• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
گند شاندیز درومد بالاخره
پست های قبلی منو بخونید میبینید چقدرهشدار داده بودم...

قیمت سهام پدیده شاندیز
93/10/9
2012 تومان
توضیح اینکه طبق تصمیم مجمع مورخه93/10/7 تعداد سهام به 6 برابر افزایش یافت و قیمت سهام به یک ششم کاهش یافت.
مثال:قبل ازمجمع هزار سهم داشتم که به شش هزار سهم افزایش یافته و قیمت از12072تومان به2012تومان(یک ششم) کاهش یافته است .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوستان قضیه این پدیده چیه؟!
یکی از دوستان سهامش رو داره و خیلی نگران شده؟
الان ارزش سهام افت داشته یا نه؟

ضمنا دادستانی اعلام کرده تبلیغ پدیده جرم محسوب میشه.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

پدیده جزء بورس نیست
در همین تالار تاپیکی برای پدیده شاندیز وجود داره اخبار دقیق تر رو میتوانید اونجا دنبال کنید

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572

من نظر خودم رو میگم و اصلا هم قصدم نه تبلیغ هست و نه تخریب .
چند وقتی هست که از طرف وزارت دارائی ، زمزمه ارائه صورتهای مالی برای چند بنگاه بزرگ در ایران مطرح شده از جمله استان قدس . پدیده شاندیز صد در صد زیر نظر این بنیاد هست . احتمال زیاد وجود داره که مصداق ضرب المثل " زورش به خر نمیرسه ؛ پالون خر رو میزنه " باشد .
وزارت دارائی دست گذاشته روی پدیده و خواستار ارائه صورتهای مالی شده .

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستانی که قصد ورود به بورس رو دارند سعی کنید بدون تحقیق و بررسی کامل وارد سهمی نشوید
اگر روند بازار ارز و بورس به همین شکل پیش برود احتمال اینکه وارد کانال 60 هزار واحد شویم وجود دارد
فرض بر اینکه وارد کانال 60 هزار بشویم صف های فروش سنگین و هیجانی رو شاهد خواهیم بود
چند روزی هست وارد کانال 60 هزار واحد شدیم
یک روز سهم صف خرید و فردا صف فروش بدون هیچ دلیل و منطقی
مثلا دیروز بانک حکمت ایرانیان نزدیک 64 میلیون حجم معاملاتش بود
حقوقی و حقیقی شیر فلکه رو تا اخر باز کردن و . . . . امروز اولین سهمی که صف فروش شد همین حکمت بود ( تا الان 10 میلیون صف فروش )
بدون شک تا دو سه روز منفی میخوره و باز حقوقی همه سهم رو نزدیک 100 تومان جمع میکنه
اخه من نمیدونم این افرادی که اینطور سهم خرید و فروش میکنند چه فکری پیش خودشون میکنند :general208: با این سهامدارها در سال 2014 نزدیک به 22 درصد افت و رتبه 86 بورس جهان رو بدست اوردیم
قبلا سهم هایی مثل فارس شاخص رو میساخت اما الان فارس هم صف فروش شده
البته من از این بابت که حباب بورس در حالی شدنه ناراحت نیستم ;):D
---------------
خیلی از سهم ها واقعا قیمت های وسوسه برانگیزی پیدا کرده اند اگر روزی حرکت رو به بالا احساس شود خیلی از سهم ها قفل میشن پس سهام خوب بخرید ;)

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
چند روزی هست وارد کانال 60 هزار واحد شدیم
یک روز سهم صف خرید و فردا صف فروش بدون هیچ دلیل و منطقی
مثلا دیروز بانک حکمت ایرانیان نزدیک 64 میلیون حجم معاملاتش بود
حقوقی و حقیقی شیر فلکه رو تا اخر باز کردن و . . . . امروز اولین سهمی که صف فروش شد همین حکمت بود ( تا الان 10 میلیون صف فروش )
بدون شک تا دو سه روز منفی میخوره و باز حقوقی همه سهم رو نزدیک 100 تومان جمع میکنه
اخه من نمیدونم این افرادی که اینطور سهم خرید و فروش میکنند چه فکری پیش خودشون میکنند :general208: با این سهامدارها در سال 2014 نزدیک به 22 درصد افت و رتبه 86 بورس جهان رو بدست اوردیم
قبلا سهم هایی مثل فارس شاخص رو میساخت اما الان فارس هم صف فروش شده
البته من از این بابت که حباب بورس در حالی شدنه ناراحت نیستم ;):D
---------------
خیلی از سهم ها واقعا قیمت های وسوسه برانگیزی پیدا کرده اند اگر روزی حرکت رو به بالا احساس شود خیلی از سهم ها قفل میشن پس سهام خوب بخرید ;)

مشکل فقط فارسه چون به شدت جو روانیو با منفیای خفنی که رو شاخص میزنه به هم میریزه !!.... سهم بود که صف خرید بود یدفه صف فروش فارس جمع شد 280 واحد منفی زد رو شاخص آقا صف خرید مثه آبشار میریخت !!خخخخ

سهم فرابورسی با پی به ای 4 به پایین اونم کف کف قیمت و دیگر هیچ !!;)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مشکل فقط فارسه چون به شدت جو روانیو با منفیای خفنی که رو شاخص میزنه به هم میریزه !!.... سهم بود که صف خرید بود یدفه صف فروش فارس جمع شد 280 واحد منفی زد رو شاخص آقا صف خرید مثه آبشار میریخت !!خخخخ

سهم فرابورسی با پی به ای 4 به پایین اونم کف کف قیمت و دیگر هیچ !!;)
صف خرید فارس رو که میگن ساتا ،مدبران اقتصاد و صندوق نفت دیروز جمع کردن
اما هرچی باشه بورس ایران حباب گرفته باید شاخص و سهام ها با هم افت میکردند فارس هم از این دسته جدا نیست
تاکید زیادی بر فرابورسی نیست مهم خوب بودنش هست :D

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
دی ماه سال 92 ارزش بازار سرمایه 535 هزار میلیارد تومان بود و امروز پس از گذشت یکسال ارزش این بازار به 367 هزار میلیارد تومان رسیده است.

یعنی 168 هزار میلیارد تومان سرمایه سهامداران دود شد رفت هوا.

با این رقم می شد یارانه 75 میلیون نفر را برای مدت 4 سال پرداخت کرد.

با این رقم می شد 55 کارخانه ایران خودرو تاسیس کرد و…

اجازه بدید بیشتر از این ادامه ندهم تا همین اندازه عمق فاجعه را بدانید کافیست.

http://www.aradsarmaye.com/thread1901-184.html

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دی ماه سال 92 ارزش بازار سرمایه 535 هزار میلیارد تومان بود و امروز پس از گذشت یکسال ارزش این بازار به 367 هزار میلیارد تومان رسیده است.

یعنی 168 هزار میلیارد تومان سرمایه سهامداران دود شد رفت هوا.

با این رقم می شد یارانه 75 میلیون نفر را برای مدت 4 سال پرداخت کرد.

با این رقم می شد 55 کارخانه ایران خودرو تاسیس کرد و…

اجازه بدید بیشتر از این ادامه ندهم تا همین اندازه عمق فاجعه را بدانید کافیست.

http://www.aradsarmaye.com/thread1901-184.html
شما اگه در بازه ۱۵ساله به بازار سرمایه نگاه کنی میبینی حتی از ملک و دلار هم بازدهی بالاتری داشته
فراموش نکن تا سال ۹۰شاخص ۲۰۰۰۰ بود و الان ۶۸۰۰۰ هست
یعنی در بازه ۳ ساله بالای ۳۰۰٪ بازدهی داده(با احتساب سود نقدی)

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
شما اگه در بازه ۱۵ساله به بازار سرمایه نگاه کنی میبینی حتی از ملک و دلار هم بازدهی بالاتری داشته

شما در بازار سرمایه و یا همان بازار بورس ایران خرید فروش سهام انجام دادین یا فقط صرف مقایسه شاخص این حرف رو میگین ؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
شما در بازار سرمایه و یا همان بازار بورس ایران خرید فروش سهام انجام دادین یا فقط صرف مقایسه شاخص این حرف رو میگین ؟
من از سال ۹۰کد بورسی گرفتم.سود خوبی هم کردم و رشد بازار رو حس کردم.یادمه سال ۹۰ تقریبا با ۸۰٪سرمایه تو بازار بودم
یادش بخیر بانک ملت ۱۰۰ تومنی خریدم و با احتساب سود نقدی و افزایش سرمایه ۱۵۰٪ رشد کرد
وسینا خریدم ۱۲۰ که تا ۳۰۰ رفت(با سرمایه قبلی)
کچینی-فخوز-وتوسم-وسپه-شرانل-باما-سدور و... سود خیلی خوبی بهم دادن-به شخصه رشد ۳۰۰٪شاخص رو حس کردم و به نظرم واقعی هست
زمستون پارسال همزمان با شاخص ۸۹۰۰۰ تایی کلا از بازار خارج شدم
بعد از عید(با ۱۰٪ سرمایه کمی بامای ۱۱۰۰ خریدم که با احتساب سود نقدی تقریبا بدون ضرر خارج شدم،شرانل ۱۰۰۰ تومنی خریدم و ۱۳۰۰ فروختم٬ساراب ۲۶۰ تومی و فولاد۲۵۰ خریدم که الان ۲۰۰و ۲۲۰ تومن هست و در ضررم(۳٪سرمایه)
ساراب و اندکی فولاد تنها سهامم هستند که امسال خریدم و در ضررم
هر وقت میخوای سهام بخری سود امسال و سال بعد و تا ۵سال بعد رو حساب کن و p/e رو با سود بانکی مقایسه کن و سهام با تقسیم نقدی بالا بخر-هیچ وقت ضرر نمیکنی
مثلا اگه الان همراه ۲۹۰۰ تومنی-ثشرق۱۶۰-وسپه۲۰۰-ثمسکن۱۵۰-وخارزم۱۲۰-فولاد۲۰۰-وبملت۱۹۰ و بعضی سهام دیگه که با قیمت نفت مرتبط نیستند بخری اینها هیچ ریسکی ندارند و یقینا برنده تویی
سراغ پتروها فعلا نباید رفت چرا که سود سال دیگشون حداقل ۳۰٪ کمتر از امساله
مثلا زاگرس با احتساب متانول ۲۶۰دلاری و دلار ۳۸۰۰ سود سال بعدش ۲۲۰ تومن هست و بعد مجمع ۱۰۰۰ هم میبینه!
در پتروگازی ها اگه دولت بر خوراک ۱۳سنتی تاکید کنه بعضی هاشون سر به سر میشن و سودی نمیسازن!!!

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
آیا به مشاوره اشخاصی که در کارگزاران بورس کار می کنند و تبلیغ سبدهای سهام رو می کنند می شود اطمینان کرد ؟
مشاور درست و حسابی رو از کجا می توان پیدا کرد ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
آیا به مشاوره اشخاصی که در کارگزاران بورس کار می کنند و تبلیغ سبدهای سهام رو می کنند می شود اطمینان کرد ؟
مشاور درست و حسابی رو از کجا می توان پیدا کرد ؟
زیاد نمیشه رو حرف کسی حساب کرد چه اقتصاد دان باشه چه تحلیلگر ، کارگزار و . . .
به این دلیل که اون افراد از دید خودشون به سهام نگاه میکنند و شما به دیدی دیگر
کارگزار میگه این سبد رو برا 3 سال تشکیل بده طرف با اولین ضرر سبدش رو عوض میکنه
پس خودتون تصمیم بگیرید زیاد به حرف دیگران گوش نکنید
بهترین مشاور خودتی
اگر امکانش هست مقایسه یا لینکی قرار بدهید بعید میدونم در 15 سال گذشته بازده بورس از ملک فراتر رفته باشه یادم یکی از دوستان ( سایت های دیگه ) مقایسه ای دقیق انجام داده بود
بازدهی که ملک داشته دلار ، بورس ، طلا و بانک نداشته
لینکش رو پیدا کنم حتما اینجا قرار میدهم

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
بهترین مشاور ار
پس به نظر شما کسانی که آشنایی با بورس ندارند باید چی کار کنند ؟
بهتره تو سرمایه گزاری بورس وارد نشوند ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
پس به نظر شما کسانی که آشنایی با بورس ندارند باید چی کار کنند ؟
بهتره تو سرمایه گزاری بورس وارد نشوند ؟
فکر کنم کمی موضوع رو بد توضیح دادم
من منظورم این بود که صرفا با حرف افراد دیگر به هیچ وجه خرید و فروش نکنید
اما چطور وارد بورس شویم یا چطور سرمایه گذاری کنیم
بورس ساده است اما اسون نیست نیاز به تجربه و تحلیل و پیگیری اخبار داره
ابتدا میتوانید در کلاس های مقدماتی تا پیشرفته بورس که این روزها تعداد انها کم هم نیست شرکت کنید
کتاب ها و مقالاتی رو مطالعه کنید تا بتوانید با دید مناسب تری وارد بورس شوید
درضمن لازم نیست سرمایه میلیونی وارد بورس کنید شما میتوانید با 100 هزار توامن هم به خرید و فروش سهام بپردازید تا با روند واقعی بورس اشنا شوید
مطالب مشاورینی که فرمودید رو دنبال کنید همون مطالب رو دوباره تحلیل کنید مثلا توسط اقای مشاور تاکید زیادی بر خرید سهام پتروشیمی x هست شما سعی کنید دلایل منطقی برای اون پیدا کنید
دلایل بدست امده رو با مطالب مشاور مقایسه کنید و . . . .
مطالعه گزارشات روزانه بورس نیز میتواند بسیار مفید باشه

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بهترین مشاور خودتی

اگر امکانش هست مقایسه یا لینکی قرار بدهید بعید میدونم در 15 سال گذشته بازده بورس از ملک فراتر رفته باشه یادم یکی از دوستان ( سایت های دیگه ) مقایسه ای دقیق انجام داده بود
بازدهی که ملک داشته دلار ، بورس ، طلا و بانک نداشته
لینکش رو پیدا کنم حتما اینجا قرار میدهم

تو خود سایت بورس اطلاعات شاخص از زمستان سال ۸۷ یعنی از ۶سال قبل هست
اون موقع شاخص ۹۲۵۰ بود و در زمستان ۹۲ به ۸۹۰۰۰ رسید یعنی حدود ۹برابر شد
یعنی سهامداران با احتساب سود نقدی تو این بازه ۵ساله پولشون ۹برابر شد(بازدهی بالاتر از سکه-دلار-مسکن-بانک)
تو ۱سال اخیر که افت شاخص شروع شد مقداری از این بازدهی رو پس گرفت و الان بازدهی ۶ساله به حدود ۷برابر رسیده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تو خود سایت بورس اطلاعات شاخص از زمستان سال ۸۷ یعنی از ۶سال قبل هست
اون موقع شاخص ۹۲۵۰ بود و در زمستان ۹۲ به ۸۹۰۰۰ رسید یعنی حدود ۹برابر شد
یعنی سهامداران با احتساب سود نقدی تو این بازه ۵ساله پولشون ۹برابر شد(بازدهی بالاتر از سکه-دلار-مسکن-بانک)
تو ۱سال اخیر که افت شاخص شروع شد مقداری از این بازدهی رو پس گرفت و الان بازدهی ۶ساله به حدود ۷برابر رسیده
متاسفانه نمیتونم لینکی که گفتم رو پیدا کنم
به صورت کلی عرض کنم مقایسه بین ارز و بورس و مسکن یه نو قیاس مع الفارق هست که متاسفانه در ایران اصلا به اون توجه نمیشود
و نکته بعد اینکه ما در بورس ایران شاخص نمیخریم بلکه سهم میخریم در این سال ها شرکت های زیادی وارد بورس شدند و به صورت حبابی شاخص رو افزایش دادند شمایی که چندین ساله در بورس فعالیت میکنید ایا واقعا به این شاخص اعتقاد دارین و بر اساس اون خرید فروش میکنید از چند مدت پیش تا الان (دست کم ) میانگین 30 درصد سهام ها اصلاح قیمت داشتن اما ایا شاخص بورس واقعا اینقدر اصلاح کرد ؟
صحبت هام در مورد بورس بسیار زیاده و از حوصله این تاپیک خارج
لطفا بورسی که همش رانت و شاخص سازی بود رو با قیمت های دیگه مقایسه نکنید
اطلاعات بازار مسکن زیاد مثل بورس دقیق نیست اما میتوان از نت یه چیزهایی در اورد
سکه سال 87 نزدیک به 200 هزار تومان بود و در سال 91 نزدیک 1.500 ( حتی افرادی بودن که 1.600 هم خرید کردند )
در شهرهای کوچک که نرخ رشد ملک نسبت به کلان شهرها کمتر هست ملکی که سال 78 نزدیک به 10 میلیون میتوانستید تهیه کنید رو همین امروز زیر 150 میلیون نمیتوانید تهیه کنید

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
متاسفانه نمیتونم لینکی که گفتم رو پیدا کنم
به صورت کلی عرض کنم مقایسه بین ارز و بورس و مسکن یه نو قیاس مع الفارق هست که متاسفانه در ایران اصلا به اون توجه نمیشود
و نکته بعد اینکه ما در بورس ایران شاخص نمیخریم بلکه سهم میخریم در این سال ها شرکت های زیادی وارد بورس شدند و به صورت حبابی شاخص رو افزایش دادند شمایی که چندین ساله در بورس فعالیت میکنید ایا واقعا به این شاخص اعتقاد دارین و بر اساس اون خرید فروش میکنید از چند مدت پیش تا الان (دست کم ) میانگین 30 درصد سهام ها اصلاح قیمت داشتن اما ایا شاخص بورس واقعا اینقدر اصلاح کرد ؟
صحبت هام در مورد بورس بسیار زیاده و از حوصله این تاپیک خارج
لطفا بورسی که همش رانت و شاخص سازی بود رو با قیمت های دیگه مقایسه نکنید
اطلاعات بازار مسکن زیاد مثل بورس دقیق نیست اما میتوان از نت یه چیزهایی در اورد
سکه سال 87 نزدیک به 200 هزار تومان بود و در سال 91 نزدیک 1.500 ( حتی افرادی بودن که 1.600 هم خرید کردند )
در شهرهای کوچک که نرخ رشد ملک نسبت به کلان شهرها کمتر هست ملکی که سال 78 نزدیک به 10 میلیون میتوانستید تهیه کنید رو همین امروز زیر 150 میلیون نمیتوانید تهیه کنید
عزیز بنده متوسط بازدهی رو گفتم،سهمی بوده مثل گروه خودرو که از این متوسط رشد کمتری داشته و از اون طرف سهمی بوده مثل پتروشیمی خارک که در ۱۲ سال گذشته سالانه متوسط ۵۰٪بازدهی(با احتساب سود نقدی و رشد سهم) نسیب سهامدارش کرده
شاخص معیار خوبی برای سنجش بازدهی است و سود نقدی که شرکت ها پرداخت میکنند توش لحاظ شده
در مورد رشد املاک تو شهری مثل تهران در ۱منطقه متوسط مثل گیشا
سال ۸۶ قیمت آپارتمان نوساز و خوش ساخت متری ۲۷۰۰ بود که الان شده ۷-۸ تومن و تقریبا ۳برابر شده
البته رشد املاک هم همه جا یکسان نبوده و بنده متوسط رو گفتم
سکه هم از ۲۵۰ شده ۱تومن و ۴برابر شده
رشد دلار هم در حد ۳/۶برابر بوده
در رابطه با سود بانکی(متوسط سالانه رو ۲۱٪) در بازه ۶ساله به بازدهی ۳/۱ برابر میرسیم
بازدهی بورس از همه بالاتر بوده و تو این ۶سال متوسط(با احتساب سود نقدی)۷برابر شده
این بازدهی متوسط بوده شما برای اینکه بیشتر درک کنی سراغ چند تا از سهم های بزرگ و کلیدی بازار مثل فولاد مبارکه-همراه اول-بانک ملت-بانک سینا-شخارک-شیران-رمپنا و... برو ببین کسی که از سال ۸۶ سهامدار اینها بوده با احتساب سود نقدی مجامع چقدر سود کرده٬خودت تعجب میکنی

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نمونه بارزش مقايسه سهم هاي سيماني هست...قيمت سهمي مثل سشمال در سال 83 حدود8700 بود و حالا چنده؟؟؟
و خيلي سيماني هاي ديگه مثل سفارس كه سود نقدي خيلي خوبي تقسيم ميكنند

بالا