تو اونجا چيكار مي كردي كاكو جون؟ شيطوني كه نميكردي؟به نقل از Kako :من كرك ورژن 6.6.3 نرم افزار Fund manager رو پيدا كردم !!! ( بين خودمون بمونه ! از تو يه سايت سكس!!) .
بعيد ميدونم . تقريبا مطمئنم . (فردا صبح ذفتم سر كار نتيجشو ميگم ) . الان كركه همرام نيست .به نقل از Persia :نكنه اون عدد ورژن نيست و تاريخه؟
برو اينجا:
http://www.beiley.com/fundman/intrtv.html
بعد اينو جستجو كن: 6/6/03
نظرت چیه؟
اول: آقا احسان! دستت درد نكنه كه بعد از مدتها اين تاپك رو از اعماق پرشين تولز كشيدي بيرون!به نقل از ehsaan :آقا من با كلي اميد!! رفتم تو بانك توسعه حساب باز كردم كه با خريد اينترنتي سهام پولدلر شم !!! ولي ديدم نامردا نوشتن حد اقل هر بار خريدتون بايد يك ميليون باشه!! فقط سهامي رو هم ميفروشن كه توسط خودشون خريده باشه آره قربونش...
چرا اين سهم رو انتخاب کردي؟ چون تو تلويزيون تبليغ مي کرد؟به نقل از ehsaan :من چارسال پارسالا يه مليون تومن سهام يه شركت لاستيكي رو خريدم كه مرتب تو تلوزيون هم تبليغ ميكرد ( باز هم "دنا" رو ميگم ) ولي نميدونم چي شد كه هي قيمت اومد پايين تا حسابي سر كيسه شديم به همين خاطر از بورس بدم اومده . به نظر شما عيب كار چي بوده؟؟
آقا اگه تو كار بورس و اينجور چيزا هستي من به كمكت احتياج دارمبه نقل از Persia :نمی دونم این تاپیک جاش اینجا است یا نه! اما مگه ما چیمون از اونایی که ظرف یکسال 2000 درصد سود می برند كمتره؟
چند مثال:
صدرا ظرف يكسال دو هزار و هفتصد درصد بازده داشته. یعنی هرکی خرداد 81 يك میلیون تومن سهام صدرا خریده بود خرداد 82 شده بود 27 میلیون تومن. :!:
سهام سایپا بهمن 81 بود 350 تومن. تیرماه 82 شده بود 2500 تومن. یعنی اگه کسی بهمن 81 پنج میلیون تومن سهام سایپا می خرید مرداد 82 می شد 35 میلیون تومن. :!:
حالا برید ISP راه بندازيد. يا دلتون خوش باشه كه وبلاگتون روزي 100 تا بازديد كننده داره يا يه دنگ از Persiantools به نامتونه!
فقط نگيد همه چي پول نيست و آدم بايد بره دنبال عشق و علاقش و از اين جفنگيات كه حسابي قات مي زنم ها!! :evil:
يكي نيست بما بگه: پس تو خودت اينجا چه غلطي مي كني؟ تو كه خودت هم از اينجا موندي هم از اونجا روندي!!
داااش ! بيا سرمايه دات كام ما هم به كمكت احتياج داريم !به نقل از als_1360 :آقا اگه تو كار بورس و اينجور چيزا هستي من به كمكت احتياج دارم
als_1360 جان! اگه كمكي از دستم بر بياد در خدمت هستم. البته جهت اطلاع بگم كه الآن پورتفوي خودم تو ضرره :blush:به نقل از als_1360 :آقا اگه تو كار بورس و اينجور چيزا هستي من به كمكت احتياج دارم