه استادی داشتیم که میگفت منم همینطوری بودم و فقط تو شرایط استرس زا و کمبود وقت بود که میتونستم درس بخونم .
سلام.
فکر میکنم 90 درصد دانشجو های دانشکده ما هم همه شب امتحانی هست.البته خودمم هم تا حدودی همینطوری هستم.
مشکل اصلی این روش فشار آمدن زیاد به ذهن بعد از گذشت حدود 1 هفته از مطالعه زیاد و مستمر که باعث پایین آمدن زمان مفید مطالعه میشه.
خودم هم تا ترم 2-3 همین طوری بودم ولی دیگه بعد دیدم درسا خیلی سخت دارن میشن دیگه چند ترمی هست از 1.5 ماه مونده به امتحانا شروع میکنم این ترم هم یه 10 روزی هست که شروع کردم ولی تا حالا هنوز بیش از روزی 3 ساعت نخوندم!:(

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
جالبه، یه یارو حزب اللهیه برداشته مطالب این تاپیک رو کپی کرده توی این تاپیک در یه فروم مذهبی به اسم "کانون گفتمان قرآن"!

بنده به وضوح توی پست اول نوشتم که لطفا اگر مطالب رو جایی می ذارید لینک این تاپیک رو بدید، ولی از لینک هم خبری نیست!

تمام مطالب رو هم عینا Copy - Paste کردند، منهای قسمت دوست جنس مخالف که چون شهامت بیان مطلب رو نداشتند، برداشتند به سبک آقاشون ضرغامی سانسورش کردند و نصفه نیمه گذاشتندش:

نسخه اصلی:

نسخه سانسور شده ایشون:

واقعا ممنونم که چهره واقعی تون رو یه موقع هایی خیلی قشنگ نشون می دین!!

متاسفانه اينجا ايران دوست من ...به قول پني جان اين كارشون نشون ميده مطالب شما چقدر مفيد و ارزشمند بوده ...ولي كار زشتيه با توجه با تذكري كه دادي اين كار رو كرده ...باز خوبه كه آخرش ننوشته كار خودم بوده !!ولي به نظر من حتما بهش بگو لينك و اسم شما رو بزاره ...
يادمه چند وقت پيش يه مطلب راجع به سريال لاست نوشتم تو وبلاگم ....بعد از اون ديدم همه جا بدون ذكر نام و منبع نقل كردن به يكي دو نفر تذكر دادم (يكيش همين فروم پي تي) طرف ناراحت هم شده بود چرا بهش تذكر دادم و ميگفت به شما ربطي نداره !!!
خلاصه نميشه كرد ولي به نظر من حتما در قالب يه كتابچه چاپش كن ارزشش رو داره ...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خب این میتونه نشون دهنده مفید بودن مطالب نوشته شده باشه .

این دیگه خیلی بامزه بود . :happy:

یه بار یکی از لینکهای داغ بالاترین رو باز کردم و دیدم یکی از پستهای من هست که در یک وبلاگی گذاشته شده . اون پست فقط شامل چند عکس و شرح کوتاهی از عکس ها بود.

البته من خوشحال شدم .

-----------------------------

برای اینکه پستم خیلی بی ارتباط نباشه باید بگم من یک عادت بدی دارم و اون هم اینه که فقط در شب امتحانات میان ترم و هفته قبل از امتحانات فاینال به یاد درس خوندن میوفتم و واقعا هم برام سخته .

سلام پانی جان. خوبی؟ :blush:
ممنون، لطف دارید به تاپیک. :دی
والله وقتی آدم می نویسه که لینک مطالب رو ذکر کنید انتظار داره طرف رعایت کنه. نه اینکه بیاد عینا کپی پیست کنه و بعد هم مطابق سلیقه خودش سانسورش کنه!! :blink:
اینم البته بگم: من به این قضیه عادت دارم!
اون یکی تاپیکی که توی امضام هست (مقایسه دی وی دی ها) توی شونصد تا فروم و صفحه و ... بدون اجازه من کپی پیست شده (البته مشکلی هم نداشتم با کپی شدن مطالب اون یکی). از این تعجبمه که طرف ورداشته دقیقا یه خطش رو که با طرز فکر ورشکسته شون جور در نمی اومده سانسور کرده و لینک مطلب اصلی رو هم نذاشته که یه وقت دوزاری کسی نیافته!
N_aggressive%20(19).gif

------------------------------
در مورد مشکلی که نوشته بودی، به نظرم بهتره دقیقا ریشه یابی کنی ببینی علت اینکه در طول ترم کمتر می خونی چیه؟ یه تفریح خاص؟ انرژی زیادی که شغلت ازت می گیره؟ بی حوصلگی؟...
به نظرم یه راه حل فوق العاده برای اکثر مشکلاتی که به کم خوندن در طول ترم می تونند منجر بشند، اینه که خودت رو مقید به روزی 3-2 ساعت موندن توی کتابخونه کنی، و توی کتابخونه هم وقتت رو مطابق اون فرمولی که توی پست دو نوشتم زمان بندی کنی تا مفید استفاده بشه. در مورد انتخاب منابع هم باید دقت کنی منابع درسی مختصر و مفیدتری انتخاب بشه که این میزان وقت برای تمرین مطالب درسیت کافی باشه. بعدش هم که درست تموم شد می تونی با خیال راحت بری سراغ تفریحات سالم. :دی
موفق باشی.
4xvim2p.gif

متاسفانه اينجا ايران دوست من ...به قول پني جان اين كارشون نشون ميده مطالب شما چقدر مفيد و ارزشمند بوده ...ولي كار زشتيه با توجه با تذكري كه دادي اين كار رو كرده ...باز خوبه كه آخرش ننوشته كار خودم بوده !!ولي به نظر من حتما بهش بگو لينك و اسم شما رو بزاره ...
يادمه چند وقت پيش يه مطلب راجع به سريال لاست نوشتم تو وبلاگم ....بعد از اون ديدم همه جا بدون ذكر نام و منبع نقل كردن به يكي دو نفر تذكر دادم (يكيش همين فروم پي تي) طرف ناراحت هم شده بود چرا بهش تذكر دادم و ميگفت به شما ربطي نداره !!!
خلاصه نميشه كرد ولي به نظر من حتما در قالب يه كتابچه چاپش كن ارزشش رو داره ...
درسته Bloody عزیز، متاسفانه کاریش نمیشه کرد، ولی آدم یه وقتایی از دیگران توقع حداقل های اخلاقی رو داره که آدم رو ناامید می کنند!
N_aggressive%20(19).gif

خصوصا که یه عده به قول شما می نویسند "کار خودم بود" که این دیگه خیلی جالبه!
ای کاش یه عده ای حداقل یه بار خودشون زحمت "تهیه" اطلاعات رو می کشیدند تا می فهمیدند یعنی چی؟!

پ.ن:
مرسی وبلاگ! عجب پربازدیده!! :دی

mortez@

Registered User
لایک‌ها
0

pany

Registered User
لایک‌ها
19
سلام پانی جان. خوبی؟ :blush:
ممنون، لطف دارید به تاپیک. :دی
والله وقتی آدم می نویسه که لینک مطالب رو ذکر کنید انتظار داره طرف رعایت کنه. نه اینکه بیاد عینا کپی پیست کنه و بعد هم مطابق سلیقه خودش سانسورش کنه!! :blink:
اینم البته بگم: من به این قضیه عادت دارم!
اون یکی تاپیکی که توی امضام هست (مقایسه دی وی دی ها) توی شونصد تا فروم و صفحه و ... بدون اجازه من کپی پیست شده (البته مشکلی هم نداشتم با کپی شدن مطالب اون یکی). از این تعجبمه که طرف ورداشته دقیقا یه خطش رو که با طرز فکر ورشکسته شون جور در نمی اومده سانسور کرده و لینک مطلب اصلی رو هم نذاشته که یه وقت دوزاری کسی نیافته!
N_aggressive%20(19).gif

------------------------------
در مورد مشکلی که نوشته بودی، به نظرم بهتره دقیقا ریشه یابی کنی ببینی علت اینکه در طول ترم کمتر می خونی چیه؟ یه تفریح خاص؟ انرژی زیادی که شغلت ازت می گیره؟ بی حوصلگی؟...
به نظرم یه راه حل فوق العاده برای اکثر مشکلاتی که به کم خوندن در طول ترم می تونند منجر بشند، اینه که خودت رو مقید به روزی 3-2 ساعت موندن توی کتابخونه کنی، و توی کتابخونه هم وقتت رو مطابق اون فرمولی که توی پست دو نوشتم زمان بندی کنی تا مفید استفاده بشه. در مورد انتخاب منابع هم باید دقت کنی منابع درسی مختصر و مفیدتری انتخاب بشه که این میزان وقت برای تمرین مطالب درسیت کافی باشه. بعدش هم که درست تموم شد می تونی با خیال راحت بری سراغ تفریحات سالم. :دی
موفق باشی.
4xvim2p.gif

نمیدون دلیل این رویه بد چیه . بله پست دوم این تاپیک رو خوندم اما یه مشکلی وجود داره و اون هم استفاده من از دیکشنری انلاین برای لغات مشکل و تخصصی هست . بنابراین همیشه باید با لپ تاپ به

کتابخونه برم که خب این خودش باعث میشه بخشی از وقت مطالعه ام رو به گشت و گذار در اینترنت اختصاص بدم . بنابراین متاسفانه کتابخونه مکان خوبی برای من نیست و البته این مشکل و عادت بد رو

در خونه هم دارم که البته شدتش کمتره . به هر حال مقداری اراده لازم هست ...

در مورد منابع درسی هم مشکلی ندارم و معمولا از منابع مختصر و مفید :happy: و نت های نوشته شده در سر کلاس استفاده میکنم .

ممنون برای وقتی که گذاشتی .

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه سئوال ! تاحالا شده وقتی میخواین درس بخونین .. خوابتون بگیره !؟!؟
واسه این موضوع راه حلی نیست !! بدجور این موضوع اذیتم میکنه:(

- کنکور!
و یه چیز دیگه مثلا الان این برنامه هم هستش .. اگه بخواین این برنامه هفتگی رو زمان بندی کنین چه جوری زمان بندی میکنین و اولویت به چه شکلی .. هر روز چندتا کتاب و چند ساعت
برنامه کنکور

Last edited:

Mehran NZ

Registered User
لایک‌ها
1
من از 20 تا 30 دقیقه در هر نوبت درس خوندن کردم 1.5 تا 2 ساعت و از 4 تا 6 ساعت شدم 10 تا 12 ساعت که پیشرفت خوبیه بنظرم (حالا امتحانات تموم بشه می خوام 1 ماه اول و بشینم فقط برای کنکور بخونم که اگه خدا بخواد درستش کنم تا 13 ساعت که هم برا کنکور خونده باشم هم سیستم بدنیم و مهک بزنم)
mahi58 جان اگه سال دیگه ارشد رتبه خوب بیارم یه شیرینی همچین درست و حسابی پیش من خواهی داشت!
===============
در مورد خواب -همون خستگی چشم بیشتر منظورم هست وگرنه خواب و که راه نداره باید بری بخوابی- هم آدم باید سیستم بدنیش و در بیاره من ساعت 8 تا 8.5 غروب که می شه (معادل 8 تا 9 ساعت درس خوندن) چشام سیاهی میره و میرم باشگاه بعد از 10.5 دوباره شروع می کنم تا 2 شب سه ساعت دیگه می تونم بخونم!
وسط استراحتها هم (مال من نیم ساعته است) اگه می بینی چشات خستست برو بیرون هوای تازه بخوره مثلا تو حیاط دو تا چرخ بزن و چه می دونم ماشینت و بشور لول

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من از 20 تا 30 دقیقه در هر نوبت درس خوندن کردم 1.5 تا 2 ساعت و از 4 تا 6 ساعت شدم 10 تا 12 ساعت که پیشرفت خوبیه بنظرم (حالا امتحانات تموم بشه می خوام 1 ماه اول و بشینم فقط برای کنکور بخونم که اگه خدا بخواد درستش کنم تا 13 ساعت که هم برا کنکور خونده باشم هم سیستم بدنیم و مهک بزنم)
mahi58 جان اگه سال دیگه ارشد رتبه خوب بیارم یه شیرینی همچین درست و حسابی پیش من خواهی داشت!
===============
در مورد خواب -همون خستگی چشم بیشتر منظورم هست وگرنه خواب و که راه نداره باید بری بخوابی- هم آدم باید سیستم بدنیش و در بیاره من ساعت 8 تا 8.5 غروب که می شه (معادل 8 تا 9 ساعت درس خوندن) چشام سیاهی میره و میرم باشگاه بعد از 10.5 دوباره شروع می کنم تا 2 شب سه ساعت دیگه می تونم بخونم!
وسط استراحتها هم (مال من نیم ساعته است) اگه می بینی چشات خستست برو بیرون هوای تازه بخوره مثلا تو حیاط دو تا چرخ بزن و چه می دونم ماشینت و بشور لول
خب آخه خوابم واقعا نمیاد فقط موقع کتاب خوندن یا روزنامه خوندن کلا خنیازه زیاد میکشم .. !!
اینجام نه حیاط داره نه پارکینگ که ماشینو بتونم بشورم :D ، شاید بهتر باشه برم تو اون خونه متروکمون درس بخونم تا راه فرار نداشته باشم :D

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
یکی از دوستان ما رسما *** توی حال ما. قرار بود حذف اضافه خودش رو که انجام میده مال من رو هم انجام بده. خودش پشیمون شده بود برای ما هم نزد. خلاصش الان منم و یه کتاب 350 صفحه ای و 3 روز وقت. میشه از توش یه 10 بیرون کشید؟

پ.ن : امتحان تستی هست 90% که جای بسی امیده :D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یه سئوال ! تاحالا شده وقتی میخواین درس بخونین .. خوابتون بگیره !؟!؟
واسه این موضوع راه حلی نیست !! بدجور این موضوع اذیتم میکنه:(

- کنکور!
و یه چیز دیگه مثلا الان این برنامه هم هستش .. اگه بخواین این برنامه هفتگی رو زمان بندی کنین چه جوری زمان بندی میکنین و اولویت به چه شکلی .. هر روز چندتا کتاب و چند ساعت
برنامه کنکور
سلام. :)
ببین در مورد سوالاتی که پرسیدی توی پست 2 مطالب زیادی پیدا میشه.
ولی کلا در مورد خواب آلودگی و راه های پیشگیری ازش:

- اگه به جای خونه توی کتابخونه درس بخونید خیلی کمتر وسوسه میشید که بخوابید. در ضمن توی کتابخونه اگر هم بخوابید چون توی حالت نشسته هستید حداکثر نیم الی یک ساعت بیشتر طول نمی کشه. ولی توی خونه آدم می خوابه و بیدار شدنش با خداست...

- سعی کنید برنامه خواب مشخصی داشته باشید و شبها رو حدود 7-6 ساعت استراحت کنید. اگر یه شب ساعت 12 بخوابید، یه شب 1 و یه شب هم 2، بدن تون قاطی می کنه و همیشه روزها خواب آلوده هستید. سر یه ساعت مشخص برید توی تخت خواب.

- تنظیم حرارت محیط مطالعه خیلی مهمه. اگر توی یه محیط بیش از حد گرم درس بخونید زود خواب تون می گیره.

- از خوردن و آشامیدن مواد خواب آور مثل شیر (خصوصا شیر گرم)، و ماست قبل از مطالعه خودداری کنید. همچنین از مصرف داروهای خواب آور (و کلا مصرف داروی سرخود) خودداری کنید. خیلی از داروهای سرماخوردگی، سرفه، آرام بخش ها و ... که مردم مثل نقل و نبات می خورند خواب آور های قوی هستند.

----------------------
در مورد برنامه ریزی کنکورتون هم من چون خیلی وقته از جو کنکور دورم و قوانین فعلی کنکور رو دقیق نمی دونم، به عهده بچه های کنکوری می ذارم.
ولی یه تجربه شخصی: دروسی که ضریب بالای 2 دارند (ضریب 3 یا 4) رو حتما یه طوری بخونید که بالای 80 (ترجیحا 90 به بالا) بزنید. باور نمی کنید که چه اثر وحشتناکی روی رتبه تون می ذاره. :happy:

موفق باشید. :)
آخ جون شیرینی!
eyepopping.gif

خیلی دوست دارم توی همین تاپیک خبر موفقیتت رو بشنوم رفیق.
joytears.gif

سلام
یکی از دوستان ما رسما *** توی حال ما. قرار بود حذف اضافه خودش رو که انجام میده مال من رو هم انجام بده. خودش پشیمون شده بود برای ما هم نزد. خلاصش الان منم و یه کتاب 350 صفحه ای و 3 روز وقت. میشه از توش یه 10 بیرون کشید؟

پ.ن : امتحان تستی هست 90% که جای بسی امیده :D
چی شده همه بر و بکس استقلالی اومدن توی این تاپیک؟
esteghlal.gif

جای بسی افتخاره. :دی

حتما قسمت سوم پست 2 تاپیک رو (برنامه زمانی درستی برای مطالعه داشته باشید) بخون. خیلی می تونی استفاده کنی از ایده هاش.
مثلا به نظر من می تونی روز اول 150 صفحه ، روز دوم هم 150 صفحه دیگه، و روز آخر هم 50 صفحه آخر به اضافه نمونه سوال بزنی (باید سعی کنی روزی حداقل 10 ساعت مفید و ساعتی 15 صفحه، یعنی هر 4 دقیقه یک صفحه بخونی).
قطعا بالاتر از 10 میاری (شاید هم خیلی بالاتر). :دی

موفق باشی. :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
والا جای بسی افتخاره که یه اس اس .. این تاپیک رو زده . ماهم گفتیم .. جمع همه جمعه . ما اس اسیا درس خون چرا نیایم :D

میگم هر روز یه درس اختصاصی و یه درس عمومی بخونم نه ؟!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
والا جای بسی افتخاره که یه اس اس .. این تاپیک رو زده . ماهم گفتیم .. جمع همه جمعه . ما اس اسیا درس خون چرا نیایم :D

میگم هر روز یه درس اختصاصی و یه درس عمومی بخونم نه ؟!

130fs1258263.gif

این که مثلا هر روز چه درسی رو بخونی واقعا به عهده خودته و انقدرها مشکل حادی برات ایجاد نمی کنه، ولی اگر مثلا ساعاتی از روز رو که مغزت بازدهی بهتری داره (مثلا صبح ها) برای دروس سخت تر مثلا دروس اختصاصی بذاری، و ساعاتی از روز که یه کم مغز کمتر جواب میده مثل بعد از ناهار و بعد از شام رو برای عمومی ها معمولا نتیجه بهتری میده.

البته باز هم اصلا سخت نگیر، انقدرها از این قضیه ضربه نمی خوری. فقط چیزی که خیلی مهمه اینه که روی دروسی که ضریب بالا دارند وقت بیشتری بذاری. :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اگه بخوای رتبه بالا بیاری واقعا باید از همه چی بزنم ؟!
آره؟ :(
بازی نکنم؟؟ فکر کن! نهههه!!
نت نیامم .. عمرا :(

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
مثلا به نظر من می تونی روز اول 150 صفحه ، روز دوم هم 150 صفحه دیگه، و روز آخر هم 50 صفحه آخر

این که به 500 تا نرسید :blink:

ادیت : OH OH اشتباه تایپی از من بود. 530 منظورم بود نه 350 :blush: شرمنده

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
اگه بخوای رتبه بالا بیاری واقعا باید از همه چی بزنم ؟!
آره؟ :(
بازی نکنم؟؟ فکر کن! نهههه!!
نت نیامم .. عمرا :(
نه نه، باور کن اصلا لازم نیست این کار رو بکنی...
اصلا اگر بخوای همه چیز رو کنار بذاری کار اشتباهیه!
دلایلش رو توی صفحه یک مفصل نوشتم.
توی پست 2 شماره 5 (راه حل مشکل اعتیاد به کامپیوتر، اینترنت، نوار، سی دی، شو، فیلم، عکس، پاسور، و ...) رو بخون. ;)

این که به 500 تا نرسید :blink:

ادیت : OH OH اشتباه تایپی از من بود. 530 منظورم بود نه 350 :blush: شرمنده

خوب ببین کارت یه خورده سخت تر شد. با این حجم نباید می موند برای روزهای آخر. :(
ولی نگران نباش. مثلا میشه 200 صفحه روز اول و 200 صفحه روز دوم و 130 صفحه + نمونه سوال در روز سوم خوند (روزی 10 ساعت وقت مفید یعنی 600 دقیقه و هر صفحه 3 دقیقه).
مشکل اینجاست که اگر صفحات بزرگ و با فونت ریز باشند ممکنه نرسی همه اش رو بخونی. در این صورت به نظرم بهتره با بچه های دیگه یا استاد درس مشورت کنی که کدوم مباحث مهم تر هستند و منتخبی از اون 530 صفحه (نه همه اش) رو بخونی.
یا این که مثلا اگر امتحانش معروفه به این که سوال تکراری زیاد داره هر جوری هست یه 700-600 تا نمونه سوال گیر بیاری و بزنی.
موفق باشی. نتیجه اش رو هم خبر بده. :دی :)

Last edited:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
من تازه پست 2 رو خوندم. البته امتحان داشتم که نخوندم. من یکی از مواردی که مشکل دارم همین که از کی شروع کنم :( همیشه میگم حالا شنبه بیاد بعد. خلاصه میشه امتحان و نصف هم نخوندم. هیچی کلی بدبختی دارم سر امتحان.

خوب ببین کارت یه خورده سخت تر شد. با این حجم نباید می موند برای روزهای آخر. :(
ولی نگران نباش. مثلا میشه 200 صفحه روز اول و 200 صفحه روز دوم و 130 صفحه + نمونه سوال در روز سوم خوند (روزی 10 ساعت وقت مفید یعنی 600 دقیقه و هر صفحه 3 دقیقه).
مشکل اینجاست که اگر صفحات بزرگ و با فونت ریز باشند ممکنه نرسی همه اش رو بخونی. در این صورت به نظرم بهتره با بچه های دیگه یا استاد درس مشورت کنی که کدوم مباحث مهم تر هستند و منتخبی از اون 530 صفحه (نه همه اش) رو بخونی.
یا این که مثلا اگر امتحانش معروفه به این که سوال تکراری زیاد داره هر جوری هست یه 700-600 تا نمونه سوال گیر بیاری و بزنی.
موفق باشی. نتیجه اش رو هم خبر بده. :دی :)
بله قطعا گفتم که متاسفانه یه مشکلاتی پیش اومد که...
از قدیم گفتن هر چی سنگه مال پای لنگه اینه ها. امسال کتاب هم عوض شده :lol: یعنی نمونه سوال بی نمونه سوال البته یه موضوع هست اما خب نویسندش عوض شده. اما چون دور اول هست سوال میدن یه موردی هست یا سوال رو فوق الغاده اسون میدن یا فوق الغاده سخت. خدا کنه شانسمون اولی بیفته. کلا چون میدونم هر چقدر هم فشرده بخونم نمیرسم تمومش کنم یا برسم هم چیز زیادی ازش نمیفهمم تصمیم بر این شد دو روز اول هر چقدر تونستم بخونم روز سوم فقط اون قسمتهایی که خوندم رو مرور کنم. اینطوری فکر کنم بهتر باشه.
خدا رحم کنه.

بالا