• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دلیل اینکه در آینده ای نه چندان دور شاخص یک میلیونی، دلار 18-19 تومنی، سکه 7-8 میلیونی و پراید 80-90 میلیونی رو خواهید

حالا هی بنیاد منیاد رو بالا پایین کنید :D
و شما چه میدانید رشد نقدینگی ۳۰ درصدی در رشد اقتصادی منفی و همزمان رشد بیشتر پول نسبت به شبه پول چیست...

شاخص نیم میلیون. یک میلیونیشم خواهد دید(البته با فراز و نشیب نه یه خط راست). نگی نگفتی :D

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام

دوستان من یه مدت بود خواستم برم سمت بورس راستیتش اصلا هیچی نفهمیدم خیلی خوشم اومد ولی اصلا علاقه ای ندارم بدونم چطوریه و چیکار باید کرد

به نظرتون میشه این کارو کرد مثلا کسایی که توی بورس هستن و کاربلد هستن رو سرمایه بهشون بدیم و با سرمایه ما کار کنن و سودش رو حالا با اون توافقی که میکنیم برداشت کنیم ؟

فکر کنم این طور آدما باشن که انجام بدن درسته ؟ بعد مثلا میشه قراردادی بست که مثلا طرف تضمین بده سود بده ؟

اصلا به نظرتون این کارو کردن درسته ؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
سلام

دوستان من یه مدت بود خواستم برم سمت بورس راستیتش اصلا هیچی نفهمیدم خیلی خوشم اومد ولی اصلا علاقه ای ندارم بدونم چطوریه و چیکار باید کرد

به نظرتون میشه این کارو کرد مثلا کسایی که توی بورس هستن و کاربلد هستن رو سرمایه بهشون بدیم و با سرمایه ما کار کنن و سودش رو حالا با اون توافقی که میکنیم برداشت کنیم ؟

فکر کنم این طور آدما باشن که انجام بدن درسته ؟ بعد مثلا میشه قراردادی بست که مثلا طرف تضمین بده سود بده ؟
بورس نیاز به تحلیل داره و بهتره خودتون انجام بدید به دو دلیل:
به مرور حساب کار دستتون میاد و خودتون با چم و خمش آشنا می شوید.
کنترل سرمایه دست خودتون هست و یه وقت صلاح دونستید سهم میفروشید و یا سهم جدید میخرید.
سعی کنید به یکباره و در مقدار زیاد سهم نخرید و همچنین به یکباره خارج نشوید.
اگر هم خواستید سرمایه بدید به کسی تا با اون سهم بخره و سود بده به شما ( که اصلا پیشنهاد نمی کنم.) حتما قرارداد ببندید.
این تجربه 10 ساله من در بورس بود اما شاید بقیه دوستان هم راه های دیگری ارایه بدن.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288

به این کار میگن سبدگردانی - زیاد اطلاعی در موردش ندارم، اما میدونم که سرمایه توی اکانت خودتون میمونه و طرف به جای شما خرید و فروش میکنه - درواقع قرار نیست سرمایه رو بدی دست کسی. فقط اختیار خرید و فروش رو میدی به طرف
البته بعید میدونم کسی تضمین سود بده چون در این کار مثل خیلی از کارهای دیگه تضمینی وجود نداره

ضمنا به نظر من اگر قرار به سبدگردانی باشه، به نظر من خرید صندوقها گزینه بهتر و مطمئنتری هست

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان کف شاخص چقدره بنظرتون؟بازار کی کاهشی میشه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
با این وضعیت اقتصادی کاهشی در کار نخواهد بود، مگر موقتی!
البته احتمالا گسترش کرونا روی بعضی از سهم ها مثل صنایع غذایی و ... تاثیر منفی بگذاره

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
با این وضعیت اقتصادی کاهشی در کار نخواهد بود، مگر موقتی!
البته احتمالا گسترش کرونا روی بعضی از سهم ها مثل صنایع غذایی و ... تاثیر منفی بگذاره
سیصدوشصت هزار یک ونیم ماه پیش خاطره شد ب این زودی؟انصافا بنظرم شاخص الان بالاس و خیلی ریسک داره ..ملت بخاطر لیست سیاه هرچی داشتن بردن تو طلا و دلار و بورس وقتی باده این جریان بخوابه شرایط متعادل نمیشه بنظرت؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
سیصدوشصت هزار یک ونیم ماه پیش خاطره شد ب این زودی؟انصافا بنظرم شاخص الان بالاس و خیلی ریسک داره ..ملت بخاطر لیست سیاه هرچی داشتن بردن تو طلا و دلار و بورس وقتی باده این جریان بخوابه شرایط متعادل نمیشه بنظرت؟
اگر شرایط سیاسی و اجتماعی پایدار باشه، متاسفانه یا خوشبختانه نه! البته اصلاح خواهیم داشت.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بورس ایتالیا حدود 5%
آلمان 4%
فرانسه 4%
انگلیس3.5%
سوئیس3.5%
و آمریکا 2.5%
کاهش داشتند . بخاطر ویروس کرونا !

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
می گفتن بانکی ها ریزش میکنن امروز اکثرا صف خرید شدن...

نظرتون درباره ستران چیه؟
سلام

خب صندوق های سرمایه گذاری تقریبا همین کار رو میکنن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کجا میتونم در مورد این صندوق ها بخونم که بفهمم چیه دقیقه ؟
forum.persiantools.com/threads/947948

صندوق های قابل معامله در بورس (etf) هم کد بورسی می خواد و واحدها تو بورس خرید و فروش میشه

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
کجا میتونم در مورد این صندوق ها بخونم که بفهمم چیه دقیقه ؟

صندوق که چند نمونه داریم
صندوق سهامی
صندوق مختلط
صندوق درامد ثابت
اینا رو به تفکیک سرچ کن مطالب زیاد هست نموداروشنو با شاخص کل مقایسه کن
لیست تمامی صندوق ها در اینجا میتونی ببینی

صندوق های etf فرقشون اینه به جای خود سایت صندوق شما به صورت انلاین با کدبورسی در سامانه کارگزاریتون خرید فروش میکنی به نظرم خیلی بهترن

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
سلام

در بورس چیزی به اسم تضمین نداریم هرکی بگه دروغ گو هستش
چیزی شما میگی سبد گردانی بش میگن که شما میری پولتو میدی برات سهام میخرن کارمزد میگیرن اما برای مبالغ بالای 500 میلیون هست
یه راه دیگه اینه یه اشنا پیدا کنی کد بورسیتو بدی دستش برات خرید فروش کنه یا پولتو بذاری توی صندوق

اما قبلش راجبع سود و ریسک بازار فکر کن تکلیف الان یه خورده مشخص نیست بازار رشد زیادی کرده از اینده کسی خبر نداره اگه اهل رسیک نیستی یا پولی که میخوای بذاری تمام سرمایت 30 درصد بیشتر نذار

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
در بورس چیزی به اسم تضمین نداریم هرکی بگه دروغ گو هستش
چیزی شما میگی سبد گردانی بش میگن که شما میری پولتو میدی برات سهام میخرن کارمزد میگیرن اما برای مبالغ بالای 500 میلیون هست
یه راه دیگه اینه یه اشنا پیدا کنی کد بورسیتو بدی دستش برات خرید فروش کنه یا پولتو بذاری توی صندوق

اما قبلش راجبع سود و ریسک بازار فکر کن تکلیف الان یه خورده مشخص نیست بازار رشد زیادی کرده از اینده کسی خبر نداره اگه اهل رسیک نیستی یا پولی که میخوای بذاری تمام سرمایت 30 درصد بیشتر نذار
تشکر آره متوجه شدم کمو بیش با مفهوم صندوق ها

فعلا که اون قبلیارو خوندم مخم سوت کشید :D

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

فکر کنم این طور آدما باشن که انجام بدن درسته ؟
چنین ادم هایی وجود داره منتهی کلاه سرت نره دروغگو و . . . زیاد شده
بعد مثلا میشه قراردادی بست که مثلا طرف تضمین بده سود بده ؟
هرکس تضمینی بهت سود میده کرونا گرفته بهش نزدیک نشو

هیچ شخصی نمیتونه بهت تضمین بده
اگر شخص یا شرکت معتبری باشه کار خوبیه
وقتی دلار فروکش بکنه بازار کمی اروم میشه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
هی کرونا :D

انگار یک عده در خانه نشسته اند از روی بیکاری به صورت تصادفی سهم خرید و فروش می کنند. ارزش معاملات بازار بالای 5 تریلیون تومان شده است. من #کاما را کامل فروختم. اگر ببینم شنبه اوضاع ناجور است باز هم می فروشم. مرزها بسته است. اوضاع کشور را ببینید. خرید سهام در این قیمت ها خریت است.

جانم #غگل که امروز 100 درصد مثبت خورد :دی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
اما لغو شد
بعد 175میلیون حجمی ک خورد
17میلیون صف فروش شد
حقوقی...

------
منتظر باز شدن غنوشم :rolleyes:
سلام