• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
شلمان عزیز در مورد سود روزانه

تا جایی که میدونم از 4% در روز افزایش و کاهش میانگین نداریم بجز اینکه فروشنده یا خریدار نباشه و با تایید بورس که 14 درصد هم دیدم که انجام شده

-----------

در مورد سهام های بزرگ که 4% بیشتر ندارن ما اگه 3 درصد هم بابت خرید و فروش سود کنیم 1.5 درصد بابت خرید و فروش به کارگزار و بورس باید بدیم

در عمل 1.5 % حد اکثر میتونیم روی یه سهام در روز سود داشته باشیم

درسته ؟

مقدار نوسان در روز + - 4/ در روزه که اگر معامله بره تو گره یا عرضه اولیه باشه یا بعد از مجمع یا افزایش سرمایه بازگشایی بشه و در یکی دو مورد دیگه این نوسان مقدارش تغییر میکنه
در یک روز 15 درصد هم میشه سود کرد (در شراط خاص) ولی در حالت طبیعی وقتی سهمی بره توصف میشه تا 2/5 هم سود خالص گرفت

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
نمایشگاه بانک بورس بیمه در اردیبهشت ماه برگزار مشه
سایتش

یه سایت برای کسایی که به صورت مجاری می خوان کار کنن
با دیتای واقعی
سایت
سلام ممنون از شما بابت راهنمائی که کردید
من پارسال تو irvex زیاد خرید و فروش کردم قرار بود جایزه بدن نمیدونم چیشد یادشون رفت
ولی در کل سایت بسیار بسیار جالب و اموزنده ایست
حتما و حتما تو این سایت عضو بشید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره واقعا سایت خوبی به نظر میاد منم فردا عضو میشم
شلمان جون یه کلاس خودت برامون بذار دیگه
ولی واقعا آفرین به پشتکارتون که هر روز میرفتین تو تالار بورس
ایشالا همیشه موفق باشین

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
فرق صندوق سرمایه گذاری با شرکت سرمایه گذاری چیه؟

کدوم این موارد سود رو بصورت ماهانه یا دوره ای پرداخت میکنه؟

میشه یکی توضیح بده این موارد رو

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به همه دوستان
دوستان تو بحث بازار کالا و معاملات اتی سعی کنید تا میتونید اطلاعات کسب کنید بازار تازه پائیست و اگه بتونید فعالیت کنید (البته تا کاملا اشنا به معاملات واستراتزی های بازار نشید تاکید میکنم اصلا وابدا فکر خرید و فروش هم نکنید) جز اولینهای بازارید و میتونید سود خوبی ببرید
انشا ا.. موقعیتی پیش بیاد تا همگی بتونیم اطلاعات کامل و جامعی در خصوص بازارهای بورس کسب کنیم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
آره واقعا سایت خوبی به نظر میاد منم فردا عضو میشم
شلمان جون یه کلاس خودت برامون بذار دیگه
ولی واقعا آفرین به پشتکارتون که هر روز میرفتین تو تالار بورس
ایشالا همیشه موفق باشین

ممنون نظر لطف شماست
منم امیدوارم همه دوستان همیشه سلامت و در حال پیشرفت باشن
من خودم حالا حالاها باید تجربه کسب کنم تازه اول راهم
دوست دارم این راهو که انشاا.. به موفقیت ختم بشه با همه دوستان طی کنم

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان چندتا سوال من دارم اگه ممکنه جواب بدین
1.ایا خریدن سهم اسان هست یا نه؟بهتر بگم سهم هر شرکتی و... رو راحت میشه خرید؟
2.ایا فروختن سهام هم راحت هست؟به فرض سهامی رو مثلا امروز بخرم و یک ماه دیگه بخوام بفروشم همون لحظه از من میخرن؟
3.اینکه میگن تو بورس برای افراد ناوارد و تازه کار همش ضرره راسته؟
4.ایا سود در ماه تو بورس برای افراد تازه کار میشه بین 30 تا 50 یا حتی بالاتر بدست اورد؟
5.بعضی وقت ها (مثل پارسال)گفته میشد سهام یه شرکت تو مثلا 5 دقیقه بفروش رفت.این یعنی که اون سهام دارای بیشترین پتانسیل سوددهی بوده که اینقدر متقاضی داشته؟
6.اگه سهام استقلال و پرسپولیس وارد بورس بشه ایا سوددهی مناسبی را خواهد داشت؟

میدونم سوالاتم زیاده ولی اگه دوستان لطف کنن و پاسخ بدن ممنون میشم
متشکر

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
دوستان چندتا سوال من دارم اگه ممکنه جواب بدین
1.ایا خریدن سهم اسان هست یا نه؟بهتر بگم سهم هر شرکتی و... رو راحت میشه خرید؟
2.ایا فروختن سهام هم راحت هست؟به فرض سهامی رو مثلا امروز بخرم و یک ماه دیگه بخوام بفروشم همون لحظه از من میخرن؟
3.اینکه میگن تو بورس برای افراد ناوارد و تازه کار همش ضرره راسته؟
4.ایا سود در ماه تو بورس برای افراد تازه کار میشه بین 30 تا 50 یا حتی بالاتر بدست اورد؟
5.بعضی وقت ها (مثل پارسال)گفته میشد سهام یه شرکت تو مثلا 5 دقیقه بفروش رفت.این یعنی که اون سهام دارای بیشترین پتانسیل سوددهی بوده که اینقدر متقاضی داشته؟
6.اگه سهام استقلال و پرسپولیس وارد بورس بشه ایا سوددهی مناسبی را خواهد داشت؟

میدونم سوالاتم زیاده ولی اگه دوستان لطف کنن و پاسخ بدن ممنون میشم
متشکر

سلام به همه دوستان
1 بله خیلی اسان میشه خرید کرد
2 در اکثر موارد 98 درصد هم میشه راحت سهمو فروخت ( صف خرید یا با ضرر یا طی 2 یل 3 روز)
3 کسی که الفبای بازارو نمیدونه هنوز نیمده میخواد تو هفته اول 10 درصد سود بگیره محکوم به ضرره ( یعنی خودش به خودش ضرر میزنه نه بازار یا شخص دیگه ای) ولی شخصی که میخواد سهام داری کنه با یه تحقیق کوچیک میتونه سهم خوبی بخره و سال به سال سودشو بگیره ولی خرید و فروش و نوسان و گین و ....... نه نمیتونه و100*100 باید ضرر بده
4 این نیاز به بحث داره ولی در کل در شرایط معمول خیر
5 اون سهم بانکی بود که تو ساعت اول عرضه بردنش . معمولا اگه سهم پدر مادر دار باشه تو عرضه اولیه خیلی زود فروش میره( نیاز به بحث داره)
6 تا روشن سازی نشه نمیشه گفت ولی شخصا چون از فوتبال ایران تنفر شدید دارم اگه سودش بالاتر از قیمتش باشه وسالی 2بار هم سود بده وسالی 3بار هم افزایش سرمایه جایزه داشته باشه 1 دونش رو هم نمیخرم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
من امروز حالم خیلی بد بود نتونستم بازارو داشته باشم ولی الن که نگاه میکنم یسری از سهم ها چراغ سبز ورود داده بودن دوستانی که حواسشون بوده حتما خرید های خوبی انجام دادن

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان صندوق سرمایه گذاری چطوره ؟ به صرفه هست برای کسی که خودش توی بورس نیست ؟ سود آوریش چطوره ؟ سال به سال درصد مشخصی داره ؟ قیمت خودش هم دستخوش تغییر میشه ؟ کلا یه توضیح میخواستم راجع به این صندوق های سرمایه گذاری ... !
:)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان صندوق سرمایه گذاری چطوره ؟ به صرفه هست برای کسی که خودش توی بورس نیست ؟ سود آوریش چطوره ؟ سال به سال درصد مشخصی داره ؟ قیمت خودش هم دستخوش تغییر میشه ؟ کلا یه توضیح میخواستم راجع به این صندوق های سرمایه گذاری ... !
:)

صفحه قبل رو نگاه میکردی

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
صفحه قبل رو نگاه میکردی

دوست عزيز
دررابطه با اين موضوع يك توضيح كامل و جامع از ساز و كار اين شركت ها داده نشد .. خواستم اگر عزيزي اطلاعي داره خلأ اين بحث رو پر كنه !
با تشكر از شما گرامي

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
برداشت من از موضوع صندوق سرمایه گزاری

شما با خرید سهام این صندوق ها در واقع پولتون رو در اختیار شرکت میگذارید تا با اون سرمایه گزاری کنه

حالا اگه شرکت سرمایه گزاری سود کرد ارزش سهامش بالا میره

و اگه ضرر کرد ارزش سهامش کم میشه

سود شما از خرید و فروش این سهام هست و سودی بابت کار صندوق دریافت نمیکنید

اقا میلاد میان و توضیحات کامل تری میدن

/ حجت

sargarmi

Registered User
لایک‌ها
0

سلام
شما به سایت fipiran مراجعه کنید اونجا تمام صندوقها با میزان سود و ضرر و...... معرفی شده

خیلی مایوس کننده ست.
شرکت هایی که بیش از ۳ سال سابقه دارند در سال گذشته هیچ یک بیش از ۲۶ درصد و از آغاز فعالیت بیش از ۶۰ درصد سود نداشته اند. تعداد صندوق های با سود منفی در یک سال گذشته هم که خیلی زیاد است.

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
برداشت من از موضوع صندوق سرمایه گزاری

شما با خرید سهام این صندوق ها در واقع پولتون رو در اختیار شرکت میگذارید تا با اون سرمایه گزاری کنه

حالا اگه شرکت سرمایه گزاری سود کرد ارزش سهامش بالا میره

و اگه ضرر کرد ارزش سهامش کم میشه

سود شما از خرید و فروش این سهام هست و سودی بابت کار صندوق دریافت نمیکنید

اقا میلاد میان و توضیحات کامل تری میدن

/ حجت

سلام خدمت شما دوستان عزیز و اقا حجت گل
انشاا... قسمت اموزش هرچه سریعتر کار خودشو شروع کنه و به صورت جامع اطلاعات در اختیار همه دوستان قرار بگیره
من به صورت اجمال در مورد صندوقها توضیح میدم تا اگه خدا بخواد توضیحات کاملترو تو قسمت اموزش شاهد باشیم
صندوقها با صدور واحد های سرمایه گذاری به قیمت مشخص (مثلا هر واحد 200 هزارتومن ) شروع به جذب سرمایه میکنن و این سرمایرو در قسمتهای مختلف منجمله بازار بورس سرمایه گذاری میکنن
مدت سرمایه گذاری 1سال یعنی سر 1 سال هر واحد باطل میشه به قیمت مشخص مثلا شما 200 میخری 190 باطل میشه وبه شما پول رو بر میگردونن
هیچ تضمینی برای درصد سود اوری نداره ممکنه ضرر کنه وشما چون قرارداد امضا کردی حق شکایت و اعتراض نداری ولی یک سری صندوقها به شما تضمین سود میدن با مبلغ مشخص میگن 20 درصد سالیانه که هیچ فرقی با سپرده بانکی نداره فقط لقمرو دور سر میچرخونن
به شخصه نظر مثبتی ندارم . سربسته بگم نمیدونی دارن چه بلائی سر پول شما میارن اخرش هم خیلی لطف کنن میخوان 40 درصد سود بدن(در شرایط خیلی ایدال). تو یک سال کلی با پول شما سود میکنن شاید اخرش ضرر بده شماهم ارزش پولتو از دست دادی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ممنون از جناب شلمن که با توضیحات خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنند
اگر امکان داره تاپیک اموزشی رو هم خودتون استارتش رو بزنید

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
به نظر من در همین تاپیک هم بحث آموزش و هم سیگنال دهی داشته باشید بهتره تا چند تاپیک مجزا .
یک تاپیک جامع باشه تا با بالارفتن آمارش در صدر انجمن قرار بگیره حتی بدون آپدیت و آپ شدن های روزانه .
( نظر شخصی من بود )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره اگه بشه همینجا باشه هم تحلیل باشه هم معرفی سهام هم آموزش واقعا خوب میشه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به همه دوستان عزیز
نظرات شما محترم ولی چون این یک تاپیک جامع است و حدود 22 صفحه ورق خورده خیلی از دوستان که علاقه مند به بازار میشن برای پاسخ سوالهاشون یا باید کل این صفحات رو بگردن ( که مطلب کاملی وجود نداره ) یه اینکه سوالات تکراری هر 3 صفحه یک بار پرسیده بشه و در صورت جواب دادن فقط و فقط به حجم تاپیک افزوده میشه واین روند ادامه پیدا میکنه تا............. چه بسا که مثلا تو صفحه 40 دوباره از گرفتن کد سهامداری پرسیده بشه که خوب با پاسخ دادن دوباره از بحث اصلی خارج میشیم و 1 صفحه هم دوباره در مورد کد گرفتن باید ورق بخوره
اگر اشتباه میکنم دوستان راهنمائی کنن

بالا