shelman m
Registered User
- نوشتهها
- 278
- لایکها
- 63
چه روز خوبی بود امروز
سلام
بله روز خوبی بود مخصوصا که خزامیا سبز بود
حواست باشه دارن خرابش میکنن سهامدارا داران باخریدار راه میان قصد واگذاری دارن
چه روز خوبی بود امروز
سلام
بله روز خوبی بود مخصوصا که خزامیا سبز بود
حواست باشه دارن خرابش میکنن سهامدارا داران باخریدار راه میان قصد واگذاری دارن
ایمان جان اینها افرادی هستن که روی 100 تومن خریداری کردن
ظاهرا نمیزارن 110 تا 115 رو رد کنه
کلا زمانی که سهام در حال رشد هست و خصوصا به 113 که رسید با خرید و فروش های سوری و حجم های 100 تایی سریعا خرابش میکنن و کاملا میشه کاهش اجباریش رو شاهد بود
به من گفتن از 15 اردیبهشت شروع میشه و اگه تا اخر اردیبهشت بالا نرفت شاید فروختم و سهم دیگه رو خریدم
سلام
من فدای اون ایمان گفتنت بشم
سهم رو 115 مقاومت داره که به نظر من 70 درصدش روانیه
دوستان عزیز اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنیدبرادرم حدود 40000 سهم شرکت خوارزمی داره الان هم پول لازمه البته میتونه یکی دو ماهی صبر کنه به نظر شما تو این مدت این سهم تکونی میخوره یا نه بفروشیمش بره؟ بعد مثلا اگه قرار شد فردا بریم بفروشیم همون موقع پولمون رو میدن یا نه دنگ و فنگ داره
خیلی ممنون
سلام
شما نفرمودید قیمت خریدتون چقدره ؟ چند وقته سهمو دارید؟ تاحالا ازش سود گرفتید؟
سهم دیگه ای هم دارید؟
درمورد فروش هم مشگلی نبست هر روزی که اردر بزارید و فروش بره 4 روز کاری بعد پولش تو حسابتونه
اگه مبلغی پرداخت نکردید که قضیه فرق میکنهسلام!
والا این سهم یه جورایی مفتکی به دستمون رسیده در واقع تا اونجاییکه من اطلاع دارم هیئت موسس شرکت که از بازنشسته های بانک صادرات هستند این شرکت رو تاسیس کردند یه سری سهام هم به بازنشسته ها دادند مجانی! پدرم هم این سهمو داد به داداشم. تا حالا هم ازش سودی نگرفتیم یعنی اصلا به بورس و سهام وارد نیستیم
حالا کلا نظر شما نسبت به این سهم مثبت هست یا نه ؟ من نمودارش رو که دیدم پارسال به 200 تومن رسیده بود
یعنی میدونید چیه یه پولی اینجا افتاده گفتم یه حرکتی باهاش بکنیم اگه نظرتون روی تعویض سهام هم هست خواهشا بگید من دنبالش هستم که تو بورس وارد بشم
ببخشید اگه خیلی کلی و پراکنده شد:blush:
آقا یعنی چی ؟اینجوری اصلا قبول نیست خداییش .حجت میاد میگه به به روز خوبی بود
شلمان هم میاد میگه بله بله امیدوارم دوستان استفاده کرده باشن
خوب نمیگین ما بلد نیستیم هی باید بشینیم حسرت بخوریم .
خوب صبح بیاین اینجا یه ندا به ما هم بدین دیگه
والا به خدا
ثواب داره
دعاتون میکنیم
کلاس آموزشی چی شد؟
اگه مبلغی پرداخت نکردید که قضیه فرق میکنه
شما اول با شرکت سهمتون تماس بگیرید ببینید طلبی دارید یا نه
پیشنهاد من تعویض با غدیره چون این سهم خلاصه ای از بازار بورس تهران یعنی اگه شما اینسهمو داشته باشید عمده سهامهارو دارید
خرید تو این قیمتها واقعا ارزندست
خیلی ممنون از راهنماییتون ولی نظرتون رو نسبت به این سهم نگفتید بعد یه سوالی برام پیش اومد اینکه "طلبی دارید یا نه" یعنی چی؟ یعنی ممکنه چون بابت خرید پولی ندادیم موقع فروش هم اصلا پولی در میون نباشه؟حالا من تماس میگیریم بعد باهاتون مشورت میکنم.
سلام
یعنی شما با شرکت تماس بگیر بگو من سهامدارم به فلان مدت طلبی بابت سود و...... دارم یانه
من نظر خاصی نسبت به این سهم ندارم بخاطر همین پیشنهاد تعویض دادم چون سرمایه گذاریهای بزرگتری مثل غدیر هم موجوده
شما اگه قصد فعالت تو بازار رو نداری میتونی با همین سهم بمونی وار سود سالیانه سهم استفاده کنی (ولی همبشه پیگیر باش به سایتش سر بزن و ازبرنامه های شرگت اگاه باش)
پولی نباشه که نمیشه شما الان تعدادی سهم از این شرکت دارید که هر سهم قیمت مشخصی داره و سهام بی قیمت وجود نداره ولی سهام بی ارزش چرا
آقا یعنی چی ؟اینجوری اصلا قبول نیست خداییش .حجت میاد میگه به به روز خوبی بود
شلمان هم میاد میگه بله بله امیدوارم دوستان استفاده کرده باشن
خوب نمیگین ما بلد نیستیم هی باید بشینیم حسرت بخوریم .
خوب صبح بیاین اینجا یه ندا به ما هم بدین دیگه
والا به خدا
ثواب داره
دعاتون میکنیم
کلاس آموزشی چی شد؟
هیشکیییییییی منو دوست نداره
سلام
چرا حسرت؟
اینقدر وقت و موقعیت تو بازار موجوده که هیچ وقت دیر نمیشه
انشاا.. روزی میرسه که شما شخصا میاید و سهم معرفی میکنید
من که خیلی خیلی نیازمند دعا هستم واگر این لطفتون شامل حال بنده بشه یک دنیا ممنون میشم
قسمت اموزش هم فعال شده منتها باید پیگیر باشید تا نتیجه بده
منم اگر بیشتر قصدم اشنا کردن بازاره تا معرفی سهم خدارو شاهد مگیرم که فقط و فقط میخوام دوستان پیشرفت کنن و خودشون یک تحلیل گر و حرفه ای بشن این خیلی بهتر از اینکه فقط اسم سهمو بشنون و امروز بخرن فردا بفروشن
من تاحالا بورس بازی نکردم !! کلا بوق بوقم !!چجوریه؟ تکنیکال هم سرش میشه یا بالا پایین رفتنش فاندامنتاله فقط؟ بعد چجوری خرید فروش میکنی؟ اینترنتی میشه؟ اینی که بانک سامان داره از اینترنت میشه خرید فروش کرد چجوریه؟من امروز قشهد رو فروختمعینه کارخونش سودش شیرین و کپل هست