سلام چون گفته بودم گزارش اين هفته رو ميگم اين پست رو ميزنم
اين هفته جزو يكي از بهترين هفته هاي مطالعاتيم بود
...با توجه به نكته ها و راهنمايي كه كردي تونستم حدااكثر به 9 ساعت برسم كه فكر ميكنم براي شروع بد نباشه ...
راستش دليل اينكه نميتونستم بيشتر از 6 ساعت بخونم همون كامپيوتر بود !!! فكر ميكردم اگه كمتر كار كنم قراره اتفاقي بيفته ولي بعدش با اتفاق هاي كه افتاد فهميدم واقعا دليلي نداره حتما هر روز به 16 تا سايت سركشي كنم و دوساعت برم انلاين گيم بزنم !
روز اول رفتم كتابخونه ...ساعت كه هفت شد حس غريبي داشتم همه چي رو شكل كامپيوتر ميديدم
ولي خودم رو كنترل كردم ....شايد باورت نشه ولي جدا سر درد شده بودم كه بعد از 30 مين رفع شد و تونستم ادامه بدم ...
همين نكته تونست بهم كمك كنه و روز هاي بعد كه تصميم گرفتم كتابخونه نرم (چون به شدت به محيط اتاقم عادت كردم و سكوتش از هر چي بيشتر ميرزه )تونستم چند سانس اضافه درس بخونم و به چك كردن ميل ، فيس بوك و پي تي بسنده كنم ...
ولي خب باز امروز دوباره درس نخوندم و اميدوارم مشكلم با جمعه ها هم حل بشه
بازم ممنون
اين هفته جزو يكي از بهترين هفته هاي مطالعاتيم بود
راستش دليل اينكه نميتونستم بيشتر از 6 ساعت بخونم همون كامپيوتر بود !!! فكر ميكردم اگه كمتر كار كنم قراره اتفاقي بيفته ولي بعدش با اتفاق هاي كه افتاد فهميدم واقعا دليلي نداره حتما هر روز به 16 تا سايت سركشي كنم و دوساعت برم انلاين گيم بزنم !
روز اول رفتم كتابخونه ...ساعت كه هفت شد حس غريبي داشتم همه چي رو شكل كامپيوتر ميديدم
همين نكته تونست بهم كمك كنه و روز هاي بعد كه تصميم گرفتم كتابخونه نرم (چون به شدت به محيط اتاقم عادت كردم و سكوتش از هر چي بيشتر ميرزه )تونستم چند سانس اضافه درس بخونم و به چك كردن ميل ، فيس بوك و پي تي بسنده كنم ...
ولي خب باز امروز دوباره درس نخوندم و اميدوارم مشكلم با جمعه ها هم حل بشه
بازم ممنون