• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
حداقل یکساله ال جی و سامسونگ در ایران فعالیت خاصی ندارند
در این مدت که این دو شرکت کره ای فعالیت خاصی در ایران نداشتند چی شد؟؟؟؟مردم پارس خزر خریدند؟؟؟؟خیر کالای قاچاق در بازار بیشتر شد و گارانتی های الکی بازار را پر کرد .
اصلا فرضا مردم پارس خزر هم بخرند این شرکتها توان افزایش تولید قابل توجهی ندارند .پس بازم مردم مجبور هستند کالای قاچاق بخرند .

من در مورد وتوشه هیچ اطلاعاتی ندارم ایشا الله بخری سود تپل بکنی اما به امید این خبرهای تاریخ گذشته سهم نخر.

حال من روی اهمیت این خبر بحثی ندارم. از نظر بنده تاثیر گذار است. اما راه حل شما چیست؟ ما که در هیات مدیره نیستیم تا از اخبار پشت پرده اطلاعی داشته باشیم. اطلاعات ما در حد بررسی صورت های مالی، اخبار و شایعات است. به نظرم #وتوشه نسبت به دیگر سهم ها بهتر آمد.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستان نظرتان در خصوص #سفانو چیست؟ در این یک ماه اخیر رشدی نداشته و P/E 12 را دارد (p/e گروه 25 است). نمودارش خوب است. من روند معاملاتی سهم را زیر نظر نداشته ام اما امروز تنها حقوقی فروشنده بود (61 درصد از حجم فروش را حقوقی ها تشکیل دادند) آن هم در منفی 5! انگار دارد برای حقیقی کد به کد می کند. اما اصلا بنیاد خوبی ندارد. جوری نیست که آدم به آینده سود آوری سهم امید داشته باشد. نمی دانم فردا بخرمش یا نه!!!

امروز به #همراه ورود کردم.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
آ س پ فوری خالی کنید

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
خرید:
ایران تایر
پخش البرز
افق کوروش

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
اینقدر با جزییات سیگنال ندید
:p:p:p:p:p:p
چی شده مگه چیز خاصتی تو اینا دیدی ؟
ببین من تو قسمت سرمایه گذاری یه جایی هستم.کمو بیش بچها تحلیل میکنن ولی خوب خرید روزانمون ایناست

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لعنت به بانکیا. این ماه 8 درصد سود کرده بودم ، با ضرر بانکیها خثنی شد. بازده این ماهم شد 0.2- درصد... بازده شهریور (ورود به بورس) تا امروز 21+ درصده

وتجارت تا 655 رفته یه عده میان روی 630 می فروشن. نمیدونم خودشونن میخوان قیمت رو پایین نگه دارن، یا یه عده کم عقل دوست ندارن رو قیمت بالاتر بفروشن و سود کنن

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
01.jpg

نمودار یکساله شاخص کل
دوستان تکنیکالیست لطفا نظر بدین .

hamed_tavakoli

Registered User
لایک‌ها
49
مبلغ اولیه شما 20 تومن در نظر بگیرین. ماهیانه بین 2 تا 3 تومن
برای شروع با نظر به روحیه ریسک‌ پذیری
1.صندوق‌ مختلط کوثر با ریسک متوسط
2.صندوق مختلط توسعه پست بانک ریسک متوسط
3.صندوق سهم آشنا با ریسک بالا
3.صندوق سهامی ارزش کاوان آینده ریسک بالا
من باشم یک سوم سرمایه در درآمد ثابت مثل صبای هدف یک سوم در مختلط کوثر و یک سوم در ارزش کاوان سرمایه میگذارم
و سود درآمد ثابت رو با مبلغ ماهانه در ارزش کاوان سرمایه گذاری میکنم
بازهم با نظر خودتون و روحیه ریسک پذیری خودتون باید تصمیم بگیرد

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
برای شروع با نظر به روحیه ریسک‌ پذیری
1.صندوق‌ مختلط کوثر با ریسک متوسط
2.صندوق مختلط توسعه پست بانک ریسک متوسط
3.صندوق سهم آشنا با ریسک بالا
3.صندوق سهامی ارزش کاوان آینده ریسک بالا
من باشم یک سوم سرمایه در درآمد ثابت مثل صبای هدف یک سوم در مختلط کوثر و یک سوم در ارزش کاوان سرمایه میگذارم
و سود درآمد ثابت رو با مبلغ ماهانه در ارزش کاوان سرمایه گذاری میکنم
بازهم با نظر خودتون و روحیه ریسک پذیری خودتون باید تصمیم بگیرد

استراتژی جالبی هست جناب توکلی . تا بحال به سرمایه گذاری در صندوقها اینطوری نگاه نکرده بودم . با این روش شما امکان زیان عملا محدود میشه و به حداقل میرسه ولی امکان سود بالاتر از سود بدون ریسک وجود داره .

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
سهم های بیمه . بانک . خودروها خوب نیست
اینو من از زبان یکی میگم که کارش بورسه

لعنت به بانکیا. این ماه 8 درصد سود کرده بودم ، با ضرر بانکیها خثنی شد. بازده این ماهم شد 0.2- درصد... بازده شهریور (ورود به بورس) تا امروز 21+ درصده

وتجارت تا 655 رفته یه عده میان روی 630 می فروشن. نمیدونم خودشونن میخوان قیمت رو پایین نگه دارن، یا یه عده کم عقل دوست ندارن رو قیمت بالاتر بفروشن و سود کنن

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

به نظر من شما استراتژی ندارید. مدام میبینم هی میخرید و میفروشید و اصلا مشخص نیست هدف و برنامتون از خرید و فروش سهم چیه. من طی یه ماه اخیر یه سبد با ۱۷ ۱۸ تا سهم توی شاخص ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار بستم، بیشتر این سهما بیشتر از ۲۱ درصد تو سودن. مثلا امروز فاذر رو با ۷۵ درصد سود فروختم یه چیز دیگه جاش خریدم. اتفاقا ۲ تا سهم بانکیم تو پورتفوم هست، هم وتجارت هم وبصادر.

شهریور شاخص ۲۷۰ ۲۸۰ هزار بود و در بدترین حالت اگه رندوم با ده بیست سی چهل ۴ ۵ تا سهم میخریدین و تا الان بهشون دست نمیزدید میانگین بیشتر از ۶۰ ۷۰ درصد تو سود بودید.

مثلا اون وتجارت که میگید ۶۳ میفروشن و براتون تعجب آوره، خب چرا نباید ۶۳ بشه؟ سهم از ۴۳ تومن شده ۶۸ تومن، ۶۰ درصد صعود داشته و الان تو موج اصلاحی و در حال پولبک به سقف شکسته است، کجاش عجیبه که ۶۳ معامله بشه؟ به لحاظ تکنیکالی اگه تا حوالی ۵۹ ۶۰ هم بیاد عجیب نیست و روند نرمال رو داره طی میکنه. چند وقت دیگه که وتجارت از موج ۴ اصلاحی در اومد رفت تو موج ۵ صعودی و به ۸۰ ۹۰ تومن رسید قطعا میاید اینجا همین مدل حساب کتاب میکنید میگید ای وای اگه نفروخته بودم الان فلان درصد تو سود بودم. این مدل فعالیت شما نه بهش میگن سرمایه گذاری نه بهش میگن نوسانگیری.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سهم های بیمه . بانک . خودروها خوب نیست
اینو من از زبان یکی میگم که کارش بورسه
بیمه رو نمیدونم ولی بانکی ها و خودرویی ها کجا خوب نیستن !؟
وملل قیمت 4 ماه پیششو با قیمت الانش مقایسه کن بعد بگو بانکی ها بدن !
تو خودرویی ها هم قیمت چند ماه پیششونو با الان مقایسه کن ! ( تازه الان یه هفته تو اصلاح هستن )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظر من شما استراتژی ندارید. مدام میبینم هی میخرید و میفروشید و اصلا مشخص نیست هدف و برنامتون از خرید و فروش سهم چیه. من طی یه ماه اخیر یه سبد با ۱۷ ۱۸ تا سهم توی شاخص ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار بستم، بیشتر این سهما بیشتر از ۲۱ درصد تو سودن. مثلا امروز فاذر رو با ۷۵ درصد سود فروختم یه چیز دیگه جاش خریدم. اتفاقا ۲ تا سهم بانکیم تو پورتفوم هست، هم وتجارت هم وبصادر.

شهریور شاخص ۲۷۰ ۲۸۰ هزار بود و در بدترین حالت اگه رندوم با ده بیست سی چهل ۴ ۵ تا سهم میخریدین و تا الان بهشون دست نمیزدید میانگین بیشتر از ۶۰ ۷۰ درصد تو سود بودید.

مثلا اون وتجارت که میگید ۶۳ میفروشن و براتون تعجب آوره، خب چرا نباید ۶۳ بشه؟ سهم از ۴۳ تومن شده ۶۸ تومن، ۶۰ درصد صعود داشته و الان تو موج اصلاحی و در حال پولبک به سقف شکسته است، کجاش عجیبه که ۶۳ معامله بشه؟ به لحاظ تکنیکالی اگه تا حوالی ۵۹ ۶۰ هم بیاد عجیب نیست و روند نرمال رو داره طی میکنه. چند وقت دیگه که وتجارت از موج ۴ اصلاحی در اومد رفت تو موج ۵ صعودی و به ۸۰ ۹۰ تومن رسید قطعا میاید اینجا همین مدل حساب کتاب میکنید میگید ای وای اگه نفروخته بودم الان فلان درصد تو سود بودم. این مدل فعالیت شما نه بهش میگن سرمایه گذاری نه بهش میگن نوسانگیری.
شهریور تا آذر فعالیت زیادی نداشتم. تا وسط های آذر فقط سامان رو داشتم که تو ضرر بود، اوائل آذر سهم های دیگه اضافه کردم.

چند جا ایراد دارم باید روشون کار کنم. یکی کی خریدن و کی فروختن/ وتجارت هفته پیش فرصتش بود روی 70 تومن بفروشم، من جای دیگه بودم، تا خواستم سفارش فروش بزارم قیمت برگشت، این هفته هم منفی بود. این چند بار پیش اومده یعنی فرصت فروش رو از دست دادم، قیمت پایین اومده ، بعد منتظر موندم که دوباره مثبت بشه.

یه ایراد دیگه سهمی نگه داشتم تحلیل اینا مثبت هست اما تکون نمیخوره، ازش خسته شدم، تا یکم بالا رفته فروختم، بعد از چند روز اون سهم پرواز کرده.

وتجارت اینش برام قابل هضم نیست که امروز تا 65 تومن هم رفته ، چرا میان قیمت پایین تر می فروشن و نمیزارن قیمت رشد کنه؟ کسی که 43 تومن خریده می تونسته روی 70، 68، 66 بفروشه، چرا بیاد روی 63 یا 62 بفروشه؟

--------------------

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستان من خط قرمزی که برای خودم رسم کرده بودم عدم کاهش ارزش معاملات بازار به زیر 3500 میلیارد تومان بود. دو روز ایت که ارزش معاملات نقد به زیر این رقم رسیده است. این یک زنگ هشدار برای من است.

کرونا وارد ایران شده. طلا پر می کشد و احتمالا باید شاهد ریزش شاخص باشیم.

عرضه های اولیه باعث می شود عمق بازار زیاد و حباب سهم ها خالی شود. فروش تعهدی هم که دارد اجرا می شود.

این کاهش ارزش معاملات را بنده جدی تلقی می کنم.....

بالا