• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
سلام
این سایت 100 تحلیل که پیش بینی هاش انقدر سود های بالا میده واقعی هسن؟

اعدادی که زده درسته
اما قیمتی ورود خروج قیمت پایانی سهم نیست قیمت لحظه ای میزنه مثلا ممکنه یه پنج دیقه بره به اون قیمت تحلیگر سیگنال فروش بده تا تو بفروشی طول بکشه قیمت فروشت فرق داره

یه مورد عجیبی که هست برای فعال کردن سیسیتم پیامک هر تحلیل گر 10 هزار تومن باید بدی اونم فقط واسه یه پیامک که اطلاع میده سیگنال جدید گذاشته در طول ماه ممکنه قیمت خیلی بالاس

یه فیلم داره توضیح میده این درصدا چیه داستانشون

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اگر این حقوقی #تاپیکو گذاشت یک صف خرید تشکیل شود! چند بار است که صف خرید را جمع می کند :general312:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند سوال ابتدایی درباره بورس

تو تالار مجازی بورس سهام ، "آخرین قیمت" که زده قیمت بهترین عرضه (sell) هست درسته؟ این قیمتِ کجائه چرا وقتی میخوام سهامی بفروشم نمی تونم قیمت sell بدم و فقط به قیمت بهترین تقاضا می تونم بفروشم؟

تو قسمت فروش، "ارزش-فروش" چی هست؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
قبلا گفته بودم که کمی گواهی سپرده #زعفران خریده ام. حوصله سر بر است. حجم نمی خورد. به درد پیر مردها می خورد :D مگر آنکه گواهی را بخری و در آتی معامله کنی یا گواهی را بخری و مستقیم از شرکت تحویل بگیری و به صورت بازاریابی با قیمت های بالاتر بفروشی.

سمت گواهی #زعفران و #زیره نروید. آن قدیم ها می گویند ماشین هم در بورس کالا معامله می شد. کاشکی یک بار دیگر هم معامله شود :general507:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
چند سوال ابتدایی درباره بورس

تو تالار مجازی بورس سهام ، "آخرین قیمت" که زده قیمت بهترین عرضه (sell) هست درسته؟ این قیمتِ کجائه چرا وقتی میخوام سهامی بفروشم نمی تونم قیمت sell بدم و فقط به قیمت بهترین تقاضا می تونم بفروشم؟

تو قسمت فروش، "ارزش-فروش" چی هست؟
من تالار مجازی کار نکردم ولی تا جاییکه میدونم اینها سه مفهوم مجزا هستند .
آخرین قیمت فکر میکنم مربوط به آخرین معامله انجام شده هست و ممکنه در حال حاضر عرضه یا تقاضایی دیگه در این قیمت نباشه.
بهترین عرضه یعنی کمترین قیمتی که سهم در اون عرضه میشه و شما میتونید در این قیمت سهم بخرید .
بهترین تقاضا هم که یعنی بالاترین قیمتی که جهت خرید سهم ( تقاضای یا درخواست خرید ) وجود داره و شما میتونید به این قیمت بفروشید.

ارزش فروش هم متاسفانه نمیدونم چیه چون با اون سامانه کار نکردم.

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اعدادی که زده درسته
اما قیمتی ورود خروج قیمت پایانی سهم نیست قیمت لحظه ای میزنه مثلا ممکنه یه پنج دیقه بره به اون قیمت تحلیگر سیگنال فروش بده تا تو بفروشی طول بکشه قیمت فروشت فرق داره

یه مورد عجیبی که هست برای فعال کردن سیسیتم پیامک هر تحلیل گر 10 هزار تومن باید بدی اونم فقط واسه یه پیامک که اطلاع میده سیگنال جدید گذاشته در طول ماه ممکنه قیمت خیلی بالاس

یه فیلم داره توضیح میده این درصدا چیه داستانشون
برای من که سواد بورس رو ندارم به نظرتون خوبه؟ این که می گویید گران هست چه سایت دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
برای من که سواد بورس رو ندارم به نظرتون خوبه؟ این که می گویید گران هست چه سایت دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟
من خودم خیلی چیزی نمیدونم
بد نیست خوبه به عنوان راهنما فقط باید تحلیگر خوبی پیدا کنید اون که گفتم گرونه واسه بخش پیامکش بود
سایت دیگه فکر نکنم داشته باشیم به این سبک
کارگزاری ها یه سری سایت های مشاوره دارن مثلا همفکران اگاه که سبد پیشنهاد میده گاهی اوقات سیگنالم میده
اما سیستمش مثل صد تحلیل نیست
درکل بورس یه رشدی کرد که خیلیا جاموندن حالا میخوان وارد شن از اینجا به بعد یه خورد مبهمه معلوم نیست میره بالاتر یا پایین اگه قرار به اصلاح باشه بورس دیگه جذاب نیست تا چند سال نزولی میشه
توصیه میکنم بیشتر از 20 درصد سرمایتونو نذارید براش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
upload_2019-7-21_14-1-22.png
اینجا ایرداز 1 روزه 5 درصد سود داشته؟ عرضه ای وجود ندارد یعنی چی کسی سهامش رو نمی فروشه؟ اگه ما سهامش رو داشتیم و میخواستیم بفروشیم چطور بود؟
من تالار مجازی کار نکردم ولی تا جاییکه میدونم اینها سه مفهوم مجزا هستند .
ارزش فروش هم متاسفانه نمیدونم چیه چون با اون سامانه کار نکردم.
منم وارد سامانه بورس نشدم نمیدونم چطوریه، فقط وارد این تالار مجازی شدم

بهترین عرضه یعنی کمترین قیمتی که سهم در اون عرضه میشه و شما میتونید در این قیمت سهم بخرید .
بهترین تقاضا هم که یعنی بالاترین قیمتی که جهت خرید سهم ( تقاضای یا درخواست خرید ) وجود داره و شما میتونید به این قیمت بفروشید.
اینو متوجه هستم. میگم بهترین عرضه یا تقاضا از کجا میاد. تو بورس مجازی که فقط میشد به قیمت "بهترین عرضه" خرید یا به قیمت "بهترین تقاضا" فروخت. دیگه نمیشد یه قیمت دلخواه برای خرید یا فروش یه سهم وارد کرد.
مثلا عکس زیر برای بازار ارزهای دیجیتال هست ، برای بیت کوین 10721 بهترین تقاضا هست، 10735 بهترین تقاضا، اگه بیت کوین داشته باشیم یا می تونیم بیت کوین رو به بهترین تقاضا (10721) بفروشیم یا یه SELL ORDER به قیمت 10730 (دورش خط کشیدم) ایجاد کنیم، اینجا 10730 ما میشه بهترین عرضه
قیمتهای بورس هم اینطوریه؟
upload_2019-7-21_13-38-21.png

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
مشاهده پیوست 1138956
اینجا ایرداز 1 روزه 5 درصد سود داشته؟ عرضه ای وجود ندارد یعنی چی کسی سهامش رو نمی فروشه؟ اگه ما سهامش رو داشتیم و میخواستیم بفروشیم چطور بود؟

منم وارد سامانه بورس نشدم نمیدونم چطوریه، فقط وارد این تالار مجازی شدم

اینو متوجه هستم. میگم بهترین عرضه یا تقاضا از کجا میاد. تو بورس مجازی که فقط میشد به قیمت "بهترین عرضه" خرید یا به قیمت "بهترین تقاضا" فروخت. دیگه نمیشد یه قیمت دلخواه برای خرید یا فروش یه سهم وارد کرد.
مثلا عکس زیر برای بازار ارزهای دیجیتال هست ، برای بیت کوین 10721 بهترین تقاضا هست، 10735 بهترین تقاضا، اگه بیت کوین داشته باشیم یا می تونیم بیت کوین رو به بهترین تقاضا (10721) بفروشیم یا یه SELL ORDER به قیمت 10730 (دورش خط کشیدم) ایجاد کنیم، اینجا 10730 ما میشه بهترین عرضه
قیمتهای بورس هم اینطوریه؟
مشاهده پیوست 1138955

در مورد اینکه بهترین قیمت عرضه و تقاضا توی بورس از کجا میان :
فرض کنید ۱۰ نفر قصد خرید سهم الف رو دارند . کسی که بالاترین قیمت رو بده میشه بهترین قیمت تقاضا .
و فرض کنید ۱۰ نفر قصد فروش سهم الف رو دارند . کسی که سهمشو به پایین ترین قیمت بفروشه بهترین قیمت عرضه رو ایجاد میکنه .
حالا فرض کنید شما قصد خرید سهم الف را دارید . شما میتونید هر قیمتی را پیشنهاد بدید اما برای اینکه معامله انجام بشه باید قیمت شما مطابق قیمت یکی از فروشندگان باشه و منطقی اینه که شما خواهان پایین ترین قیمت هستید.
بنابر این هنگام خرید شما باید و منطقا به قیمت بهترین عرضه سهم الف رو بخرید و هنگام فروش باید و منطقا به قیمت بهترین تقاضا سهمتونرو بفروشید .

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
مشاهده پیوست 1138956

مشاهده پیوست 1138955

وقتی فروشنده نباشه صف خریده تو صف خرید کسی نمیفروشه چون قیمت سهم بالاتر میره اما کسیم که دلش بخواد میاد میفروشه معمولا حقوقی های اون سهم صفو برمیدارن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
در مورد اپرداز وقتی تقاضا هست و عرضه نیست یعنی سهامداران نمیخوان توی این قیمت بفروشند و اگر شما قصد فروش داشته باشه میتونی بسرعت سهمت رو بفروشی.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
در مورد ایجاد بهترین عرضه و تقاضا هم همونطور که خودتون گفتید و مشابه خرید و فروش بیت کوین. اگر قیمت فروش شما از پایین ترین قیمت فروش پایین تر باشه میشه بهترین عرضه. و اگر قیمت درخواستی خرید شما بالاتر از بالاترین قیمت درخواست ( یا همون تقاضای) خرید باشه میشه بهترین تقاضا .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
در مورد اینکه بهترین قیمت عرضه و تقاضا توی بورس از کجا میان :
فرض کنید ۱۰ نفر قصد خرید سهم الف رو دارند . کسی که بالاترین قیمت رو بده میشه بهترین قیمت تقاضا .
و فرض کنید ۱۰ نفر قصد فروش سهم الف رو دارند . کسی که سهمشو به پایین ترین قیمت بفروشه بهترین قیمت عرضه رو ایجاد میکنه .
حالا فرض کنید شما قصد خرید سهم الف را دارید . شما میتونید هر قیمتی را پیشنهاد بدید اما برای اینکه معامله انجام بشه باید قیمت شما مطابق قیمت یکی از فروشندگان باشه و منطقی اینه که شما خواهان پایین ترین قیمت هستید.
بنابر این هنگام خرید شما باید و منطقا به قیمت بهترین عرضه سهم الف رو بخرید و هنگام فروش باید و منطقا به قیمت بهترین تقاضا سهمتونرو بفروشید .
مشابه بازار ارزهای دیجیتال هست، فقط تو تالار مجازی بورس نمی شد یه قیمت دلخواه وارد کرد. واسه همین یکم گیج شده بودم.
وقتی فروشنده نباشه صف خریده تو صف خرید کسی نمیفروشه چون قیمت سهم بالاتر میره اما کسیم که دلش بخواد میاد میفروشه
مثلا برای بیت کوین که چند پست قبلتر فرستادم مثل این هست که SELL ORDER ها رو بردارن؟
معمولا حقوقی های اون سهم صفو برمیدارن
سفارش عرضه ایجاد میکنن؟

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
مشابه بازار ارزهای دیجیتال هست، فقط تو تالار مجازی بورس نمی شد یه قیمت دلخواه وارد کرد. واسه همین یکم گیج شده بودم.

مثلا برای بیت کوین که چند پست قبلتر فرستادم مثل این هست که SELL ORDER ها رو بردارن؟

سفارش عرضه ایجاد میکنن؟

اره تقریبا همینه

معمولا حقوقی ها میتونن صفو جمع کنن چون حقیقی ها پراکنده و دوس دارن قیمت سهم بالا بره(وقتی صف خریده قیمت بالا میر وقتی صف فروشه قیمت پایین) اگه یه نفر حقیقیم بیاد بفروشه سریع فروش میره باز صف میشه اما باید حجم عرضه زیاد باشه صف جمع شه که اونم از حقوقی برمیاد

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اگر این حقوقی #تاپیکو گذاشت یک صف خرید تشکیل شود! چند بار است که صف خرید را جمع می کند :general312:

امروز #تاپیکو را فروختم. نمی دانم کار درستی کردم یا نه! گزارش های زیر مجموعه #تاپیکو عالی بود، اما فروختم چون آقای مهدی افضلیان می گفت این سهم با این قیمت گران است :general507:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کسی در مورد دی نظری داره ؟ واردش بشیم ؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
امروز #تاپیکو را فروختم. نمی دانم کار درستی کردم یا نه! گزارش های زیر مجموعه #تاپیکو عالی بود، اما فروختم چون آقای مهدی افضلیان می گفت این سهم با این قیمت گران است :general507:
کی هستن ایشون ؟

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
کسی در مورد دی نظری داره ؟ واردش بشیم ؟

البته من بنیادی #دی را بررسی نکرده ام اما لقلقه زبان خیلی ها شده بود که از بس بورس حبابی شده که #دی هم صف خرید می شود. اما تکنیکالش خوب نیست. بهترین موقعیت ورود به این سهم اردیبهشت ماه بود. برای ورود گران است.

بالا