• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین سرعتی که ثبت کردید

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چرا این دو ماشین؟؟ از پراید که بهتره
:lol:

خجالت بکش
برو سریع وضو بگیر استغفار کن-- قبل از اینکه خدا از وسیلش برای تغییر مرگ و زندگیت استفاده کنه
2رکت نماز شکر به جا بیار و برای روح عمام و شهدا که با فدا نمودن جان خود چنین امکاناتی رو برای نسل امروز فراهم نمودن سپاسگذاری کن
اگه این پراید نبود الان باید با قاطر میرفتی شهر خرید!!!

Mr_cute

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
باهات موافقم حداقل در مورد خودم اینجوریه
آقا نمیدونم چه مرضیه من از اول رانندگیم اینجوری بودم
کلا چه تو جاده چه اتوبان من سرعت مجاز نمیرم دیگه خیلی مراعات کنم 130 تا برم
بعد خدا نکنه یکی بیاد پشت سرم چراغ بده یا کلا سرعتش زیاد باشه
نمیدونم چه مرضیه حتما باید یارو رو بگیرم تا یارو چشش بیفته ماشین من که مثلا پرشیا یا 206 عجب ماشینیه بابا
اومد منو گرفتا
اگه ماشین طرفم خارجی باشه که دیگه خر کیف میشم
کلا نمیدونم من اینجوریم یا اکثرا اینجورین ولی خب چنتا از دوستام خودشون میگن مثل من هستن
سعی کردم خودمو کنترل کنم و چنبارم بی اعتنا شدم و راه خودمو رفتم ولی نشد باز اومدم سر خونه اول

باید تلاش کرد ولی میشه منم یه زمان اینجوری بودم الان خیلی بهتر شدم ولی واقعا بعضیا تنشون میخاره
یه بار به خاطر یه سبقت از راست کم مونده بود دار فانیو بخونم ازون به بعد آدم شدم همچین، خدا کنه همه همیشه تنشون سلامت باشه و درست رانندگی کن

eimin

Registered User
لایک‌ها
354
خير
عشقه منه
همه دنبالشن!

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
بنز c200 کمپرسر مدل ۲۰۱۱ ، ۱۳۰ کیلومتر در ساعت
۲ نفر سر نشین
حدود ۱۰،۱۵ دقیقه
مجبورم کردن سرعت بالاتر از حد مجاز برم ! تهدیدم کردن آب یخ می ریزن تو یقه ام !

پینوشت: کلا به خاطر، خاطره ی بدی که اوایل دوران رانندگی م داشتم از سرعت بالای ۱۰۰ تا ترس دارم

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
این چه مرضیه که همه گیر شده ؟

ماشین پشتی 100 متر فاصله داره با ما با 80 تا داره میاد... راهنما چپ که میزنیم , 160 تا گوله میکنه که اون زودتر بره رد بشه...

خیابون و جاده شده محلی واسه تصفیه حساب شخصی ملت از همدیگه

xhacker42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
xantia 2000
speed 210
niyayesh
hesi ke dashtam control khub bud vali ye chizaeee hey flash mizad lollllllll

to hamun otoban ba nez c200 turbo limited
speed 250 ~
niyayesh baz
hes control vageh an bala + film bardari dorbin ha

xhacker42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ماشین پشتی 100 متر فاصله داره با ما با 80 تا داره میاد... راهنما چپ که میزنیم , 160 تا گوله میکنه که اون زودتر بره رد بشه...

ay goftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
باهات موافقم حداقل در مورد خودم اینجوریه
آقا نمیدونم چه مرضیه من از اول رانندگیم اینجوری بودم
کلا چه تو جاده چه اتوبان من سرعت مجاز نمیرم دیگه خیلی مراعات کنم 130 تا برم
بعد خدا نکنه یکی بیاد پشت سرم چراغ بده یا کلا سرعتش زیاد باشه
نمیدونم چه مرضیه حتما باید یارو رو بگیرم تا یارو چشش بیفته ماشین من که مثلا پرشیا یا 206 عجب ماشینیه بابا
اومد منو گرفتا
اگه ماشین طرفم خارجی باشه که دیگه خر کیف میشم
کلا نمیدونم من اینجوریم یا اکثرا اینجورین ولی خب چنتا از دوستام خودشون میگن مثل من هستن
سعی کردم خودمو کنترل کنم و چنبارم بی اعتنا شدم و راه خودمو رفتم ولی نشد باز اومدم سر خونه اول

خوب شما هم کسی جلوت باشه نور بالا نمیزنی بره کنار ؟

حداکثر سرعت 120 تاس
شما با 130 تا بیای باید به جلویی که 120 تا قانونی میره نور بالا میزنی برو کنار

یکی هم که 140 تا داره میاد به شما نور میزنه برو کنار

کل کل تو رانندگی مساویه با بدختی و بیچارگی و پشیمونی فقط کافیه یه اتفاق بیفته خدایی نکرده

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499

یا داری با حداکثر سرعت مجاز توی لاین سبقت حرکت می کنی، یارو می یاد پشتت در عرض سه صدم ثانیه ۲۵ بار نور بالا می زنه ۳۷ با بوق ! بعد تا میای لاین رو عوض کنی از بالا و راست و زیرت سبقت می کیره ! بدتر از همه ی این ها چراغ قرمز ! هنوز چراغ سبز نشده ! یارو دستش رو می ذاره رو بوق !

mh_nox

Registered User
لایک‌ها
151
هرچند مال دوران جوونی بود
اما
با پرابد صندوق دار
170 تا !!!!!!!!

اما از اون به بعد دیکه 120 30 تا بیشتر نرفتم با هیچ ماشینی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یا داری با حداکثر سرعت مجاز توی لاین سبقت حرکت می کنی، یارو می یاد پشتت در عرض سه صدم ثانیه ۲۵ بار نور بالا می زنه ۳۷ با بوق ! بعد تا میای لاین رو عوض کنی از بالا و راست و زیرت سبقت می کیره ! بدتر از همه ی این ها چراغ قرمز ! هنوز چراغ سبز نشده ! یارو دستش رو می ذاره رو بوق !

همینه که یه خارجی میاد از رو پل هوایی فیلم میگیره و میگه این مردم دیوانه ان !
واقعا هم همینه
بچه 13 ساله دستش ماشین میدن همین میشه دیگه

توی ترکیه اگه تو جاده شما از سرعت مجاز بیشتر برید 3000 لیر جریمه میشید ... یعنی 6 میلیون تومن
اینجا تا چند سال پیش کسی کمربند نمیبست
حالا 10 15 تومن جریمه کردن 99% دارن میبندن

بیان بگن هرکی تو جاد 100 تا بیشتر رفت کلا ماشینشو میخوابونیم و 4 میلیون هم باید جریمه بده گواهینامش هم باطل بشه...

دلم میخواد فقط بریم تو جاده ببینیم کی جرات داره باز بیشتر بره از 100 تا...آمار مرگ و میر تو جاده به شدت کاهش پیدا میکنه

هرچند این ملتی که من میبینم باز چند درصد به هیچ صراطی مستقیم نیستن

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
همینه که یه خارجی میاد از رو پل هوایی فیلم میگیره و میگه این مردم دیوانه ان !
واقعا هم همینه
بچه 13 ساله دستش ماشین میدن همین میشه دیگه

توی ترکیه اگه تو جاده شما از سرعت مجاز بیشتر برید 3000 لیر جریمه میشید ... یعنی 6 میلیون تومن
اینجا تا چند سال پیش کسی کمربند نمیبست
حالا 10 15 تومن جریمه کردن 99% دارن میبندن

بیان بگن هرکی تو جاد 100 تا بیشتر رفت کلا ماشینشو میخوابونیم و 4 میلیون هم باید جریمه بده گواهینامش هم باطل بشه...

دلم میخواد فقط بریم تو جاده ببینیم کی جرات داره باز بیشتر بره از 100 تا...آمار مرگ و میر تو جاده به شدت کاهش پیدا میکنه

هرچند این ملتی که من میبینم باز چند درصد به هیچ صراطی مستقیم نیستن

داداش من .یکمی منطقی تر برخورد کنیم

اون ترکیه جاده های دربو داغونی داره. فوق العاده افتضاح

توی همین ایران هم جاده هامون که داغون ، اکثرا هم کوهستانی . از یک ور ماشین هامون خوب نیستند. همه این شرایط دست به دست هم داده تا یک محدودیت سرعتی ایجاد بشه درست !

آخه چقدر کنترل. اینا دقیقا مثل بحث سرعت گیر میمونه توی سطح شهر ! سرعت گیر یعنی هوشه ه ه ه ه ه ! ببخشیدا ! یعنی هوی. آدمی که نمیفهمی آروم برو. یعنی توهین به شعور راننده ! من هیچ کجا جز ایران سرعت گیر ندیدم والا ! توی کوچه برزن هامونم داریم !

باید باید باید فرهنگ سازی بشه بین خود رانننده ها ! خود من توی 99.9 درصد وقت ها توی جاده نهایت 110 میرم ! کمربند میبندم. با تلفنم صحبت نمیکنم. چیزی بیرون نمیریزم !

ولی مردم ما اکثرا بلا نیسبت آدم های فهمیده شتر سواری میکنند. بی حوصلن اصلا . رانندگی و راه رو جز لذت کار قرار نمیدن. سوار میشن یک گازی بدن که برسن ! همین ...

xhacker42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dadash ahmeh ina ke migi kheyli khube diruz ye khanume ba rio shoroo kard boogh bogh cheragh cheragh hala jelom aslan rah nabud beram tormoz kardam keshidam chap ke bere raft jelo baz baraye jelooee ham hamin akr ro kard bad rah baz shod raftam jelo tar didam terafice shadide samte khodam didam bale hamun khanum vaysade ... vasate khiyabun va hameh ro alaf karde ke chi bere bank ATM.... akhar bar az dado bidade mardom duble park kard residam baghalesh goftam man fekr kardam bimarestan mikhay beri ingahdr booogh mizani goft khafe sho goftam mamnun az lotfetun.

ROMINA ALONE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان چه ملیح اسپم میزنند !!!

من پراید رو اصلا جزو ماشین ها نمیدونم ! ضمنا. به قول مجریان برنامه تاپ جیر میگفت شرکت پژو ار پیکان 57 ایرانی هم افتضاح تره !

206 فقط اسم در کرده ! الانم قیمتش صرف اینکه تحریمه شرکت پژو هست رفته بالا . و الا ماشین نیست اصلا ! آشغاله

شما نمیتونید درست صحبت کنید؟ الان به تمام کسانی که پژو دارند دارید توهین میکنید.....اگر آشغال هم هست ولی من راضی هستم ازش..:)

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318

توی همین ایران هم جاده هامون که داغون ، اکثرا هم کوهستانی . از یک ور ماشین هامون خوب نیستند. همه این شرایط دست به دست هم داده تا یک محدودیت سرعتی ایجاد بشه درست !

آخه چقدر کنترل. اینا دقیقا مثل بحث سرعت گیر میمونه توی سطح شهر ! سرعت گیر یعنی هوشه ه ه ه ه ه ! ببخشیدا ! یعنی هوی. آدمی که نمیفهمی آروم برو. یعنی توهین به شعور راننده ! من هیچ کجا جز ایران سرعت گیر ندیدم والا ! توی کوچه برزن هامونم داریم !

باید باید باید فرهنگ سازی بشه بین خود رانننده ها ! خود من توی 99.9 درصد وقت ها توی جاده نهایت 110 میرم ! کمربند میبندم. با تلفنم صحبت نمیکنم. چیزی بیرون نمیریزم !

ولی مردم ما اکثرا بلا نیسبت آدم های فهمیده شتر سواری میکنند. بی حوصلن اصلا . رانندگی و راه رو جز لذت کار قرار نمیدن. سوار میشن یک گازی بدن که برسن ! همین ...
پس احتمالا تابلو های راهنمایی و رانندگی، چراغ ها، خط کشی ها و گارد ریل ها هم توهین به شعور راننده هستن. شما جایی جز ایران سرعت گیر ندیدی؟ عذر میخوام اما احتمالا جایی خارج از ایران نرفتی که ببینی!

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
شما نمیتونید درست صحبت کنید؟ الان به تمام کسانی که پژو دارند دارید توهین میکنید.....اگر آشغال هم هست ولی من راضی هستم ازش..:)
عذر میخوام اما حرف دوستمون صد در صد پرته. پژو سابقه ش در زمینه ی وسایل نقلیه به سال 1830 بر میگرده و در این عرصه از قدیمی ها و با تجربه ترین هاست.

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
عذر میخوام اما حرف دوستمون صد در صد پرته. پژو سابقه ش در زمینه ی وسایل نقلیه به سال 1830 بر میگرده و در این عرصه از قدیمی ها و با تجربه ترین هاست.
عزیز این همون قضیه ی ، خال مهرویان سیاه و دانه ی فلفل سیاه ست، پژو هایی که ایران خودرو تولید می کنه دهه هاست دیگه تولید نمی شن !! به عنوان مثال ۴۰۵ تولیدش تو زیمباو سال ۲۰۰۲ تموم شد ! سال ۱۹۹۷ انگلیس خط تولیدش را بست ولی همچنان ایران خودرو غیورانه ۴۰۵ تولید می کنه و میده دست ملت شهید پرور ایران :D

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
عزیز این همون قضیه ی ، خال مهرویان سیاه و دانه ی فلفل سیاه ست، پژو هایی که ایران خودرو تولید می کنه دهه هاست دیگه تولید نمی شن !! به عنوان مثال ۴۰۵ تولیدش تو زیمباو سال ۲۰۰۲ تموم شد ! سال ۱۹۹۷ انگلیس خط تولیدش را بست ولی همچنان ایران خودرو غیورانه ۴۰۵ تولید می کنه و میده دست ملت شهید پرور ایران :D
کاملا درسته. اصلا 405 و حتی 206 خودرو های منقرض شده ای هستند که در ایران به طور گسترده تولید و استفاده میشن در حالی که اصلا با استاندارد های روز سازار نیستند. اما زمان خودشون ماشین های قدری بودن. (خصوصا 405) این رفیقمون کلا داره پژو رو زیر سوال میبره.

شرکت پژو ار پیکان 57 ایرانی هم افتضاح تره !

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
کاملا درسته. اصلا 405 و حتی 206 خودرو های منقرض شده ای هستند که در ایران به طور گسترده تولید و استفاده میشن در حالی که اصلا با استاندارد های روز سازار نیستند. اما زمان خودشون ماشین های قدری بودن. (خصوصا 405) این رفیقمون کلا داره پژو رو زیر سوال میبره.
پژو کلا ماشین اروپایی پسندی ه ، من که خودم عاشق مدل های نسبتا جدیدشم، مثلا rcz ، مصرف کم ، زیبا ، قیمت مناسب ، کیفیت تضمین شده ، مگه آدم چه انتظاری از یه ماشین داره ؟ :D
اون دوستمون هم احتمالا منظورش پژوهای ایران خودرو بوده

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

سلام دوست عزیز
من 4 5 بار ترکیه رفتم و به هیچ عنوان جاده و اتوبانشون با ایران قابل مقایسه نیست چند لول از ایران بالاتره کیفیتش

ماشین ها همه مدل بالا و به ندرت ماشین قدیمی میبینید

در مورد سرعت گیر من چندین کشور رو دیدم که دارند مخصوص ایران نیست

همین سرعت گیر هم نباشه این ملت دیگه هیچی حالیشون نیست....

در مورد لذت...

کسی هم هست مگه لذت ببره تو این آشغالدونی به اسم ایران ؟

همه چی رو مخه آدمه همه چی

همه با هم درگیر

همه فکر میکنن حق باهاشونه...

شما بهترین ماشین دنیا رو هم سوار بشید تو بهترین جاده با سرعت بالای 100 120 بهترین واکنش رو فرصت ندارید انجام بدید

خودروهای داخلی از 7 سال دفاع مقدس بیشتر کشته داده !

به شدت موافق این هستم که میزان جریمه ها 10 برابر بشه تا اون بیشعور چراغ قرمز رو جرات نکنه رد کنه بزنه مردم رو ناکار کنه

یا مثل ادم با سرعت قانونی حرکت کنه جون مردم بیگناه رو بخطر نندازه با حماقتش

بالا