خدا وکیلی شانس را ببین، تمام سهم ها -5 هستند. یعنی مثلا -2 هم نیستند که آدم کمی دلش خوش باشد. من در کل آدم بدشانسی هستم. #شپترو خریدم با دید بلند مدتی بعد از مدت ها اذیت کردن تا آمد به ما سود بدهد به حالت تعلیق درآمد. حفارس را هم با همین دیدگاه خریدم. خبر قراردادش با شرکت های چینی امروز روی کدال رفت. خوب شد بسته شد وگرنه اگر بهترین خبر دنیا هم برای #حفارس می آمد در این بازار یک منفی 5 زیبا می خورد.
آقا تو را خدا یک نگاهی به #نوری بیاندازید. کم مانده صف فروش شود
به سلامتی #وبصادر و #وتجارت هم به صف فروش رسید :general509: چقدر از دوستان می گفتند بعد از مدت ها اذیت کردن این دو سهم دیگر یواش یواش نوبت رشدشان شده است. می گفتند اگر یک روز بازار بریزد این دو سهم آبروی بازارند
در این هاگیر واگیر یک نگاهی به نماد #کالا بیاندازید. به نظرم ارزش خرید را دارد (البته نه در این بازار).
@091209130914 خوب شد #کگل بسته شد. کاشکی تا هفته آینده هم بسته بماند. اما همش تقصیر این مفید است. به قصد نوسان گیری وارد سه سهام #خودرو #کگل و #ونوین شده بودم. راستی کندل های #ونوین هم فرق داشت. به نظرم اصلا دیگر نباید نوسان گرفت. سامانه ها با هم فرق دارند. مفید هم آن مشکل را درست نکرد. خدا لعنتشان کند.