ورنا یه جورایی بازارساز خودورویی هاست بعضی وقتا از بالا بهش دستور میدن که مثلا ایران خودرو یا سایپا رو از صف فروش جمع کن یا صف خرید رو عرضه کن و...یک نگاهی به دوره یک ماهه ریزمعاملات سهام شرکت #ورنا انداختم. انگار یک عده ای را آورده اند و بهشان گفته اند چشم بسته سهم بخرید!
در ریز سهام واگذار شده آمده که #خساپا را به قیمت هر سهم 1125 ریال خریده اند و به قیمت 1695 ریال فروخته اند. بد نخریدند. اما در ریز سهام تحصیل شده رفته اند سایپای 1776 ریالی را اوج قیمت گرفته اند. اکنون قیمت هر سهم سایپا 1494 ریال است. آخر بر روی چه حسابی این خرید انجام شده است؟ سایپا که بنیاد ندارد، اگر هم به نیت تجدید ارزیابی خریده اند آیا باید در این قیمت #خساپا را می گرفتند؟
حالا این ساپیا یک نمونه اش است. در خیلی از سهم ها در اوج خریده اند و در ضرر سنگینی فرو رفته اند.
ما که به #ورنا ورود کردیم، تا ببینیم خدا چه می خواهد.
«توماس بولکوفسکی» مطالعۀ استادانهای در مورد سرمایهگذاری در سهام با تجزیه و تحلیل بنیادی به عمل آورد. در ابتدا سودهای مناسبی کسب کرد و سرمایۀ وی با فراز و نشیب در حال رشد بود؛ اما بعدها متوجه شد که هیچ سودی در طی یک سال کسب نکرده است. بدتر از آن هر سهامی میخرید بلافاصله سقوط میکرد! به همین علت مجذوب تحلیل تکنیکال شد.
ممنونم از شما و اینکه درک میکنید بورس رو :general504: معمولا تحلیل بنیادی در بازار بورس ایران جوابگو نیست و دلیل این حرفم همین سهام ذوب هست که گفتم . ذوب با اون پشتوانه مالی و خبر های درجه یک مالی باید سهامش پرواز میکرد اما چون بورس ایران تحلیل پذیر نیست درجا میزنه !@4058423
خب همانطور که پیش بینی کرده بودید:
#دانا از 520 تومان به 551 تومان رسید :general601: نمودارها هم موید این مطلب هستند که روند صعودی باقی می ماند.
#فبیرا هم از 415 تومان به 460 تومان رسید. هرچند بنده اگر بودم از خرید این سهم اجتناب می کردم.
#ذوب هم کماکان بدون تغییر خاصی در محدوده 148 تا 150 تومان نوسان می کند. نظر گذشته ام در خصوص #ذوب را پس می گیرم و اگر در قیمت 148 می خریدمش در قیمت 151 از شرش خلاص می شدم.
به نظر که ایشان سهم های بدی را پیشنهاد نکردند! هجمه دوستان به این کاربر را درک نمی کنم. به نظرم تحلیل بنیادی جواب نمی دهد. این حرف من نیست حرف آقای بولکفوسکی است:
اولا کدوم هجمه؟! کسی به این آقا خرده نگرفت که سهمات خوب نیستبه نظر که ایشان سهم های بدی را پیشنهاد نکردند! هجمه دوستان به این کاربر را درک نمی کنم. به نظرم تحلیل بنیادی جواب نمی دهد. این حرف من نیست حرف آقای بولکفوسکی است:
من واقعا نمیدونم بازار روی چه حساب و کتابی سراغ خودرو خساپا و ... میره
خودرو به ازای هر سهم 671 تومن زیان ساخته و وضعیت خودرو سازی ایران هم که مشخصه .
ارزش زمین و ملک هم که سودی بحال سهامدار نداره .
واقعا این موضوع برای من عجیبه !
دوستان اپ کاپا معتبر هستش ؟ کسی استفاده کرده
راستش من کد بورسی دارم (به واسطه سهامی که داشتم برای پدیده شاندیز برام خودشون درست کردن) ولی تا حالا طرف سهام ها نیومدم با کدم میتونم خریدو فروش کنم . نرم افزار خاصی باید نصب کنم
این اپ کاپا رو تو یه سایت دیدم که رو گوشی نصب میشد.
احتمالا بدون هیچ حساب و کتابی!
شاید از نظر بنیادی بحث تجدید ارزیابی (همانطور که فرمودید) بعلاوه واگذاری سهام دولت باعث جذابیت این دو شرکت برای سهامداران شود. البته الان داشتم نمودار گروه های صنعتی را نگاه می انداختم، انصافا گروه خودرو کمی وسوسه ام کرد! از تیرماه یک روند نزولی داشته و به نظر می رسد در حال شکل گیری یک روند صعودی است.
تعداد بسیار زیادی صنعت و شرکت سود ده در بورس تهران حضور دارند . بنظر من بهتره فعالان در بورس از بین اون شرکتها دست به انتخاب سهم بزنند . چه کاریه بین 500 تا شرکت آدم بره سراغ شرکتهای زیان ده ؟!
سود در زیان است#شمواد را ببین! البته آن زمان که #شمواد رشد کرد بنده اصلا کد معاملاتی بورس نداشتم. اما می گویند یک سهامدار حقیقی با 180 میلیون سرمایه گذاری ظرف یک سال 22 میلیارد برداشت کرد. سهم 90 تومانی یک دفعه شد 9 هزار تومان!!!!
جدای از شوخی به نظرم حرف استاد ادیب باید سرلوحه کار همه باشد. بنیادی انتخاب کن و تکنیکال بخر...
پ.ن. به نظرم گروه بهمن تنها شرکت خودرو سازی است که زیان نمی سازد. نمودار خوبی هم دارد. کمی تامل برایش جایز است.
کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میدید؟باید از طریق کارگزاری ها خرید و فروش انجام دهید.