• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)

The_Last_Dragon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

انشاالله به یاری حق سبحان الله این مشکلات از سر راه این انجمن برداشته شه و بتونیم آنرا در کنف خرد هو تاسیس کنیم.

با تشکر

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتيد محترم
بسيار خوشحالم كه مي بينم اين انجمن تا اين اندازه پيش رفت داشته و طرفداران زيادي هم پيدا كرده
به نوبه ي خودم اگر كمكي از دستم بر بيايد از آن دريغ نمي كنم
استاد لين خو اگر بخواهيد مي توانم وبلاگي در اين زمينه طراحي كنم و شما و دوستان مطالب و اطلاعيه هاي لازمه را در آن قرار دهيد تا وب سايت باز شود.
با آرزوي پيش رفت روز افزون براي شما و اساتيد اهذوران
پيروز باشيد..

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
دوستان عزيزم سلام
اينجانب با اساتيد بزرگي مانند استاد مهرداد شيرازي مربي تيم ملي ووشو جمهوري اسلامي ايران و رئيس سبك شائولين ووشو و استاد عزيزم آقاي محسن احمدي دبير سبك شائولين و استاد سبك بي نظير خواشان در خاورميانه و استاد بي چون و چرا تاي چي چوان و چي كونك ايران و مربي بين المللي (استاد داداشي) حسين داودي پناه تماس حاصل شده است اين اساتيد جزء بزرگان ووشو ايران و سرمايه هاي بي نظير ووشو ايران هستند كه انشالله از تمامي اين اساتيد و ديگر اساتيد بزرگ ايران كه در پي تماس با آنان هستيم مانند استاد ولي زاده استاد كوهزادي و..... بتوانيم استفاده لازم را ببريم وقت آن است كه در كنار گفتگو و گپ هاي دوستانه اينك از وقت و هزينه موجود كه هر لحظه در حال گذر است بيشتر استفاده ببريم چه چيزي بالاتر از اينكه لحظه هاي رنگارنگ دوستانه خود را با دانش هماهنگ سازيم و از آن به نحو احسن استفاده كنيم .

سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
ببخشيد استاد شائولين در صورت امكان ازاساتيد ديگر رشته ها(آي كي دو – كونگ فو توآ – يوگا و...)هم دعوت به عمل آيد.
با تشكر The one

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
[QUOTEسلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
ببخشيد استاد شائولين در صورت امكان ازاساتيد ديگر رشته ها(آي كي دو – كونگ فو توآ – يوگا و...)هم دعوت به عمل آيد.
با تشكر The one][/QUOTE]

حتماَ بر روي چشم در آينده با كمك استاد لينخو جهت تماس با اين اساتيد اقدام خواهد شد .در ضمن تشريف فرمايي شما را نيز به جمع خودمان به فال نيك مي گيريم انشالله در آينده باز هم با ما باشيد .

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باتشكر از استاد شائولين ، آشنايي بااساتيدي چون شما و ديگردوستان، كه اطلاعات گرانمايهُ خود را در اختيار تشنگان علم ومعرفت قرار ميدهيد باعث افتخار بنده است.
با تشكر The one

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از SHAOLIN :
حتماَ بر روي چشم در آينده با كمك استاد لينخو جهت تماس با اين اساتيد اقدام خواهد شد .در ضمن تشريف فرمايي شما را نيز به جمع خودمان به فال نيك مي گيريم انشالله در آينده باز هم با ما باشيد .

سلام دارم خدمت اساتید و دوستان
از اینکه مدتی در کنار شما بدلیل امتحانات نبودم جدآ معذرت خواسته طلب پوزش مینمایم . امیدوارم که دوستان به بزرگی خود ببخشایند . کا رها هم پیش میرود و اما اخبار ...

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
و اما اخبار :
دوستان گرامی بعد از اتمام مدتی که برای جلب کمک از جانب دوستان اعلام شده بود .بنده همین الان از بانک میایم . متاسفانه موجودی آن حساب فقط همان 10000 تومانی است که بنده با آن حساب را افتتاح کرده بودم .:hmm: علی رغم کم لطفی دوستان (چون چنین چیزی قابل پیش بینی بود ) بنده قبلآ با دو/ سه تا اسپانسر مالی هماهنگ کردم و از لحاظ بودجه کار مشکلی نیست و امروز بعد از ظهر با اسپانسر ها قرارداد میبندیم .منتها ما فقط میخواستیم کار مال خودمان و دوستان باشد و نیازمند یاری افراد غیر عضو انجمن نباشیم . به هر حال در گفتگویی که دیروز با سبحان عزیز داشتم سفارش طراحی سایت داده شد. هاست و دامین هم انشاءالله تا شنبه ثبت میشه .
با تشکر از دوستان چون فعلآ نیاز مالی برای سایت رفع شد دیگر نیازی به کمک از جانب دوستان نبوده و تقاضا میگردد به حساب فوق مبلغی واریز نگردد!!!!
ادامه اخبار در نوبت بعدی ....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
و اما ادامه اخبار :
انشا ء الله ظرف مدت حداکثر یک ماه سایت رو تحویل میگیریم . سازماندهی اعضا هم که داره روند خودشو طی میکنه . ثرنامه های ما برای بعد از این مرحله گسترش بومی اهذوران در اقصی نقاط کشور است . برگزاری دوره های آموزشی برای هنرجویان تا حد امکان توسط نمایندگی های ما به صورت بومی خواهد بود . در ضمن در اولین فرصت قصد برگزاری دوره های آموزشی خضوری کوتاه مدت برای اعضای برجسته اهذوران با حضور اساتید نامور این رشته ها به صورت حضوری است ...

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از linkhoo :
و اما اخبار :
دوستان گرامی بعد از اتمام مدتی که برای جلب کمک از جانب دوستان اعلام شده بود .بنده همین الان از بانک میایم . متاسفانه موجودی آن حساب فقط همان 10000 تومانی است که بنده با آن حساب را افتتاح کرده بودم .:hmm: علی رغم کم لطفی دوستان (چون چنین چیزی قابل پیش بینی بود ) بنده قبلآ با دو/ سه تا اسپانسر مالی هماهنگ کردم و از لحاظ بودجه کار مشکلی نیست و امروز بعد از ظهر با اسپانسر ها قرارداد میبندیم .منتها ما فقط میخواستیم کار مال خودمان و دوستان باشد و نیازمند یاری افراد غیر عضو انجمن نباشیم . به هر حال در گفتگویی که دیروز با سبحان عزیز داشتم سفارش طراحی سایت داده شد. هاست و دامین هم انشاءالله تا شنبه ثبت میشه .
با تشکر از دوستان چون فعلآ نیاز مالی برای سایت رفع شد دیگر نیازی به کمک از جانب دوستان نبوده و تقاضا میگردد به حساب فوق مبلغی واریز نگردد!!!!
استاد بنده واقعا شرمنده شدم . به خدا حدود 2 هفته مریض بودم و نمیتونستم بیرون از خونه برم .

به هر حال برای قسمتهای بعدی کار از هر نظر(مادی و معنوی) اعلام همکاری میکنم.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از hamedsullivan :
استاد بنده واقعا شرمنده شدم . به خدا حدود 2 هفته مریض بودم و نمیتونستم بیرون از خونه برم .

به هر حال برای قسمتهای بعدی کار از هر نظر(مادی و معنوی) اعلام همکاری میکنم.

ُسلام حامد جان دشمنت شرمنده . من که از قضیه بیماری شما خبر داشتم . امیدوارم هر چه زودتر سلامتی خودتو باز یابی و دوباره یاور ما باشی ...

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
[
اما اخبار :
دوستان گرامی بعد از اتمام مدتی که برای جلب کمک از جانب دوستان اعلام شده بود .بنده همین الان از بانک میایم . متاسفانه موجودی آن حساب فقط همان 10000 تومانی است که بنده با آن حساب را افتتاح کرده بودم . علی رغم کم لطفی دوستان (چون چنین چیزی قابل پیش بینی بود ) بنده قبلآ با دو/ سه تا اسپانسر مالی هماهنگ کردم و از لحاظ بودجه کار مشکلی نیست و امروز بعد از ظهر با اسپانسر ها قرارداد میبندیم .منتها ما فقط میخواستیم کار مال خودمان و دوستان باشد و نیازمند یاری افراد غیر عضو انجمن نباشیم . به هر حال در گفتگویی که دیروز با سبحان عزیز داشتم سفارش طراحی سایت داده شد. هاست و دامین هم انشاءالله تا شنبه ثبت میشه .
/QUOTE]
به نام خدا
احساس مي كنم همگي يا حداقل اينجانب شرمنده استاد بزرگ و فرزانه جناب آقاي لينخو شده ام انشالله كه بتوانيم در آينده پاسخگوي تمامي زحمات و كوششهاي بيدريغ استاد باشيم من كه با تمام توان و قواي ناچيز خودم در اختيار و خدمت دوست و استاد خوبم لينخو مي باشم . اساتيد بزرگي نيز به اين سايت دعوت شده اند انشالله شاهد تحولي بزرگ و مفيد در ارصه نيروهاي درون و هنرهاي رزمي باشيم .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان گرامی
ای بابا مشکلات قابل درکه و بهتره به آینده فکر کنیم . فقط در این مقطع دوستان باید ما را با حظور فکری خود یاری کنند تا این انجمن با یاری خدا پا بگیره آینه درخشانی در انتظار این انجمن خواهد بود . فقط آندسته از دوستان و اعضای اصلی که مایل به دریافت پیش شماره نشریه داخلی اهذوران هستند با [email protected] تماس بگیرند تا در اسرع وقت بعد از چاپ برایشان ارسال گردد .و هم ما لیستی از اعضای اصلی مون داشته باشیم ....

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام به اساتيد ودوستان:
استاد linkhoo پيشنهاد ميكنم در صورت امكان در سايت اهذوران كليپ هاي آموزشي( درباره ي نيروي درون ) وكليپ هاي رزمي (مرتبط با رشته هاي رزمي براي شناخت بهتر هنرهاي رزمي)وموسيقي هاي كه براي فعال كردن چاكراهها مفيد است و... قرار دهيد تا سايت ازهر نظر پر بار وپر محتوا باشد.
با تشكر The one

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
به نقل از The one :
باسلام به اساتيد ودوستان:
استاد linkhoo پيشنهاد ميكنم در صورت امكان در سايت اهذوران كليپ هاي آموزشي( درباره ي نيروي درون ) وكليپ هاي رزمي (مرتبط با رشته هاي رزمي براي شناخت بهتر هنرهاي رزمي)وموسيقي هاي كه براي فعال كردن چاكراهها مفيد است و... قرار دهيد تا سايت ازهر نظر پر بار وپر محتوا باشد.
با تشكر The one
حتما سعی میشه که این کار بشه ! اما نمیشه از سایت در اول کار چنین انتظارایی داشت انشالله تا چند ماهه دیگه که یه خورده جا افتاد حتما ! شما هم با دعای خیرتان از این پروژه حمایت کنید ! چون آینده روشنی من برای این برنامه می بینم;)

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد linkhoo نحوه دريافت نشريه چگونه است ؟ به وسيلهَ ايميل مان است يا به درب منزل ارسال ميشود؟
با تشكر The one

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The one :
استاد linkhoo نحوه دريافت نشريه چگونه است ؟ به وسيلهَ ايميل مان است يا به درب منزل ارسال ميشود؟
با تشكر The one
سلام دوست گرامی
اگر آدرس منزل را به ما میل بزنید حتمآ در اسرع وقت بعد از انتشار به درب منزلتان توسط پست ارسال خواهد شد ...
دوستان درباره تاریخ دیدار در نمایشگاه نظری ندارن ؟؟؟؟/

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
دوباره سلام و عرض تبریک روز معلم به تمام اساتید بزرگ ...
برنامه ها دارد از مجاری مختلف بشدت دنبال میگردد . ایشالا در آینده نزذیک لیست برنامه های پیش بینی شده برای اهذوران را با جدول زمان بندی آنها برایتان مینویسم .
فقط دوستان گرامی ما بشدت به فرد یا افرادی احتیاج داریم که در امر تبلیغات تحت وب تخصص داشته باشند . در کل ما از هرگونه کمکی استقبال میکنیم ....
ممنونم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از S.T.S :
من سعی می کنم که بیام حتما اونم که می گم سعی میکنم بخاطره امتحانتم هست !
بچه ها دعام کنید ! دوسال درس نخوندم حالا می خوام بخونم @

سلام و خسته نباشی سبحان عزیز .با زحمتهای ما چیکار میکنی ؟
ایشالا موفق میشی . مطمئن باش و شک نکن . هراسی هم به دلت راه نده ....

بالا