• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان شما تکنیکال کار می کنید یا فاندامنتال ؟

هر دو باید با هم باشه

اما کسانی که نمیتونن به منابع اطلاعاتی دسترسی داشته باشن یا هیجان و استرس و عجله دارن

تکنیکال رو انتخاب میکنن

در واقع هر دو باید مکمل هم باشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

سلام
چون شما گفتی با تلفن اردر میزارید و بعد از یکی دو روز sms مبلغ میاد من فکر کردم پول تو حسابه و خودشون کسر میکنن
الان که گفتید بعد از 2روز پرداخت میکنیید متوجه شدم که پول تو حساب نیست
پارسال من تو کرج کبافق رو اردر گذاشتم تو کارگزاری ........ چون کارگزار خودم اونروز مرخصی بود(تالار کرج) نزدیک به 37 میلیون منو بعد از 14 روز به حسابم برگردوندن ابروئی ازشون بردم که مدیر عامل شخصا حضوری اومد برا عذرخواهی
بعداز این قضیه یه کارگزار منو برد زیرو بم کارشونو گفت نازه فهمیدم با سود پولم که کارگزاریها تو این چند سال بردن میتونستم یه ماشین صفر بگیرم

جدییییییییی؟چه آدمی بوده اون چه جراتی به نظرم حقش بوده که اینطوری برخورد کردین باهاش
اه واقعا 3 روزه دارم یه چیزایی میبینم تو این مملکت و میشنوم که جدی آدم حالش بهم میخوره از این مملکت

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

سلام
چون شما گفتی با تلفن اردر میزارید و بعد از یکی دو روز sms مبلغ میاد من فکر کردم پول تو حسابه و خودشون کسر میکنن
الان که گفتید بعد از 2روز پرداخت میکنیید متوجه شدم که پول تو حساب نیست
پارسال من تو کرج کبافق رو اردر گذاشتم تو کارگزاری ........ چون کارگزار خودم اونروز مرخصی بود(تالار کرج) نزدیک به 37 میلیون منو بعد از 14 روز به حسابم برگردوندن ابروئی ازشون بردم که مدیر عامل شخصا حضوری اومد برا عذرخواهی
بعداز این قضیه یه کارگزار منو برد زیرو بم کارشونو گفت نازه فهمیدم با سود پولم که کارگزاریها تو این چند سال بردن میتونستم یه ماشین صفر بگیرم

بله من هم شنیدم اینطور بازی ها دارن

اما این کارگزار که باهاش کار میکنم کارش درسته

راستی جناب شلمان شما که اطلاعات مناسبی دارید چرا شخصا خرید و فروش نمیکنید

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
بچه ها من فردا دارم میرم سهام بخرم البته خودم که نه مادرمو طفلکو میفرستم بره بخره
پس سهام پیشنهادی در سبد من شد کهمدا و ولصنمد
دیگه چی بخرم؟

سلام
اگه مبنا رو اینکه چون اسم این 2تا سهم اومده و توضیحات خیلی مختصری داده شده فقط این 2تا سوده هستند اصلا توصیه نمیکنم به خرید
سهم برا سهامداری(بلند مدت) که سود ده باشند کم نیست
شما هر سهمیرو میخواهید خرید کنید خودتون تحلیلش کنید ببینید توچه صنعتیه وابسته به داخله یا خارج؟ تحریم اثر گذاره یا نه؟ قیمت ارز و طلا تاثیر گذاره؟ حقیقی هاش کیا هستند ؟ صادرات داره ؟ چقدر شناور داره؟ پیشبینی سودش چقدره؟ سود انباشته چقدره؟ بدهکاریش چقدره؟ وام داره؟ چند درصد از پیشبینی سود سالهای گذشتشو پوشش داده؟ درصد شفافیتش چقدره ؟ ووووووووووو............................
خیلی موارد باید رعایت بشه که اگه گفته بشه فکر کنم 3 یا 4 صفحه جا میگیره
موارد بالا از نظر فاند بود
حالا تکنیکال هم نگاه بشه باید ببینید سقف و کف قیمت کجاست؟ الان کجا قرارداره؟ کجا خوب مقاومت کرده کجا شکسته ؟ الن تو برگشته ؟ووووووووووو...................

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

سلام
اگه مبنا رو اینکه چون اسم این 2تا سهم اومده و توضیحات خیلی مختصری داده شده فقط این 2تا سوده هستند اصلا توصیه نمیکنم به خرید
شما هر سهمیرو میخواهید خرید کنید خودتون تحلیلش کنید ببینید توچه صنعتیه وابسته به داخله یا خارج؟ تحریم اثر گذاره یا نه؟ قیمت ارز و طلا تاثیر گذاره؟ حقیقی هاش کیا هستند ؟ صادرات داره ؟ چقدر شناور داره؟ پیشبینی سودش چقدره؟ سود انباشته چقدره؟ بدهکاریش چقدره؟ وام داره؟ چند درصد از پیشبینی سود سالهای گذشتشو پوشش داده؟ درصد شفافیتش چقدره ؟ ووووووووووو............................
حالا تکنیکال هم نگاه بشه باید ببینید سقف و کف قیمت کجاست؟ الان کجا قرارداره؟ کجا خوب مقاومت کرده کجا شکسته ؟ الن تو برگشته ؟ووووووووووو...................

مرسی از راهنماییت شلمان جان

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

سلام

دقیقا

درضمن هرگونه خرید و فروش به عهده خودتون هست

فردای هیچ چیزی معلوم نیست اینجا صحبت سر درصد موفقیت هست و هیچکسی نمیتونه با قاطعیت 100% چیزی رو تایید کنه

اینو گفتم که اگه بعدا بالا نرفت از ما دلگیر نباشید :)

موفق و موید باشید

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
بله من هم شنیدم اینطور بازی ها دارن

اما این کارگزار که باهاش کار میکنم کارش درسته

راستی جناب شلمان شما که اطلاعات مناسبی دارید چرا شخصا خرید و فروش نمیکنید

من هم با نت هم با تلفن اردر میزارم
ولی
میبینی ساعت9 صبح یه سهم خوب میبینی که تا ساعت 12 راحت 3 درصد ازش میگیری یا میخوای پیش گشایش ساعت 8/30 از صف یه سهم پدر مادر دار خرید کنی یا شب قبلش یه سهم درست درمون پیدا میکنی صبح به امید خرید شادو شنگول میری سر pc یا ............. یه دفعه میبینی سایت بالا نمیاد . قطع شده . سرور ایراد داره . نمیتونی پرداخت کنی اونوقت خیلی راحت میبینی از سود جاموندی
ولی تلفن این دردسرارو نداره

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرسی حجت جان
وای چقدر شما فعالین آفرین

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان امسال ساختمان و پترو شیمی و بعدا بانکها برای سهامداری مناسب هستند
ساختمانیهای خوبو دریابید
پترو شیمی های خوبو حتما داشته باشید
صنایع وابسترو دریابید

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان غدیر رو اگه رو صفر با - راه داد پله ای وارد بشید امسال سهامداراش سود خوبی میبرن
پارسان رو تو - حتما سوار بشید
اگه به معاملات ولغدر نگاه کنید میبینید که چقدر راحت گین میده حواستون باشه راه داد ازش 3 درصد بگیرید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان غدیر رو اگه رو صفر با - راه داد پله ای وارد بشید امسال سهامداراش سود خوبی میبرن
پارسان رو تو - حتما سوار بشید
اگه به معاملات ولغدر نگاه کنید میبینید که چقدر راحت گین میده حواستون باشه راه داد ازش 3 درصد بگیرید

مرسی واقعا از راهنماییت .شلمان جون منظورت از گین چیه؟همون میانگین>؟:blush:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
نمایشگاه بانک بورس بیمه در اردیبهشت ماه برگزار مشه
سایتش

یه سایت برای کسایی که به صورت مجاری می خوان کار کنن
با دیتای واقعی
سایت

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
مرسی حجت جان
وای چقدر شما فعالین آفرین

بیشتر به خاطر فعالیت دوستمون شلمان هست

اگر دوستان همینطور رو به رشد ادامه بدن درخواست مهم شدن تاپیک رو میدیم و امیدوارم در اینده افراد با اطلاعاتی مثل همین دوستمون اینجا جمع بشن و یک تاپیک جامع هم در مورد بورس داشته باشیم

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان امسال ساختمان و پترو شیمی و بعدا بانکها برای سهامداری مناسب هستند
ساختمانیهای خوبو دریابید
پترو شیمی های خوبو حتما داشته باشید
صنایع وابسترو دریابید

کارگزار من هم امسال گفت در مورد ساختمان و ×تروشیمی تحقیق کن

در مورد ساختمان کدوم نماد مد نظر شماست؟

----------

در مورد ایران زمین هم اگه اطلاعاتی دارید لطفا بفرمایید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستانی که کار میکنن در بین صندوق ای سرمایه گذاری کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من هم با نت هم با تلفن اردر میزارم
ولی
میبینی ساعت9 صبح یه سهم خوب میبینی که تا ساعت 12 راحت 3 درصد ازش میگیری یا میخوای پیش گشایش ساعت 8/30 از صف یه سهم پدر مادر دار خرید کنی یا شب قبلش یه سهم درست درمون پیدا میکنی صبح به امید خرید شادو شنگول میری سر pc یا ............. یه دفعه میبینی سایت بالا نمیاد . قطع شده . سرور ایراد داره . نمیتونی پرداخت کنی اونوقت خیلی راحت میبینی از سود جاموندی
ولی تلفن این دردسرارو نداره

شلمان عزیز در مورد سود روزانه

تا جایی که میدونم از 4% در روز افزایش و کاهش میانگین نداریم بجز اینکه فروشنده یا خریدار نباشه و با تایید بورس که 14 درصد هم دیدم که انجام شده

-----------

در مورد سهام های بزرگ که 4% بیشتر ندارن ما اگه 3 درصد هم بابت خرید و فروش سود کنیم 1.5 درصد بابت خرید و فروش به کارگزار و بورس باید بدیم

در عمل 1.5 % حد اکثر میتونیم روی یه سهام در روز سود داشته باشیم

درسته ؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوستانی که کار میکنن در بین صندوق ای سرمایه گذاری کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید

در مورد صندوق های سرمایه گزاری چیز مثبتی نشنیدم تا الان همه نهی کردن

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
بیشتر به خاطر فعالیت دوستمون شلمان هست

اگر دوستان همینطور رو به رشد ادامه بدن درخواست مهم شدن تاپیک رو میدیم و امیدوارم در اینده افراد با اطلاعاتی مثل همین دوستمون اینجا جمع بشن و یک تاپیک جامع هم در مورد بورس داشته باشیم

سلام
خواهش میکنم وظیفست
من دوست دارم تمام کسانی که تو بازار فعالیت میکنن ویا قصد فعالیت دارن هیچ وقت گرفتار ضرر و از دست دادن سرمایه نشن ولی خوب حقیقت اینه که ضرر هم مثل سود تو خون بازاره
تمام اون روزهایی که تک و تنها بدون هیچ سرمایه ای میرفتم توتالار مینشستم جلو تابلو هیچ وقت یادم نمیره اینقدر خودمو درگیر بازار کرده بودم که به راحتی میدونستم کدوم سهم کی میاد بالا کی میره پایین مثل یه بازی شده بود برام
دونه به دونه اسم سهه ها از جلو چشم رد میشد سریع تحلیلش میکردم یاداشت میکردم میدیدم بعد از گذشت زمان همون اتفاقی که پیش بینی میکردم افتاد ولی تا 1 سال و چند ماه ریالی تو بازار نداشتم و فقط مثل یه کارمن هروز تو تالار بودم
بعدش خدا بهم لطف کرد و منم با سرمایه اومدم تو بازار. خیلی بالا پایین دیدم توبازار عذابها کشیدم ..................
الان دوست دارم هرکس قصد فعالیت داره اینقدر پخته باشه که بازار جولوش کم بیاره
بخاطر همین اگه امکان داشته باشه یه تاپیک اموزشی زده بشه تا هممون بتونیم با چشم باز کوله بار پر بریم شکار

بالا