داداش من .یکمی منطقی تر برخورد کنیم
اون ترکیه جاده های دربو داغونی داره. فوق العاده افتضاح
توی همین ایران هم جاده هامون که داغون ، اکثرا هم کوهستانی . از یک ور ماشین هامون خوب نیستند. همه این شرایط دست به دست هم داده تا یک محدودیت سرعتی ایجاد بشه درست !
آخه چقدر کنترل. اینا دقیقا مثل بحث سرعت گیر میمونه توی سطح شهر ! سرعت گیر یعنی هوشه ه ه ه ه ه ! ببخشیدا ! یعنی هوی. آدمی که نمیفهمی آروم برو. یعنی توهین به شعور راننده ! من هیچ کجا جز ایران سرعت گیر ندیدم والا ! توی کوچه برزن هامونم داریم !
باید باید باید فرهنگ سازی بشه بین خود رانننده ها ! خود من توی 99.9 درصد وقت ها توی جاده نهایت 110 میرم ! کمربند میبندم. با تلفنم صحبت نمیکنم. چیزی بیرون نمیریزم !
ولی مردم ما اکثرا بلا نیسبت آدم های فهمیده شتر سواری میکنند. بی حوصلن اصلا . رانندگی و راه رو جز لذت کار قرار نمیدن. سوار میشن یک گازی بدن که برسن ! همین ...
سلام دوست عزیز
من 4 5 بار ترکیه رفتم و به هیچ عنوان جاده و اتوبانشون با ایران قابل مقایسه نیست چند لول از ایران بالاتره کیفیتش
ماشین ها همه مدل بالا و به ندرت ماشین قدیمی میبینید
در مورد سرعت گیر من چندین کشور رو دیدم که دارند مخصوص ایران نیست
همین سرعت گیر هم نباشه این ملت دیگه هیچی حالیشون نیست....
در مورد لذت...
کسی هم هست مگه لذت ببره تو این آشغالدونی به اسم ایران ؟
همه چی رو مخه آدمه همه چی
همه با هم درگیر
همه فکر میکنن حق باهاشونه...
شما بهترین ماشین دنیا رو هم سوار بشید تو بهترین جاده با سرعت بالای 100 120 بهترین واکنش رو فرصت ندارید انجام بدید
خودروهای داخلی از 7 سال دفاع مقدس بیشتر کشته داده !
به شدت موافق این هستم که میزان جریمه ها 10 برابر بشه تا اون بیشعور چراغ قرمز رو جرات نکنه رد کنه بزنه مردم رو ناکار کنه
یا مثل ادم با سرعت قانونی حرکت کنه جون مردم بیگناه رو بخطر نندازه با حماقتش