• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
ای بابا! لینک که حذف شده ! بحث پیرامون این بود که یکسری باعث میشن برای صدرا صف فروش شروع بشه و قیمتش پایین بیاد تا و نتونه روند صعودی خودش رو داشته باشه
از این که بگذزیم من حسم بهم میگه صدار میتونه حدود 290 -300 رو ببینه ! امروزم قیمتش تا الان روی 260 اومده حدود 3.95 هست!

حست میگه؟ مگه قراره عاشق بشی :D قرار نشد تو بورس با حس و احساس عمل کنی فردا یه نموره بالا پایین بشه مثل دختر خوشکلا بگی با احساسات من بازی شده :D از اون چیزایی که گفتم غافل نشو
الان بهترين كارگذاري اينترنتي كدوم هست؟
زود بزاره تو صف خريد رو سريع انجام بده و مثل بعضي كارگذاري ها نباشه....

چند وقتیه کارگزاری مفید آنلاین تردینگ رو راه انداخته که یعنی مثل فارکس مستقیم اوردر خرید و فروش میدین بلافاصله انجام میشه البته شنیدم یک ماهی هست که کاربر جدید قبول نمیکنن ظاهرا بورس بنا به دلایلی فعلا اجازه نمیده
البته گاهی وقتا مشکلات داره ولی اکثر مواقع درست کار میکنه و رضایت بخشه
ولی سیستم آنلاین معمولی که اکثر کارگزایها دارن بچه ها از مفید و کشاورزی راضی بودن رو بقیشون زیاد اطلاع ندارم ولی تلفنی سریعتر از این سیستم آنلاینه یا این که کنار اون با کارگزارت رفاقت داشته باشی و تلفنی بگی سریعتر اوردرتونو اوکی کنه به هر حال مثل آنلاین تریدینگ نیست و یه نفر باید اوردرتونو تایید کنه تا وارد سیستم بشه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حست میگه؟ مگه قراره عاشق بشی قرار نشد تو بورس با حس و احساس عمل کنی فردا یه نموره بالا پایین بشه مثل دختر خوشکلا بگی با احساسات من بازی شده از اون چیزایی که گفتم غافل نشو
خب حس من با بقیه فرق میکنه ! جدای از اون این سهم با اخبار خوبی که ازش هست مطمئنا بالاتر از این میره
مخصوصا که وزارت صنایع با وامشون موافقت کرده با قرارگاه خاتم الاانبیاه قرار داد بستن !

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
خب حس من با بقیه فرق میکنه ! جدای از اون این سهم با اخبار خوبی که ازش هست مطمئنا بالاتر از این میره
مخصوصا که وزارت صنایع با وامشون موافقت کرده با قرارگاه خاتم الاانبیاه قرار داد بستن !

علی خان چه خبر
چیکار کردی به کجا رسیدی؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستانی که علاقه مندند در بورس سرمایه گذاری کنند ولی با بورس آشنایی ندارند میتونند از طریق صندوقهای سرمایه گذاری مشترک اقدام به این کار کنند .

http://fipiran.com/MFCenter.aspx

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پیشنهاد میکنم فعلا در بورس وارد نشید و نظاره گر باشید

فعلا که فارکس رو خراب کردند در ایران (جالبه فارکس ممنوعه اما تبلیغ بازیهای لیگ قهرمانان اسیا بروکر اف ایکس پرو هست)

بورس هم حبابی هست. تا چند ماه اینده امکان نزول شدید بورس وجود داره. اینو حرفه ایهای بازار میگن

اگه وارد میشید هم خیلی مواظب باشید

fariddelaram

Registered User
لایک‌ها
6
من توصیه میکنم تو صندوق های سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کنید و از مراجعه مستقیم به کارگزاری ها اجتناب کنید چرا که اطلاعات و تجربه ندارین و احتمال ضرر هست. سرمایه گذاری تو صندوق ریسک نداره و تقریبا سود مشخصی داره . اگه احتیاج به اطلاعات دارین و میخواین در مورد بورس مطالعه کنید به آدرس زیر مراجعه کنید و کتاب هایی که میگم را تهیه کنید:
میدان ونک - ابتدای ملاصدرا- سازمان بورس و اوراق بهادار- طبقه همکف - شرکت اطلاع رسانی بورس (به آقای مسعود پناه مراجعه کنید)
اینم کتاب ها:
- بورس در بیست دقیقه
- خود آموز بورس
و یک سری کتاب دیگه که همونجا قابل خرید هست:happy:

kavir e ziba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان که وضعیتش اصلا جالب نیست . و خریدش خیلی خطرناکه .

اینو قبل عید خریده بود داداشم.اخر سال بسته شد 1020تومن بود الان که باز شدش 844 تومنه.

یعنی بازم بالا نمیره؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
گفتم فعلا وضعیتش اصلا خوب نیست . الان این شرکت زیانده هست .

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
پیشنهاد میکنم فعلا در بورس وارد نشید و نظاره گر باشید

فعلا که فارکس رو خراب کردند در ایران (جالبه فارکس ممنوعه اما تبلیغ بازیهای لیگ قهرمانان اسیا بروکر اف ایکس پرو هست)

بورس هم حبابی هست. تا چند ماه اینده امکان نزول شدید بورس وجود داره. اینو حرفه ایهای بازار میگن

اگه وارد میشید هم خیلی مواظب باشید
پیشنهاد خوبیه منم ازتون برا این پیشنهاد تشکر میکنم
تو صفحات قبل بحث کردیم با بچه ها قبلا پارسال پاییز بود اگه اشتباه نکنم .نه امروز که بازار رشد کرده بلکه سال قبل که بازار آماده میشد برای رشد هم عرض کردم تا مطالعه کافی نکردین وارد بورس نشین
فارکس رشد خوبی تو ایران کرده و برای همه کسانی که توش فعالن مثل روز عیانه که چیه ولی این حضرات چون بورسشون اونقد رانتی و فاسده که نمیتونه باهاش مبارزه کنه ،چون از فارکس نمیتونن کمسیونی بگیرن،چون تو فارکس مالیات نمیدی،چون مثل بازار بورس نمیتونن توش انگولک کننو هر شب یه شاخص براش تعریف کنن ،چون واقعا خودشون خیلیاشون نمیفهمن اصلا فارکس چی هست،چون مردم عادی نمیدونن فرکس چیه گلد کویست چیه ،چون گردنت زیر ساتور این حضرات نیست و هزار تا چون دیگه اومدن با هایو هوی فارکسو دارن خراب جلوه میدن
امیدشونم اینه که سرمایه های هنگفت ایرانیایی که الان تو فارکس داره کار میکنه به زور بکشن تو بورس ایران و تو ساد جواد افتظاهی خودی نشون بدن دارن این جنگولکارو در میارن
وگرنه من تا حالا تو فارکس چیزی ندیدم که با هیچ قانون و شرعی تو حتی خود ایران مشکل داشته باشه ازش درآمد هم داشتم و دارم

اما چند ماه آینده که هیچ چند ساعت آیندرو هم هیچکس نمیتونه پیش بینی کنه ،ولی حرکت فعلی بازار میگه اگه شرکت مناسبی انتخاب کنی و با همت مضاعف این جوادگران مذاب شده چند ماهه آینده بازار رو به رشد خواهد بود ولی در میانمدت(بالاتر از 5ماه) احتمال شکستن حباب هست معغمولا نیمه اول سال که فصل مجامع هست بازار نشاط داره و رونق

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بورس کاملا به دروغ رشد کرده ، مثل تمام پیشرفت های این دولت ، فقط مردم بدبخت ضرر خواهند کرد

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
تمام بورسهای جهانی دیروز و امروز سقوط کردند . ممکنه هفته اینده بورس تهران هم منفی باشه . کسانیکه میخوان سهم بخرن مواظب باشند . مخصوصا شنبه تا سه شنبه خرید توصیه نمیشه .

پ ن : البته اینجا ایرانه و ممکنه بورس بر عکس تمام بازارهای دنیا عمل کنه !!

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من توصیه میکنم تو صندوق های سرمایه گذاری مشترک سرمایه گذاری کنید و از مراجعه مستقیم به کارگزاری ها اجتناب کنید چرا که اطلاعات و تجربه ندارین و احتمال ضرر هست. سرمایه گذاری تو صندوق ریسک نداره و تقریبا سود مشخصی داره . اگه احتیاج به اطلاعات دارین و میخواین در مورد بورس مطالعه کنید به آدرس زیر مراجعه کنید و کتاب هایی که میگم را تهیه کنید:
میدان ونک - ابتدای ملاصدرا- سازمان بورس و اوراق بهادار- طبقه همکف - شرکت اطلاع رسانی بورس (به آقای مسعود پناه مراجعه کنید)
اینم کتاب ها:
- بورس در بیست دقیقه
- خود آموز بورس
و یک سری کتاب دیگه که همونجا قابل خرید هست:happy:

سلام من چیزی از بورس نمیدونم دارم یکیم تحقیق میکنم ببینم چطوره ...

اما اصلا خوشم نیومد تلفینه همش
صندوق چقدری سود داره رفیق؟

با یه تومن خوبه صندوق بخریم ؟ بیشتر دارم اما نیمخوام ریسک شدید کنم ... اولشه میخوام ببینم چطوره؟

اما دوستانی که دارن میگن تلفنی خوبه که با کارگزار دوست بشیم الان دیگه فایده ای نداره چون شما قدیمی هستید . کلی باشون کار کردید و یه خرید فروش شما کلی بشون سود کارگزاری میده اما مثلا باسه ما که تازه واریدم سودی نداره و نمیشناسمون کار رو عادی انجام میدن

در کل سبد چیه ؟

اگه اینترنتی دارن که در لحظه بشه کار رو انجام داد نه تلفنی واردی میشم . اما تلفنی جالب نست باسه تازه کارار

hossputer7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
مرسی دوست عزیز

رفیق من چند تا سوال دارم از خدممتون .

شما توی بخش صندوق کار کرده اید ؟

میتونم چند تا سوال کنم از خدمتتون دوست عزیز ؟

من تا حالا واحد های سرمایه گذاری صندوقهای سرمایه گذاری مشترک رو نخریدم . اما شما بپرس در حد توان پاسخ میدم .

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من تا حالا واحد های سرمایه گذاری صندوقهای سرمایه گذاری مشترک رو نخریدم . اما شما بپرس در حد توان پاسخ میدم .

گویا ایشون دیگه نمیان ، من چند تا سئوال دارم

1. تا حالا شده این صندوق ها ، مثل موسسات مالی ، دفتر دستکشونو جمع کنن و مردم سرگردون بمونن واسه پس گرفتن پولشون؟
2. هر زمان اراده کنیم می تونیم پول رو پس بگیریم؟
3. سالی چند درصد سود میدن معمولا؟
4. اگر احیانا سهام هایی که واسه مون میخرن با ضرر مواجه شد ، صندوق تقبل می کنه یا اینکه فلواقع ما هم ضرر می کنیم؟
5. واسه همه مشتریاشون یه جور سهام میخرن؟ منظورم اینه که به فرض دو تا مشتری که یک مبلغ یکسان رو میدن دست صندوق ، ممکنه یکیشون بیشتر از اون یکی سود کنه؟
6. خود صندوق و مشاوراش ، چه میزان از سود ما رو به عنوان کارمزد بر میدارن؟
7. ما مطلع میشیم که چه سهم هایی از چه شرکت هایی برامون خریدن؟ یا باید سکرت پیش صندوق بمونه؟

بالا