• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من دقیق نفهمیدم منظور از این بند چیست!

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: وقتی در سالهای 87 تا 91 بر اساس قانون اجرای سیاستهای اصل 44 ، تلاشهای موثری صورت گرفت و برای تولید کنندگان صنایع پایین دستی پتروشیمی کشور یک تعاونی تأمین نیاز تولید کنندگان تاسیس شد و تمام خرید و فروش مواد اولیه و مورد نیاز صنایع پتروشیمی ازطریق این تشکل بزرگ ساماندهی شد و بازار سیاه و رانت خواری و سوء استفاده ها کاهش پیدا کرده و عدالت توزیعی برای تولید کنندگان رعایت شده و کم کم یک رضایت نسبی بین تولید کنندگان واقعی در بازار پتروشیمی ایجاد گردیده بود که ناگهان با آمدن وزیر نفت و دادن یک دستور عملا وجود تعاونی تامین نیاز نادیده گرفته شد و پتروشیمی ها مجدد محصولات خودر ا در بازار آزاد و بورس عرضه می کردند و مجدد تولیدی های فاقد رانت و سرمایه از گردونه ی تولید خارج و بسیاری از آنان در سالهای 92 تا 94 رو به ورشکستگی رفتند.

گفتگو| چرا اقتصاد ایران مقاومتی و قوی نشد؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برای شروع با نظر به روحیه ریسک‌ پذیری
1.صندوق‌ مختلط کوثر با ریسک متوسط
2.صندوق مختلط توسعه پست بانک ریسک متوسط
3.صندوق سهم آشنا با ریسک بالا
3.صندوق سهامی ارزش کاوان آینده ریسک بالا
من باشم یک سوم سرمایه در درآمد ثابت مثل صبای هدف یک سوم در مختلط کوثر و یک سوم در ارزش کاوان سرمایه میگذارم
و سود درآمد ثابت رو با مبلغ ماهانه در ارزش کاوان سرمایه گذاری میکنم
بازهم با نظر خودتون و روحیه ریسک پذیری خودتون باید تصمیم بگیرد
صندوقهای سرمایه گذاری مفید رو چطور ارزیابی میکنید؟!؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان عزیز
اساتید بزرگوار
@forsoh @FX.HOSSEINY و ...
بنظر بنده یه تاپیک دیگه بزنیم بابت استراتژی یا هدف گذاری
که بتونیم باهم تبادل نظر کنیم و افرادی مثل بنده بتونند از نظرات شما استفاده کنند
که هم دوستان تازه وارد بهره ببرند و کمتر متضرر بشوند
اگر تاپیک دیگه امکان پذیر نیست پس همینجا نظراتتون رو راجع به این موضوعات بفرمایید::::

چگونه هدف گذاری ،
یاچطور نگهداری سهمهای بالای ۱۰۰درصد سوددهی
و...

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
#شنبه
34.gif

minini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من زیاد از بورس سر در نمیارم و سهامی هم ندارم ولی احتمالا بازار سهام شنبه هوشمند برخورد میکنه و نسبت به ورود کرونا ی مقداری واکنش نشون میده،
چون کاهش مقداری شاخص بورس با این خبر انتظار میره به نظرم این خودش مهمترین دلیل برای خروج سهام هایی هست که تو چند وقت اخیر سود و رشد بالایی رو تجربه کردن و من به شخصه اگه سهامی تو این چند وقت اخیر داشتم و سودی کرده بودم برای سیو سود هم شده شنبه اول وقت مقداریش رو میفروختم و احتمالا منتظر موقعیتی بهتر برای خرید همون سهام فروخته شده یا سهام بهتری میشدم ، که در واقع ریسک منطقی میکردم با سود سهامم که به نظرم خیلی ها تو این موقعیت قرار داشته باشن،
یا اصلا میرفتم سمت سهام های دارویی و تولید کننده های محصولات پزشکی و ماسک و ...
و اینم فراموش نکنیم واکنش بورس برآیند افکار و تصمیم فردی تک تک سهام داراست.
:p

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چگونه هدف گذاری ،
و...

منظور شما این است که سهمی که در آن 100 درصد در سود هستید را تا کی نگه دارید؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
منظور شما این است که سهمی که در آن 100 درصد در سود هستید را تا کی نگه دارید؟
بله
چطور متوجه بشیم که این سهم امکان سود 200 یا 300 درصدی یا بلکه هم بیشتر وجود داره ؟

مثلا سهمی مثل غنوش تو 4ماه اومد 19 برابر شد
ولی اکثر سهامدارا 400تومن خریدن طبیعتا تا 1000بیشتر نداشتن بعدش فروختن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بله
چطور متوجه بشیم که این سهم امکان سود 200 یا 300 درصدی یا بلکه هم بیشتر وجود داره ؟

مثلا سهمی مثل غنوش تو 4ماه اومد 19 برابر شد
ولی اکثر سهامدارا 400تومن خریدن طبیعتا تا 1000بیشتر نداشتن بعدش فروختن

ببینید یک نسخه کلی نمی توان پیچید. مثلا همین نماد #غنوش که مثال زدید 600 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید قرار است انجام دهد. خب شما اگر رانت نداشتید که نمی توانستید به این موضوع پی ببرید! بنابراین بی دلیل قیمت این سهم بالا نرفته است. اما برخی سهم ها هستند که بی دلیل رشد کرده اند، در آن ها سفته بازی انجام می شود، در اینجا باید محتاط بود.

در هر صورت تنها ابزار ما صورت های مالی، حواشی و نمودار سهم است. باید به P/E آن شرکت توجه کرد. به سود آوری آینده آن شرکت توجه کرد. اگر فکر می کنید p/e شرکت از حالت واقعی آن خارج شده و سود هم قرار نیست بسازد بهتر است به سهم های امن و مطمئن شیفت کنید.

حالت بعدی هم هدف گذاری ما است. انتظار داریم 100 درصد بازدهی در هر سهمی را ظرف چه مدتی بگیریم؟ من که تازه کارم اما قدیمی های بورس اینجا هستند. در گذشته اینطور نبود که نمادی 100 درصد بازدهی بدهد. بازدهی 40 درصد در سال یک بازدهی خوب به حساب می آمد. اما وقتی نرخ تورم 43 درصد است و هر روز هم شرایط بدتر می شود بنابراین گمان نمی کنم حتی اگر سهمی حباب هم داشته باشد کمتر از سالی 100 درصد سود بدهد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار FATF زیاد روی بورس تاثیر نداشت. بیشتر سهام های دیده بان مثبت شدن. شاخص هم از 2- اومد روی 0.6+

فقط سهام های سبدبان 3.5 و 5 درصد منفی هستن. هه

Last edited:

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
بازار همچنان مثل یک کوه آتش فشان فعال هست و کسی نمیدونه آیا امروز آخرین فورانش بود یا فردا فوران بیشتری در راه هست . من همچنان اعتقاد دارم که بازار رشد اصلیش کرده و اکثر سهام به قیمت ذاتی یا بالاتر رسیدند . الان هم دوباره افزایش قیمت دلار بازار رو نگه داشته . بنظر من حقوقی ها در خیلی از سهام مثل ایران خودرو و سایپا در حالی خالی کردن بودند تا جائیکه نفس این سهام گرفته شد . و احتمالا این اتفاق در مورد بسیاری از سهام خودرویی و بانکی و ساختمانی و ... هم خواهد افتاد .
انتخابات هم تمام شد و ریسک سیاسی داخلی باز هم افزایش یافت . بنظر من مجلس بعدی منشاء مشکلات زیادی خواهد شد . میزان مشارکت هنوز اعلام نشده ولی احتمالا حدود 40% بوده . و این در 41 سال گذشته بی سابقه بوده . امیدوارم مجموعه حاکمیت درک کنه اوضاع چقدر خراب . عقل جمعی و هماهنگی مردم هم واقعا حیرت آور هست ( چه اتفاقات سال 88 چه 96 چه دیروز و خیلی زمانهای دیگه ) و تنها چیزی که مایه امید هست همین جامعه هست . و همچنین فکر میکنم و حس میکنم که جامعه ی ایران تغییرات و اتفاقات بسیاری رو در 5 سال آینده خواهد دید .
برای خرید سهام بهتره سراغ تک سهمها ، مخصوصا دلاریها بریم . البته خیلی سختگیرانه و بعد از بررسی کامل. خوشحال میشم نظر سایر دوستان رو در باره کلیت بازار و وضعیت اقتصاد و همچنین صنایع برتر سال آینده بدونم .

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@091209130914

ببینید من هم معتقدم اکثر سهم ها بالای قیمت ذاتی شان در حال معامله شدن هستند اما این باعث ریزش بازار نمی شود. تازه دولت قرار است از سال آینده سهام شرکت های بزرگ خود را در قالب صندوق های قابل معامله 30 درصد زیر قیمت عرضه کند. اگر عرضه های اولیه همینطور ادامه دار باشد و فروش تعهدی هم بر روی نمادهای بیشتری اجرا گردد بازار به تعادل می رسد. در واقع می توان با انتخاب سهم های خوب سود کرد.

اما این کرونا مشکل آفرین است. فروش شرکت ها را تحت تاثیر قرار می دهد. جامعه را فلج می کند. اثر روانی سنگینی دارد. بازارهای موازی را رونق می دهد. من گمان می کنم اگر این اپیدمی با همین قدرت به پیش برود صنعت ما تا یک سال آینده روی خوش نبیند.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان عزیز
اساتید بزرگوار
@forsoh @FX.HOSSEINY و ...
بنظر بنده یه تاپیک دیگه بزنیم بابت استراتژی یا هدف گذاری
که بتونیم باهم تبادل نظر کنیم و افرادی مثل بنده بتونند از نظرات شما استفاده کنند
که هم دوستان تازه وارد بهره ببرند و کمتر متضرر بشوند
اگر تاپیک دیگه امکان پذیر نیست پس همینجا نظراتتون رو راجع به این موضوعات بفرمایید::::

چگونه هدف گذاری ،
و...
سلام
چند وقت در حال تدریس هستم کمتر فرصت میشه بیام داخل سایت
موردی باشه در حد توان درخدمت هستم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شاخص نزدیک 500 هزار هست. این دفعه بانکی ها هم مثبت شدن.
به خاطر افزایش قیمت دلار هست؟

وتجارت صف خرید 100 میلیونی هم تشکیل شد الان می بینی باز میاد روی 600
دیروز وتجارت روی 12- درصد بود (اگه نقد داشتم می خریدم میانگین رو پایین می اوردم) اگه فردا هم 5+ بشه و پس فردا هم مثبت باشه روی 3+ از ضرر در میام میوفتم تو سود.
منفی بشه هیچی

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آغاز معاملات فروش تعهدی بانک تجارت

دستورالعمل فروش تعهدی اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران

---------------------------------------------------------------------------------------

بین عرضه اولیه ها ومهان حجم معاملاتش زیاد شده!! ارزش معاملات 14.5 میلیارد تومن. تا حالا 45 درصد بازده داشته. داره به قیمت واقعی نزدیک میشه یا هر کی سفارش خرید زده بوده خوش به حالش شده؟
فروی از 8 بهمن 115 درصد داده، ارزش معاملات 412 میلیون تومن هست

Last edited:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
مثل اینکه روی 8 نماد فروش تعهدی انجام می گیرد. دوستان در سامانه مفید تریدر ابزاری با نام فروش تعهدی وجود ندارد؟ برای شما هم اینگونه است (حتی اگر از سامانه کارگزاری های دیگری استفاده می کنید)؟

آغاز ابزار جدید فروش تعهدی بر روی 8 نماد بورسی و فرابورسی از امروز

مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران از آغاز ابزار جدید فروش تعهدی بر روی 5 نماد بورسی و 3 نماد فرابورسی از امروز در بازار سرمایه ایران خبر داد.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
مثل اینکه روی 8 نماد فروش تعهدی انجام می گیرد. دوستان در سامانه مفید تریدر ابزاری با نام فروش تعهدی وجود ندارد؟ برای شما هم اینگونه است (حتی اگر از سامانه کارگزاری های دیگری استفاده می کنید)؟

آغاز ابزار جدید فروش تعهدی بر روی 8 نماد بورسی و فرابورسی از امروز
باید تعهد نامه کارگزاری امضا کنید

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام
چند وقت در حال تدریس هستم کمتر فرصت میشه بیام داخل سایت
موردی باشه در حد توان درخدمت هستم
بیشتر رو چه چیزی تدریس میکنید ؟
جناب حسینی عزیز اگه کلاساتون وبمینار هست اطلاع رسانی کنید ما هم از تدریستون بهره مند بشیم

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
بیشتر رو چه چیزی تدریس میکنید ؟
جناب حسینی عزیز اگه کلاساتون وبمینار هست اطلاع رسانی کنید ما هم از تدریستون بهره مند بشیم
تحلیل تکنیکال به اجبار دوستانی که یک شعبه جدید کارگزاری راه اندازی کردن
ترجیح میدم یه گوشه بدون سرو صدا کار خودم انجام بدهم
خیر وبینار نداریم

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوستان لطف کنید به شماره زیر زنگ بزنید و نسبت به عملکرد تیم فنی سازمان بورس انتقاد کنید. من الان زنگ زدم هرچی از دهنم درآمد به این آشغال ها گفتم. مفید برای من هنگ است. کسی شماره حراست سازمان بورس را دارد؟

021-8430-1338

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
وتجارت آستانه قیمت 669 بود چطور شد 681؟
ساعت 10:46 پیغام زد بازگشایی نماد، اما فقط چند ثانیه باز بود تا 11:30 اینا که بودم ممنوع بود. الان اومدم دیدم تا 680 هم رفته. چطوریاس؟

بالا