• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@the boy

600 تومان نقدم :D من واقعا فکر می کردم این بازار حبابی باید خیلی زود می ریخت اما اشتباه می کردم. ارزش معاملات را نگاه بکن! اصلا زیر3500 میلیارد تومان نمی آید. تا زمانی که نیاید بازار ریزشی ندارد. مردم از صبح در صف کارگزاری ها هستند. من به نظرم اگر این بازار دو طرفه فعلا فقط بر روی چند نماد خاص اجرا بشود و عرضه های اولیه هم ادامه دار باشد کمی از شیب افزایش قیمت ها کاسته می شود. هر طور هم حساب می کنم می بینم در بدترین حالت هر سهمی در بازار باید دست کم 2 درصد در ماه سود بدهد. اگر همین مقدار را هم بدهد باز از سودی که از بانک می گیریم جلوتریم :confused:

تو نقد کردی؟

@mehrdadb3

مشخص شده چه سهم هایی دو طرفه می شوند؟

@kyle

والله من نمی گویم نخر! مثلا #حبندر 15 درصد ریخت اما هنوز p/e 129 دارد. امروز صف خرید شد :p من به نظرم خرید #زنجان که هنوز سه سال دیگر تولیداتش را آغاز به کار خواهد کرد با p/e 400 دیوانگی است :) ولی خدا را چه دیدی شاید چهارشنبه #صف خرید شد. از این قسم اتفاقات در این مدت کم ندیده ایم.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

روی صحبتم با افراد حاضر در این سایت نیست به صورت کلی میگم

ای کاش بورس ریزشی میشد خیلی ها ادعای خدایی برشون داشته هنوز منفی بورس رو ندیدن فکر میکنن فلان سهم رو چون فلانی گفته بخرن فردا سود میکنن

بیش 700 هزار برگ سهم دارم اگر قیمت ها نصف هم بشوند من باز هم در سود هستم سهامدار باشید نه فقط یک دلال

2.jpg

یکی از سبدهای سهام بنده تا دیروز هست

. ولی جناب حسینی در مجمع خوب سود تقسیم می کند. انگار سود بانک را در مجمع می گیری و حالا یکم هم قیمت سهم در خود بورس بالا می رود که بدک نیست
قرار نیست همیشه شرکت این مقدار سود توزیع کنه

بدجوری طعمکار شدم.
بدون هیچ شکی ضرر میکنی

اگر بورس میخواست هر ماه پولت دو برابر کنه من الان باید جای بیل گیتس باشم

من سوالم این هستش چه کسی این ها رو معرفی میکنه و اعتبار میده بهشون برای اینکار. اومدیم من سهامم رو سپردم دستش طرف نتونست کار کنه اونوقت من باید دنبال طرف برم که پولم رو زنده کنم. یه حالت ریسکی ایجاد میشه

دیدگاهتون به دلیل عدم اطلاعات کافی از بازار دوطرفه اشتباست اگر یکبار زحمت میکشیدی دستور العمل بازار دوطرفه رو مطالعه میکردی خیلی از سوالاتت برطرف میشد

نظرتون راجب #زنجان چیست؟!
چون از این گروه خرید نداشتم اطلاعات دقیقی هم ندارم

یکی از دوستانم که در بخش زراعت فعالیت میکنه صحبت از سهامی مطعلق به اصفهان میکرد نمیدونم کدوم سهام بود بخشید

مشخص شده چه سهم هایی دو طرفه می شوند؟
گمانه زنی هایی میشه اما قطعی نشده اما مثل همیشه ما از چیزهای نشناخته ترس داریم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
از جیب خودش برات خرید کرده
برای من هم 8 هزار تومن از جیب خودش گذاشته و بقیه رو از حسابم برداشته
اولین باره این کارو میکنه
کلا بازار را چیطور می بینی ؟؟؟نقدی یا فول سهم؟؟؟؟تا عید خیالمون راحت باشه؟؟؟؟من عمده سهامم وصنعت +وخارزم +شفا هست .امروز وصنعت بعد چند روز صف خرید 105میلیون سهم معامله شد منم تو سودم نمی دونم بفروشم یا نگهدارم .میانگین حجم ماهش 12میلیون سهمه!!!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام

ای کاش بورس ریزشی میشد خیلی ها ادعای خدایی برشون داشته هنوز منفی بورس رو ندیدن فکر میکنن فلان سهم رو چون فلانی گفته بخرن فردا سود میکنن

بیش 700 هزار برگ سهم دارم اگر قیمت ها نصف هم بشوند من باز هم در سود هستم سهامدار باشید نه فقط یک دلال

مشاهده پیوست 1166038

یکی از سبدهای سهام بنده تا دیروز هست

قرار نیست همیشه شرکت این مقدار سود توزیع کنه

بدون هیچ شکی ضرر میکنی

اگر بورس میخواست هر ماه پولت دو برابر کنه من الان باید جای بیل گیتس باشم

دیدگاهتون به دلیل عدم اطلاعات کافی از بازار دوطرفه اشتباست اگر یکبار زحمت میکشیدی دستور العمل بازار دوطرفه رو مطالعه میکردی خیلی از سوالاتت برطرف میشد

چون از این گروه خرید نداشتم اطلاعات دقیقی هم ندارم

یکی از دوستانم که در بخش زراعت فعالیت میکنه صحبت از سهامی مطعلق به اصفهان میکرد نمیدونم کدوم سهام بود بخشید

گمانه زنی هایی میشه اما قطعی نشده اما مثل همیشه ما از چیزهای نشناخته ترس داریم
من قبلا بترانس داشتم بازیگر بیخودی داشت کچلمون کرد نمی گذاشت سهم بالا بره .الان اوضاع چیطوره بازدهی خوبی بهتون داده؟؟؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
کلا بازار را چیطور می بینی ؟؟؟نقدی یا فول سهم؟؟؟؟تا عید خیالمون راحت باشه؟؟؟؟من عمده سهامم وصنعت +وخارزم +شفا هست .امروز وصنعت بعد چند روز صف خرید 105میلیون سهم معامله شد منم تو سودم نمی دونم بفروشم یا نگهدارم .میانگین حجم ماهش 12میلیون سهمه!!!
بعید میدونم بازار با این نرخ دلار در بلند مدت پایینی داشته باشه - من سهام دارم و نقد نیستم
فعلا نگرانی من ریسکهایی مثل جنگه که خیلی زود به وجود اومده - تصور میکردم باید فکر کردن در موردشون رو بذارم بعد از انتخابات آمریکا اما قضایای یکی دو ماه پیش تصورمو عوض کرد. ما که سرمایه مون کمه اما کسی که سرمایه داره به نظرم باید سبد خرید با دلار (یا طلا) و سهام تشکیل بده و در سهامش هم باز سبد خرید متنوع شامل سهم ریالی و دلاری تشکیل بده و خودش رو برای هر سناریویی مثل مذاکره و تحریمهای بین المللی و ... آماده کنه!
در مورد سهمهای کوچک با پی بر ای فضایی هم نظری ندارم:دی اتفاقی که برای این سهم ها افتاده سابقه نداشته - تک و توک افتاده ولی گتره ای نه :دی

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
#زنجان چی هست این؟ارزونه که میخوایین بخرین؟چرا می خوایین بخرینش؟
صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان) - بازار پايه زرد فرابورس
قیمت 360تومن

بسیار عالی
خود سهم #بورس خیلی خوب رشد کرد تو این ماه
والله من نمی گویم نخر! مثلا #حبندر 15 درصد ریخت اما هنوز p/e 129 دارد. امروز صف خرید شد :p من به نظرم خرید #زنجان که هنوز سه سال دیگر تولیداتش را آغاز به کار خواهد کرد با p/e 400 دیوانگی است :) ولی خدا را چه دیدی شاید چهارشنبه #صف خرید شد. از این قسم اتفاقات در این مدت کم ندیده ایم.
اره بازار پایه
یکی از تحلیلهای قدیمی مهناز صادقی میگفت 480میبینه میان مدت
والا چندوقتیه نقدم ولی خریدن سهم استرس دارم چون قیمتها یجورین
چیزی پیشنهاد دارید بررسی کنیم (بصورت میان مدت تا برج3 30-40درصد)

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@mohammad200

600 میلیون :p منظورم 600 هزار تومان بود. من بودم خودرویی نمی خریدم. زیان ده هستند، قیمت شان هم بالا است.

@kyle

زنجان هنوز راه اندازی نشده است. تازه مدیرعاملش می گوید سه سال دیگر قرار است راه بیافتد. پس چرا باید آن را خرید؟ به نظرم پتروپالایشی ها خوب ریختند. دلار نیمایی هم که بالا رفت. اما خب گروه سنگینی است. کم کم بازار به تعادل می رسد، آن وقت قیمت ها برای ورود به دیگر صنایع جذاب تر می شود.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
@mohammad200

600 میلیون :p منظورم 600 هزار تومان بود. من بودم خودرویی نمی خریدم. زیان ده هستند، قیمت شان هم بالا است.

@kyle

زنجان هنوز راه اندازی نشده است. تازه مدیرعاملش می گوید سه سال دیگر قرار است راه بیافتد. پس چرا باید آن را خرید؟ به نظرم پتروپالایشی ها خوب ریختند. دلار نیمایی هم که بالا رفت. اما خب گروه سنگینی است. کم کم بازار به تعادل می رسد، آن وقت قیمت ها برای ورود به دیگر صنایع جذاب تر می شود.
خدایی فکر کردم 600 میلیون منظورته ،
مطمئنی ؟ خبر افزایش 2000 درصدی ایران خودرو رو شنیدی ؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
چند سهم دقیقن یک ماه پیش معرفی کردم میان مدت
البته هنوز اهداف بالاتری دارن
ولی در این یک ماه ۳۰ الی ۵۰ درصد سود دادن
پستاش هست . برای سود و فروش میان مدتی بد نیست .

غشان ۷۰ درصد
چکاوه ۴۰ درصد
کترام ۴۰ درصد
خگستر ۴۰ درصد
ددام ۳۵ درصد
خنصیر ۳۰ درصد
رکیش ۴۰ درصد

بازار بدلیل عرضه اولیه و همچنین کمی مقاومت شاخص ۴۵۰ هزار فشار فروش بالا بود

تا ۲ اسفند سهمهایی مثل غشان و چکاوه رشد خواهد داشت ولی نزدیک عید سهمهایی مبتنی بر ارز خوبه .

سهم برای دو ماه آینده . البته این وسط کمی اصلاح داره سهم شبریز و سبزوا .
دو ماهه حدودن ۴۰ درصد میده
افزایش سرمایه ش هم میاد رو کدال تا ۱۰ اسفند

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
خدایی فکر کردم 600 میلیون منظورته ،
مطمئنی ؟ خبر افزایش 2000 درصدی ایران خودرو رو شنیدی ؟

خدا از دهنت بشنود که ما 600 میلیون داشته باشیم، هرچند آن هم پول زیادی نیست.

عرض بنده این است در کل صنعت خودرو سازی صنعت سود دهی نیست. مثلا شرکت تسلا یک شرکت زیان ده است. یا مثلا شرکت هیوندا وضعیت جالبی ندارد. البته رقابت در بازار جهانی سخت است اما خب در عوض ایران هم در برابر تقاضای بازار جهانی کوچک است. تجدید ارزیابی یک شرکت که بر درآمدهای عملیاتی آن تاثیری ندارد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من قبلا بترانس داشتم بازیگر بیخودی داشت کچلمون کرد نمی گذاشت سهم بالا بره .الان اوضاع چیطوره بازدهی خوبی بهتون داده؟؟؟
میانگین خرید زیر ۱۰۰۰ هست عجله ای برای فروش ندارم بازیگر هر کاری هم بکنه در بلند مدت دستش کوتاه خواهد بود
نظرم باید سبد خرید با دلار (یا طلا) و سهام تشکیل بده و در سهامش هم باز سبد خرید متنوع شامل سهم ریالی و دلاری تشکیل بده و خودش رو برای هر سناریویی مثل مذاکره و تحریمهای بین المللی و ... آماده کنه!
فعلا که ریسکی همه رو سهام کردیم خدا بخیر کنه :(
بسیار عالی
خود سهم #بورس خیلی خوب رشد کرد تو این ماه
بهترین سودم از بورس هست
اره بازار پایه
یکی از تحلیلهای قدیمی مهناز صادقی میگفت 480میبینه میان مدت
والا چندوقتیه نقدم ولی خریدن سهم استرس دارم چون قیمتها یجورین
چیزی پیشنهاد دارید بررسی کنیم (بصورت میان مدت تا برج3 30-40درصد)
حفاری و کفپارس ولی خودت بیشتر بررسی کن

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ولی به هر حال این خبر میتونه تاثیر زیادی روش بزاره حتی از نظر روانی
دوستان نظرتون درباره خودرویی ها چیه ؟
هرچند که خودرویی کار نمیکنم اما ایران خودرو برای خرید مناسب هست
توصیه ام خرید پله ای در منفی هست
فرصت بشه فردا یه بررسی کامل میکنم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بعید میدونم بازار با این نرخ دلار در بلند مدت پایینی داشته باشه - من سهام دارم و نقد نیستم
فعلا نگرانی من ریسکهایی مثل جنگه که خیلی زود به وجود اومده - تصور میکردم باید فکر کردن در موردشون رو بذارم بعد از انتخابات آمریکا اما قضایای یکی دو ماه پیش تصورمو عوض کرد. ما که سرمایه مون کمه اما کسی که سرمایه داره به نظرم باید سبد خرید با دلار (یا طلا) و سهام تشکیل بده و در سهامش هم باز سبد خرید متنوع شامل سهم ریالی و دلاری تشکیل بده و خودش رو برای هر سناریویی مثل مذاکره و تحریمهای بین المللی و ... آماده کنه!
در مورد سهمهای کوچک با پی بر ای فضایی هم نظری ندارم:دی اتفاقی که برای این سهم ها افتاده سابقه نداشته - تک و توک افتاده ولی گتره ای نه :دی
روی سهم های من نظری ندارید؟؟؟ وخارزم وصنعت شفا (البته چندتا سهم دیگه هم دارم اما عمده سرمایه ام همینها است)

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
فلوله
ستران
قجام

فلوله و ستران امروز میشد خرید
فرصت ورود داد بخرید تا اواخر برج ۳ و یا ۴ حدود فصل مجامع نگه دارید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
هرچند که خودرویی کار نمیکنم اما ایران خودرو برای خرید مناسب هست
توصیه ام خرید پله ای در منفی هست
فرصت بشه فردا یه بررسی کامل میکنم
من خودمم تا حالا هیچ وقت خودرویی نخریدم
ولی با توجه به جو بازار خودرو و حرف هایی که داره در مورد افزایش سرمایه ها زده میشه به نظرم سو ده خواهند بود

بالا