• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از linkhoo :
سلام دوباره
دوستان عزیز همان طور که میدانید تمام خدمات این انجمن رایگان است . دوستانی که بنده رو میشناسن یا هنر جویانی که با من در ارتباط هستند میدونن که من هیچ گاه به این دانش از دیدگاه مادی نگاه نکرده ام . به عقیده من این دانش چیزی نیست که کسی بتواند با پول آنرا بخرد یا کسی مثل من با فروختن و قیمت گذاری روی آن ارزش و قداست این دانش را لکه دار نماید. از اینرو تمام خدمات ما رایگان خواهد بود چه برای اعضا و چه برای هنر جویان . ولی همانطور که میدانید راه اندازی وب سایت روی شبکه به عنوان اولین قدم در این راه نیازمند 140000 است. بنده بعنوان دانشجو به تنهایی توانایی تامین چنین هزینه ای رو نذارم و فوقش بتونم 10000 کمک کنم .پس راه اندازی اینکار در این مقطع زمانی نیازمن کمک های مالی شما دوستان گرامی و یاوران این انجمن است . البته ما میتونستیم راه های دیگری نیز مقل گرفتن حق عضویت و... رو انتخواب کنیم ولی ما طبق عقایدمون این راه رو انتخواب کردیم .دوستانی که آمادگی و توانایی این کار رو دارن اعلام کنن تا شماره حساب برای اینکار اعلام کنیم . در ثانی دوستان گرامی در وب هر جا که میتونین خبر تشکیل این انجمن رو مطرح کنین تا دوستای غیر پی تی(persiantools) مون هم با خبر بشن و به ما ملحق بشن ...

سلام دوباره جسارتآ حرفهای بالا خودستایی منظور نشه ها ...
خواستم فقط واقعیتو گفته باشم البته بعدآ که خودم خوندم گفتم ای بابا اگر کس دیگری این حرفا رو میزد چی فکر میکردی ؟؟؟؟سوالی که واسش جوابی نداشتم !!!!

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از linkhoo :
سلام حامد جان بنده با مبلغ 10000 تومان به عنوان اولین کمک از سوی خودم حساب سیبا به شماره0300651500005 را برای اینکار افتتاح کرده ام دوستان عزیزی که میتوانند و امکان کمک دارند خواهشمند است کمک های خود را برای راه اندازی سایت اهذوران به حساب فوق نزد بانک ملی شعبه گلستان واریز کنید ...
بیاد داشته باشید اهذوران نه بدون یاری شما میتوانست پا بگیرد و نه میتواند سر پا باقی بماند پس به یاری دستان سبز خود مارا یاور باشید در آغازی دوباره .... آغازی که شاید برای انسانهای بسیاری مهم ترین واقعه زندگیشان باشد ....
هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستیم ....

دوباره نوشتم .....

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
اختیار دارید ! انجام وظیفه بیده ! اگه بازم کمک دیگه از دستم بر میاد خوشحال میشم کمکتون کنم و به شما کمک بیشتری در این راه نیک کنم ! انشاالله خدا یار و یاور همه شما !
سبحان

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با اساتيد خوب و عزيزم جنابان مهرداد شيرازي و محسن احمدي و استاد داداشي تماس گرفته ام قول مساعد را نيز از اين بزرگوارن گرفته ايم كه حتي غياباً و با ارسال مطالب و سخنان گرانبهايشان برايمان ما را ياري فرمايند هر گونه مطلب و تصوير كه اينجانب در آينده از اين بزرگواران در سايت به نمايش گذاشتم به نقل قول و به نمايندگي از اين اساتيد بزرگ خواهد بود و در اين راستا نيز خوذ اين اساتيد در حد توان و ايجاد وقت با ما شخصاً همراه خواهند شد .
در حال تماس با ديگر اساتيد كشور مي باشيم .
منتظر خبرهاي ديگر ما باشيد كه البته انشالله باعث خوشحالي اساتيد و رزمي كاران و هنرجويان عزيز خواهد شد .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن از اينكه ارسال مطالب و تمرينات نيروي درون كمي به تعويق افتاده پوزش مي خواهم انشالله بعد از انجام كارها و دعوت اساتيد كه وقت ما را به خود مشغول كرده دو باره در خدمت هستيم .

dorin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمایشگاه گزیده سنگ های نیمه قیمتی, کریستالهای مخصوص سنگ درمانی ، انرزی زا ، سنگهای ماه تولد و ...
(مهندس نادر صنعانی)

مهندس نادر صنعانی فوق لیسانس معماری از وین به همراه گروهش نزدیک به 15 سال به جمع آوری حدود 3000 نوع سنگ از سراسر جهان مشغول بوده اند .

زمان برگزاری: 18 تا 30 فروردین 85

گالری ضرابی بین حسینیه ارشاد و شهرداری منطقه 3 - بن بست کامیار- پلاک 19 - طبقه اول.

تلفکس:22226213

مدیر نگارخانه:نزهت ضرابی

منبع: روزنامه ایران

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از شما متشکرم بخاطر دعوتتون به سایت.
راستی درباره 15 اردیبهشت اگر به این بنده حقیر هم نظری بیاندازین من میتونم بیام البته اگه ما هم باشیم.

با تشکر

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The_Last_Dragon :
سلام
از شما متشکرم بخاطر دعوتتون به سایت.
راستی درباره 15 اردیبهشت اگر به این بنده حقیر هم نظری بیاندازین من میتونم بیام البته اگه ما هم باشیم.

با تشکر
چرا که نه شما سرور ما هستید....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از S.T.S :
اختیار دارید ! انجام وظیفه بیده ! اگه بازم کمک دیگه از دستم بر میاد خوشحال میشم کمکتون کنم و به شما کمک بیشتری در این راه نیک کنم ! انشاالله خدا یار و یاور همه شما !
سبحان

بابا دمت گرم . واقعآ خیلی زحمت کشیدی....

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از linkhoo :
چرا که نه شما سرور ما هستید....

سلام

ببخشید که خودمو در جمع شما دعئت کردم چون مشتاق دیدار دوستان هستم.

با تشکر

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام وخسته نباشيد به اساتيد محترم و دوستان گرامي:
ببخشيذ جناب LINKHOO چگونه كسي ميتواند مطلع شود كه عضويتش(عضويا هنرجو) درAHZURAN باموفقيت صورت گرفته است . وآيابراي عضويت ، حتماً بيوگرافي شخص بايد(به وسيلهَ(Email ارسال شود.
در ضمن براي عضويت بايد به كداميك ازآدرسهاي زير Email بفرستيم.
[email protected] يا [email protected]
با تشكر The one

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب linkhoo اگر ساعات وروزهاي نمايشگاه را اعلام كنيد تا ديگر دوستان بتوانند وقت خود را تنظيم كرده تا ان شاءا...
بتوانند بيايند.
با تشكر The one

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The one :
ببخشيذ جناب LINKHOO چگونه كسي ميتواند مطلع شود كه عضويتش(عضويا هنرجو) درAHZURAN باموفقيت صورت گرفته است . وآيابراي عضويت ، حتماً بيوگرافي شخص بايد(به وسيلهَ(Email ارسال شود.
در ضمن براي عضويت بايد به كداميك ازآدرسهاي زير Email بفرستيم.
[email protected] يا [email protected]
با تشكر The one
سلام
برلی مظالبی که گفتید با [email protected] مکاتبه کنید. در ضمن اگر میخواهید به عنوان عضو وارد شوید یه مختصر بیو گرافی لازم است

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The one :
جناب linkhoo اگر ساعات وروزهاي نمايشگاه را اعلام كنيد تا ديگر دوستان بتوانند وقت خود را تنظيم كرده تا ان شاءا...
بتوانند بيايند.
با تشكر The one
ببینم کسی اطلاع داره یا نه ؟؟
میگن سه روز اول فقط مخصوص اساتید است ؟ درسته؟؟؟؟

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از linkhoo :
سلام دوباره
دوستان عزیز همان طور که میدانید تمام خدمات این انجمن رایگان است . دوستانی که بنده رو میشناسن یا هنر جویانی که با من در ارتباط هستند میدونن که من هیچ گاه به این دانش از دیدگاه مادی نگاه نکرده ام . به عقیده من این دانش چیزی نیست که کسی بتواند با پول آنرا بخرد یا کسی مثل من با فروختن و قیمت گذاری روی آن ارزش و قداست این دانش را لکه دار نماید. از اینرو تمام خدمات ما رایگان خواهد بود چه برای اعضا و چه برای هنر جویان . ولی همانطور که میدانید راه اندازی وب سایت روی شبکه به عنوان اولین قدم در این راه نیازمند 140000 است. بنده بعنوان دانشجو به تنهایی توانایی تامین چنین هزینه ای رو نذارم و فوقش بتونم 10000 کمک کنم .پس راه اندازی اینکار در این مقطع زمانی نیازمن کمک های مالی شما دوستان گرامی و یاوران این انجمن است . البته ما میتونستیم راه های دیگری نیز مقل گرفتن حق عضویت و... رو انتخواب کنیم ولی ما طبق عقایدمون این راه رو انتخواب کردیم .دوستانی که آمادگی و توانایی این کار رو دارن اعلام کنن تا شماره حساب برای اینکار اعلام کنیم . در ثانی دوستان گرامی در وب هر جا که میتونین خبر تشکیل این انجمن رو مطرح کنین تا دوستای غیر پی تی(persiantools) مون هم با خبر بشن و به ما ملحق بشن ...
...............................

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
دوستان و کسانی که مشتاق همکاری و یاری گروه هستید ! به صدای استاد لینخو رو گوش فرا دهید ! تا وقتی هزینه اش جمع نشود که گروه راه نمی افتد پس کمک کنید تا زحمات دوستانتان بر باد نرود !
فعلا تنها کمکی که می توانید بکنید کمک مالی است و من بشخصه تضمین میکنم کمک های شما هر چند ناچیز باعث پیشرفت گروه خواهد شد !
منتظر یاری شما دوستان عزیزمان هستیم !
سبحان

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
از ذوستان و اساتيد محترم و كليه كساني كه مايل به راه اندازي سايت پر محتوا و اختصاصي اهذوران مي باشند درخواست مي كنم با دوست واستاد خوب وعزيزم لينخو كه زحمت بسيار زيادي را از لحاظ مادي و معنوي جهت راه اندازي سايت اهذوران كشيده اند همكاري لازم را بنمايند اين جانب نيز هر چه در توان دارم از لحاظ مادي و معنوي در طبق اخلاص مي گذارم انشالله كه نگذاريم اين دوست عزيز تنها بماند اين سايت در آينده مطمئناً ارزش بيش از اين ها را خواهد داشت مطمئن باشيد با برنامه هايي كه اين حقير و استاد لينخو در نظر داريم و با وجود افراد با بركتي مثل اساتيد خوبمان دراگون و طوطي اين سايت همه گير خواهد شد و به منبع كامل علمي و فني بسيار مهمي در كشور تبديل خواهد شد مطمئن باشيد من پيشنهاد مي كنم هر فرد مبلغ فقط 5000 هزار تومان به حساب داده شده توسط استاد لينخو واريز كند تا اين مشكل هر چه زودتر رفع شود .
با تشكر شائولين

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
با تشکر از تمامی دوستان بخصوص سبحان عزیز و استاد شائولین و بقیه ....
انشاءالله که با کمک دوستان مشکل مالی سایت حل بشه . راستش ما میتونیم از کمک های اسپانسر های بیرون استفاده کنیم ولی در این صورت باید در مقابل نسبت به آنها تعهداتی بپذیریم که ما اینرا نمی خواهیم و تنها هدف ما استقلال همه جانبه و عدم تعهد به هیچ کس و سازمان بجز اعضا و هنر جویان مان است . بنابراین از دوستان گرامی دوباره دعوت میکنم به یاری اهذوران بشتابند که این سازمان متعلق به تمامی دوستان است .
منتظر یاری شما هستیم . لطفآ سعی کنید تا آخر این هفته اینکار را انجام بدید ...ممنونم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از linkhoo :
سلام
انشاءالله که با کمک دوستان مشکل مالی سایت حل بشه . راستش ما میتونیم از کمک های اسپانسر های بیرون استفاده کنیم ولی در این صورت باید در مقابل نسبت به آنها تعهداتی بپذیریم که ما اینرا نمی خواهیم و تنها هدف ما استقلال همه جانبه و عدم تعهد به هیچ کس و سازمان بجز اعضا و هنر جویان مان است . بنابراین از دوستان گرامی دوباره دعوت میکنم به یاری اهذوران بشتابند که این سازمان متعلق به تمامی دوستان است .
منتظر یاری شما هستیم . لطفآ سعی کنید تا آخر این هفته اینکار را انجام بدید ...ممنونم
استاد عزیز, طبق همون دلیلی که گفتم (PM), چند روز بود که خیلی نرسیدم اینجا سر بزنم, بنده در خدمتم.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از linkhoo :
سلام

سلام دوستان گرامی و یاوران همیشگی دوباره مطالب فوق را تاکیدآ بیان میکنم . دوستان اگر نظری پیشنهادی یا انتقادی دارند ما شدیدآ استقبال میکنیم .....

بالا