• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
من احتیاجی به اینا ندارم البته با شرمندگی بسیار .

بجز یک چیز که کنترول کامل خواب مثل بیداری نیازی به یادگیری این هنر ها نمی بینم ( اگه خواستید تو همین فروم کنترل کردن خواب رو یادتون میدم)

ولی چیزی که ما فکر می کردیم روح ، خیلی چیزاش روح نیست، مثلا همین قضیه جدید فرکانس های مغزی که به 5 دسته تقسیم می کنه ، این چیزی که مثلا بزرگان تبتی بدنبالش بود ن ، یعنی مدیتیشن چیزی جز فرکانس آلفا نیست که مغز اونجا آروم میشه ، مثبت فکر میکنه و ... ، خوب به راحتی میشه با بک برنامه یا ز بان برنامه نویسی سی یا جاوا این فرکانس رو تولید کرد تا مغر به اون برسه خیلی راحت ، یا حتا مواد مخدر یا هرچیز دیگه مثل تند یادگیری ، این چه روزیه من الان میدونم که اومده ، حالا می بینید تا کمتر از 5 سال دیگه " مواد مخدر های دیجیتال "
هم درست شده ، حتا من هم طول فرکانسشو به ثورت تقریبی دارم و میتونم درستش کنم ( البته توضیح : برخلاف مواد مخدرهای عادی سالم ولی در هر صورت این حالت ضرر داره چه سالم چه غیر سالم)

به زودی اثراتش تو ایران هم میاد این فرکانسانهای مغزی ، متاسفانه ما مصرف کننده های خوبی هستیم.

حساب کنید من یک لیست کامل از نتایج تحقیقات محققان دارم که در حالت های مختلق طول فرکانس مغزی رو ثبت کردن و فقط کافیه من اون فرکانس رو بسازم تا مغزم از طریق اون به هارمونی برسه و واقعا به اون حالت برسه.

اینکه ما آدما بر خلاف ادعا هامون که اشرف مخلوقاتیم اینقدر مفلوکیم ،آزارم میده ولی از اینکه میتون کنترولش کنم
احساس بدی ندارم.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن این هم بگم [این نیروی درون است که شمشیر را به حرکت در می آورد ]

متاسفانه خیر این فرکانس بالای 200.0Hz است که به انسان همچین قابلیتی رو میده.که اصلا هم خوب نیست.

روح طبیعت به من دست داده که می تونم به راحتی شمشیر رو باهاش تکون بدم ، پس چرا کلی وقت تلف کنم که تکونش بدم از راه های دیگه. در حالی که با همین استعداد های ذاتی فقط با یک دست میشه اینکارو کرد، اگه
رو حرف اینجور چیزا حساب می کردیم الن همین اینترنتم نداشتیم ، اینترنت هم برآیند کسایی که به هنر قانون حاکم به طبیعت یعنی نظم پی بردند که بهش میگن تلاش و دانش.

IranSpirit

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تندی شد ببخشید من تا همین چند مدت پیش از شما ها بودم ، حتی من صوفی هم بودم ولی افسوس که واقعیت چیز دیگه ای ، الان هم یه طبیعت گرام،البته نه این که مکتب های روحانی رو رد می کنم ف من هنوز براشون احترام قائلم خصوصن Tao اونم فلسفش که به طبیعت احترام میگذاره ، و همین بجای اینکه مثل ادیان بزرگ
فرهنگ تضاد باشه ، فرهنگ تعادل که واقعا زیباست اصلا شرق اسیایی ها بر خلاف ما ایرانی همیشه اینطور بودن ما ایرانی همیشه تو کار تضاد بودیم ، نیروهای خیر و شز . اهورا مزدا و اهریمن

ولی جالب ترین قسمت Tao همون شکلیه که به خوبی تعادل رو نشون میده که یه شکل که دو قسمت سیاه وسفید داره که تو قسمت سیاه یک نقطه سفید هست تو قسمت سفید یک نقطه سیاه.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از IranSpirit :
اگه تندی شد ببخشید من تا همین چند مدت پیش از شما ها بودم ، حتی من صوفی هم بودم ولی افسوس که واقعیت چیز دیگه ای ، الان هم یه طبیعت گرام،البته نه این که مکتب های روحانی رو رد می کنم ف من هنوز براشون احترام قائلم خصوصن Tao اونم فلسفش که به طبیعت احترام میگذاره ، و همین بجای اینکه مثل ادیان بزرگ
فرهنگ تضاد باشه ، فرهنگ تعادل که واقعا زیباست اصلا شرق اسیایی ها بر خلاف ما ایرانی همیشه اینطور بودن ما ایرانی همیشه تو کار تضاد بودیم ، نیروهای خیر و شز . اهورا مزدا و اهریمن

ولی جالب ترین قسمت Tao همون شکلیه که به خوبی تعادل رو نشون میده که یه شکل که دو قسمت سیاه وسفید داره که تو قسمت سیاه یک نقطه سفید هست تو قسمت سفید یک نقطه سیاه.
دوست عزیزم به نظر من اگر بخواهیم همه چیز را از دیدگاه فیزیک و مکانیک نگاه کنیم . هیچ فلسفه ای دیگر معنای خود را حفظ نخواهد کرد و تمام اصول متا فیزیک و ماورالطبیعه و هر انگاره و باوری به هم میریزد و شاید اگر روزی بزرگانی چون مسمسر از حد علم و فرمول نمی گذشتند امروزه ما علمی به نام پاراپسیکولوژی و علومی چون هیپنوتیزم هم نداشتیم. .من منکر حرفهای علمی شما نیستم که علم هم دامنه فرکانسهای مختلف را در تمرکز و تاثیرات بر ماده به اثبات رسانده ولی تا به امروز قوانین مکانیک جایگزین عملکرد درونی انسان نشده و در متا فیزیک هنوز قله های ناشناخته و فتح نشده بسیاری باقی است.
در باور تا ئوئیسمها اگراصل تعادل یا فلسفه(ین و یانگ) وجود دارد دلیلی بر ضعف باور آنها در مورد نیروهای درونی نیست.اصل تعادل اصلی ترین باور فلسفه شرقی است و در اصل نبردی است بین نیکی و پلیدی و همین اصول هم به نوعی دیگر در فلسفه ما ایرانیان مطرح است چه در دین زرتشت(اهریمن و اهورامزدا)و چه در دین اسلام (خیر و شر).

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
من احتیاجی به اینا ندارم البته با شرمندگی بسیار .

بجز یک چیز که کنترول کامل خواب مثل بیداری نیازی به یادگیری این هنر ها نمی بینم ( اگه خواستید تو همین فروم کنترل کردن خواب رو یادتون میدم)

ولی چیزی که ما فکر می کردیم روح ، خیلی چیزاش روح نیست، مثلا همین قضیه جدید فرکانس های مغزی که به 5 دسته تقسیم می کنه ، این چیزی که مثلا بزرگان تبتی بدنبالش بود ن ، یعنی مدیتیشن چیزی جز فرکانس آلفا نیست که مغز اونجا آروم میشه ، مثبت فکر میکنه و ... ، خوب به راحتی میشه با بک برنامه یا ز بان برنامه نویسی سی یا جاوا این فرکانس رو تولید کرد تا مغر به اون برسه خیلی راحت ، یا حتا مواد مخدر یا هرچیز دیگه مثل تند یادگیری ، این چه روزیه من الان میدونم که اومده ، حالا می بینید تا کمتر از 5 سال دیگه " مواد مخدر های دیجیتال "
هم درست شده ، حتا من هم طول فرکانسشو به ثورت تقریبی دارم و میتونم درستش کنم ( البته توضیح : برخلاف مواد مخدرهای عادی سالم ولی در هر صورت این حالت ضرر داره چه سالم چه غیر سالم)

به زودی اثراتش تو ایران هم میاد این فرکانسانهای مغزی ، متاسفانه ما مصرف کننده های خوبی هستیم.

حساب کنید من یک لیست کامل از نتایج تحقیقات محققان دارم که در حالت های مختلق طول فرکانس مغزی رو ثبت کردن و فقط کافیه من اون فرکانس رو بسازم تا مغزم از طریق اون به هارمونی برسه و واقعا به اون حالت برسه.

اینکه ما آدما بر خلاف ادعا هامون که اشرف مخلوقاتیم اینقدر مفلوکیم ،آزارم میده ولی از اینکه میتون کنترولش کنم
احساس بدی ندارم.

با عرض سلام خدمت دوست عزيزم كه تازه به جمع ما پيوسته است اما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما درست است كه ما مي بايست به تمامي صحبتها و نكات عزيزان در اين تاپيك يا تاپيك نيروي درون گوش فرا دهيم ولي در مواقعي هم بايستي به وظيفه خودمان عمل كنيم و در مواردي كه احساس مي كنيم فردي ممكن است در عقايد خود (كه احترام زيادي نيز براي تمامي عقايد يكايك دوستان قائليم ) اشتباه كند ما بايستي توضيحاتي در اين مورد بدهيم چون افراد زيادي مخاطب اين مطالب هستند و اين خود مسئوليت ما را همواره سنگين تر مي كند . چرا كه يك فكر نادرست ممكن است ديگر دوستان را نيز به اشتباه بيندازد كه خود اين امر ممكن است تبعات بدي داشته باشد . پس با عرض معذرت از دوست جديد مان لازم ديدم توضيحاتي را ارائه نمايم .
اولاً خواب ؟؟ در حال حاضر چه ربطي به توضيحات ما در مورد نيروي درون يا ...... كه بر روي آنها بحث مي كنيم دارد ؟
دوم اينكه يعني چه كه روح ، خيلي چيزاش هم روح نيست، ابتدا بايد روح را توصيف و معني كنيد سپس به ابعاد جامع آن در تمامي مراحل بپردازيد . پس در آينده ما منتظر شنيدن معني روح و اينكه روح اگر بعضي مواقع روح نيست پس چه مي تواند باشد و چه مواقع بعضي از چيزاش روح هست و برخي موارد بعضي چيزاش روح نيست را دوست خوبمان برايمان توضيح دهند تا ما بهتر بتوانيم صحبتهاي ايشان را درك كنيم .سوم : اين مسئله فركانس آلفا !!! مثل اينست كه مابگوييم اديسون از روشهايي توانست برق را توليد كند خوب اين كه كاري ندارد پس برق راحت توليد شد ! يعني چه من متهيرم مگر اديسون سالها تلاش نكرد؟ مگر خون دلها نخورد؟ مگر تمام وقت و زندگي خود را بر سر اختراعات خود نگذاشت ؟پس اين ظلم است كه كسي پيدا شود اديسون كه كاري نكرد برق خودش پريد تو بقل اديسون !! و يا بگويد تمام اين مسائل فقط به فركانس برمي گردد اصلاً اين چه جور توجيه و استدلالي است كه اين دوست خوبمان ارائه كرده است شما بهتر بود ابتدا تمامي صفحات تاپيك نيروي درون را مطالعه مي كرديد و هدف ما را كه با زحمات دوست و استاد خوبم لينخو به ثمر رسيده آشنا مي شديد و سپس اين مسائل را عنوان مي كرديد .چهارم ما منتظر ساخته شدن دستگاهي باشيم كه اين فركانس را راحت توليد كند تا مانند بسياري از راحت طلبيهايمان و آماده خوريهايمان بر سر سفره بنشينيم ؟ البته اين يك روي سكه است روي دوم اين سكه نه عزيز من زياد هم خوشبين به ساخت اين نوع دستگاهها و امثال اينها هم نبايد نشست .
اين خود انسان است كه بايد دزر اين دنياي بزرگ كنكاو كند ، پشتكار داشته باشد ، اراده كند ، جستجو نمايد و پيدا كند اين لذت بخش است نه چيز ديگر . پنجم : شما به تاپيك نيروي درون اگر مراجعه كنيد عيناً اين حقير توصيف و مثالي را از انسان با يك دستگاه تلوزيون طرح كرده ام آن را اگر با دقت بخوانيد ديگر از اشرف مخوقات بودن خود كه ناتوانيد احساس تنفر نمي كنيد اين شماييد كه بايد در خود تحول ايجاد كنيد شما روحي هستيد از خداوند آيا چيز به اين بزرگي را كوچك مي شماريد ؟
نتيجه : تمامي مراحل برمي گردد به نوع تفكر و ظرز تلقي خودمان كه چه هستيم و چه خواهيم بود از فردا بحثي را پيرامون چگونگي اينكه فكرت را عوض كن تا زندگيت عوض شود را در تاپيك نيروي درون دنبال خواهيم كرد از تمامي علاقه مندان خواهشمند هستم به آن مطالب در تاپيك نيروي درون توجه كنند احساس مي كنم بحث جالبي مي تواند باشد .
با تشكر شائولين .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
در باور تا ئوئیسمها اگراصل تعادل یا فلسفه(ین و یانگ) وجود دارد دلیلی بر ضعف باور آنها در مورد نیروهای درونی نیست.اصل تعادل اصلی ترین باور فلسفه شرقی است و در اصل نبردی است بین نیکی و پلیدی و همین اصول هم به نوعی دیگر در فلسفه ما ایرانیان مطرح است چه در دین زرتشت(اهریمن و اهورامزدا)و چه در دین اسلام (خیر و شر).
با عرض سلام وخسته نباشيد به شما دوست خوبم انشالله كه كاملاً خوب و خوش و سرحال باشيد و چه عجب به ما سر زديد بعضي مواقع هم بعد از گفنگو هاي دوستانه در تاپيك هاي خودتان يه سري به ما فقيران هم بزنيد تا از مطالب شما هم بهره مند شويم . اما دوست خوبم از (ين و يانگ) صحبت كرده بوديد فقط جهت كامل نمودن مطالب ارزنده شما بايد عرض كنم كه ين و يانگ در اصل متضاد يكديگر نيستند بلكه كامل كننده يكديگر هستند و حتي هيچگاه نه يانگ هميشه يانگ است و نه ين هميشه ين باقي مي ماند بلكه اين دو هر لحظه در حال تبديل شدن به يك ديگر هستند مانند شب و روز اگر اين طور تصور كنيم كه( ين يعني شب ) و (يانگ يعني روز ) پس اين ين است كه بعد از پايان شب به روز و يانگ تبديل مي شود و يانگ هم بر عكس به شب و ين تبديل مي شود در واقع آنطور كه ما فكر مي كنيم ين و يانگ نه تنها متضاد هم نيستند بلكه كامل كننده يكديگر هم هستند مانند روز و شب تا روز نباشد شب نيست و تا شب نباشد روزي هم و جود ندارد و همانطور است (اهریمن و اهورامزدا) و خير و شر چون اصلاً بدون وجود شر خير هيچ معني نمي دهد و با وجود اهريمن اهورا به نيز بي مفهوم مي شود و در واقع اين دو همواره در حال تبديل شدن به يكديگر اند و بدون وجود يكي از آنها ديگري معني ندارد. در اين مورد در آينده در تاپيك نيروي درون بيشتر توضيح خواهيم داد . پس تا روزي ديگر بدرود .
با تشكر شائولين .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن این هم بگم [این نیروی درون است که شمشیر را به حرکت در می آورد ]

متاسفانه خیر این فرکانس بالای 200.0Hz است که به انسان همچین قابلیتی رو میده.که اصلا هم خوب نیست.

روح طبیعت به من دست داده که می تونم به راحتی شمشیر رو باهاش تکون بدم ، پس چرا کلی وقت تلف کنم که تکونش بدم از راه های دیگه. در حالی که با همین استعداد های ذاتی فقط با یک دست میشه اینکارو کرد، اگه
رو حرف اینجور چیزا حساب می کردیم الن همین اینترنتم نداشتیم ، اینترنت هم برآیند کسایی که به هنر قانون حاکم به طبیعت یعنی نظم پی بردند که بهش میگن تلاش و دانش.

پدر بزرگهاي 150 ساله هم مي توانند با دست شمشيرو بردارند آخه عزيز من اين چه جور منطق و فلسفه اي كه شما داريد هنر اين است كه با روح و درونتان اعمالي را انجام دهيد كه در اصل بدون واسطه فيزيكي انجام شود .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0

ما ايرانيها جلو دار تمامي فرهنگهاي غني بوده ايم تضادي در كار نيست توضيحات آن را در پست قبلي داده ام شما تضاد را در فكرتان به وجود آورده ايد تضاد فقط در چگونگي پسنيدن افراد است در تمام اديان و فرهنگها به نوعي اهريمن و اهورا وجود دارد و اين اعتقاد قلبي تمام مردم دنياست نوعي گرايش دروني به طرف شر و خوبي در وجود تمامي انسانهاي موجود بوده و هست اين نه تنها به ايران و چين و كلاً شرق بلكه به تمام اديان و فرهنگهاي جهان برمي گردد . شما صوفي نباش تفكر باش جستجوگر راه حق از باطل باش آماده تكامل روح و جسم به بالاترين درجه واقعي انسانيت باش اينها را از روي عقل و درك داشته باش اسمش را هر چه مي خواهي بگذار . احساس مي كنم دوست تازه واردمان كمي نااميد هستند و فكر مي كنم اتفاقي ناگوار اين چنين روحيه ايشان را مخدوش كرده است من منتظر صحبتهاي خوب ايشان هستم حتي آماده ام تا در حد توان با ايشان همكاري كنم اگر دوست ندارند در جمع صحبت كنند خواهش مي كنم با پي ام با من در تماس باشند انشالله به نتيجه خوبي منتهي خواهد شد .
با تشكر شائولين
با تشكر شائولين .

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از linkhoo :
دوستان درباره تاریخ دیدار در نمایشگاه نظری ندارن ؟؟؟؟/
سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
جناب linkhoo بنده روز22 ارديبهشت ميتوانم بيايم( هر كاري كردم تا دانشگاه روز21 براي بازديد بيايد نشد.)
در ضمن پيشنهاد ميكنم اگرموفق به حضور در نمايشگاه در يك روز نشديم ؛ در آواتار عكس خود رابراي مثلاً يك هفته قرار دهيم تا با دوستان واساتيد بيشتر آشنا شويم .
با تشكر The one

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از The one :
سلام به اساتيد محترم و دوستان گرامي :
جناب linkhoo بنده روز22 ارديبهشت ميتوانم بيايم( هر كاري كردم تا دانشگاه روز21 براي بازديد بيايد نشد.)
در ضمن پيشنهاد ميكنم اگرموفق به حضور در نمايشگاه در يك روز نشديم ؛ در آواتار عكس خود رابراي مثلاً يك هفته قرار دهيم تا با دوستان واساتيد بيشتر آشنا شويم .
با تشكر The one

سلام دوست گرامی 22 جمعه است درسته ؟ اتفاقآ منم در همون روز اونجام .خوشهال میشم ببینمتون
اما درباره دوست گرامی که نیروی درون را رد کرده و همه چیز را به فرکانس و فیزیک ربط داده بودند .
ببینید دوست گرامی هر انسانی آزاد است هر آنگونه که میخواهد بیندیشد .ولی آیا این مطالبی که گفته اید چقدر از نظر علمی پایه دارند اینرا من اندکی با اجازه توضیح بدهم :
اول درباره فرکانس درسته که بعضی فرکانس ها در کار مغر تاثیر گذارند ولی تا آنجا که بنده خبر دارم و چون بنده خودم دائمآ در آزمایشگاه با فرکانسو هرتز و فازور و سینوسی کار دارم (چون بنده دانشجوی رشته برق هستم ) تا کنون چنین مطالبی که شما گفتید کشف نشده است و پایه و اساس علمی ندارند . البته به شما اطمینان میدهم از همین امروز که این مطالب را خواندم فکری به حال اثبات علمی این تئوری های نوین بفرمایم (البته با کمک جمعی از دوستان ماتریالیست )
ثانیآ عزیز بنده اگر شما اندکی از علم فیزیک سر رشته داشته باشید حتمآ با نام استاد ارجمند جناب آقای دکتر گلشنی یا استاد بسیار والا مقام جناب آقای پرفسور حسابی آشنایید؟
محض اطلاعتان عرض کنم که این اساتید بزرگ با این همه معرفتهای ژرف و عمیق هیچ گاه چنین ادعا هایی را نه تنها مطرح نکرده اند بلکه همواره با دید ماتریالیستی از جهان مخالف بودند .
در قرآن آیه داریم که بهترین بندگان خدا دانشمندانند ....
دانشمندان و صاحبان علوم و خرد همواره منادی ارتباط و تکامل علم طبیعی و مابعد الطبیعه در کنار هم بوده اند . حال ما که از فیزیک تنها نامش را میدانیم و زندگی آنیشتین را از بقال سر کوچه شنیده ایم . منادی تعارض دین و علم هستیم .
بگذریم دوستان و اما حکایتی جالب از استاد تایزن دشی مورو :
استاد مینویسد در سالهای گذشته در سر در یک آکادمی علوم معقول در آمریکا چنین نوشته بودند :
خدا مرده است .!!!
امضاء : نیچه ...
مدتها بعد روزی شاگردان آن اکادمی دیدند که تابلوی سر در چنین عوض شده است :
نیچه مرده است !!!!
امضاء : خدا !!!:D
دوستان گرامی تنها در پناه ارتباط عاطفی با نیروی حیات بخش جهان >خدایی که همواره هست و بوده و خواهد بود است که میتوان در زندگی موفق بود و از پستی و بیهودگی و پو چی رهایید
کمتر از ذره نئی پست مشو مهر بورز
تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ زنان .....

دوستان گرامی بنده را اگر که زیاد روی کرده باشم به بزرگواری خویش خواهند بخشید .انشاالله...

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوباره سلام دوستان گرامی
من هماهنگ کردم ایشالا 21 و 22 اردیبهشت در نمایشگاه هستم . خوشهال میشم آندسته از دوستانی که می تونن بیان رو ملاقات کنیم با هم ....

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از SHAOLIN :
با عرض سلام وخسته نباشيد به شما دوست خوبم انشالله كه كاملاً خوب و خوش و سرحال باشيد و چه عجب به ما سر زديد بعضي مواقع هم بعد از گفنگو هاي دوستانه در تاپيك هاي خودتان يه سري به ما فقيران هم بزنيد تا از مطالب شما هم بهره مند شويم . اما دوست خوبم از (ين و يانگ) صحبت كرده بوديد فقط جهت كامل نمودن مطالب ارزنده شما بايد عرض كنم كه ين و يانگ در اصل متضاد يكديگر نيستند بلكه كامل كننده يكديگر هستند و حتي هيچگاه نه يانگ هميشه يانگ است و نه ين هميشه ين باقي مي ماند بلكه اين دو هر لحظه در حال تبديل شدن به يك ديگر هستند مانند شب و روز اگر اين طور تصور كنيم كه( ين يعني شب ) و (يانگ يعني روز ) پس اين ين است كه بعد از پايان شب به روز و يانگ تبديل مي شود و يانگ هم بر عكس به شب و ين تبديل مي شود در واقع آنطور كه ما فكر مي كنيم ين و يانگ نه تنها متضاد هم نيستند بلكه كامل كننده يكديگر هم هستند مانند روز و شب تا روز نباشد شب نيست و تا شب نباشد روزي هم و جود ندارد و همانطور است (اهریمن و اهورامزدا) و خير و شر چون اصلاً بدون وجود شر خير هيچ معني نمي دهد و با وجود اهريمن اهورا به نيز بي مفهوم مي شود و در واقع اين دو همواره در حال تبديل شدن به يكديگر اند و بدون وجود يكي از آنها ديگري معني ندارد. در اين مورد در آينده در تاپيك نيروي درون بيشتر توضيح خواهيم داد . پس تا روزي ديگر بدرود .
با تشكر شائولين .
استاد بزرگوار بنده حقیر را چه به هم پروازی با بزرگان.شما بزرگید و ما در سایه شما تلمذ می کنیم.حقیقت اینه که چند صباحی هست که دچار یکسری مصائب و مشکلات متفاوتی شدم .عذر بپذیرید .باور کنید همیشه بحث های گرانبهای بزرگواران تاپیک را دنبال میکنم .و اگر جایی لازم بود نقشی به یادگار بر این ستور خواهم زد.
در مورد گفته های گرانبها و ارشادات روشنگرانتون همکاملا تائید می شه نشانه آن هم همون نقطه های درون اون علامته ین و یانگه.همیشه در این دنیا وجود بد خوب را نشون میده و وجود شب روز را.
حقیقت اینه که جدال عقل و دل تمامی نخواهد داشت .فکرکنم اگر اینگونه به انگارند یکروز عشق را هم با فرمولهای فیزیکی به نسخه دارو خانه ها بسپارند.
موفق باشید.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
استاد بزرگوار بنده حقیر را چه به هم پروازی با بزرگان.شما بزرگید و ما در سایه شما تلمذ می کنیم.حقیقت اینه که چند صباحی هست که دچار یکسری مصائب و مشکلات متفاوتی شدم .عذر بپذیرید .باور کنید همیشه بحث های گرانبهای بزرگواران تاپیک را دنبال میکنم .و اگر جایی لازم بود نقشی به یادگار بر این ستور خواهم زد.
در مورد گفته های گرانبها و ارشادات روشنگرانتون همکاملا تائید می شه نشانه آن هم همون نقطه های درون اون علامته ین و یانگه.همیشه در این دنیا وجود بد خوب را نشون میده و وجود شب روز را.
حقیقت اینه که جدال عقل و دل تمامی نخواهد داشت .فکرکنم اگر اینگونه به انگارند یکروز عشق را هم با فرمولهای فیزیکی به نسخه دارو خانه ها بسپارند.
موفق باشید

با عرض سلام و دورود خالصانه من بر همه دوستان و اساتید عزیز
اول اینکه همه دست در دست هم و با یکدیگر می توانیم به بهترین وجه ممکن اطلاعات و مطالب مفیدی را در تاپیک به یادگار بگذاریم که می گویند یک دست صدا ندارد و ما گوش به سخنان پر مهر و محبت و مطالب گهر بار دوستان و اساتید سپرده ایم که انشالله در این راه از اطلاعات سرشار و مفید همه آنها استفاده لازم را ببریم .
و دوم اینکه دوست خوبمان من واقعاً از بابت گرفتاری ومشکلات شما ناراحت شدم انشالله که به خوبی و خوشی مسائل حل شود و هر کاری که از دست این حقیر و البته دوستانمان در این تاپیک بر می آید کوتاهی نخواهیم کرد .
و واقعاً که چه پاک سخن گفتید شاید دیگر زمان آن رسیده باشد که ما هم برای نجات عشق کاری باید بکنیم زیار بدون عشق هیچ چیز معنایی ندارد همیشه عقل نیست که باید تصمیم بگیرد زمانی هم باید عشق جلو دار باشد .
درود بر عاشقان پاکدل .
با آرزوی موفقیت برای شما
شائولین .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از S.T.S :
من هستم من پایم
من شاید قبلشم باشم
کسایی که میتونن بیان اینجا اعلام کنن تا قرار بگذاریم
ممنون

سلام من پنجشنبه و جمعه 21و 22 در نمايشگاه هستم . فكر كنم بهترين موقع باشد .محلش هم كجا باشه بهتره ؟

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
به نقل از SHAOLIN :
با عرض سلام و دورود خالصانه من بر همه دوستان و اساتید عزیز
اول اینکه همه دست در دست هم و با یکدیگر می توانیم به بهترین وجه ممکن اطلاعات و مطالب مفیدی را در تاپیک به یادگار بگذاریم که می گویند یک دست صدا ندارد و ما گوش به سخنان پر مهر و محبت و مطالب گهر بار دوستان و اساتید سپرده ایم که انشالله در این راه از اطلاعات سرشار و مفید همه آنها استفاده لازم را ببریم .
و دوم اینکه دوست خوبمان من واقعاً از بابت گرفتاری ومشکلات شما ناراحت شدم انشالله که به خوبی و خوشی مسائل حل شود و هر کاری که از دست این حقیر و البته دوستانمان در این تاپیک بر می آید کوتاهی نخواهیم کرد .
و واقعاً که چه پاک سخن گفتید شاید دیگر زمان آن رسیده باشد که ما هم برای نجات عشق کاری باید بکنیم زیار بدون عشق هیچ چیز معنایی ندارد همیشه عقل نیست که باید تصمیم بگیرد زمانی هم باید عشق جلو دار باشد .
درود بر عاشقان پاکدل .
با آرزوی موفقیت برای شما
شائولین .

تایید میشه
انشالله که همه مشکلات اعم از مادی و معنوی همه آدما حل بشه و همه آدما به عشق واقعیشون برسن و دوست خوبمون هم بتونن به جمع ما بپیوندن
می تونید رو کمک ما حساب کنید
سایت هم داره خوب پیش میره
بترتیب داره کامل میشه

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
جلو در نمایشگاه خوبه ؟
اول باید ببینیم که کیا میان
من قبلش یعنی فردا پس فردا هم یک سر به نماشگاه می زنم
پس فعلا من و استاد لینخو....
دیگه کیا هستن

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از S.T.S :
تایید میشه
انشالله که همه مشکلات اعم از مادی و معنوی همه آدما حل بشه و همه آدما به عشق واقعیشون برسن و دوست خوبمون هم بتونن به جمع ما بپیوندن
می تونید رو کمک ما حساب کنید
سایت هم داره خوب پیش میره
بترتیب داره کامل میشه
ممنونم از همه شما دوستان و گرامیان و از اساتید خوبم.رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
از اینکه سایت موفقه و خوب پیش میره خوشحالم .منم با رفع مشکلاتم در کنارتون خواهم بود.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از S.T.S :
جلو در نمایشگاه خوبه ؟
اول باید ببینیم که کیا میان
من قبلش یعنی فردا پس فردا هم یک سر به نماشگاه می زنم
پس فعلا من و استاد لینخو....
دیگه کیا هستن
سلام
جمعه ساعت دو جلوی در مسجد بزرگ نمایشگاه بهتر نیست ؟؟
نظری دارید حتمآ بفرمایید...

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
:eek:
به نقل از roje_aria79 :
ممنونم از همه شما دوستان و گرامیان و از اساتید خوبم.رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
از اینکه سایت موفقه و خوب پیش میره خوشحالم .منم با رفع مشکلاتم در کنارتون خواهم بود.
سلام
من هم امیدوارم موفق و موید و سربلند از تمام فتنه ها و امتحانات در بیایین . شما از اساتید بزرگوار و دوست و یاور همیشگی ما هستید .
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
به سر در دولت جمشید نبشته به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
بدانید همواره کسانی هستند که از صمیم قلب برای موفقیت شما و پیروزی نور بر ظلمت دعا میکنند :
حق سیل کیمی دریایه آخیب یول تاپاجاخ دی
داش آتماغیله کیمسه اونی دوندره بیلمز
دنیاده قرانلیقلار اگر بیرلشه با هم
بیر خیرداجا شمعین ایشیغین سوندوره بیلمز

ترجمه: حق مثل سیلی است که جاری خواهد شد و بدریا خویشتن را خواهد رسانید . کس نمی تواند با سنگ اندازی و سد سازی او را از مسیر خویش بازدارد .تمام سیاهی و تباهی کائنات اگر با هم متحد گردند هرگز توانای این را ندارند که نور ضعیف شمعی کوچک را از بین ببرند....:medieval:

بالا