• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
يك خبر خوش هم براي دوستاران اساتيد و هنر جويان ووشو از شائولين تا خواشان و وودانگ و تاي چي چوان و..... در حال حاضر جهت هماهنگي با اساتيد بزرگم مانند محسن احمدي و داداشي و مهرداد شيرازي هستيم كه در آينده بتوانيم از سخنان و تصاوير اساتيد بزرگ حال حاضر چين و جهان استفاده ببريم بخصوص عزيزاني كه عاشق كوههاي خواشان ، شائولين و وودانگ هستند كه خبرهاي خوبي در آينده برايشان داريم .
با تشكر شائولين

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من تا اهذوران حاضر شود وب موقتی ساختم تا دوستان مطالبی که در ذهن دارند به صورت کتاب در بیاورند و در اختیار دیگران بگذارند برای اطلاعات بیشتر و دیدن سایت به اینجا بروید http://www.golha.net/tamarkoz/index.htm?u=Hamed

از مطالب مفيد شما بسيار تشكر مي كنم مطالبي را كه در آينده در صدد طرح آنها بودم دوست خوبم زحمت كشيده اند اماده كرده اند مطالعه آن را به همه توصيه مي كنم باز هم از شما تشكر مي كنم و اينكه ما را تنها نگذار.

dorin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
دوستان عزيزم سلام
اينجانب با اساتيد بزرگي مانند استاد مهرداد شيرازي مربي تيم ملي ووشو جمهوري اسلامي ايران و رئيس سبك شائولين ووشو و استاد عزيزم آقاي محسن احمدي دبير سبك شائولين و استاد سبك بي نظير خواشان در خاورميانه و استاد بي چون و چرا تاي چي چوان و چي كونك ايران و مربي بين المللي (استاد داداشي) حسين داودي پناه تماس حاصل شده است اين اساتيد جزء بزرگان ووشو ايران و سرمايه هاي بي نظير ووشو ايران هستند كه انشالله از تمامي اين اساتيد و ديگر اساتيد بزرگ ايران كه در پي تماس با آنان هستيم مانند استاد ولي زاده استاد كوهزادي و..... بتوانيم استفاده لازم را ببريم وقت آن است كه در كنار گفتگو و گپ هاي دوستانه اينك از وقت و هزينه موجود كه هر لحظه در حال گذر است بيشتر استفاده ببريم چه چيزي بالاتر از اينكه لحظه هاي رنگارنگ دوستانه خود را با دانش هماهنگ سازيم و از آن به نحو احسن استفاده كنيم .

سلام به استاد شائولین
شما که زحمت کشیدید و برای آقایان استادهای به نام را نام بردید خوشحال میشم استاد های خانم که کارشون در زمینه تای چی خوب باشه معرفی کنید.
از زحمات شما ممنونم​

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
استاد لینخو , بنده و دوستان منتظر اخبار جدید هستیم.

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به استاد شائولین
شما که زحمت کشیدید و برای آقایان استادهای به نام را نام بردید خوشحال میشم استاد های خانم که کارشون در زمینه تای چی خوب باشه معرفی کنید.
از زحمات شما ممنونم

من به بانو جديد تاپيك خوش آمد مي گويم اميد است با آمدن ايشان و ديگر بانوهاي عزيزمان بركت اين تاپيك چندين برابر شود اميد است ايشان همچنان با ما همراه باشند .
البته آدرس كلاسهاي موجود را با پي ام به ايشان ارسال كرده ام در صورت اشتياق ديگر خانمها ي محترم تمامي آدرس باشگاه ها را در سبك تاي چي برايتان مي گذارم .
موفق باشيد شائولين

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به استاد شائولین
از زحمات شما ممنونم

با سلام به تمامي استيد عزيز خيرمقدم مي گويم به بانو محترم و جديد تاپيك اميد است با آمدن ايشان و ديگر خانمهاي محترم بركت اين تاپيك چند برابر شود اميد است ايشان همچنان ما را ياري فرمايند و با ما همراه باشند

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از Persiana :
سلام لينخو جان،

اول تبريک دوم هم اينکه سريع خودمو رسوندم اينجا فقط داستان اين عضو افتخاري چيه، چکار بايد کرد، من وارد نيستم!

سلام
وارد میشین چیزی نداره ....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از dorin :
با سلام و تشکر فراوان از بر پایی این سایت
من به دنبال استاد خوب برای ورزش تای چی برای خانمها هستم .
ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید من را راهنمایی کنید.
منتظر هستم
با تشکر درین​
[/QUOTE
سلام
بی شک استاد دیوانی بهترین و اولین مدرس و استاد خانم تای چی ایران اند .....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از hamedsullivan :
استاد لینخو , بنده و دوستان منتظر اخبار جدید هستیم.
سلام حامد جان از شما بسیار ممنونم که پا به پای ما این مطلب را دنبال می کنید .
و اما آخرین اخبار اینکه : با تلاشهای یکی از دوستان بسیار عزیز 200 مگ فضا با هاست و ذامین 145000 اعلام کرده اند . عضو گیری اساتید را استاد شائولین دتبال می کنند و کار سایت و عضو گیری عادی با بنده است

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مطلب دیگر اینکه اگر دوستان موافق باشند روز 15 اردیبهشت در محل نمایشگاه کتاب دیداری بین اعضا و هنرجویان اهذوران صورت بگیرد . لطفآ آنان که میتوانند بیایند اعلام آمادگی کنند تا ما تصمیم بگیریم ...

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوباره
دوستان عزیز همان طور که میدانید تمام خدمات این انجمن رایگان است . دوستانی که بنده رو میشناسن یا هنر جویانی که با من در ارتباط هستند میدونن که من هیچ گاه به این دانش از دیدگاه مادی نگاه نکرده ام . به عقیده من این دانش چیزی نیست که کسی بتواند با پول آنرا بخرد یا کسی مثل من با فروختن و قیمت گذاری روی آن ارزش و قداست این دانش را لکه دار نماید. از اینرو تمام خدمات ما رایگان خواهد بود چه برای اعضا و چه برای هنر جویان . ولی همانطور که میدانید راه اندازی وب سایت روی شبکه به عنوان اولین قدم در این راه نیازمند 140000 است. بنده بعنوان دانشجو به تنهایی توانایی تامین چنین هزینه ای رو نذارم و فوقش بتونم 10000 کمک کنم .پس راه اندازی اینکار در این مقطع زمانی نیازمن کمک های مالی شما دوستان گرامی و یاوران این انجمن است . البته ما میتونستیم راه های دیگری نیز مقل گرفتن حق عضویت و... رو انتخواب کنیم ولی ما طبق عقایدمون این راه رو انتخواب کردیم .دوستانی که آمادگی و توانایی این کار رو دارن اعلام کنن تا شماره حساب برای اینکار اعلام کنیم . در ثانی دوستان گرامی در وب هر جا که میتونین خبر تشکیل این انجمن رو مطرح کنین تا دوستای غیر پی تی(persiantools) مون هم با خبر بشن و به ما ملحق بشن ...

dorin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایی استاد لینکخو سپاسگزارم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از linkhoo :
سلام دوباره
دوستان عزیز همان طور که میدانید تمام خدمات این انجمن رایگان است . دوستانی که بنده رو میشناسن یا هنر جویانی که با من در ارتباط هستند میدونن که من هیچ گاه به این دانش از دیدگاه مادی نگاه نکرده ام . به عقیده من این دانش چیزی نیست که کسی بتواند با پول آنرا بخرد یا کسی مثل من با فروختن و قیمت گذاری روی آن ارزش و قداست این دانش را لکه دار نماید. از اینرو تمام خدمات ما رایگان خواهد بود چه برای اعضا و چه برای هنر جویان . ولی همانطور که میدانید راه اندازی وب سایت روی شبکه به عنوان اولین قدم در این راه نیازمند 140000 است. بنده بعنوان دانشجو به تنهایی توانایی تامین چنین هزینه ای رو نذارم و فوقش بتونم 10000 کمک کنم .پس راه اندازی اینکار در این مقطع زمانی نیازمن کمک های مالی شما دوستان گرامی و یاوران این انجمن است . البته ما میتونستیم راه های دیگری نیز مقل گرفتن حق عضویت و... رو انتخواب کنیم ولی ما طبق عقایدمون این راه رو انتخواب کردیم .دوستانی که آمادگی و توانایی این کار رو دارن اعلام کنن تا شماره حساب برای اینکار اعلام کنیم . در ثانی دوستان گرامی در وب هر جا که میتونین خبر تشکیل این انجمن رو مطرح کنین تا دوستای غیر پی تی(persiantools) مون هم با خبر بشن و به ما ملحق بشن ...
استاد سلام , لطفا یه شماره حساب (ترجیحا سیبا) بدید که دوستانی که میخوان کمک کنن (خودم) به اون حساب پول واریز کنن.

Xing ying

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام خدمت شما استاد محترم

واقعا چیز جالب و جدیدی را معرفی نمو ده اید
امیدوارم در این کار موفق باشید

ایا من هم میتونم عضو بشم؟

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از linkhoo :
مطلب دیگر اینکه اگر دوستان موافق باشند روز 15 اردیبهشت در محل نمایشگاه کتاب دیداری بین اعضا و هنرجویان اهذوران صورت بگیرد . لطفآ آنان که میتوانند بیایند اعلام آمادگی کنند تا ما تصمیم بگیریم ...

سلام
دوستان نگفتند در این تاریخ ها میتوانند بیایند یا نه یا اینکه تاریخ مناسب برای شما کی است ؟؟؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از linkhoo :
سلام
دوستان نگفتند در این تاریخ ها میتوانند بیایند یا نه یا اینکه تاریخ مناسب برای شما کی است ؟؟؟
من چون تهران نیستم , نمیدونم بتونم بیام.ولی اگه بقیه ی دوستان اعلام امادگی کنن بنده هم بر حسب وظیفه و اشنایی بیشتر با شما عزیزان ,خدمت میرسم.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
استاد سلام , لطفا یه شماره حساب (ترجیحا سیبا) بدید که دوستانی که میخوان کمک کنن (خودم) به اون حساب پول واریز کنن.

سلام حامد جان بنده با مبلغ 10000 تومان به عنوان اولین کمک از سوی خودم حساب سیبا به شماره0300651500005 را برای اینکار افتتاح کرده ام دوستان عزیزی که میتوانند و امکان کمک دارند خواهشمند است کمک های خود را برای راه اندازی سایت اهذوران به حساب فوق نزد بانک ملی شعبه گلستان واریز کنید ...
بیاد داشته باشید اهذوران نه بدون یاری شما میتوانست پا بگیرد و نه میتواند سر پا باقی بماند پس به یاری دستان سبز خود مارا یاور باشید در آغازی دوباره .... آغازی که شاید برای انسانهای بسیاری مهم ترین واقعه زندگیشان باشد ....
هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستیم ....

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از linkhoo :
سلام حامد جان بنده با مبلغ 10000 تومان به عنوان اولین کمک از سوی خودم حساب سیبا به شماره0300651500005 را برای اینکار افتتاح کرده ام دوستان عزیزی که میتوانند و امکان کمک دارند خواهشمند است کمک های خود را برای راه اندازی سایت اهذوران به حساب فوق نزد بانک ملی شعبه گلستان واریز کنید ...
بیاد داشته باشید اهذوران نه بدون یاری شما میتوانست پا بگیرد و نه میتواند سر پا باقی بماند پس به یاری دستان سبز خود مارا یاور باشید در آغازی دوباره .... آغازی که شاید برای انسانهای بسیاری مهم ترین واقعه زندگیشان باشد ....
هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستیم ....
ممنونم استاد , لطفا , نام و نام خانوادگی صاحب حساب (فکر کنم لازم باشه) رو اعلام بفرمایید.

با سپاس.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از Xing ying :
با سلام خدمت شما استاد محترم

واقعا چیز جالب و جدیدی را معرفی نمو ده اید
امیدوارم در این کار موفق باشید

ایا من هم میتونم عضو بشم؟
حتما چرا که نه شما که سرور ما و از قدیم دوست ما بودید که جای خود دارد از دیگر دوستان هم میخواهیم به ما بپیوندند .....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ممنونم استاد , لطفا , نام و نام خانوادگی صاحب حساب (فکر کنم لازم باشه) رو اعلام بفرمایید.

با سپاس.

حامد جان ممنونم که یاد آوری کردید .حساب به نام رضا بابازاده است (که البته خودم باشم ).
البته اینکه حساب به نام بنده است آن هم دلائلی دارد چون من با سبحان عزیز صحبت کردم و تقریبآ کار قرارداد طراحی و هاست و دامین تمام شده باید این مبلغ را به سبحان یا طرف قرارداد انتقال بدیم ....که ایشالا تا اواسط اردیبهشت کار ما قسمت اعظمش تموم شده باشه
البته از دیگر اخباری که از استاد شائولین دارم اینکه قرار بود امروز با اساتید ولی زاده و پور غلامی هم تماس برقرار کنند
تا آخر هفته ایشالا با استاد مولودی هم تماس میگیرم و....

بالا