linkhoo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 237
- لایکها
- 6
به نقل از linkhoo :سلام دوباره
دوستان عزیز همان طور که میدانید تمام خدمات این انجمن رایگان است . دوستانی که بنده رو میشناسن یا هنر جویانی که با من در ارتباط هستند میدونن که من هیچ گاه به این دانش از دیدگاه مادی نگاه نکرده ام . به عقیده من این دانش چیزی نیست که کسی بتواند با پول آنرا بخرد یا کسی مثل من با فروختن و قیمت گذاری روی آن ارزش و قداست این دانش را لکه دار نماید. از اینرو تمام خدمات ما رایگان خواهد بود چه برای اعضا و چه برای هنر جویان . ولی همانطور که میدانید راه اندازی وب سایت روی شبکه به عنوان اولین قدم در این راه نیازمند 140000 است. بنده بعنوان دانشجو به تنهایی توانایی تامین چنین هزینه ای رو نذارم و فوقش بتونم 10000 کمک کنم .پس راه اندازی اینکار در این مقطع زمانی نیازمن کمک های مالی شما دوستان گرامی و یاوران این انجمن است . البته ما میتونستیم راه های دیگری نیز مقل گرفتن حق عضویت و... رو انتخواب کنیم ولی ما طبق عقایدمون این راه رو انتخواب کردیم .دوستانی که آمادگی و توانایی این کار رو دارن اعلام کنن تا شماره حساب برای اینکار اعلام کنیم . در ثانی دوستان گرامی در وب هر جا که میتونین خبر تشکیل این انجمن رو مطرح کنین تا دوستای غیر پی تی(persiantools) مون هم با خبر بشن و به ما ملحق بشن ...
سلام دوباره جسارتآ حرفهای بالا خودستایی منظور نشه ها ...
خواستم فقط واقعیتو گفته باشم البته بعدآ که خودم خوندم گفتم ای بابا اگر کس دیگری این حرفا رو میزد چی فکر میکردی ؟؟؟؟سوالی که واسش جوابی نداشتم !!!!