• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

rainbow land

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
تمام بورسهای جهانی دیروز و امروز سقوط کردند . ممکنه هفته اینده بورس تهران هم منفی باشه . کسانیکه میخوان سهم بخرن مواظب باشند . مخصوصا شنبه تا سه شنبه خرید توصیه نمیشه .

پ ن : البته اینجا ایرانه و ممکنه بورس بر عکس تمام بازارهای دنیا عمل کنه !!

آفرين..تحليلاتون درسته ها..بازم نظراتتونو بذاريد.

ممنون

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
گویا ایشون دیگه نمیان ، من چند تا سئوال دارم

1. تا حالا شده این صندوق ها ، مثل موسسات مالی ، دفتر دستکشونو جمع کنن و مردم سرگردون بمونن واسه پس گرفتن پولشون؟
2. هر زمان اراده کنیم می تونیم پول رو پس بگیریم؟
3. سالی چند درصد سود میدن معمولا؟
4. اگر احیانا سهام هایی که واسه مون میخرن با ضرر مواجه شد ، صندوق تقبل می کنه یا اینکه فلواقع ما هم ضرر می کنیم؟
5. واسه همه مشتریاشون یه جور سهام میخرن؟ منظورم اینه که به فرض دو تا مشتری که یک مبلغ یکسان رو میدن دست صندوق ، ممکنه یکیشون بیشتر از اون یکی سود کنه؟
6. خود صندوق و مشاوراش ، چه میزان از سود ما رو به عنوان کارمزد بر میدارن؟
7. ما مطلع میشیم که چه سهم هایی از چه شرکت هایی برامون خریدن؟ یا باید سکرت پیش صندوق بمونه؟

1 - نه تا حالا نشده . این صندوقها همه ضامن نقد شوندگی دارند مثلا ضامن نقد شوندگی این صندوق كارگزاري امين آويد میباشد که میتوانید در لینک زیر ببینید :

http://www.apadanafund.ir/index.do

2 - بله البته بسته به زمانی که اوراق در دستتون بوده مقداری کارمزد کم میکنند که اینجا توضیحاتشو نوشته :
http://www.apadanafund.ir/fund.do?method=fundExpense
بخش هزینه هائی که باید توسط سرمایه گذار پرداخت شود رو بخونید .

3 - معلوم نیست از صفر تا 100 درصد . البته چند تا هم صندوق با سود تضمین شده هست که سالی 17 % تضمینی میدن .
4- ممکنه ضرر هم بکنید .
5 - سهام واسه صندوق خرید میشه و اوراق بر اساس سهام موجود در صندوق برای مشتریان صادر میشه و ارزش همه اونها دقیقا یک اندازه هست .
6 - در پاسخ سوال 2 توضیح داده شده .
7 - فکر کنم وقتی اوراق هر صندوق رو بخرید میتونید از جزئیاتش هم با خبر بشید . کلیاتش هم به تفکیک صنایع تو همین سایتها اومده . مثلا :
http://www.apadanafund.ir/index.do
در قسمت پایین صفحه وزن صنایع مختلف و پول نقد صندوق و ... اومده .

موفق باشید .

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بورس های جهانی از جمله داو جونز و نزدک و ... در حال ریزش هستند و به زور دارن جمعش میکنند فعلا خرید سهام اصلا توصیه نمیشه . اما میتونید بازار رو رصد کنید ، تجربه ی جالبی هست .

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
رونق بازار تا چه ماهی است؟ شما گقتید قبل مجمع، یعنی تا کی؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
رونق بازار تا چه ماهی است؟ شما گقتید قبل مجمع، یعنی تا کی؟

مجامع عادی سالیانه شرکتها ( که سود شرکت توی اون مجمع تقسیم میشه ) اکثرا در ماه خرداد و تیر هست . بنابر این معمولا سه ماه اول سال بازار جنب و جوش و رونق بیشتری داره . اما همیشه اینطور نیست . مثلا سال گذشته بازار سه ماهه آخر سال خیلی داغ بود و امسال قبل از مجامع خیلی رونق نداشت .

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
1-نظر شما در مورد سرمایه گذاری روی صندوق سرمایه گذاری آگاه چیست؟

2- به طور کلی چه ملاکهایی باید برای انتخاب یک صندوق در نظر گرفت؟ چه صندوقهایی هستند که سود 17 در صد را تضمین می کنند؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
صندوق آگاه صندوق خوبیه . ترکیب دارائیهاش مناسبه و در یکسال گذشته 45% بازدهی داشته . اما چون یک صندوق قدیمی هست و رشد زیادی داشته قیمت هر واحد سرمایه گذاریش کمی زیاده (428 هزار تومن )

الان اسم صندوقهای با سود تضمینی رو نمیدونم ولی سه چهارتایی باید باشند . ولی اگر نمیخواهید ریسک کنید راههای بهتری هم هست مثل سپرده ممتاز بانک مسکن ولی سود بدون ریسک محدود هست . برای آشنایی با صندوقها هم میتونید تاپیک زیر رو مطالعه کنید :

http://www.talarebourse.com/forum/showthread.php/51544-صندوق-های-سرمایه-گذاری-مشترک/page4

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
اوراق گواهي حق تقدم

تنها مزیت این حساب است. این اوراق چه منفعت مالی میتونه داشته باشه؟

ضمنا از راهنمایی شما قدردانی می کنم

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اوراق گواهي حق تقدم

تنها مزیت این حساب است. این اوراق چه منفعت مالی میتونه داشته باشه؟

ضمنا از راهنمایی شما قدردانی می کنم
شما میتونی پولتو بزاری تو این حساب و سود کوتاه مدت بگیری و همینطور بابت پولت اوراق حق تقدم وام مسکن بگیری . با این اوراق میشه وام مسکن گرفت و اگر نخواستی میتونی این اوراق رو ببری بورس بفروشی .

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
سپاس!

فروش اوراق چند در صد سود دارد؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
سلام و خسته نباشید
سرمایه گذاری تو بازار بورس واسه مدت یک یا دوساله ارزش داره ؟
و حداقل چه مقدار باید سرمایه گذاری کنی که ارزشش رو داشته باشه !
کلا راه و روش این نوع سرمایه گذاری چجوره
اگه توضیح بدید خیلی خیلی ممنون میشم

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
سلام . دوستان من میخوام خونه بخرم 10 تومن کم دارم . اوراق حق تقدم چجوریه کلا ؟
الان 10 تومن اوراق بخرم میشه واسه هر خونه ای استفاده کرد یا ضوابط خاصی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . بعد قسطش زیر 300 هست دیگه . نه ؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سال ساختش نهایتا فکر کنم 10-12 سال باشه
مهم همین سال ساخت هست
معیار دیگه ای نداره
قسط هم زیر 300 هست
بری بانک بهت می گن
خود بانک هم بهت معرفی می کنه که فلانی اینقدر اوراق داره
و فلان مبلغ می فروشه

سلام . دوستان من میخوام خونه بخرم 10 تومن کم دارم . اوراق حق تقدم چجوریه کلا ؟
الان 10 تومن اوراق بخرم میشه واسه هر خونه ای استفاده کرد یا ضوابط خاصی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . بعد قسطش زیر 300 هست دیگه . نه ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
دوستان این چند روزه چندین بار مطالبی و پاسخهایی تایپ کردم اما پیغام خطا داد و ارسال نشد . در اولین فرصت میام اینجا و ادامه میدیم .
فعلا هم بازارهای جهانی و هم بورس تهران گیج میزنند و در این شرایط بهترین کار اصلاح سبد و نظاره کردن بازار هست .
موفق باشید .

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
1-در حال حاضر سرمایه گذاری روی صندوق سرمایه گذاری آگاه مناسبه؟

2- مثلا اگر 15 میلیون در سپرده ممتاز مسکن بذاریم، چقدر اوراق حق تقدم میدهند؟ چقدر آونها سود میده؟

saeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-در حال حاضر سرمایه گذاری روی صندوق سرمایه گذاری آگاه مناسبه؟

2- مثلا اگر 15 میلیون در سپرده ممتاز مسکن بذاریم، چقدر اوراق حق تقدم میدهند؟ چقدر آونها سود میده؟
سوال 1: اوضاع بورس اگر نگوییم منفی است ، در شرایط فعلی خنثی است. صندوق های سرمایه گذاری هم در روند بازار حرکت می کنند. صندوق آگاه ، صندوق ممتاز و پیشتاز کارگزاری مفید عملکرد خوبی دارند.
سوال 2 : دو نوع سپرده ممتاز داریم :
الف : حداقل 27 میلیون تومان ( که ماهی یک میلیون اوراق تعلق می گیرد ) که البته برای دریافت اولین اوراق سه ماه صبر کنید.
ب: نوع دوم که حداقل موجودی 50.000 ریال است . اوراق تعلق ، بر اساس میزان سپرده ها و موجودی شما در شعبه تعلق می گیرد.

iSt@K

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام به همگی دوستان به نظر من توی بازار بورس در هم برهم ایران نیز میشه کاسبی کرد

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با سلام به همگی دوستان به نظر من توی بازار بورس در هم برهم ایران نیز میشه کاسبی کرد

این کشف مهم رو بهتون تریک میگم :دی
آره دوست عزیز الان خیلیها شغلوشن معامله گری تو بورسه
ولی درصدش با بقیه دنیا فرق میکنه 80 رانت - 15 شانس ( که 14 درصدش به موقع رسیدن خبر رانتی هست) - 4 درصد استراتژی( که تو ایران 90 درصد معامله گران خرد استراتژیشون اینه که هرجا صف بود برن همونجا - فروش بود بفروشن - خرید بود برن ته صف خرید) - 1 درصد هم تحلیل

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بررسی موقعیتهای سرمایه گذاری در بازارهای مالی:

1- املاک
متوسط رشد سالیانه در 33 سال گذشته نسبت به ریال
زمین 28%
آپارتمان 20%+5%اجاره=25%
خانه 21%+4% اجاره=25%

2-طلا
متوسط رشد سالیانه در 35 سال گذشته نسبت به ریال 23%

3-بورس
بستگی دارد چه دوره زمانی را در نظر بگیریم مثلآ اگر دی ماه 88 تا فروردین 90 را درنظر بگیریم متوسط حدود 65% سالیانه
اما اگر آبان 83 تا حال حاضر را در نظر بگیریم کمتر از 9%
و اگر آبان 83 تا دیماه 88 را در نظر بگیریم سالیانه 12% زیان

4- حسابهای ممتاز بانک مسکن در حال حاضر
8727 برای حقوقی ها 9% +6.5% فروش اوراق=15.5%
8726 برای حقیقی ها 9% +8% فروش اوراق= 16.5%
8726 برای حقیقی ها در شرائط محاسبه شده ایده آل 9% +20% فروش اوراق=29%

5- حسابهای ارزی بانک سامان -پارسیان
6% سود ارزی+ 3% تسعیر تفاوتی کارت اعتباری + 9% افزایش نرخ ارزسالیانه=18%
افزایش نرخ ارز سالیانه ممکن است شدیدآ در آینده تغییر کند.

6- معاملات آتی
سود متوسط در نظر گرفته شده بازار برای معاملات آتی بخصوص سکه آتی 24% -26% سالیانه

نتایج در دید کلی :
بورس برای افراد تازه کار و بدشانس که در موقعیت نا مناسب وارد شوند می تواند زیانهای جبران ناپذیری برایشان بر جای بگذارد.
درشرایط فعلی بایستی کسانی که می توانند موارد 4 و 5 و 6 را در موقعیتهای سرمایه گذاری در نظر گرفته و بعضی از اینها حتی از املاک و طلا می تواند سود بیشتری بسازد.

http://www.bourex.com/viewtopic.php?t=6330&postdays=0&postorder=asc&start=3015

بالا