• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان
سهم ومهان که فردا عرضه اولیه هست، اولین تجربه من در بورس هست
اما نوع بازارش فرابورس هست، ایرادی نداره؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام دوستان
سهم ومهان که فردا عرضه اولیه هست، اولین تجربه من در بورس هست
اما نوع بازارش فرابورس هست، ایرادی نداره؟
سلام
خیر تفاوتی در بورسی و فرابورسی بودن سهم وجود نداره با خیال راحت خرید کنید

@farzadsadeghi5

عزیز شما #ورنا دارید؟ اگر پاسخ مثبت است به شما سود مجمع تعلق گرفته است؟

-----------------------------------

امروز یک پله #شفن خریدم. در زیر نکات مثبت و منفی انتخابم را می گویم:

نکات مثبت:
--------
1) p/e زیر 5

2) درآمد شرکت به واسطه سرمایه گذاری در دیگر صنایع پتروپالایشی از ابتدای سال تاکنون در حدود 200 میلیارد تومان است که به هر سهمی در حدود 210 تومان می رسد.

3) تقسیم سود حداکثری در مجمع (1600 تومان سال گذشته داده) :D

4) فروش دی ماه خیلی خوب نسبت به ماه های قبلی

5) فروش تجمیعی عالی

نکات منفی:
----------
1) نسبت بدهی برای دوره نه ماهه 0.65 است که خوب نیست. البته بیشترین حجم از تامین مالی شرکت را دریافت وام تشکیل می دهد.

2) شرکت تولید کننده دو محصول متانول و اسید استیک است که در دوره نه ماه سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر فروش صادراتی افت کرده است (البته از لحاظ فروش داخلی رشد داشته است).

3) افزایش دو برابری نرخ گاز سوخت به عنوان اصلی ترین ماده اولیه شرکت نسبت به سال گذشته

4) کاهش کم نرخ متانول در دی ماه که البته با افزایش نرخ فروش استیک اسید جبران شد

5) قیمت بالای سهم

-----------------

در کل #شفن بنیاد خوب و قوی و قیمت معقول و مناسبی هم دارد. البته چون قیمت سهم بالا است خیلی میل و رغبتی به خرید آن نشان نمی دهند اما کم رسیک است.
سلام
سهمی که حقوقی درست و حسابی بالای سرش نباشه ارزش نداره

اگر سهم بخواهد به p/e گروهش برسه چقدر قیمت میخوره ؟

• Like
Reactions: ivi

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
سلام
خیر تفاوتی در بورسی و فرابورسی بودن سهم وجود نداره با خیال راحت خرید کنید

سلام
سهمی که حقوقی درست و حسابی بالای سرش نباشه ارزش نداره

اگر سهم بخواهد به p/e گروهش برسه چقدر قیمت میخوره ؟

P/E گروه را در مقدار سودی که هر سهم می سازد ضرب کنید. برای #شفن در می آید حدود 16 هزار تومن. من هم موافقم که #شفن عالی نیست. اما این مشکلات به بنیاد این شرکت مربوط نیست. من خودم می دانم با این قیمت ها میل و رغبتی به این سهم وجود ندارد اما خب فعلا در این بازاری که برای P/E 64 هر روز صف خرید است :D (واقعا چرا می خرند؟) من تصمیم گرفتم به یک سهم امن شیفت کنم. ولی جناب حسینی در مجمع خوب سود تقسیم می کند. انگار سود بانک را در مجمع می گیری و حالا یکم هم قیمت سهم در خود بورس بالا می رود که بدک نیست. البته امیدوارم چون سهم بزرگی است، بازار دو طرفه بر روی این بیچاره اجرایی نشود.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
@farzadsadeghi5

عزیز شما #ورنا دارید؟ اگر پاسخ مثبت است به شما سود مجمع تعلق گرفته است؟

-----------------------------------

امروز یک پله #شفن خریدم. در زیر نکات مثبت و منفی انتخابم را می گویم:

نکات مثبت:
--------
1) p/e زیر 5

2) درآمد شرکت به واسطه سرمایه گذاری در دیگر صنایع پتروپالایشی از ابتدای سال تاکنون در حدود 200 میلیارد تومان است که به هر سهمی در حدود 210 تومان می رسد.

3) تقسیم سود حداکثری در مجمع (1600 تومان سال گذشته داده) :D

4) فروش دی ماه خیلی خوب نسبت به ماه های قبلی

5) فروش تجمیعی عالی

نکات منفی:
----------
1) نسبت بدهی برای دوره نه ماهه 0.65 است که خوب نیست. البته بیشترین حجم از تامین مالی شرکت را دریافت وام تشکیل می دهد.

2) شرکت تولید کننده دو محصول متانول و اسید استیک است که در دوره نه ماه سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر فروش صادراتی افت کرده است (البته از لحاظ فروش داخلی رشد داشته است).

3) افزایش دو برابری نرخ گاز سوخت به عنوان اصلی ترین ماده اولیه شرکت نسبت به سال گذشته

4) کاهش کم نرخ متانول در دی ماه که البته با افزایش نرخ فروش استیک اسید جبران شد

5) قیمت بالای سهم

-----------------

در کل #شفن بنیاد خوب و قوی و قیمت معقول و مناسبی هم دارد. البته چون قیمت سهم بالا است خیلی میل و رغبتی به خرید آن نشان نمی دهند اما کم رسیک است.
عزیز کل دار و ندارم 50 تومنه که گزاشتم تو بانک و سود میگیرم--به سرم زده همین دو سه روز از بانک بکشم بیرون و همشو بدم یه سهام بگیرم تا سود کنم--میدونم عاقلانه نیست ولی میخوام به یکباره سود کنم مثلا 50 تومن تو یک ماه بکنم 100 تومن-نظرت چیه؟شدنیه؟میخوام فقط یه سهام بگیرم با همش--تیکه تیکه سود پایین میاد-بدجوری طعمکار شدم.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
عزیز کل دار و ندارم 50 تومنه که گزاشتم تو بانک و سود میگیرم--به سرم زده همین دو سه روز از بانک بکشم بیرون و همشو بدم یه سهام بگیرم تا سود کنم--میدونم عاقلانه نیست ولی میخوام به یکباره سود کنم مثلا 50 تومن تو یک ماه بکنم 100 تومن-نظرت چیه؟شدنیه؟میخوام فقط یه سهام بگیرم با همش--تیکه تیکه سود پایین میاد-بدجوری طعمکار شدم.

شدنی که شدنی است اما ریسکی است :D مثلا نماد #بورس که متعلق به شرکت بورس ایران است در ماه گذشته 157 درصد و در یک سال گذشته 1000 درصد سهمش رشد داشته. حالا اگر شما توانایی پیدا نمودن چنین سهم هایی را دارید بسم الله :p

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شدنی که شدنی است اما ریسکی است :D مثلا نماد #بورس که متعلق به شرکت بورس ایران است در ماه گذشته 157 درصد و در یک سال گذشته 1000 درصد سهمش رشد داشته. حالا اگر شما توانایی پیدا نمودن چنین سهم هایی را دارید بسم الله :p
من میخوام شما کمکم کنید...برای خود شما چنین مورد سودی پیش اومده تا این حد سود؟ یعنی میشه تو یکماه 50 تومنم بشه 100 تومن؟؟ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا:eek::eek::eek:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من میخوام شما کمکم کنید...برای خود شما چنین مورد سودی پیش اومده تا این حد سود؟ یعنی میشه تو یکماه 50 تومنم بشه 100 تومن؟؟ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا:eek::eek::eek:

من ظرف یک ماه تا 50 درصد هم سهمم رشد کرده است. البته سهم زیان ده هم داشته ام :D (تا سی درصد منفی). اما من صبرم زیاد است شما صبرتان کم. چرا پولتان را در صندوق ها نمی گذارید؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
من ظرف یک ماه تا 50 درصد هم سهمم رشد کرده است. البته سهم زیان ده هم داشته ام :D (تا سی درصد منفی). اما من صبرم زیاد است شما صبرتان کم. چرا پولتان را در صندوق ها نمی گذارید؟
چه صندوقی؟؟؟بلد نیستم.....منم دیگه چاره یی نیست اگه با کمک شما بتونم تو یکی دو ماه و تا عید 50 تومنم رو بکنم 100 تومن صبر می کنم--راستی این درسته که برای گرفتن کد بورس باید لیسانس داشت؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چرا بازار سقوط کرد؟
3 تا از سهام پرتفوی رفتن تو صف فروش. 5.5- خوردن. اون یکی هم 1.5-

اگه 50 میلیونت شد 30 میلیون تومن چکار میکنی؟
من چند ماه پیش سهام داشتم تا نزدیک 30 درصد منفی خورد .. امروزم هم تو 2.6 ملیون ضرر هستم برای 2 روز.. همینطوری بازار منفی باشه ضرر بیشتر میشه، مثبت بشه شاید بره تو سود
اپدیت.. همین چند دقیقه 800 هزار از ضرر کم شد

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چه صندوقی؟؟؟بلد نیستم.....منم دیگه چاره یی نیست اگه با کمک شما بتونم تو یکی دو ماه و تا عید 50 تومنم رو بکنم 100 تومن صبر می کنم--راستی این درسته که برای گرفتن کد بورس باید لیسانس داشت؟

والله نه بنده و نه مدیر صندوق و نه شاپور محمدی :D نمی توانیم به شما بگوییم که آیا می توانید ظرف یکی دو ماه پولتان را دو برابر کنید یا خیر! اما اگر بورس را درست یاد بگیرید قطعا سودی که به دست می آورید بیشتر از بانک است.

لیست صندوق ها را در سایت Fipiran مشاهده کنید.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
یاد قمار افتادم!
بورس بلدی میخواد - البته تا الان (توی این دو سال) که هرکی اومده سود کرده ولی بلاخره این رویه یک جایی متوقف میشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
راستی این درسته که برای گرفتن کد بورس باید لیسانس داشت؟
گرفتن کد بورسی به هیچ مدرک تحصیلی نیاز ندارد - البته گرفتن کد آنلاین که بتونی به صورت آنلاین، خودت خرید و فروش کنی به دیپلم نیاز داشت که اون هم چند هفته پیش برداشته شد.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
حاجی بلاخره نقد شدی یا نه؟ ظاهرا ریزش بازار در این دو روز به خاطر دو طرفه شدن بازاره که تا چند روز دیگه عملیاتی میشه!
دو طرفه شدن که از چهارم ماه دیگه اونم با 5 تا نماد باز میشه فعلا
این داستان باز به نفع اونا میشه که رانت دارن و میدونن کی بازار میریزه کی بالا میره
من سوالم این هستش چه کسی این ها رو معرفی میکنه و اعتبار میده بهشون برای اینکار. اومدیم من سهامم رو سپردم دستش طرف نتونست کار کنه اونوقت من باید دنبال طرف برم که پولم رو زنده کنم. یه حالت ریسکی ایجاد میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
مانده ام صفر بود مفید برام اومده سفارش خرید ومهان زده الان قدرت خریدم 280000- تومن (منفی) هست. این منفی رو چطور حساب میکنه؟
به هر نفر 500 سهم رسیده؟ از فروی و کلر بیشتر هست. اونا 70 و 112 هزار تومن سهام رسید.

امروز حجم معاملات فروی ییشتر شده 14 خریدار 357 میلیون تومن ...
کلر هم 295 میلیون تومن

------------------------------------------------------------
این ذوب نسبت به دیروز چه تغییری کرد که امروز صف فروش شد؟ ملت هم از این صف به اون صف میشن. 50 میلیون سهم تو صف فروش بود

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
دو طرفه شدن که از چهارم ماه دیگه اونم با 5 تا نماد باز میشه فعلا
خب تا چهارم که چیزی نمونده البته نمیدونستم فقط 5 تا نماد رو شامل میشه اگر اینجوریه که پس هیچی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
مانده ام صفر بود مفید برام اومده سفارش خرید ومهان زده الان قدرت خریدم 280000- تومن (منفی) هست. این منفی رو چطور حساب میکنه؟
از جیب خودش برات خرید کرده
برای من هم 8 هزار تومن از جیب خودش گذاشته و بقیه رو از حسابم برداشته
اولین باره این کارو میکنه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به هر نفر 500 سهم رسیده؟ از فروی و کلر بیشتر هست. اونا 70 و 112 هزار تومن سهام رسید.

امروز حجم معاملات فروی ییشتر شده 14 خریدار 357 میلیون تومن ...
کلر هم 295 میلیون تومن

------------------------------------------------------------
این ذوب نسبت به دیروز چه تغییری کرد که امروز صف فروش شد؟ ملت هم از این صف به اون صف میشن. 50 میلیون سهم تو صف فروش بود
منم مانده ام کم بود ولی خرید زده
خیلی جالب بود برام
البته تو پرتفوی من ننشست ولی منفی ۱۱۴۰۰۰تومنه حسابم

بالا