hojatshabani
Registered User
دوستان شما تکنیکال کار می کنید یا فاندامنتال ؟
هر دو باید با هم باشه
اما کسانی که نمیتونن به منابع اطلاعاتی دسترسی داشته باشن یا هیجان و استرس و عجله دارن
تکنیکال رو انتخاب میکنن
در واقع هر دو باید مکمل هم باشه
دوستان شما تکنیکال کار می کنید یا فاندامنتال ؟
سلام
چون شما گفتی با تلفن اردر میزارید و بعد از یکی دو روز sms مبلغ میاد من فکر کردم پول تو حسابه و خودشون کسر میکنن
الان که گفتید بعد از 2روز پرداخت میکنیید متوجه شدم که پول تو حساب نیست
پارسال من تو کرج کبافق رو اردر گذاشتم تو کارگزاری ........ چون کارگزار خودم اونروز مرخصی بود(تالار کرج) نزدیک به 37 میلیون منو بعد از 14 روز به حسابم برگردوندن ابروئی ازشون بردم که مدیر عامل شخصا حضوری اومد برا عذرخواهی
بعداز این قضیه یه کارگزار منو برد زیرو بم کارشونو گفت نازه فهمیدم با سود پولم که کارگزاریها تو این چند سال بردن میتونستم یه ماشین صفر بگیرم
سلام
چون شما گفتی با تلفن اردر میزارید و بعد از یکی دو روز sms مبلغ میاد من فکر کردم پول تو حسابه و خودشون کسر میکنن
الان که گفتید بعد از 2روز پرداخت میکنیید متوجه شدم که پول تو حساب نیست
پارسال من تو کرج کبافق رو اردر گذاشتم تو کارگزاری ........ چون کارگزار خودم اونروز مرخصی بود(تالار کرج) نزدیک به 37 میلیون منو بعد از 14 روز به حسابم برگردوندن ابروئی ازشون بردم که مدیر عامل شخصا حضوری اومد برا عذرخواهی
بعداز این قضیه یه کارگزار منو برد زیرو بم کارشونو گفت نازه فهمیدم با سود پولم که کارگزاریها تو این چند سال بردن میتونستم یه ماشین صفر بگیرم
بچه ها من فردا دارم میرم سهام بخرم البته خودم که نه مادرمو طفلکو میفرستم بره بخره
پس سهام پیشنهادی در سبد من شد کهمدا و ولصنمد
دیگه چی بخرم؟
سلام
اگه مبنا رو اینکه چون اسم این 2تا سهم اومده و توضیحات خیلی مختصری داده شده فقط این 2تا سوده هستند اصلا توصیه نمیکنم به خرید
سهم برا سهامداری(بلند مدت) که سود ده باشند کم نیست
شما هر سهمیرو میخواهید خرید کنید خودتون تحلیلش کنید ببینید توچه صنعتیه وابسته به داخله یا خارج؟ تحریم اثر گذاره یا نه؟ قیمت ارز و طلا تاثیر گذاره؟ حقیقی هاش کیا هستند ؟ صادرات داره ؟ چقدر شناور داره؟ پیشبینی سودش چقدره؟ سود انباشته چقدره؟ بدهکاریش چقدره؟ وام داره؟ چند درصد از پیشبینی سود سالهای گذشتشو پوشش داده؟ درصد شفافیتش چقدره ؟ ووووووووووو............................
خیلی موارد باید رعایت بشه که اگه گفته بشه فکر کنم 3 یا 4 صفحه جا میگیره
موارد بالا از نظر فاند بود
حالا تکنیکال هم نگاه بشه باید ببینید سقف و کف قیمت کجاست؟ الان کجا قرارداره؟ کجا خوب مقاومت کرده کجا شکسته ؟ الن تو برگشته ؟ووووووووووو...................
سلام
اگه مبنا رو اینکه چون اسم این 2تا سهم اومده و توضیحات خیلی مختصری داده شده فقط این 2تا سوده هستند اصلا توصیه نمیکنم به خرید
سهم برا سهامداری(بلند مدت) که سود ده باشند کم نیست
شما هر سهمیرو میخواهید خرید کنید خودتون تحلیلش کنید ببینید توچه صنعتیه وابسته به داخله یا خارج؟ تحریم اثر گذاره یا نه؟ قیمت ارز و طلا تاثیر گذاره؟ حقیقی هاش کیا هستند ؟ صادرات داره ؟ چقدر شناور داره؟ پیشبینی سودش چقدره؟ سود انباشته چقدره؟ بدهکاریش چقدره؟ وام داره؟ چند درصد از پیشبینی سود سالهای گذشتشو پوشش داده؟ درصد شفافیتش چقدره ؟ ووووووووووو............................
خیلی موارد باید رعایت بشه که اگه گفته بشه فکر کنم 3 یا 4 صفحه جا میگیره
موارد بالا از نظر فاند بود
حالا تکنیکال هم نگاه بشه باید ببینید سقف و کف قیمت کجاست؟ الان کجا قرارداره؟ کجا خوب مقاومت کرده کجا شکسته ؟ الن تو برگشته ؟ووووووووووو...................
بله من هم شنیدم اینطور بازی ها دارن
اما این کارگزار که باهاش کار میکنم کارش درسته
راستی جناب شلمان شما که اطلاعات مناسبی دارید چرا شخصا خرید و فروش نمیکنید
دوستان غدیر رو اگه رو صفر با - راه داد پله ای وارد بشید امسال سهامداراش سود خوبی میبرن
پارسان رو تو - حتما سوار بشید
اگه به معاملات ولغدر نگاه کنید میبینید که چقدر راحت گین میده حواستون باشه راه داد ازش 3 درصد بگیرید
مرسی حجت جان
وای چقدر شما فعالین آفرین
مرسی واقعا از راهنماییت .شلمان جون منظورت از گین چیه؟همون میانگین>؟:blush:
دوستان امسال ساختمان و پترو شیمی و بعدا بانکها برای سهامداری مناسب هستند
ساختمانیهای خوبو دریابید
پترو شیمی های خوبو حتما داشته باشید
صنایع وابسترو دریابید
من هم با نت هم با تلفن اردر میزارم
ولی
میبینی ساعت9 صبح یه سهم خوب میبینی که تا ساعت 12 راحت 3 درصد ازش میگیری یا میخوای پیش گشایش ساعت 8/30 از صف یه سهم پدر مادر دار خرید کنی یا شب قبلش یه سهم درست درمون پیدا میکنی صبح به امید خرید شادو شنگول میری سر pc یا ............. یه دفعه میبینی سایت بالا نمیاد . قطع شده . سرور ایراد داره . نمیتونی پرداخت کنی اونوقت خیلی راحت میبینی از سود جاموندی
ولی تلفن این دردسرارو نداره
دوستانی که کار میکنن در بین صندوق ای سرمایه گذاری کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید
اگر دوستان همینطور رو به رشد ادامه بدن درخواست مهم شدن تاپیک رو میدیم و امیدوارم در اینده افراد با اطلاعاتی مثل همین دوستمون اینجا جمع بشن و یک تاپیک جامع هم در مورد بورس داشته باشیم
دوستانی که کار میکنن در بین صندوق ای سرمایه گذاری کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید