ربطی نداره به نظرم، الان چند وقته دو روز منفی یه روز مثبت سه روز منفی دو روز مثبته بازاربا اون همه جار و جنجال و اخبار اعتراضی بعضی مثلا نمایندگان نگران مردم معلوم بود امروز مثبت میشیم
اونم چه مثبتی کاملا فیک و ..........
برکت از مثبت 3 به منفی 5 و صف فروشتو سهم های من به همراه دیده بان تو هیچکدوم حقوقی حمایت نکرده و داره میفروشه
سهم برکت دارم بعد افزایش سرمایه قفل صف فروش بود با مثبت امروز سریع فروختم الان داره رنج منفی میزنه خودش یک سود حساب میشه
گول این مثبت فیک نخورین اگه قصد خرید دارین به گفته دوستان با تجربه فقط سهم های با بنیاد خوب بخرین
سهام حبابی همیشه در صعودها کمترین صعود و در ریزش یا حتی شرایط متعادل و نیمه متعادل بیشترین منفی را می خورند . عده ای از سهامداران بزرگ و زرنگ معمولا از اخبار و شایعات به نفع خودشان خوب استفاده می کنند . اونا میدونن که مثلا برکت توازنی بین قیمت سهمش و سودش نیست ولی از جو و اخبار مبنی بر اینکه بله این شرکت داره واکسن تولید می کنه و فلان .... استفاده می کنند و یک موج و جو درست می کنند و بعد از دریافت سود خوب . سر فرصت خارج می شوند . برکت حتی اگر می توانست بازار واکسن ایران را در اختیار بگیرد هم شاید قیمتش اینقدر نباید بالا می رفت . سهامداران بزرگ و زرنگ معمولا موج سوارهای خوبی هم هستند . بعد از چند روز منفی وقتی می بینند یک مسئول دولتی وعده می دهد یا مثلا جلسه سران قوایی برگزار می شود از این جو و موج استفاده می کنند (میدانند هم که با حرف و وعده بازار رشد پایداری ندارد) و سوار می شوند و بعد از چند درصد مثبت دوباره خارج می شوند .برکت از مثبت 3 به منفی 5 و صف فروش
خودش جلوگیری از 8 درصد ضرر بود این حرکتم
کلا این اتفاقات تکراریهاین مثبت امروز که به نظرمیاد الکی هست و از سر رفع تکلیفه. حواستون جمع کنید. خرید نزنید.
کدال چک کنید اگه فروختنه باشن بانک عامل برای دریافت پول اعلام میکنندوستان یک سوال...
یکی از آشناهای ما حق تقدم داشته یک ساله پیش...به سهم تبدیل نکرده...
13 ماهه که داخل پرتفوی هست...در صورتی که روی کدال ، یک سال پیش گفتند که حق تقدم های استفاده نشده رو همه رو فروختند..
میشه کاری کرد هنوز یا فرصت تموم شده ؟
پس چرا هنور تو پرتفوی ش هست ؟
سهم سپ
مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام
نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده
بیشتر کسانی که هفته قبل آه و ناله می کردند و به جای بحث درباره ی بورس و نماد و تحلیل ، صحبت از نقد شدن و دولت و مجلس و ملت و حقوقی و خروج پول و ... می کردندبازار جوری سریع انقلابی سبزه که آدم حس میکنه دوباره میخوان عرضه اولیه کنند تو پاچه ملت
نماد مثبت317
بدون تغییر 2
نماد منفی0
#شِت
لیدر بازار شده خودرو صف خریدش میریزه کل بازار میره رنج منفی !#خودرو
با حجم بالای یک میلیارد و صف خرید
چیزی که تو همه گرو ه ها میگن که اگه اتفاق بیفته برای بازار خوبه و نشانه صعود قوی
ببینیم چقدر واقعیت داره
مثل سود بانکیهدوستان کسی تا بحال از صندوق هایی که از طرف شما سبدگردانی میکنن استفاده کرده؟ من میخوام تو بورس یه مقدار سرمایه گذاری کنم اما نه سوادش رو دارم نه وقتش رو .
برای نمونه از این صندوق میخوام استفاده کنم :
گروه مالی کاریزما
گروه مالی کاریزما، جز باسابقهترین نهاد تخصصی مدیریت دارایی و دارای متنوعترین راهحلهای سرمایهگذاری، همچنین ارائه دهنده زنجیره کامل خدمات مالی کارگزاری، سبدگردانی، بیمه، پردازش اطلاعات مالی و غیرهcharisma.ir
میگه که شما سهام ما رو تو بورس میخرین و دیگه نیازی نیست کاری انجام بدین. و میگه که صف خرید و فروش نداره و بازارگردان داره و میشه هر موقع آدم بخواد سهام رو بفروشه.
کسی تجربه ای توصیه ای چیزی داره ؟
*مدیر محترم اگر گذاشتن لینک خلاف مقررات هست لینک رو حذف کنید ولی متن رو نگه دارید.
مثل سود بانکیه
مثلا ماهی ۲۰ تا ۲۳ درصد بهتون سود میده
حداقل هم ۱۸٪