• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@forsoh
نوسان گیری از خودرو ؟! عجب شجاعتی داری ؟! بنظر من ریسک خیلی بزرگیه .
کالا هم بنظرم سهم خوبیه ولی برای بلند مدت مناسب هست .

یک اندیکاتوری هست که توسط آقای ویلیامز ساخته شده که نمادش R% است. من خیلی دقت کردم وقتی این اندیکاتور به کف خودش می رسد آن سهم قطعا در بازه خیلی کوتاه مدت صعودی می شود. البته به درد اسکالپر ها می خورد.

اتفاقا نسبت بدهی ایران خودرو 152 است. یعنی عملا این شرکت ورشکسته شده و بنابر همین دلیل هم است که می خواهند تجدید ارزیابی کنند. دیروز نمادش باز شد و باز هم منفی خورد. تا تجدید ارزیابی نشود فایده ای ندارد.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
داداش بد شانسی نیست امروز همه دارن منفی میخورن
در مورد نوری هم کجا صف فروش !؟ من سقف قیمت رو زدم از 2 ساعت پیش نوبتم نشده برای خریدش !

آقا 45 میلیون حجم فروش است. فروش است دیگر...

دوستان به نظرتان با #نوری به مجمع برویم؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
به نظرت با این وضع نوری بهتره یا سیمرغ ؟

راستش سیمرغ ندارم و کلا از این سهم بی اطلاع هستم . معمولا توصیه به خرید یا فروش هم ندارم .
اما امروز توی صف خرید نوری بودم و خرید هم کردم . احتمالا مجمع هم باهاش برم .

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کد:
https://www.iranjib.ir/shownews/62507/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7-%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%B5-%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B3%D9%87%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87/

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
15 اسفند دلار 13800 شاخص بورس 160 هزار

24 تیر دلار 12000 شاخص بورس 253 هزار

اگه فکر میکنید این معادله درست در میاد و همزمان از پایین اومدن دلار خیلی خوشحالید باید بگم برای بورس اتاق سی سی یو آماده کنید، دستگاه شوک هم دم دست باشه:)

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

اگه فکر میکنید این معادله درست در میاد و همزمان از پایین اومدن دلار خیلی خوشحالید باید بگم برای بورس اتاق سی سی یو آماده کنید، دستگاه شوک هم دم دست باشه:)

در مورد نقدینگی چه نظری دارید؟ در جامعه نقدینگی وجود دارد (چاپ پول و گردش پول). رشد نقدینگی چند برابر شده و مردم باید سرمایه های خود را تبدیل کنند.

البته می گویند قرار است با طرح های مالیاتی سنگین این نقدینگی را کنترل کنند.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
در مورد نقدینگی چه نظری دارید؟ در جامعه نقدینگی وجود دارد (چاپ پول و گردش پول). رشد نقدینگی چند برابر شده و مردم باید سرمایه های خود را تبدیل کنند.

البته می گویند قرار است با طرح های مالیاتی سنگین این نقدینگی را کنترل کنند.
سرعت گردش نقدینگی خیلی کمتر از پارساله. مقدار زیادی از نقدینگی هم در یکسال اخیر به بازار طلا ارز مسکن خودرو و بورس رفته و از چرخه خارج شده. البته با این فروش های سنگین سکه و ارز در روزهای اخیر و احتمالا بورس در روزهای اینده بازهم نقدینگی فعال به چرخه اقتصاد برمیگرده که باید دید به کجا سرازیر میشه. هدف همتی سپرده بانکیه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
سرعت گردش نقدینگی خیلی کمتر از پارساله. مقدار زیادی از نقدینگی هم در یکسال اخیر به بازار طلا ارز مسکن خودرو و بورس رفته و از چرخه خارج شده. البته با این فروش های سنگین سکه و ارز در روزهای اخیر و احتمالا بورس در روزهای اینده بازهم نقدینگی فعال به چرخه اقتصاد برمیگرده که باید دید به کجا سرازیر میشه. هدف همتی سپرده بانکیه

صحبت های قابل تاملی است. خصوصا بنده هم وقتی به یکی از مصاحبه های دژپسند در تلویزیون گوش می کردم به حرف شما رسیدم. قطعا سرازیر کردن پول به سمت سپرده های بانکی از اهداف بانک مرکزی و وزارت اقتصاد است.

اما بانک های بزرگ گمان کنم با نرخ 8 هزار تومان تسعیر انجام دادند. یا پتروشیمی ها با ارز 10 هزار تومانی محصولات را قیمت گذاری می کنند. دارویی ها هم ارز 4200 تومانی می گیرند.

یک حاشیه زیادی بین نرخ ارز بازار و شرکت های بزرگ بورسی وجود دارد. گمان کنم بانک صادرات بود که می گفت در سال 98 درآمد چندانی از تسعیر نرخ ارز ندارد و اکثر درآمدهایش از این طريق در سال 97 انجام شده است، اما مثلا قیمتش چقدر است؟ 41 تومان.

امیدوارم بورس به ما تازه کارها هم روی خوشی نشان دهد، هرچند باید دست به ماشه حرکت کرد.

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

البته اسفند که شاخص 160 بود در واقع با دلار حدود 6 7 تنظیم شده بود. الان با قیمت دلار 12 جای رشد داره و احتمالا تارگت 300 رو رد میکنه. نمادهای بنیادی بسیار قوی تو بازار هست که هنوز جا مونده.
ولی کوتاه مدت ممکنه فرمایش شما بشه و البته سهامی که بشدت رفت بالا مثل شپلی شمواد;)

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
@armin321
آرمین گرامی ممنون که اسم شپلی و شمواد رو آوردی و هشدار دادی .

دوستانی که وارد بورس میشین لطفا دقت کنید و هر سهمی رو نخرید .
پیام لازما صدرا وپترو کنتور و خیلی سهمهای دیگه و حالا هم شپلی و شمواد
خیلی ها با خریدن این سهمها سرمایه خودشون رو به باد دادن . داشتیم طرف بعد از یکی دوسال یک بیستم پولش رو زنده کرده .لطفا مطالعه کنید . رو حساب این کانال و اون سایت سهم نخرید . اگر تکنیکال کار میکنید خودتون نمودار رو ببینید و روند و اندیکاتور ها و امواج الیوت و ... رسم و بررسی کنید . اگر بنیادی کار هستید خودتون صورتهای مالی رو مطالعه و بررسی کنید .

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستان آیا شما راهی را می شناسید که با سریع ترین روش ممکن بتوان صورت های مالی شرکت های مختلف را با هم بررسی کرد؟ رفتن به کدال و تک تک بارگیری کردن صورت های مالی هر شرکت و مقایسه آن ها با هم زمان بر است.

من در ابتدا به سامانه Fipiran که توسط شرکت مدیریت فناوری بورس تهران طراحی شده است اعتماد داشتم اما اکنون می بینم که اعداد صورت های مالی سالانه بعضی شرکت ها مانند دکتر عبیدی با اعداد موجود در این سامانه تطابق ندارد.

مثلا بر طبق گزارش خود شرکت نسبت بدهی سالانه 97 معادل 66 درصد است که این اعدد در سامانه شرکت مدیریت فناوری بورس تهران 57 درصد درج شده است :general507:

این مفید هم یک ابزاری دارد که با آن می توان شرکت ها را از لحاظ بنیادی بررسی کرد اما اعداد مندرج در آن هم با این دو متفاوت است :rolleyes:

می خواهم وارد #دعبید بشوم. کسی نظری ندارد؟

http://90eghtesadi.ir/Content/Detail/2122232/دو-شرکت-وابسته-به-کوبل-دارو-۳۷۸-میلیون-دلار-ارز-۴۲۰۰-تومانی-گرفته-اند-سهم-۲۹-درصدی-۲-شرکت-کوبل-دارو-

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
راجبع شاخص کل امروز من یه تحلیل دیدم میگفت این اصلاح میتونه تا حمایت 242 یا در نقطه بعدی تا 232 پایین بیاد اما در مجموع این ریزش اصلی بورس نخواد بود یه اصلاحه بعد میره برای شکستن مقاومت میتونه 270 تا 320 حتی 350 متونه این افزایش توچند ماه رخ بده یا دوسال از اونجا ممکنه اصلاح اصلی بورس رخ بده

راجبع دلار ک تاثیر زیادی داره چون الان دو تا اتفاق افتاده
نیما رفته بالا
سنا(ازاد) اومده پایین
به هم دیگه رسیدن

از اون طرف شرکت های وارد کننده که فروش ریال دارن به خاطر بالا رفتن نیما حاشیه سودشون کمتر میشه

شرکت های صادراتیم که فروش به دلار دارن اما مواد اولیه از داخله سود بیشتری میبرن به خاطر بالا رفتن نیما اما اونایی که مواد اولیه از خارج میاد خیلی رقی براشون نداره

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
همچنان که تو بوق و کرنا کردن دلار وارد کانال 10 ت شده قیمت مرغ از 14000 ت گذشته.
کلا سیاست دولت اینه تو سیستم ها ی سنا و کوفت ذهرماری یه قیمت میزنن مثلا 10 تمن بعد به همه مسولین و اخبار هم میگن قیمت اینه و گرون نخرید. میری بازار صرافی میگه 10 تمن دلار میخریم و فروش نداریم کلا همه چی حقه بازیه، اخر سر کی کلاه میره این وسط؟
یه عده جوون نااگاه و ارزشی و کم سن و سالم خوشحال میشن اخ جون ارزونی هست درحالی که اجناس از زمان دلار 18000 تمنی هم گروندره اونم چن برابر
اصلا دلار هزار تمنه تو شبکه خبر و طلاهم اینقدر بی ارزش شده به قول رییس اتحادیه طلافروشان دیگه ملت طلاهاشونو میریزن توجوب،
وقتی من بعضی جنسا رو7 برابر قیمت قبل میخرم و ارزونترینشو چهاربرابر قیمت قبل برای من چه فرقی میکنه دلار بشه هزار تمن و هر دیقه هم رییس بانک مرکزی توییت کنه و به ریش همه بخنده که دیدین گفتم ارزون میشه

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
همچنان که تو بوق و کرنا کردن دلار وارد کانال 10 ت شده قیمت مرغ از 14000 ت گذشته.
کلا سیاست دولت اینه تو سیستم ها ی سنا و کوفت ذهرماری یه قیمت میزنن مثلا 10 تمن بعد به همه مسولین و اخبار هم میگن قیمت اینه و گرون نخرید. میری بازار صرافی میگه 10 تمن دلار میخریم و فروش نداریم کلا همه چی حقه بازیه، اخر سر کی کلاه میره این وسط؟
یه عده جوون نااگاه و ارزشی و کم سن و سالم خوشحال میشن اخ جون ارزونی هست درحالی که اجناس از زمان دلار 18000 تمنی هم گروندره اونم چن برابر
اصلا دلار هزار تمنه تو شبکه خبر و طلاهم اینقدر بی ارزش شده به قول رییس اتحادیه طلافروشان دیگه ملت طلاهاشونو میریزن توجوب،
وقتی من بعضی جنسا رو7 برابر قیمت قبل میخرم و ارزونترینشو چهاربرابر قیمت قبل برای من چه فرقی میکنه دلار بشه هزار تمن و هر دیقه هم رییس بانک مرکزی توییت کنه و به ریش همه بخنده که دیدین گفتم ارزون میشه

اینجوری نیست که ببین دلار وقتی بالا میره هر صنفی واکنشش نسبت به دلار فرق مکنه بعضی اجناس سریع تر بعضی دیرتر میرسن به قیمت دلار یعنی تاخیر دارن حالا این تاخیر تو کاهش قیمت خیلی بیشتر تا افزایش یعنی اگه واسه بالا رفتن یه ماه لازم بوده واسه پایین اومدن دوماه لازمه تازه اگه ثبات داشته باشه

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
از لحن صحبت کارکنان یک شرکت می توان فهمید که آیا آن شرکت #دولتی - #خصولتی است یا خیر!

یک زنگ به امور سهامداران شرکت های بورسی بزنید، انگار می خواهند آدم را بخورند.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سلام
این سایت 100 تحلیل که پیش بینی هاش انقدر سود های بالا میده واقعی هسن؟

بالا