• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
يه چيز ديگه ! X ! نرم افزار الوند رو ديدي ؟ اگه نديدي از توي قسمت فايل گروه Seic_Tehran دانلودش كن . 10 تا ديسكته !

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
من الوند رو دانلود كردم. اما براي نصبش سريال نامبر مي خواد. سريال نامبرشو كسي نداره؟ تو خودش نوشته براي دريافت سريال نامبر به فلان جا ميل بزنيد. اما بعيد ميدونم مفتي سريال نامبرو بدن. كسي ميل نزده بهشون؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من ميل زدم . به هر دو آدرس . ولي جواب ندادن . بايد تلفن بزنيم . حتي يه نسخه ناقص نذاشتن بدونيم چيه و چيكار ميكنه !
ببين ورژن 6.6.3 فاند منيجر رو پيدا ميكني ؟ من هر چي گشتم نبود !

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
كاكو جون، دنبال نسخة 6.6 بگرد، پيدا مي‌كني.اون رو امتحان كن ببين راه مي‌افته يا نه.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از Kako :
من كرك ورژن 6.6.3 نرم افزار Fund manager رو پيدا كردم !!! ( بين خودمون بمونه ! از تو يه سايت سكس!!) .
تو اونجا چيكار مي كردي كاكو جون؟ شيطوني كه نميكردي؟ ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Persia :
نكنه اون عدد ورژن نيست و تاريخه؟
برو اينجا:
http://www.beiley.com/fundman/intrtv.html
بعد اينو جستجو كن: 6/6/03
نظرت چیه؟
بعيد ميدونم . تقريبا مطمئنم . (فردا صبح ذفتم سر كار نتيجشو ميگم ) . الان كركه همرام نيست .
بعدشم : خيل از سايتاي كرك كلي لينك به سكس دارن . دليلشو نميدونم . ولي زياد ديدم .سر كار هم ضايعس !!
تازه اين سايته رو هر بار ميرفتم هشدار ويروس ميداد ! !! فكر كنم تو هوم پيجش گذاشته بودن نامردا !! اگه خونه بودم عمرادانلود نميكردم .

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا من نتونستم كاري كنم !
كرك رو گذاشتم اينجا : ولي ورژن مربوطه رو كه روش كار كنه پيدا نكردم !!!

http://home.ripway.com/2004-1/62186/Crack_Fund_Manager_advasor_6-6-330.zip

عجيبه كه روي اسم كرك نوشته ورژن 6.6.330 و بازش كه ميكني ميگه 3.3 !!
ببينيد كاري ميتونيد بكنيد ؟

در ضمن من ورژن قديمي اين نرم افزارو ( كه متاسفانه مثل اين ورژن جديدا محدوديت 90 بار باز شدن برنامه رو بازم داره ) و خيلي ساده است و Sample هاي خيلي ساده و آموزنده اي هم داره رو گذاشتم اينجا :
(خيلي براي شروع خوبه ! )

http://home.ripway.com/2004-1/62186/fundmn33.exe

ايشالله همه پولدار بشن ! ( چقدر كار سختيه !! )

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان :
با كما مسرت ورژن 3.3.117 كرك شد :

Name : Yaser
Serial : 12345
Pass : hVfky4nr

(هورااااااا ! )

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
كاكو جان، نسخه‌هاي قبلي قابل حصول بود. يعني من تا 6.3.3 پيدا كردم. ولي به هر حال همين هم خوبه. يه لطفي بكن و عصر كه مي‌آي، مي‌توني اينم برام بيار كه من ديگه دانلود نكنم.
قربون تو.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
كركشو كه گذاشتم . كار نميكنه رو 6.6 !
چشم ميارم .
قربونت .

ehsaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقا من با كلي اميد!! رفتم تو بانك توسعه حساب باز كردم كه با خريد اينترنتي سهام پولدلر شم !!! ولي ديدم نامردا نوشتن حد اقل هر بار خريدتون بايد يك ميليون باشه!! فقط سهامي رو هم ميفروشن كه توسط خودشون خريده باشه آره قربونش...

ehsaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من چارسال پارسالا يه مليون تومن سهام يه شركت لاستيكي رو خريدم كه مرتب تو تلوزيون هم تبليغ ميكرد ( باز هم "دنا" رو ميگم ) ولي نميدونم چي شد كه هي قيمت اومد پايين تا حسابي سر كيسه شديم به همين خاطر از بورس بدم اومده . به نظر شما عيب كار چي بوده؟؟

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از ehsaan :
آقا من با كلي اميد!! رفتم تو بانك توسعه حساب باز كردم كه با خريد اينترنتي سهام پولدلر شم !!! ولي ديدم نامردا نوشتن حد اقل هر بار خريدتون بايد يك ميليون باشه!! فقط سهامي رو هم ميفروشن كه توسط خودشون خريده باشه آره قربونش...
اول: آقا احسان! دستت درد نكنه كه بعد از مدتها اين تاپك رو از اعماق پرشين تولز كشيدي بيرون!
اين تاپيك براي من كلي خاطره است. به يمن وجود اين تاپيك من چند تا دوست خيلي خوب پيدا كردم.
ياسر(kako) و منصور(Ghazmar) و . . .

دوم: در مورد خريد و فروش اينترنتي: قبلا كه حداقل خريد 500 هزار تومن بود؟ زيادش كردن؟ مطمئني؟

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از ehsaan :
من چارسال پارسالا يه مليون تومن سهام يه شركت لاستيكي رو خريدم كه مرتب تو تلوزيون هم تبليغ ميكرد ( باز هم "دنا" رو ميگم ) ولي نميدونم چي شد كه هي قيمت اومد پايين تا حسابي سر كيسه شديم به همين خاطر از بورس بدم اومده . به نظر شما عيب كار چي بوده؟؟
چرا اين سهم رو انتخاب کردي؟ چون تو تلويزيون تبليغ مي کرد؟

به نظر من شما به دو دليل ضرر کردي:
1- بدون مطالعه کافي سهمي رو خريدي
2- تمام سرمايه ات رو در يک سهم سرمايه گذاري کردي. تشکيل سبد سهام باعث کاهش ريسک سرمايه گذاري ميشه.
(دومي مهمتره)

راستي اگه وقت كرديد سري هم به سايت سرمايه دات کام بزنيد.

رضا :)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تجديد خاطرات جالبي بيد.
بله داش احساان عزيز. بيا داداش ما تو سايتمون كلي راهنمايي و ....براي شروع بكار داريم. اينجا يك تاپيكش مربوط به بورسه اونجا تخصصي فقط اقتصادي و بخش اعظمش هم بورسيه.

آره قربونش !
(در ضمن اين بانك توسعه صادرات زياد سابقه خوبي بهم نزده برا خودش با همين عمر كم اين سرويسش!)‌

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Persia :
نمی دونم این تاپیک جاش اینجا است یا نه! اما مگه ما چیمون از اونایی که ظرف یکسال 2000 درصد سود می برند كمتره؟
چند مثال:
صدرا ظرف يكسال دو هزار و هفتصد درصد بازده داشته. یعنی هرکی خرداد 81 يك میلیون تومن سهام صدرا خریده بود خرداد 82 شده بود 27 میلیون تومن. :!:
سهام سایپا بهمن 81 بود 350 تومن. تیرماه 82 شده بود 2500 تومن. یعنی اگه کسی بهمن 81 پنج میلیون تومن سهام سایپا می خرید مرداد 82 می شد 35 میلیون تومن. :!:
حالا برید ISP راه بندازيد. يا دلتون خوش باشه كه وبلاگتون روزي 100 تا بازديد كننده داره يا يه دنگ از Persiantools به نامتونه!
فقط نگيد همه چي پول نيست و آدم بايد بره دنبال عشق و علاقش و از اين جفنگيات كه حسابي قات مي زنم ها!! :evil:

يكي نيست بما بگه: پس تو خودت اينجا چه غلطي مي كني؟ تو كه خودت هم از اينجا موندي هم از اونجا روندي!! :oops: :oops:
آقا اگه تو كار بورس و اينجور چيزا هستي من به كمكت احتياج دارم

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از als_1360 :
داااش ! بيا سرمايه دات كام ما هم به كمكت احتياج داريم !
;)
چاكرu

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از als_1360 :
als_1360 جان! اگه كمكي از دستم بر بياد در خدمت هستم. البته جهت اطلاع بگم كه الآن پورتفوي خودم تو ضرره :blush:
يه سري به سايت سرمايه دات كام بزن. چند تا مقاله خوب تو بخش آموزش هست.

رضا :)

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
خدمت داشاي عزيزم عرض كنم كه من 1.500.000 تومن بي زبون پول دارم مي خوام يه جا سرمايه گذاري كنم ديدم كجا بهتر از بورس يه راهنمايي مي خواستم ببينم چه جوري كجا كي مي تون سهام بخرم

در ضمن توي سرمايه دات كام هم رفتم ولي اونجا خيلي حرفه اي ما بي سواتا گم گور مي شيم اونجا

بالا