سهم خوبیه پیش بینی ضررش 2800 و تارگتها بالای 3500 هست
گزاشتن سقف یا کف قیمت یک پیش بینی هست و صد درصد نمیشه حساب کرد روش.حالا شما میگی تو سقفه حرفش جداس
#ثنظام صف فروش شد و تا 2700 هم رسید.
سهم خوبیه پیش بینی ضررش 2800 و تارگتها بالای 3500 هست
گزاشتن سقف یا کف قیمت یک پیش بینی هست و صد درصد نمیشه حساب کرد روش.حالا شما میگی تو سقفه حرفش جداس
دوستان بین #ساراب و #وصنعت کدام را پیشنهاد می کنید؟
پیشنهاد میکنم #فبیرا و #ذوب رو جدی بگیرید
فبیرا امروز عالی بود دیشب دوستانی که طبق اطلاع بنده خرید کرده بودند میتونستند یک شبه ره صد ساله رو برنیک چیز را در مورد نمودار این #فبیرا بگویم. من خیلی به این سبک از نمودارها علاقه داشتم. تقریبا تمام سهم های من دارای چنین نمودارهایی بودند. یعنی نمودار یک دفعه ریزش کرده باشد. بلا استثنا در همه این نمادها ضررهای سنگین دادماین #فبیرا را هم زیر نظر داشتم، اما به خاطر نمودارش سراغش نرفتم.
#ذوب پیشنهاد خوبی است، به نظرم در قیمت 148 تا 149 کسی بخرد ضرر نمی کند. (از لحاظ بنیادی نظری درباره این سهم ندارم. می گویند قیمت سنگ منگنز رفته است بالا که این خبر خوبی برای ذوب نیست).
----------
امروز یک اشتباه مهلک انجام دادم. سهم #وتوشه را در سقف خودش خریدم. راستش حواسم پرت شد و اعداد را اشتباه وارد کردم، هر کسی به من فروخت آنجایش عروسی است![]()
سلام علت؟ چه خبرایی؟و در نهایت پیشنهاد بنده برای شنبه هفته آینده دانا هستبه شدت بازده بالایی داره و خبر های فوق العاده ای از این سهم به گوش میرسه آینده این سهم رو من با سود وحشتناک پیشبینی میکنم
دوست خوبم جسارت نمیکنم اما چه آورده ای داره برای من و سایر دوستان که بخوایم یک ساعت تحلیل تایپ کنیم اینجا و راهنمایی مفتی کنیم باقی عزیزان رو ؟! همینکه من دارم اینجا اسم سهام خاصی رو میدم یعنی در عالم تجارت دارم یک کار مشاوره مالی رو به رایگان تقدیم شما میکنم ! به نظرم انتظارتون رو از بچه ها کمتر کنید هر اطلاعاتی در این تاپیک لطف نویسنده اونه وگرنه منم میتونم اطلاعات ناب سهم های که اماده اوج گرفتن هستن رو توی سینه نگه دارم . اما پیش خودم میگم توی این اوضاع بیکاری جوون ها یه کمکی کنم شاید گره از مشکل یک نفر باز شد ... خلاصه گفته باشم من فقط اسم میبرمدوستان لطفا اینجارو هم شبیه سهامیاب نکنید . بجای تنها هدف قیمتی دادن ، لطفا تحلیل ارائه بدین . با تشکر
نگفتیم تحلیل کن گفتیم یک دو خط تایپ کن که علت چی هستدوست خوبم جسارت نمیکنم اما چه آورده ای داره برای من و سایر دوستان که بخوایم یک ساعت تحلیل تایپ کنیم اینجا و راهنمایی مفتی کنیم باقی عزیزان رو ؟! همینکه من دارم اینجا اسم سهام خاصی رو میدم یعنی در عالم تجارت دارم یک کار مشاوره مالی رو به رایگان تقدیم شما میکنم ! به نظرم انتظارتون رو از بچه ها کمتر کنید هر اطلاعاتی در این تاپیک لطف نویسنده اونه وگرنه منم میتونم اطلاعات ناب سهم های که اماده اوج گرفتن هستن رو توی سینه نگه دارم . اما پیش خودم میگم توی این اوضاع بیکاری جوون ها یه کمکی کنم شاید گره از مشکل یک نفر باز شد ... خلاصه گفته باشم من فقط اسم میبرمهرکی تحلیل میخواد بیاد دایرکت با هزینه توافقی تحلیلم تقدیم میکنم
:general105:
![]()
دوست خوبم جسارت نمیکنم اما چه آورده ای داره برای من و سایر دوستان که بخوایم یک ساعت تحلیل تایپ کنیم اینجا و راهنمایی مفتی کنیم باقی عزیزان رو ؟! همینکه من دارم اینجا اسم سهام خاصی رو میدم یعنی در عالم تجارت دارم یک کار مشاوره مالی رو به رایگان تقدیم شما میکنم ! به نظرم انتظارتون رو از بچه ها کمتر کنید هر اطلاعاتی در این تاپیک لطف نویسنده اونه وگرنه منم میتونم اطلاعات ناب سهم های که اماده اوج گرفتن هستن رو توی سینه نگه دارم . اما پیش خودم میگم توی این اوضاع بیکاری جوون ها یه کمکی کنم شاید گره از مشکل یک نفر باز شد ... خلاصه گفته باشم من فقط اسم میبرمهرکی تحلیل میخواد بیاد دایرکت با هزینه توافقی تحلیلم تقدیم میکنم
![]()
دوست خوبم جسارت نمیکنم اما چه آورده ای داره برای من و سایر دوستان که بخوایم یک ساعت تحلیل تایپ کنیم اینجا و راهنمایی مفتی کنیم باقی عزیزان رو ؟! همینکه من دارم اینجا اسم سهام خاصی رو میدم یعنی در عالم تجارت دارم یک کار مشاوره مالی رو به رایگان تقدیم شما میکنم ! به نظرم انتظارتون رو از بچه ها کمتر کنید هر اطلاعاتی در این تاپیک لطف نویسنده اونه وگرنه منم میتونم اطلاعات ناب سهم های که اماده اوج گرفتن هستن رو توی سینه نگه دارم . اما پیش خودم میگم توی این اوضاع بیکاری جوون ها یه کمکی کنم شاید گره از مشکل یک نفر باز شد ... خلاصه گفته باشم من فقط اسم میبرمهرکی تحلیل میخواد بیاد دایرکت با هزینه توافقی تحلیلم تقدیم میکنم
![]()
یه نگاه به پیشنهاد دیشب من بنداز ببین اگه امروز صبح فبیرا خریده بودی و ساعت 12 فروخته بودی چقدر سود میکردیشما که زورت میاد تحلیل درست حسابی بکنی بی زحمت سیگنال هم نده که ملت یا به قول خودت جَوون ها رو بدبخت کنی، اگر هم لطف میکنی و حال میدی و زحمت میکشی سیگنال میدی باید دلیلش رو هم بگی، آیا از روی شکم سیگنال دادی یا تحلیل درست حسابی پشتشه:general105:
و من الله توفیق
ی
یه نگاه به پیشنهاد دیشب من بنداز ببین اگه امروز صبح فبیرا خریده بودی و ساعت 12 فروخته بودی چقدر سود میکردیهمینو مد نظر داشته باش تا دریابی صحبت از روی شکم و ... بچه بازیه
![]()
اما چه آورده ای داره برای من و سایر دوستان که بخوایم یک ساعت تحلیل تایپ کنیم
هرکی تحلیل میخواد بیاد دایرکت با هزینه توافقی تحلیلم تقدیم میکنم
ولی برام جالبه یعنی شما به خودتون حتی نمیخواید زحمت بررسی یک سهم معرفی شده رو بدید و انتظار دارید توی بازار بورس و سهام موفق باشید ؟! خدا خیرتون بده ! تازمانی که دنبال لقمه آماده هستید باید رویای پولدار شدن رو هم در سر داشته باشید
خوب پس بزار مثل خودت حرف بزنمشما سیگنال دادی، تحلیلت رو هم ارائه میکنی، بعد مابقی وظیفه ی خواننده و شنونده هست که بره دنبال تحقیق بیشتر... یه آدم حرفه ای توی بازار با حرف و سیگنال کسی خرید نمیزنه...
خوب پس بزار مثل خودت حرف بزنم
شما که بورسی نیستی اشتباه میکنی وقت منو میگیری و هی ریپلای میکنی
اون جمله هایی هم که نوشتی با اون همه شکلل مشخص بود که دارم شوخی میکنم اگر نفهمیدی مشکل از فهمته !
برو دنبال یکی که بهت لقمه آماده بده پسر جان منم هم سن باباتم !
وقتی با ادب باهات صحبت میکنم نزن تو کانال بی ادبی و بی مزه بازی
ی
یه نگاه به پیشنهاد دیشب من بنداز ببین اگه امروز صبح فبیرا خریده بودی و ساعت 12 فروخته بودی چقدر سود میکردیهمینو مد نظر داشته باش تا دریابی صحبت از روی شکم و ... بچه بازیه
![]()
![]()