• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از linkhoo :
انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)
موضوع :اساسنامه انجمن اساتید هنر های ذهن و روح ایران (اهذوران)
اساسنامه
اهداف :
این انجمن در راستای سازماندهی ، آموزش ، مشاوره در مورد هنرهای ذهن و روح و روش های متعالی پرورش و بیداری نیروی مابعد الطبیعه روح و ذهن انسان که اصطلاحآ نیروی درون نامیده می شود تشکیل میشود . این انجمن به فعالیت در دو بخش اساتید و هنر جویان خواهد پرداخت . کلیه فعالیت های این انجمن در راستای اهداف عالیه بشری وبا انطباق کامل با موازین حقه اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (با قا ئل بودن کلیه آزادی فردی برای تک تک اعضا و هنر جویان ) خواهد بود.
ارگان رسمی انجمن :
برای ارگان رسمی انجمن یک صفحه اینترنتی(وب سایت ) در تار جهان گستر وب در نظر گرفته شده است . با توجه به اینکه اعضا و هنر جویان این انجمن بیشتر از طریق اینترنت با هم در ارتباتند فعلآ این بهترین روش به شمار می آید . کلیه اخبار و فعالیتهای انجمن تا اطلاع ثانوی تنها و تنها از طریق این سایت منتشر خواهد شد .
متعاقبآ آدرس سایت به اطلاع خواهد رسید و تا ایجاد سایت در صورت رضایت مدیران پرشین تولز از این سایت برای ارتباط میان اعضا استفاده خواهد شد .

ارکان :

هیئت موسسین :عبارتند از بنیانگذاران این انجمن که مسئولیت و اختیار انحلال این انجمن را دارند .

شورای عمومی اساتید : هر استادی که صلاحیت علمی ، عملی ، اخلاقی و در کل صلاحیت های عمومی ایشان توسط شورای مرکزی تایید شود، به عنوان استاد و عضو این انجمن شناخته شده و عضو شورای عمومی خواهد بود.این شورا با رسدن به حد نصاب 50 عضو در اولین فرصت با حضور 3/2 اعضا به انتخواب شورای مرکزی خواهد پرداخت. جلسات شورای عمومی با حضور 3/2 اعضا رسمی است.
تبصره : برای نخستین دوره قبل از انتخواب شورای مرکزی کلیه وظایف شورای عمومی و مرکزی بعده هیئت موسسین است و بعد از تشکیل اولین دوره شورای مرکزی این مسئولیت از هیئت موسسین سلب خواهد شد.

کمیته های تخصصی :
کمیته های تخصصی انجمن با تصویب شورای مرکزی و تایید هیئت موسسین تشکیل خواهند شد . هر کمیته دارای یک نفر دبیر به انتخواب شورای مرکزی است که مسئولیت تمام فعالیت های آن کمیته و زیر شاخه هایش را بعهده دارد . هر کمیته تخصصی دارای یک مسئول آموزش و یک مسئول روابط عمومی به پیشنهاد دبیر کمیته و تایید شورای مرکزی است که مسئولیت هماهنگی و آموزش را در کمیته مورد نظر را زیر نظر دبیر کمیته دارند.

شورای مرکزی انجمن :
این شورا متشکل از 4 نفر اعضای منتخب شورای عمومی و یک نفر از اساتید به انتخواب هیئت موسسین می باشد. این شورا مسئولیت کلیه فعالیت های انجمن را بر عهده دارد .این شورا برای مدت دو سال انتخواب میشود و وظیفه انتخواب دبیر انجمن را دارد . مصوبات شورای مرکزی با رای 5/3 اعضا لازم الاجرا می باشند.
تبصره:
انحلال شورای مرکزی با رای 50 درصد شورای اساتید و تایید هیئت موسسین می باشد.
دبیر انجمن :
فردی است که مسئولیت حقوقی و مدیریت انجمن را بر عهده دارد . این شخص توسط شورای مرکزی به مدت 2 سال انتخواب میگردد .این شخص به عنوان رئیس شورای مرکزی بالاترین فرد در چارت سازمانی انجمن می باشد و مسئولیت سازماندهی و کلیه فعالیت های انجمن را به نیابت از شورای مرکزی به صورت تام الاختیار دارا می باشد .این شخص با رای اکثریت اعضای شورای مرکزی و تایید هیئت موسسین معزول از این سمت می باشد .
تبصره :
شورای مرکزی میتواند برای مدت محدود کلیه اختیارات خود را به دبیر انجمن تاوفیض نماید .

بخش هنر جویان :
این انجمن با معرفی و آشنا سازی هنر جویان با انواع روشها و متدهای بیداری نیروی درون و بر طبق علائق آنها را به کمیته های تخصصی وارد و توسط اساتید مجرب و مورد تایید این انجمن به آموزش آنها خواهد پرداخت .

با سلام دوباره آن دسته از دوستان و اساتید گرامی که با مطالعه اساسنامه (تاکید میکنم با مطالعه اساسنامه) میل به پیوستن به تشکیلات انجمن اساتید نیروی درون ( به عنوان عضو یا هنر جو ) داشته باشند . درخواست می گردد با ارسال خلاصه ای از بیو گرافی خود به [email protected] اقدام فرمایند تا هر چه سریعتر درخواست آنان توسط هیئت موسسین بررسی گردد
ما را با یاری خود سر افراز فرمایید.......
یک دست صدا ندارد ....به ما بپیوندید تا دستهامان آغاز گر صدایی باشند برای آینده ای زیبا و بهتر.....
همین الان هم دیر است ...منتظریم....

eshghe oghabha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خوشحالم از تاسیس این انجمن

اما

linkhoo شما با اجازه چه کسی میگویید هیئت موئسسین اجازه داره کار را اگه خواست تعطیل کنه شاید دیگران نخواهند و شما به علت مشکلاتی بگویید تعطیل است
2 یک پیشنهاد دارم بهتره دوستان قبل از هر کاری بیوگرافی یا رسته کاری خود را برای همه به نمایش بگذارند تا ما بفهمیم اساتیدی که با نام استاد میگوییم در چه درجه ای هستند منتظر جواب ها شما هستم.:)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از SHAOLIN :
دوستان عزيز ديگر مان كه مديريت حساس اين سايتها و تاپيك ها را بر عهده دارند مانند مدير عزيز انجمن ( مدير ورزش ) hamedsullivan مثل اينست كه ما را قابل نمي دانند زمان آن است كه اين عزيزان سنت شكني كنند و به جمع گرم ما بپيوندند دوست داريم اين عزيزان نيز منت گذاشته قذم رنجه فرمايند و ما را از مطالب و اطلاعات غني خود بي بهره نگزارند
با تشكر
شائولين
دوست عزیز , بنده در خدمت شما هستم و هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم , بنده بیشتر سعی میکنم از مطالب ازنده ی دوستان استفاده کنم .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از eshghe oghabha :
با سلام خوشحالم از تاسیس این انجمن

اما

linkhoo شما با اجازه چه کسی میگویید هیئت موئسسین اجازه داره کار را اگه خواست تعطیل کنه شاید دیگران نخواهند و شما به علت مشکلاتی بگویید تعطیل است
2 یک پیشنهاد دارم بهتره دوستان قبل از هر کاری بیوگرافی یا رسته کاری خود را برای همه به نمایش بگذارند تا ما بفهمیم اساتیدی که با نام استاد میگوییم در چه درجه ای هستند منتظر جواب ها شما هستم.:)

با سلام دوست گرامی :
به نکته بسیار جالبی اشاره کرده اید . بسیار خوب است که دیگر دوستان نیز اینگونه سوالاتی در باره اساسنامه بپرسند تا ابهامات رفع گردد.
و اما در مورد سوال شما : اختیار انحلال انجمن به این علت برای هیئت موسسین در نظر گرفته شده است .که در واقع بعد از راه اندازی شورای مرکزی همه اقدامات زیر نظر ایشان انجام خواهد شد . حال اگر انجمن از حیطه وظایف یا مسئولیت ها و یا خدای نکرده اهداف خود (آنچنان که هیئت موسسین برای آن پیش بینی کرده بودند و در اساسنامه قید شده است )طوری منحرف گردد که امکان اصلاح فراهم نگردد هیئت موسسین میتوانند اقدام به انحلال انجمن نمایند . البته فکر میکنم در تمام انجمن ها و اساسنامه ها چنین بندی پیش بینی شده باشد .
در مورد پیشنهاد دیگر شما میتوانم بگویم اگر پست شماره 1 را ببینید می فهمید که اینکار نیز پیش بینی شده است .بزودی بیو گرافی و مختصری از سوابق هیئت موسسین منتشر خواهد شد ...
با تشکر

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام قدمت دوستان و اساتید این انجمن

این انجمن جای بسیار عالی و گرانقدری برای یادگیری است اگر به کمک خرد لا ینتناهی و شما دوستان عزیز بتوانیم این انجمن را راه بیندازیم بسیار عالی میشود و این بنده حقیر که در راهی طولانی و چند راهی سرنوشت به دام افتاده ام که به دعای خیر شما دوستان پشت سر خود نیازمندم و میتوانم که مطالبی بسیار جالب و ارزنده که ممکن است از کنوز خفیه جهت زیاد شدن انرژی و رسیدن به الله تبارک تعالی.
همچنین میتوانم شما را در تمام مطالب ما فوق الطبیعیه راهنمایی کنم ولی در سطح خودم و نه بیشتر.
:f34r:
اول و آخر هر کلام و هر کاری ذکر مبارکش است...........الحمدالله

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The_Last_Dragon :
با سلام قدمت دوستان و اساتید این انجمن

این انجمن جای بسیار عالی و گرانقدری برای یادگیری است اگر به کمک خرد لا ینتناهی و شما دوستان عزیز بتوانیم این انجمن را راه بیندازیم بسیار عالی میشود و این بنده حقیر که در راهی طولانی و چند راهی سرنوشت به دام افتاده ام که به دعای خیر شما دوستان پشت سر خود نیازمندم و میتوانم که مطالبی بسیار جالب و ارزنده که ممکن است از کنوز خفیه جهت زیاد شدن انرژی و رسیدن به الله تبارک تعالی.
همچنین میتوانم شما را در تمام مطالب ما فوق الطبیعیه راهنمایی کنم ولی در سطح خودم و نه بیشتر.
:f34r:
اول و آخر هر کلام و هر کاری ذکر مبارکش است...........الحمدالله
سلام

با کمک شما دوستان انشالله هر چه زودتر این کار رو میکنیم.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از hamedsullivan :
استاد درست شد.

سلام حامد جان
بیاری خدا و با کمک شما ان شائ الله بزودی خبرهای خوب داریم . فردا اولین جلسه اینترنتی هیئت موسسین تشکیل خواهد شد تا درباره مسایل مهمی از قبیل تامین اعتبار برای راه اندازی وب سایت مورد بررسی قرار گیرد....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام و تشکر از شما دوستان وهمرامان گرامی از اینکه پابه پای ما دنبال کار هستید بسیار متشکریم . فعلآ در دستور کار چندین موضوع وجود دارد که نیازمند کمک از طرف دوستان میباشیم .چه کمک از نظر دانش فنی و علمی و چه کمک های مالی برای منظور های زیر :
1- خرید فضا در وب برای انجمن
2- خرید دامین اینترنتی برای انجمن
3- طراحی وب سایت انجمن

از تمامی دوستانی که به نحوی میتوانند در این کار کمکیارمان باشند میخواهیم هرچه سریعتر با [email protected] تماس بگیرند. بسیار بسیار ممنون خواهیم شد

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از linkhoo :
با سلام و تشکر از شما دوستان وهمرامان گرامی از اینکه پابه پای ما دنبال کار هستید بسیار متشکریم . فعلآ در دستور کار چندین موضوع وجود دارد که نیازمند کمک از طرف دوستان میباشیم .چه کمک از نظر دانش فنی و علمی و چه کمک های مالی برای منظور های زیر :
1- خرید فضا در وب برای انجمن
2- خرید دامین اینترنتی برای انجمن
3- طراحی وب سایت انجمن

از تمامی دوستانی که به نحوی میتوانند در این کار کمکیارمان باشند میخواهیم هرچه سریعتر با [email protected] تماس بگیرند. بسیار بسیار ممنون خواهیم شد
استاد لطفا یه براورد هزینه انجام بدید که مشخص بشه .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از hamedsullivan :
استاد لطفا یه براورد هزینه انجام بدید که مشخص بشه .

با سلام خدمت دوستان و بخصوص حامد عزیز که از ابتدا گام به گام ما را یاری و همراهی کرده اند

حامد جان آنچنان که قیمتهای بازار است ثبت دومین حدود 12000 و حدودآ 40 مگ فضای وب هاستینگ نیز چیزی حدود 40000 تومان باید باشد . البته اینها سرویسهای پرشین تولز است . برای طراحی سایت نیز چون ما دنبال راه اندازی یک وب سایت با دایرکتوری اعضا و هوشمند با asp و یا php هستیم فکر میکنم باید بالای 100000 تومان تخمین زد . البته یکدسته از دوستان هستند که طراح وب هستند کمک ایندسته از دوستان بسیار میتواند مفید واقع گردد.در کل هزینه های بالا فکر کنم چیزی میان صدو پنجاه تا دویست هزار تومان باشد که البته میشود قسمتی از کار را خودمان انجام دهیم
دوستان گرامی هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستیم .
اهذوران از هر گونه کمک فکری و مالی استقبال می کند :ahzuran @yahoo.com

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باعرض سلام وخسته نباشيد به اساتيد محترم :
ابتدا تبريك ميگويم وثانيآ بخش بسيار زيبايي را آغاز كرده ايد، اميدوارم كه همه د‍‌وستان استقبال كنند.
موفق و سر بلند باشيد.
با تشكر

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام دوستان گرامی بدون مقدمه بریم سر اصل مطلب و اما آخرین اخبار ....
در راستای جلب عضویت افتخاری اساتید بزرگ با بسیاری از اساتید معتبر منجمله استاد داداشی (بنیانگذار ووشو ایران و رئیس سبک تای چی چوان ) استاد کوهزادی (رئیس سبک وودانگ ووشو ایران) استاد شیرازی و استاد احمدی تماس گرفته شده است و در پی تماس با اساتیدی چون ولی زاده - سلامتی - فرجی و پور غلامی هستیم ....

از طرف هیئت موسسین دوست بسیار ارجمند hamedsulivanبع عنوان نخستین عضو افتخاری اهذوران انتخواب شدند .
اعضای زیر به عنوان نخستین اعضای اهذوران از جانب هیئت موسسین انتخواب میشوند . ضروری است هر چه زودتر با [email protected] تماس حاصل نمایند :
totti_mmp------the_last_dragon-----rockston------roje_aria79

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در مورد سایت و راه اندازی آن قابل ذکر اینکه با کمک یکی از دوستان موفق شدیم قول 100 مگ فضا با دامین را برای 45000 تومان بگیریم . پیشنهاد طراخی سایت هم به چند موسسه داده شده تا روی قیمت به توافق برسیم . در مورد تامین اعتبار اگر دوستان نظر و پیشنهادی دارند لطفآ بفرمایند
در مورد کسانی که به برنامه نویسی asp و php آشنایی دارند به صورت فوری نیازمند کمک و همفکری آنها هستیم .لطفآ هر چه زودتر تماس بگیرند

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام لينخو جان،

اول تبريک دوم هم اينکه سريع خودمو رسوندم اينجا فقط داستان اين عضو افتخاري چيه، چکار بايد کرد، من وارد نيستم!

dorin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از linkhoo :
بسم تعالی

موضوع: تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)
با سلام دوستان گرامی در پی درخواست ها و مراجعات مستمر دوستداران فراگیری هنر های نیروی درون برای منسجم کردن آموزش و اطلاع رسانی در اینباره به فکر تاسیس انجمنی با حضور اساتید گرامی افتادم .امید است با همراهی و همکاری اساتید گرامی شاهد آتیه ای زیبا برای این انجمن ،استید و هنر جویان آن باشیم . در این راستا ضروری است هر کدام از اساتید با معرفی بیوگرافی مختصر خویش به بیان رشته های تخصصی و حوزه هایی که در آن فعالیت دارند بپردازند.

با تشکر واحترام
A

با سلام و تشکر فراوان از بر پایی این سایت
من به دنبال استاد خوب برای ورزش تای چی برای خانمها هستم .
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید من را راهنمایی کنید.
منتظر هستم
با تشکر درین​

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من تا اهذوران حاضر شود وب موقتی ساختم تا دوستان مطالبی که در ذهن دارند به صورت کتاب در بیاورند و در اختیار دیگران بگذارند برای اطلاعات بیشتر و دیدن سایت به اینجا بروید http://www.golha.net/tamarkoz/index.htm?u=Hamed

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از linkhoo :
با سلام دوستان گرامی بدون مقدمه بریم سر اصل مطلب و اما آخرین اخبار ....
در راستای جلب عضویت افتخاری اساتید بزرگ با بسیاری از اساتید معتبر منجمله استاد داداشی (بنیانگذار ووشو ایران و رئیس سبک تای چی چوان ) استاد کوهزادی (رئیس سبک وودانگ ووشو ایران) استاد شیرازی و استاد احمدی تماس گرفته شده است و در پی تماس با اساتیدی چون ولی زاده - سلامتی - فرجی و پور غلامی هستیم ....

از طرف هیئت موسسین دوست بسیار ارجمند hamedsulivanبع عنوان نخستین عضو افتخاری اهذوران انتخواب شدند .
اعضای زیر به عنوان نخستین اعضای اهذوران از جانب هیئت موسسین انتخواب میشوند . ضروری است هر چه زودتر با [email protected] تماس حاصل نمایند :
totti_mmp------the_last_dragon-----rockston------roje_aria79
خدمت تمامی اساتید گرامی عرض احترام دارم.
این حقیر شاگردی بیش نیستم خصوصا در پیشگاه بزرگانی که نام بردید ولی اگر در این زمینه بتوانم کاری انجام دهم دریغ نخواهم کرد.
هر چند که با عث افتخار برای من می باشد که شاگرد اساتید بزرگی را که نام بردید باشم.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزيزم سلام
اينجانب با اساتيد بزرگي مانند استاد مهرداد شيرازي مربي تيم ملي ووشو جمهوري اسلامي ايران و رئيس سبك شائولين ووشو و استاد عزيزم آقاي محسن احمدي دبير سبك شائولين و استاد سبك بي نظير خواشان در خاورميانه و استاد بي چون و چرا تاي چي چوان و چي كونك ايران و مربي بين المللي (استاد داداشي) حسين داودي پناه تماس حاصل شده است اين اساتيد جزء بزرگان ووشو ايران و سرمايه هاي بي نظير ووشو ايران هستند كه انشالله از تمامي اين اساتيد و ديگر اساتيد بزرگ ايران كه در پي تماس با آنان هستيم مانند استاد ولي زاده استاد كوهزادي و..... بتوانيم استفاده لازم را ببريم وقت آن است كه در كنار گفتگو و گپ هاي دوستانه اينك از وقت و هزينه موجود كه هر لحظه در حال گذر است بيشتر استفاده ببريم چه چيزي بالاتر از اينكه لحظه هاي رنگارنگ دوستانه خود را با دانش هماهنگ سازيم و از آن به نحو احسن استفاده كنيم .

بالا