سلامسلام دوستان
سهم ومهان که فردا عرضه اولیه هست، اولین تجربه من در بورس هست
اما نوع بازارش فرابورس هست، ایرادی نداره؟
سلام@farzadsadeghi5
عزیز شما #ورنا دارید؟ اگر پاسخ مثبت است به شما سود مجمع تعلق گرفته است؟
-----------------------------------
امروز یک پله #شفن خریدم. در زیر نکات مثبت و منفی انتخابم را می گویم:
نکات مثبت:
--------
1) p/e زیر 5
2) درآمد شرکت به واسطه سرمایه گذاری در دیگر صنایع پتروپالایشی از ابتدای سال تاکنون در حدود 200 میلیارد تومان است که به هر سهمی در حدود 210 تومان می رسد.
3) تقسیم سود حداکثری در مجمع (1600 تومان سال گذشته داده)
4) فروش دی ماه خیلی خوب نسبت به ماه های قبلی
5) فروش تجمیعی عالی
نکات منفی:
----------
1) نسبت بدهی برای دوره نه ماهه 0.65 است که خوب نیست. البته بیشترین حجم از تامین مالی شرکت را دریافت وام تشکیل می دهد.
2) شرکت تولید کننده دو محصول متانول و اسید استیک است که در دوره نه ماه سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر فروش صادراتی افت کرده است (البته از لحاظ فروش داخلی رشد داشته است).
3) افزایش دو برابری نرخ گاز سوخت به عنوان اصلی ترین ماده اولیه شرکت نسبت به سال گذشته
4) کاهش کم نرخ متانول در دی ماه که البته با افزایش نرخ فروش استیک اسید جبران شد
5) قیمت بالای سهم
-----------------
در کل #شفن بنیاد خوب و قوی و قیمت معقول و مناسبی هم دارد. البته چون قیمت سهم بالا است خیلی میل و رغبتی به خرید آن نشان نمی دهند اما کم رسیک است.
سلام
خیر تفاوتی در بورسی و فرابورسی بودن سهم وجود نداره با خیال راحت خرید کنید
سلام
سهمی که حقوقی درست و حسابی بالای سرش نباشه ارزش نداره
اگر سهم بخواهد به p/e گروهش برسه چقدر قیمت میخوره ؟
عزیز کل دار و ندارم 50 تومنه که گزاشتم تو بانک و سود میگیرم--به سرم زده همین دو سه روز از بانک بکشم بیرون و همشو بدم یه سهام بگیرم تا سود کنم--میدونم عاقلانه نیست ولی میخوام به یکباره سود کنم مثلا 50 تومن تو یک ماه بکنم 100 تومن-نظرت چیه؟شدنیه؟میخوام فقط یه سهام بگیرم با همش--تیکه تیکه سود پایین میاد-بدجوری طعمکار شدم.@farzadsadeghi5
عزیز شما #ورنا دارید؟ اگر پاسخ مثبت است به شما سود مجمع تعلق گرفته است؟
-----------------------------------
امروز یک پله #شفن خریدم. در زیر نکات مثبت و منفی انتخابم را می گویم:
نکات مثبت:
--------
1) p/e زیر 5
2) درآمد شرکت به واسطه سرمایه گذاری در دیگر صنایع پتروپالایشی از ابتدای سال تاکنون در حدود 200 میلیارد تومان است که به هر سهمی در حدود 210 تومان می رسد.
3) تقسیم سود حداکثری در مجمع (1600 تومان سال گذشته داده)
4) فروش دی ماه خیلی خوب نسبت به ماه های قبلی
5) فروش تجمیعی عالی
نکات منفی:
----------
1) نسبت بدهی برای دوره نه ماهه 0.65 است که خوب نیست. البته بیشترین حجم از تامین مالی شرکت را دریافت وام تشکیل می دهد.
2) شرکت تولید کننده دو محصول متانول و اسید استیک است که در دوره نه ماه سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر فروش صادراتی افت کرده است (البته از لحاظ فروش داخلی رشد داشته است).
3) افزایش دو برابری نرخ گاز سوخت به عنوان اصلی ترین ماده اولیه شرکت نسبت به سال گذشته
4) کاهش کم نرخ متانول در دی ماه که البته با افزایش نرخ فروش استیک اسید جبران شد
5) قیمت بالای سهم
-----------------
در کل #شفن بنیاد خوب و قوی و قیمت معقول و مناسبی هم دارد. البته چون قیمت سهم بالا است خیلی میل و رغبتی به خرید آن نشان نمی دهند اما کم رسیک است.
عزیز کل دار و ندارم 50 تومنه که گزاشتم تو بانک و سود میگیرم--به سرم زده همین دو سه روز از بانک بکشم بیرون و همشو بدم یه سهام بگیرم تا سود کنم--میدونم عاقلانه نیست ولی میخوام به یکباره سود کنم مثلا 50 تومن تو یک ماه بکنم 100 تومن-نظرت چیه؟شدنیه؟میخوام فقط یه سهام بگیرم با همش--تیکه تیکه سود پایین میاد-بدجوری طعمکار شدم.
من میخوام شما کمکم کنید...برای خود شما چنین مورد سودی پیش اومده تا این حد سود؟ یعنی میشه تو یکماه 50 تومنم بشه 100 تومن؟؟ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااشدنی که شدنی است اما ریسکی استمثلا نماد #بورس که متعلق به شرکت بورس ایران است در ماه گذشته 157 درصد و در یک سال گذشته 1000 درصد سهمش رشد داشته. حالا اگر شما توانایی پیدا نمودن چنین سهم هایی را دارید بسم الله
![]()
من میخوام شما کمکم کنید...برای خود شما چنین مورد سودی پیش اومده تا این حد سود؟ یعنی میشه تو یکماه 50 تومنم بشه 100 تومن؟؟ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
چه صندوقی؟؟؟بلد نیستم.....منم دیگه چاره یی نیست اگه با کمک شما بتونم تو یکی دو ماه و تا عید 50 تومنم رو بکنم 100 تومن صبر می کنم--راستی این درسته که برای گرفتن کد بورس باید لیسانس داشت؟من ظرف یک ماه تا 50 درصد هم سهمم رشد کرده است. البته سهم زیان ده هم داشته ام(تا سی درصد منفی). اما من صبرم زیاد است شما صبرتان کم. چرا پولتان را در صندوق ها نمی گذارید؟
اگه 50 میلیونت شد 30 میلیون تومن چکار میکنی؟عزیز کل دار و ندارم 50 تومنه که گزاشتم تو بانک و سود میگیرم--به سرم زده همین دو سه روز از بانک بکشم بیرون و همشو بدم یه سهام بگیرم تا سود کنم--میدونم عاقلانه نیست ولی میخوام به یکباره سود کنم مثلا 50 تومن تو یک ماه بکنم 100 تومن-نظرت چیه؟شدنیه؟میخوام فقط یه سهام بگیرم با همش--تیکه تیکه سود پایین میاد-بدجوری طعمکار شدم.
چه صندوقی؟؟؟بلد نیستم.....منم دیگه چاره یی نیست اگه با کمک شما بتونم تو یکی دو ماه و تا عید 50 تومنم رو بکنم 100 تومن صبر می کنم--راستی این درسته که برای گرفتن کد بورس باید لیسانس داشت؟
وزیر اقتصاد با اشاره به رشد 148 درصدی بازار بورس در یک سال اخیر گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، وجود حباب در بورس مورد تایید نیست.
یاد قمار افتادم!عزیز کل دار و ندارم 50 تومنه که گزاشتم تو بانک و سود میگیرم--به سرم زده همین دو سه روز از بانک بکشم بیرون و همشو بدم یه سهام بگیرم تا سود کنم--میدونم عاقلانه نیست ولی میخوام به یکباره سود کنم مثلا 50 تومن تو یک ماه بکنم 100 تومن-نظرت چیه؟شدنیه؟میخوام فقط یه سهام بگیرم با همش--تیکه تیکه سود پایین میاد-بدجوری طعمکار شدم.
گرفتن کد بورسی به هیچ مدرک تحصیلی نیاز ندارد - البته گرفتن کد آنلاین که بتونی به صورت آنلاین، خودت خرید و فروش کنی به دیپلم نیاز داشت که اون هم چند هفته پیش برداشته شد.راستی این درسته که برای گرفتن کد بورس باید لیسانس داشت؟
حاجی بلاخره نقد شدی یا نه؟ ظاهرا ریزش بازار در این دو روز به خاطر دو طرفه شدن بازاره که تا چند روز دیگه عملیاتی میشه!
دو طرفه شدن که از چهارم ماه دیگه اونم با 5 تا نماد باز میشه فعلاحاجی بلاخره نقد شدی یا نه؟ ظاهرا ریزش بازار در این دو روز به خاطر دو طرفه شدن بازاره که تا چند روز دیگه عملیاتی میشه!
خب تا چهارم که چیزی نمونده البته نمیدونستم فقط 5 تا نماد رو شامل میشه اگر اینجوریه که پس هیچیدو طرفه شدن که از چهارم ماه دیگه اونم با 5 تا نماد باز میشه فعلا
از جیب خودش برات خرید کردهمانده ام صفر بود مفید برام اومده سفارش خرید ومهان زده الان قدرت خریدم 280000- تومن (منفی) هست. این منفی رو چطور حساب میکنه؟
منم مانده ام کم بود ولی خرید زدهمانده ام صفر بود مفید برام اومده سفارش خرید ومهان زده الان قدرت خریدم 280000- تومن (منفی) هست. این منفی رو چطور حساب میکنه؟
به هر نفر 500 سهم رسیده؟ از فروی و کلر بیشتر هست. اونا 70 و 112 هزار تومن سهام رسید.
امروز حجم معاملات فروی ییشتر شده 14 خریدار 357 میلیون تومن ...
کلر هم 295 میلیون تومن
------------------------------------------------------------
این ذوب نسبت به دیروز چه تغییری کرد که امروز صف فروش شد؟ ملت هم از این صف به اون صف میشن. 50 میلیون سهم تو صف فروش بود