سلام ممنونم.منت گذاشتید و جواب دادید.
میشه این ها رو انلاین خریدو فروخت.چرا هخابر زده ممنوع -متوقف. وکی دوباره باز میشن ؟در تاریخ 7-4-93 قیمتش62 ریال است.اما تا تاریخ 29-9-93 قیمتش 304 ریال هست.پس نوسان میکنه؟سلامت باشید
هخابر310 مخابرات 62 1.550.271 96.116.802
این مورد رو امروز دیدم مطالعه اش خالی از لطف نیست
----------------------------------
یکی از سهامداران از وکیل بورس سوالاتی داشته اند که وکیل بورس به آنها پاسخ داده است:
پرسش:
با سلام در سیستم پیغام ناظر حتی یک اطلاع رسانی روشن درخصوص نحوه و زمان ابطال اوراق نشده و حالا می گویند چون اعلام ابطال شما بعد از ساعت 11 هست یعنی اینکه شما انصراف دادید.
این چه استنباطیه که حتی علمای حقوق هم سکوت رو نشانه رضایت ندانسته اند ولی بازار بورس ورای از این استنباطهای قوی چنین استدلال می کند .
علی ایحال با توجه به عدم اطلاع رسانی درست درخصوص عواقب عدم ارسال درخواست و ضرر تعدادی از سرمایه گذاران که احتمالا تعدادشون کم هم نیست چه باید کرد در حالی که بیمه ها بعد از سررسید مبالغ بیمه هایی همچون بیمه عمر را پرداخت می کنند و این اوراق نیز طبیعتا بعد از سررسید شدن خرید از اوراق در سررسیدهای خودشون اتوماتیک باید باطل و به حساب ذینع واریز شود.
پاسخ وکیل بورس:
ناظر بازار معمولاً پیغام های خود را از طریق سایت بورس اعلام و همچنین هنگامی که افراد در سیستم آنلاین خود وارد می شوند پیغام های ناظر در پایین صفحه قابل روئیت می باشد.
اینکه شما اظهار می نمایید ناظر بازار ، بدون اطلاع، اعمال ابطال اوراق را تا پایان ساعت 11 مقرر داشته ، دور از ذهن بوده و به احتمال قریب به یقین چنین پیغامی به شرح فوق اعلام گردیده و شما از آن مطلع نگردیده اید.
اما اگر ثابت شود این اقدام بدون اطلاع قبلی بوده است ، راه اعتراض و شکایت شما از طریق سازمان بورس مفتوح می باشد.از لحاظ حقوقی نیز چنانچه طبق یک قانون یا دستور ، امری منفی (مثل انصراف) موکول به یک اقدام شده باشد و فرد سکوت نماید ، چنین عدم اقدامی آثار خود را بر جای خواهد گذاشت و نمی توان استدلال نمود که سکوت دلیل رضا نیست!!
امیر حسام موسوی - وکیل پایه یک دادگستری