• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از linkhoo :
سلام
جمعه ساعت دو جلوی در مسجد بزرگ نمایشگاه بهتر نیست ؟؟
نظری دارید حتمآ بفرمایید...

سلام
ما که در ساعت فوق در محل فوق هستیم دوستانی که مایلند آنجا باشند حتمآ بیایند فقط دوستان برای شناخت اگه میتوانند از کلاه استفاده نمایند ....:blink:

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از linkhoo :
جمعه ساعت دو جلوی در مسجد بزرگ نمایشگاه بهتر نیست ؟؟
سلام به اساتيد ودوستان:
موافقم .
ان شأ ا... بنده ام درآنجا هستم.(بدون كلاه):D
با تشكر The one

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The one :
سلام به اساتيد ودوستان:
موافقم .
ان شأ ا... بنده ام درآنجا هستم.(بدون كلاه):D
با تشكر The one
سلام
متاسفانه اگر هم آنجا بوديد موفق به ديدار شما نشديم ولي در كل خوب روزي بود بيادماندني....

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از linkhoo :
متاسفانه اگر هم آنجا بوديد موفق به ديدار شما نشديم ولي در كل خوب روزي بود بيادماندني....
سلام به دوستان واساتيد:
بنده هم درآنجا بودم، البته با 10 دقيقه تاخيربه سر قرار رسيدم(شرمنده:( ).
اگر هم آنجا بودم متاسفانه چون دوستان واساتيد را چهرتاً نمي شناختم ؛ شناسايي دوستان واساتيد براي بنده احتمالاً مقدور نبود.
امادر كل روزي بود بسيارزيبا وبيادماندني...
به خصوص كه بنده كتابي به عنوان چاكرا در ماني(درسالن 8) خريداري كردم كه اكثر مطالبش را (70-80%) دوستان واساتيد درفروم بيان نموده اند، كه پس از مطالعه، مطالب اين كتاب رادر اختيار دوستان قرار ميدهم.
(اين هم عكس بنده در آواتار)
با تشكر The one

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سرچ بزن تو کائنات حتما پیدا میکنی ! اگه نکردی ا
شما میتونید چشم های من رو توی امضام ببینید
دیروز هم با عینک واستاده بودم جلو دره مسجد
مهم نیست ایشالله دفعات بعد
راستی شما همونی هستی که تو آواتورتی ؟

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام اساتید و دوستان خوبم .
خبر بسیار خوبی دارم که لازم دیدم که شما عزیزان را نیز باخبر کنم امروز با استاد عزیز و توانای ایران جناب آقای محسن احمدی که یکی از اساتید سرشناس بین المللی نیز می باشند صحبت کردم و از ایشان خواهش کردم برای با برکت شدن هر چه بیشتر تاپیک قدم رنجه نموده و نگاه اندیشمندانه خود را معطوف این سایت و تاپیکهای نیروی درون و چانگ چوان و اهذوران کنند که این بزرگوار با تواضعی همیشگی این قول را به ما دادند و در آینده ای نزدیک با اجازه ای که از این استاد بزرگ گرفته ام تصاویر و هنرنماییهای استاد را در تاپیک بهمراه صحبتها و نکات هوشمندانه و مفیدشان درج خواهد شد تا بیش از پیش بتوانیم از وجود با برکت این استاد بزرگ بهره مند شویم انشاالله .
با تشکر شائولین .

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
انشالله
ما منتظریم شائولین عزیز
از زحمات شما هم تشکر میکنم
سایت هم کم کم بصورت آزمایشی از چند روز دیگه شروع بکار می کنه
www.ahzuran.com
با تشکر
سبحان

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان گرامی بیاری خدا سایت تا دو روز دیگر قابل دسترسی است .و انشالله تمامی گفتگو ها و مطالب مربوط به انجمن به صورت مدون به تالارهای طبقه بندی شده آنجا منتقل خواهد شد .
www.ahzuran.com

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان واساتيد:
ضمن تشكر و خسته نباشيد به جناب Linkhoo وسايرين كه سايت AHZURANرا راه اندازي نمودند تاتشنگان علم ومعرفت از آن استفاده كنند.
با تشكر The one

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از The one :
سلام به دوستان واساتيد:
ضمن تشكر و خسته نباشيد به جناب Linkhoo وسايرين كه سايت AHZURANرا راه اندازي نمودند تاتشنگان علم ومعرفت از آن استفاده كنند.
با تشكر The one
ممنون دوست عزیز .
ایشالا با دسترسی هر چه زودتر به سایت خستگی این مدت از تن همگی بچه ها در بیاد....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
بیاری خدا و تلاشهای دوستان بخصوص آقای طحانی عزیز اولین دموی سایت قابل بار گذاری شد . البته سیستم کاملآ راه نیفتاده ولی با مراجعه به سایت میتونید صفحه نخست رو ببینید ...

S.T.S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش می کنم این حرفا چیه فقط امیوارم هرچه سریعتر کامل شه
از هم دوستان عذر می خوام همونطور که می دونید هرچیز نو و جدیدی ه می خواد راه بیفته کمی مشکلات داره در اول!
نمیشه از سایت در همون اول انتظار بالایی داشت
اما مطمئنا با کمک دوستان گام های پیشرفت رو سریعتر از قبل برخواهیم داشت

M.Rouzbehani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام .
این اولین مطلبی است که به عنوان جدیدترین عضو مینویسم .
اصولا من بر این باورم که کلیه مباحثات در این ضمینه در صورتی که نتایج آن اجرایی و قابل لمس نباشند ، بی حاصل و کسل کننده اند . لذا به دوستان توصیه میکنم به جای شرح جزئیات بحث ، مطالبی را عنوان کنند که یک انسان با حد اقل ضریب هوشی این موضوعات را در باور خود بگنجاند .
من به عنوان کسی که اطلاعی از علوم متافیزیک ندارد ولی مشتاق به کشف حقایق در این ضمینه است ، موضوعات این بخش را حاصل تراوشات ذهنی کودکانه افراد خیالپرداز میدانم . لطفا اگر قدرت دفاع از موضع و نظرات خود را دارید به طور منطقی و از پایه آن را برای من شرح دهید ، چه بسا بنده هم به جمع شما پیوستم .
از کسانی که در رابطه با این موضوعات اطلاعات کاملی دارند ، خواهشمندم دانسته های خود را از طریق تلفن های زیر به بنده منتقل نمایند .
متشکرم . 66595650 - 66593913 - 09122484773​

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام .
این اولین مطلبی است که به عنوان جدیدترین عضو مینویسم .
اصولا من بر این باورم که کلیه مباحثات در این ضمینه در صورتی که نتایج آن اجرایی و قابل لمس نباشند ، بی حاصل و کسل کننده اند . لذا به دوستان توصیه میکنم به جای شرح جزئیات بحث ، مطالبی را عنوان کنند که یک انسان با حد اقل ضریب هوشی این موضوعات را در باور خود بگنجاند .
من به عنوان کسی که اطلاعی از علوم متافیزیک ندارد ولی مشتاق به کشف حقایق در این ضمینه است ، موضوعات این بخش را حاصل تراوشات ذهنی کودکانه افراد خیالپرداز میدانم . لطفا اگر قدرت دفاع از موضع و نظرات خود را دارید به طور منطقی و از پایه آن را برای من شرح دهید ، چه بسا بنده هم به جمع شما پیوستم .
از کسانی که در رابطه با این موضوعات اطلاعات کاملی دارند ، خواهشمندم دانسته های خود را از طریق تلفن های زیر به بنده منتقل نمایند .
متشکرم . 66595650 - 66593913 - 09122484773

جواب شما عزیز در تاپیک نیروی درون داده شده است .
با تشکر شائولین .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
باور كنيد ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه سايت زودتر بالا بياد . ولي طراح ما هم امتحانات پايان ترم و هم كنكور دارد .به همين دليل يه جورايي بايد مراعاتشو كرد .ايشالا تا يه هفته ده روز ديگه كاملآ سايت راه افتاده باشه ....

shifu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام؛
و تشكر به خاطر اين حركت عالي.
من يك تازه وارد هستم آيا من هم مي توانم عضو شوم؟ البته اگر استايد اجازه دهند.

موفق باشيد

بالا