نه راستشروی سهم های من نظری ندارید؟؟؟ وخارزم وصنعت شفا (البته چندتا سهم دیگه هم دارم اما عمده سرمایه ام همینها است)
سهم خوب چیزی سراغ ندارید؟؟؟الان اصل سرمایه خودتون رو چیه؟؟؟نه راستش
غیر از وخارزم که چند وقت پیش به خاطر توصیه یکی دو تا کانال تلگرامی بررسیش کردم و فکر کنم اون موقع حدودای 200 بود و خوشمم نیومد ازش، اطلاع خاص دیگه ای ندارم. چون دوتاش سرمایه گذاری هست، ریسکشون پایینه و زیاد جای نگرانی نیست. یه جورایی شاخصی اند، اگر شاخص رفت بالا اینا هم بالا میرن و اگر همین موند اینا هم همین می مونند.
والا خیلی وقته که نصفش فولاده و نصف دیگه کمنگنز - ولی کم کم دیگه میخوام تغییراتی رو بدمسهم خوب چیزی سراغ ندارید؟؟؟الان اصل سرمایه خودتون رو چیه؟؟؟
اسدی نیا را احتمالا میشناسی .من دیدم خیلی رو شفا نظر مثبت داره برا همین خریدم فعلا هم کمی تو ضررم .البته اسدی نیا بنیادی کار می کنه و صورت مالی بررسی می کنه .میگه یکی از زیر مجموعه های شفا به نام دانا احتمال زیاد عرضه اولیه میشه .من که سر در نمیارم اما خودت دوست داشتی یه نگاه به شفا هم بکن .والا خیلی وقته که نصفش فولاده و نصف دیگه کمنگنز - ولی کم کم دیگه میخوام تغییراتی رو بدم
اخابرو می پسندم (به خاطر تجدید ارزیابی) - البته ریسکش بالاست - تحلیل پسهندو توی کانال کهنمویی دیدم، خوشم اومد اما هنوز خودم تحلیلش نکردم و امروز فردا تحلیلش میکنم.
یه دارویی میخوام بخرم البته چیزی مدنظرم نیست. یکی دوتا توی همین کانالها توصیه شده - وقت کنم تحلیلشون میکنم : وپخش یکیش بود
دنبال غذایی یا شوینده هم هستم که چیزی مدنظرم نیست!
واقعیتش من تمایلم رفته سمت سهم های کوچیک و ریالی و تا حدودی دلاری کوچیک!!! دنبال یه همچین سهمهایی هستم
نه نمیشناسم. کانال داره؟اسدی نیا را احتمالا میشناسی .من دیدم خیلی رو شفا نظر مثبت داره برا همین خریدم فعلا هم کمی تو ضررم .البته اسدی نیا بنیادی کار می کنه و صورت مالی بررسی می کنه .میگه یکی از زیر مجموعه های شفا به نام دانا احتمال زیاد عرضه اولیه میشه .من که سر در نمیارم اما خودت دوست داشتی یه نگاه به شفا هم بکن .
قبلا کانال پولی داشت الان پیج اینستا داره فقط میگه رو فلان سهم مثبت هستم h.asadiniaنه نمیشناسم. کانال داره؟
نقدینگی سرگردان جامعه که بعضاً آن را به عنوان هیولای نقدینگی تعبیر میکنند چند وقتی است بازار سرمایه را نشانه گرفته است.
احساسم نسبت به بازار الان اینطوریه :
یک آدمی که لبه یک پرتگاه ایستاده ( پشت به پرتگاه ) و اگر یک قدم به عقب برداره سقوط میکنه . دوربین یک کلوز آپ از پاشنه ی کفشش نشون میده و چند سنگ ریزه از زیر پاشنه ی کفشش غلط میخورند و به ته دره سقوط می کنند >> کات !
تهش چه می شود؟
البته ارزش دلاری بازار هنوز هیچ رشدی به نسبت گذشته نکرده ! پس خیلی هم این تحلیل زیاد درست نیست به نظرماحساسم نسبت به بازار الان اینطوریه :
یک آدمی که لبه یک پرتگاه ایستاده ( پشت به پرتگاه ) و اگر یک قدم به عقب برداره سقوط میکنه . دوربین یک کلوز آپ از پاشنه ی کفشش نشون میده و چند سنگ ریزه از زیر پاشنه ی کفشش غلط میخورند و به ته دره سقوط می کنند >> کات !
کل نقدینگی تزریق شده به اقتصاد در 9 ماه ابتدایی سال نزدیک به 380 هزار میلیارد تومان بوده است. یعنی به طور میانگین در هر روز از سال 98، بیش از 1370 میلیارد تومان نقدینگی جدید خلق شده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، در هر روز 850 میلیارد تومان به حجم نقدینگی افزوده شده بود. در نتیجه سرعت خلق این شاخص پولی نسبت به سال قبل در هر روز بیش از 60 درصد بیشتر شده که قابل تامل است.
البته ارزش دلاری بازار هنوز هیچ رشدی به نسبت گذشته نکرده ! پس خیلی هم این تحلیل زیاد درست نیست به نظرم
نه اینو از سایت های زیادی خوندم !این را احیانا از کانال تلگرامی کارگزاری بانک مهر اقتصاد نخوانده اید؟ گمان کنم مدیر کارگزاری اش بود که در پستی ذکر کرده بود که اگر نرخ دلار را 13 هزار بگیریم آنگاه به P/E تاریخی بازار که در حدود 6 است نزدیک می شویم. فعلا که نرخ تسعیر 11 هزار تومان است (برای #شفن) اینگونه است. تازه در سال بعد می خواهند با دلار 12500 عملیات تسعیر را انجام دهند. 13000 هزار کجا بود؟
به نظرم این ها بهانه تراشی است. سهم های غیر بنیادی و ضرر ده باد کرده اند. باید خالی شوند.