• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان در مورد سهم های سکه 1 روزه توضیح مختصر میدین - در اینترنت یکمی خوندم ولی کامل متوجه نشدم
فرضا قیمت سکه 1 روزه رفاه 443 هزار هست و من 10 تا سهم بخرم (معادل یک سکه ) و سهم رو تا سال بعد نگه دارم و بخوام به صورت فیزیکی تحویل بگیرم چه هزینه های جانبی رو باید بدم ؟ مالیات داره ؟ این هزینه انبار داری و اینا چه جوری محاسبه میشه ؟
سلام
هزینه جانبی نداریم
شما برای دریافت سکه فیزیکی تشریف میبرید انبار بورس
گواهی و کد معاملاتی رو میبرید و سکه رو بهتون تحویل میدهند
هزینه نگهداری سکه به صورت روزانه ۷۰ تومان و معاف از مالیات است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان برای شنبه حتماااااااا گروه بانکی در سبد داشته باشید و اگر دارید سیو کنید چون شاخص گروه بانکی به کف حمایتی رسید و واکنش مثبتی داشته و پرقدرت برگشته ، انتظار میره در روزهای آتی از کف کانال رالی صعودی پرقدرت و طولانی تا سقف کانال رو داشته باشند . ظاهراً گروه بانکی و گروه پالایشی از گروههای پیشرو بازار در آغاز فصل زمستان خواهند بود

بررسی کنید و خرید کنید

پیشنهاد بنده برای کوتاه مدت ونوین و برای بلند مدت وتجارت هست
به نظرتون وملل گزینه بهتری نسبت به ونوین یا وتجارت نیست ؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
به نظرتون وملل گزینه بهتری نسبت به ونوین یا وتجارت نیست ؟
ونوین کف قیمتی خودش هست به همین دلیل عرض میکنم

تجارت هم به دلیل شرایط خاص سهم عرض کردم مثل نمودار و ... که جای بحث زیاد داره ولی در هر صورت بانکی داشته باشید توی سبد

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
سلام
هزینه جانبی نداریم
شما برای دریافت سکه فیزیکی تشریف میبرید انبار بورس
گواهی و کد معاملاتی رو میبرید و سکه رو بهتون تحویل میدهند
هزینه نگهداری سکه به صورت روزانه ۷۰ تومان و معاف از مالیات است
محل تحویل فقط در تهران هست یا شهرهای دیگه هم هستن؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
این ماه یه تعدادی میرن مجمع

سرمایه گذاری صنعت پتروشیمی ساختمان خلیج فارسعمومی فوق العادهتطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس10:00
1398/10/1
سرمایه گذاری مسکن شمال شرقعادی سالیانهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/319:00
1398/10/2
ساختمان اصفهانعادی سالیانه و عمومی فوق العادهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/31و
تطابق اساسنامه شرکت با نمونه اساسنامه سازمان بورس
14:00
1398/10/2
گسترش صنایع انرژی آذرآبعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره15:00
1398/10/2
بیمه کوثرعمومی فوق العادهتصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه15:00
1398/10/2
قند بیستونعادی بطور فوق العادهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1397/06/3115:00
1398/10/2
شاهدعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره9:30
1398/10/3
کارخانه های صنعتی آزمایشعادی بطور فوق العادهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1397/06/319:30
1398/10/3
سرمایه گذاری مسکن شمالغربعادی سالیانهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/3110:00
1398/10/4
تولید مواد اولیه داروئی البرز بالکعمومی فوق العادهتغییر سال مالی شرکت9:00
1398/10/7
غلتک سازان سپاهانعادی بطور فوق العاده و عمومی فوق العادهتصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه و انتخاب اعضای هیات مدیره10:00
1398/10/7
پتروشیمی خارگعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره15:00
1398/10/7
مهندسی صنعتی روان فن آورعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره10:00
1398/10/8
بانک دیعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره14:00
1398/10/8
ایران ارقامعادی سالیانهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/31 و
انتخاب اعضای هیات مدیره
9:00
1398/10/10
داروسازی امینعمومی فوق العادهتصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه10:00
1398/10/10
سرمایه گذاری بوعلیعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره10:00
1398/10/10
ایران ترانسفوعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره9:00
1398/10/11
بیمه حافظعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره11:00
1398/10/11
رهشاد سپاهانعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره16:00
1398/10/12
شهرسازی و خانه سازی باغمیشهعادی سالیانهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/31 و
انتخاب اعضای هیات مدیره
11:00
1398/10/18
داده گستر عصر نوینعادی بطور فوق العادهانتخاب اعضای هیئت‌مدیره9:00
1398/10/21
ماشین سازی اراکعادی سالیانهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/31 و
انتخاب اعضای هیات مدیره
10:00
1398/10/21
پارس سرامعادی سالیانهتصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1398/06/319:00
1398/10/25

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
نوشته منتهی به ۱۳۹۸/۰۶/۳۱ یعنی هر کسی تا 31 شهریور سهام اون شرکت رو داشته و بعد چند روز سهام رو فروخته باشه بهش سود تعلق میگیره؟

بله دقیقا . اگه تا قبل از بسته شدن نماد برای برگزاری مجمع ، سهامدار اون شرکت بودین سود بهت تعلق میگیره .

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سهمایی که بالا گفتم
طبق تابلو خوانی و چند تا تحلیل گر بدست اومده
۹۰ درصدشونم امروز صف خرید بودن

چکاوه
ددام
غشان
رکیش
فجر
خگستر
در موج ۵ صعودی
میان مدت یکماهه حداقل ۲۵ درصد سود میدن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
باز حس می کنم چیز بدرد برخوردی در بازار پیدا نمی شود. یعنی قیمت ها دیگر برایم جذاب نیستند. علی ایحال گوشه چشمی به نماد #همراه دارم اما نمی دانم که آیا باید آن را بخرم یا نه! به نظر تا حدودی ریخته اما نمی دانم باز بیشتر می ریزد یا نه! گزارش تفسیری هم چنگی به دل نمی زد. حالا احتمالا نخرمش چون شاخص کل به زودی کمی اصلاح می کند. این بار کم کم دارم نقد می کنم.

اما چرا این مسئله خرید نماد #همراه را گفتم؟ بیشتر هدفم بحث در خصوص نحوه درآمد زایی اینگونه شرکت ها در سالیان دور بود. چه بلایی سر این شرکت ها می آید؟ مصاحبه زیر با رئیس سازمان فضایی کشور را بخوانید. به نظرم آنگونه که آقای براری اظهار می کنند اینترنت ماهواره ای جای اینترنت سیار را می گیرد و موجودیت این شرکت ها به خطر می افتد. همین الان نیز پیام رسان های اینترنتی جایگزین پیامک و تماس تلفنی شده اند.

رئیس سازمان فضایی کشور: اینترنت ماهواره‌ای رقیب جدی ارتباطات سیار است

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد: در دنیا ارتباطات ثابت، ارتباطات سیار و ارتباطات ماهواره ای در حال توسعه و رقابت با یکدیگر هستند.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بانکها منفی شدن .. الان خریدشون عاقلانه هست؟ وپارس خریدم

وآوا پریروز 609 تومن فروختم . الان دومین روزه 5+ میخوره /: هفته گذشته تا 535 تومن هم اومد، نقد نداشتم بخرم و میانگینم رو کم کنم

talebi1372

Registered User
لایک‌ها
256
بانکها منفی شدن .. الان خریدشون عاقلانه هست؟ وپارس خریدم

وآوا پریروز 609 تومن فروختم . الان دومین روزه 5+ میخوره /: هفته گذشته تا 535 تومن هم اومد، نقد نداشتم بخرم و میانگینم رو کم کنم
عاقلانه نیست . قیمت ها پارابولیک شدن و بدجور امکان برگشت داره . اگر بالا بره هم در بلند مدت از تورم شدید عقب خواهد موند.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
حدود ۱۵ سال در بورس های مختلف فعالیت میکنم و هیچ ادعایی هم ندارم و هنوز هم در حال یادگیری هستم
اما بارها گفتم و باز هم تکرار میکنم

متاسفانه یا خوشبختانه در زمان هایی که بورس روند رو به رشدی به خودش میگیره شرکت ها ، موسسات ، افراد به اصطلاح تحلیگر و . . . به وفور زیاد میشن
تو بوق و کرنا میکنن که ای ما سیگنال چند درصد قطعی و . . . میدهیم دو تا سیگنال هم که درست تشخیص داده شده نشون میدن و طرف رو مجاب میکنن پولش رو با قراردادهای مختلف سرمایه گذاری کنه

تا زمانی که یقین پیدا نکردید به افراد و سیگنال هاشون اعتماد نکنید
این قبل شرکت ها و افراد در زمان رشد بورس فقط حضور دارن به محض اینکه بازار صعودی تمام شود کار اونها هم تموم میشه
در بورس همیشه فرصت کسب سود وجود داره حتی در زمان رکود اقتصادی ولی اگر سرمایه ات رو از دست دادی در زمان صعود فقط باید نظاره گر باشی
پس دقت کنید

فکر نکنید بورس همیشه به ان صورت بوده یا خواهد بود امروز بازار مجبور بخاطر تورم از جامعه عقب نباشه و صعود کنه والی سود کردن در این بازار صعودی نیاز به تحلیل و . . . نداره پسر ۱۳ ساله ای که هیچی از بورس نمیدونه در کمتر از ۲ ماه ۳۰۰ هزار تومن رو تبدیل به ۳۲۰۰ کرده

خلاصه مراقب باشید کم کم ترمز های صعود داره کشیده میشه با احتیاط بیشتری سهام انتخاب کنید
موفق باشید

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بنظر میرسه بازار قصد اصلاح داره . ولی از طرفی فشار نقدینگی اجازه اصلاح نمیده . بازم خوبه توی این چند روز مردم بیشتر سراغ بنیادی ها رفتند . خرید در وضعیت فعلی خیلی سخت هست و بهتره با دقت زیاد صورت بگیره .
اخبار عرضه شستا به بورس برای من جالب هست و پیگیری میکنم . بنظر من عرضه شستا یک تحول مثبت برای بازار سرمایه و اقتصاد کشور خواهد بود . و امیدوارم زودتر این اتفاق بیفته .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
تو کدوم سایت باید سهام گرفت ؟ اموزش چیزی هست ؟ هر لحظه میشه سهام جایی رو خرید و همون لحظه بالا رفت سود رو پس گرفت ؟
باید کد بورس بگیری سجام ثبت نام کنی دیپلم داشته باشی کد آنلاین میدن
زیر دیپلم آفلاین که میگن به درد نمیخوره این
توی نت سرچ کن گرفتن کد بورس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کمنگنز حالا حالا بالا میره یا با سر میخوره زمین؟
سلام
حدود ۱۵ سال در بورس های مختلف فعالیت میکنم و هیچ ادعایی هم ندارم و هنوز هم در حال یادگیری هستم

متاسفانه یا خوشبختانه در زمان هایی که بورس روند رو به رشدی به خودش میگیره شرکت ها ، موسسات ، افراد به اصطلاح تحلیگر و . . . به وفور زیاد میشن
تو بوق و کرنا میکنن که ای ما سیگنال چند درصد قطعی و . . . میدهیم دو تا سیگنال هم که درست تشخیص داده شده نشون میدن و طرف رو مجاب میکنن پولش رو با قراردادهای مختلف سرمایه گذاری کنه

این قبل شرکت ها و افراد در زمان رشد بورس فقط حضور دارن به محض اینکه بازار صعودی تمام شود کار اونها هم تموم میشه
در بورس همیشه فرصت کسب سود وجود داره حتی در زمان رکود اقتصادی ولی اگر سرمایه ات رو از دست دادی در زمان صعود فقط باید نظاره گر باشی
پس دقت کنید

فکر نکنید بورس همیشه به ان صورت بوده یا خواهد بود امروز بازار مجبور بخاطر تورم از جامعه عقب نباشه و صعود کنه والی سود کردن در این بازار صعودی نیاز به تحلیل و . . . نداره پسر ۱۳ ساله ای که هیچی از بورس نمیدونه در کمتر از ۲ ماه ۳۰۰ هزار تومن رو تبدیل به ۳۲۰۰ کرده

خلاصه مراقب باشید کم کم ترمز های صعود داره کشیده میشه با احتیاط بیشتری سهام انتخاب کنید
موفق باشید
موقع بازار نزولی ، کدوم سهم ها ثبات بیشتری دارن؟ وقتی بازار منفی بود بعضی سهم ها میدیم 5+ میخورن. وقتی هم بازار مثبت بود سبد سهام من منفی میخوردن.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سلام

پس دقت کنید

موفق باشید

ولی خدایی دم اون پسر 13 ساله گرم ! چون حتی تو این بازار صعودی هم خیلیا نمیتونن همچین سودی کنن ! اونم تو دو ماه پولش بشه 10 برابر !!!!!

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
کمنگنز حالا حالا بالا میره یا با سر میخوره زمین؟

موقع بازار نزولی ، کدوم سهم ها ثبات بیشتری دارن؟ وقتی بازار منفی بود بعضی سهم ها میدیم 5+ میخورن. وقتی هم بازار مثبت بود سبد سهام من منفی میخوردن.
سلام
کمنگنز در سبد ندارم باید بررسی کنم تحلیل خودت چیه ؟

اگر بخواهم در زمان نزول سهام خریداری کنم سهام های بنیادی و سهام هایی که وابستگی کمتری به ارز دارن رو میپسندم
شاید درصد کمتری سود دهی داشته باشه اما قطعا ضررش از سهام های وابسته به ارز و . . . کمتر خواهد بود
اولین قانون سرمایه گذاری حفظ پول هست

ولی خدایی دم اون پسر 13 ساله گرم ! چون حتی تو این بازار صعودی هم خیلیا نمیتونن همچین سودی کنن ! اونم تو دو ماه پولش بشه 10 برابر !!!!!
اگر با کد خودم براش خرید نمیکردم باورم نمیشد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
کمنگنز در سبد ندارم باید بررسی کنم تحلیل خودت چیه ؟
سلام،
کمتر 4 ماهه وارد بورس شدم تحلیل بلد نیستم d: ... کوتاه مدت کار میکنم سعی میکنم نوسان بگیرم تا حالا بد نبوده.

کمنگنز وقتی حدود 2600 بود تو سبد داشتم، منفی می خورد تا یکم بالا رفت ردش کردم.

اگر بخواهم در زمان نزول سهام خریداری کنم سهام های بنیادی و سهام هایی که وابستگی کمتری به ارز دارن رو میپسندم
شاید درصد کمتری سود دهی داشته باشه اما قطعا ضررش از سهام های وابسته به ارز و . . . کمتر خواهد بود
اولین قانون سرمایه گذاری حفظ پول هست
بله سود کم بهتر از ضرره.
الان کدوم سهم ها بنیادی محسوب میشن؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
قانون دوازدهم مورفی
همیشه وقتی عجله دارید در ترافیک سنگین گیر میکنید!
قانون سیزدهم مورفی:
همیشه سرعت در لاینی که در آن قرار دارید کمتر از لاینهای دیگر است!
قانون چهاردهم مورفی:
اگر لاین حرکتی خود را عوض کنید سرعت در لاینی که قبلا در آن بوده اید به طرز شگفت انگیزی بیشتر از لاینی که اکنون در آن قرار دارید میشود!!!

برای معامله در بورس همواره به سه قانون فوق با تفسیر درس های زیر توجه کنید:
درس اول : هیچ گاه برای گرفتن سود در معامله عجول نباشید، گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی (در بورس همواره صبر پول ساز تر است!).
درس دوم: سهمی که بازیگر قوی دارد یا حقوقیش اذیت میکند را به فال نیک بگیرید، خیلی از منفی ها یا جمع کردن صف های فروش مخصوصا در منفی ها بیانگر این است که در سهم قرار است اتفاقات خارق العاده بیفتد، هر چقدر یک توپ رو محکم تر به زمین بکوبیم انرژی بیشتری برای اوج گرفتن بهش میدیم!
درس سوم: هیچ گاه اسیر بازی کشنده مقایسه سهم خود با سهم های دیگر نشوید، مخرب ترین حس در معامله درگیر مقایسه شدن مخصوصا در مواقعی که سهم شما دارد انرژی کسب می کند می باشد، تا چشم به هم بزنید سهم شما با انرژی بالاتر همه را شگفت زده خواهد کرد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام،
کمتر 4 ماهه وارد بورس شدم تحلیل بلد نیستم d: ... کوتاه مدت کار میکنم سعی میکنم نوسان بگیرم تا حالا بد نبوده.

کمنگنز وقتی حدود 2600 بود تو سبد داشتم، منفی می خورد تا یکم بالا رفت ردش کردم.

بله سود کم بهتر از ضرره.
الان کدوم سهم ها بنیادی محسوب میشن؟
سلام
خب پس جای کار داری زیاد عجله نکن کم کم رفتار حقوقی های هر سهم یا گروه رو میشناسی تجربه بدست میاری

ببین به عنوان مثال بهره مالکانه دولت در بخش معادن در بوجه ۹۹ دوبرابر شده این یعنی در حالت طبیعی چشم اندازه بخش معدن در سال اینده چندان مناسب نخواهد بود و به مرور زمان این تغییرات بر روی سوداوری و چشم انداز صنعت تاثیر خواهد گذاشت
مگر اینکه تولید و فروش افزایش چند برابری پیدا کند که دور از تصور خواهد بود

پس بر این اساس من کمتر سهم های معادن رو به صورت بلند مدت خریداری خواهم کرد این میشه تحلیل ساده بنیادی
حالا شما مثلا کمنگنز رو بر اساس اینکه معاف از مالیات شده ، معدن جدید به بهره برداری رسیده ، وام هاش رو تسویه کرده و . . . خریداری میکنید و میدونید که سهام در صورت های مالی بعد گزارش خوبی ارایه خواهد داد پس جای نگرانی نداره
حالا این وسط یکسری حقوقی و تحلیل تکنیکال و . . . باقی خواهد ماند که به مرور زمان و با افزوده شدن تجربه بدست خواهد امد

نکته اخر : بورس جای سرمایه گذاری هست نه اینکه بخواهی هزینه روزانه زندگی ات رو از بورس بدست بیاری

بالا