• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام به همه دوستان عزیز
نظرات شما محترم ولی چون این یک تاپیک جامع است و حدود 22 صفحه ورق خورده خیلی از دوستان که علاقه مند به بازار میشن برای پاسخ سوالهاشون یا باید کل این صفحات رو بگردن ( که مطلب کاملی وجود نداره ) یه اینکه سوالات تکراری هر 3 صفحه یک بار پرسیده بشه و در صورت جواب دادن فقط و فقط به حجم تاپیک افزوده میشه واین روند ادامه پیدا میکنه تا............. چه بسا که مثلا تو صفحه 40 دوباره از گرفتن کد سهامداری پرسیده بشه که خوب با پاسخ دادن دوباره از بحث اصلی خارج میشیم و 1 صفحه هم دوباره در مورد کد گرفتن باید ورق بخوره
اگر اشتباه میکنم دوستان راهنمائی کنن

خوب شلمان جان نظرت چیه .میگی تاپیک جدا برای آموزش بزنیم؟اگه اینطوریه که بزنیم .من واقعا مشتاقم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون از جناب شلمن که با توضیحات خوبشون دوستان رو راهنمایی می کنند
اگر امکان داره تاپیک اموزشی رو هم خودتون استارتش رو بزنید

سلام دوست عزیز
من وظیفه خودم میدونم که اطلاعاتی هرچند ناچیز رو که طی مدت فعالیتم تو بازار کسب کردم در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم
انشا ا... و به خواست خدا به زودی این تاپیک هم کار خودشو شروع می کنه

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
خوب شلمان جان نظرت چیه .میگی تاپیک جدا برای آموزش بزنیم؟اگه اینطوریه که بزنیم .من واقعا مشتاقم

سلام خانم هورسا
جناب اقای حجت عزیز گفتوگوئی با مدیران سایت انجام دادن که انشاا... به زودی تاپیک راه میافته

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63

سلام خانم هورسا
جناب اقای حجت عزیز گفتوگوئی با مدیران سایت انجام دادن که انشاا... به زودی تاپیک راه میافته

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام حجت جان
چهار شنبه خزامیا صف شد که احتمالا شنبه یا یکشنبه سهم عادی میشه
اون پستمو که گفتم مقدار 100درصد خرید کن رو خوندی؟
من نمیدونم میانگین خرید شما چقدره ولی کاش از 3شنبه 2تا پله وارد سهم میشدید میانگین رو میاوردید پائین و شروع میکردید به نوسان گیری با 30 درصد سهمتون مطمعن بودم میتونستید در یک ماه یا نهایتا 1/5 ماه 10 درصد به راحتی سود کنید
اگه قصد سهام داری داری تا مجمع بمون وقیمت صفر و بساز چون در سبد خودروئی نیازه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
سلام حجت جان
چهار شنبه خزامیا صف شد که احتمالا شنبه یا یکشنبه سهم عادی میشه
اون پستمو که گفتم مقدار 100درصد خرید کن رو خوندی؟
من نمیدونم میانگین خرید شما چقدره ولی کاش از 3شنبه 2تا پله وارد سهم میشدید میانگین رو میاوردید پائین و شروع میکردید به نوسان گیری با 30 درصد سهمتون مطمعن بودم میتونستید در یک ماه یا نهایتا 1/5 ماه 10 درصد به راحتی سود کنید
اگه قصد سهام داری داری تا مجمع بمون وقیمت صفر و بساز چون در سبد خودروئی نیازه

ممنون میلاد جان

همین قصد رو داشتم متاسفانه کمی ترسیدم

به نظرت تا بعد مجمع بمونم و بعد واریز سود بفروشم یا قبل مجمع قیمت رفت بالا بفروشم؟

دیروز صف خرید رو دیدم امیدوار شدم

دوستانی که همراه من خرید کردن تو کار زامیاد هستن از قدیم

میگن از 15 اردیبهشت بالا میره

Last edited:

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38

منم مشتاقم شلمان جان میگی تاپیک جدا برای آموزش بزنیم؟اگه اینطوریه که بزنیم
به نظر منم کمپین تشکیل بدین .یه پسره امین بروجردی تو یه تاپیک هر چی از دهنش اومد به زنها گفت و شرو ور گفت سر یه تاپیکی که کامبیز زده بود انگار نه انگار که بنش بکنن .مدیری که بنش کرده بیاد بگه چند روز بن کرده

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
منم مشتاقم شلمان جان میگی تاپیک جدا برای آموزش بزنیم؟اگه اینطوریه که بزنیم

سلام دوست عزیز
ممنون که به این قسمت هم توجه داشتی
فقط من متوجه نوشته خانم هورسا واینکه شما نوشته ایشون رو اینجا منعکس کردین نشدم
میشه دلیل شمارو بدونم؟

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
سلام به همه دوستان به امید خدا انشاا... فردا قسمت اموزش فعالیت خودشو شروع میکنه
امیدوارم به کمک هم بتونیم تاپیکی پر محتوائی داشته بباشیم و بتونیم از تجربیات هم استفاده لازم رو ببریم
دوستان عزیز هم سعی کنن با پیگیری و مطالعه کمک به پربار شدن تاپیک کنن

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38

سلام دوست عزیز
ممنون که به این قسمت هم توجه داشتی
فقط من متوجه نوشته خانم هورسا واینکه شما نوشته ایشون رو اینجا منعکس کردین نشدم
میشه دلیل شمارو بدونم؟

با سلام و خسته نباشید و وقت بخیر
السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی الاصحاب الحسین
شما دلیل رو از خانوم هورسا پبرسید کاملا شما را توجیح خواهند کرد و اصل ماجرا را برای شما تعریف خواهند کرد
فی امان الله

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
شما دلیل رو از خانوم هورسا پبرسید کاملا شما را توجیح خواهند کرد و اصل ماجرا را برای شما تعریف خواهند کرد
فی امان الله

من منظورم دلیل کار شما که این پست رو به این قسمت انتقال دادید بود
من دنبال دلیل این نوشته نیستم چون فکر نکنم به من ارتباطی داشته باشه
گفتم اگه پست شما به این قسمت مربوط میشه بیشتر راجع بش توضیح بدید
اگر هم مربوط نمیشه دلیل انتقالش رو بگید

در ضمن میخواستم بدونم دلیل نتبرداری و نوشتن جمله ای مثل نوشته خانوم هورسا چی میتونه باشه؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
فی امان الله

دوست عزیز بهتره بحث های حاشیه ای که ارتباطی با این تاپیک ندارن رو اینجا منعکس نکنیم

از موضوع بحث خارج میشیم

با تشکر / حجت

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
میشه برای آشنایی با یه سرمایه خیلی کم مثلا 50-100 تومن وارد شد؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
میشه برای آشنایی با یه سرمایه خیلی کم مثلا 50-100 تومن وارد شد؟

اگر منظور شما 50 تا 100 هزار تومان هست که مبلغ خیلی کمه اما دیدم که معامله شده بله

اما توجیه اقتصادی نداره

شخصا فکر میکنم حد اقل پانصد هزار تا یک میلیون تومن برای شروع خوب باشه

چون وقتی که میگذارید و صبری که میکنید ارزشش بیشتر از این هست

به هر حال وقتی به کارگزار سفارشی میدید مثلا بگید 50 هزار تومن دیگه فکر کنید درصد سود کارگزار ایا اون رو مجاب به انجام درست و یا کلا انجام معامله میکنه ؟

اگر شما چندین سهم در سبد خودتون داشته باشید مهم نیست که یک نماد رو 50 یا 100 هزار تومن خریداری کنید

اما کل سرمایه 100 تومن هم فکر نمیکنم چیز جالبی باشه

اگر برای تست میخواید انجام بدید پیشنهاد میکنم به صورت مجازی یک جا یاد داشت کنید که مثلا فلان سهم رو به مقدار 1یا 2 میلیون تومن خریداری کردید

بعد نتیجه کارتون رو بررسی کنید که با این مبلغ چقدر سود کردید یا چقدر ضرر

برای جمع اوری تجربه نیازی نیست حتما مبلغی رو سرمایه گزاری کنید

مثلا میلاد عزیز همونطور که اول کار داشتن تجربیاتشون رو میگفتن :

چندین سال هر روز به تالار بورس میرفتن و بدون اینکه خریدی داشته باشن سهام رو زیر نظر داشتن و زمانی که خبره شدن اقدام به انجام معامله کردن

------------

موفق و موید باشید / حجت

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوستان 1 سوالی دارم الان تو اینترنت نوشته بود برای گرفتن سود سهام فولاد مبارکه باید پارسال از برج 6 تا 12 میرفتیم سودشو میگرفتم حالا من نرفتم از بین میره یا اینکه نه الان برم میدن
بعد اطلاع دارین کجا باید مراجعه کنم سال قبلش بانک سپه نمیدونم الان هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوستان 1 سوالی دارم الان تو اینترنت نوشته بود برای گرفتن سود سهام فولاد مبارکه باید پارسال از برج 6 تا 12 میرفتیم سودشو میگرفتم حالا من نرفتم از بین میره یا اینکه نه الان برم میدن
بعد اطلاع دارین کجا باید مراجعه کنم سال قبلش بانک سپه نمیدونم الان هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

بنا به اعلام امور سهام شرکت فولاد مبارکه ، سهامداران حقیقی این شرکت می توانند از روز اول شهریور با همراه داشتن اصل و کپی مدارک شناسایی و برگ سهام با مراجعه حضوری به شعب بانک ملت سود سهام سال مالی 89 خود را که به ازای هر سهم 300 ریال میباشد را دریافت نمایند .
لازم بذکر است سهامداران حقوقی تا 20 میلیون سهم از اول مهر ماه و بقیه حقوقی ها از روز اول آبان میتوانند سود خود را دریافت نمایند.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بنا به اعلام امور سهام شرکت فولاد مبارکه ، سهامداران حقیقی این شرکت می توانند از روز اول شهریور با همراه داشتن اصل و کپی مدارک شناسایی و برگ سهام با مراجعه حضوری به شعب بانک ملت سود سهام سال مالی 89 خود را که به ازای هر سهم 300 ریال میباشد را دریافت نمایند .
لازم بذکر است سهامداران حقوقی تا 20 میلیون سهم از اول مهر ماه و بقیه حقوقی ها از روز اول آبان میتوانند سود خود را دریافت نمایند.

مرسی حجت جان .لطف کردی .

♥majid

Registered User
لایک‌ها
0
[FONT=&amp]دوستان عزیز اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید[/FONT]​
[FONT=&amp]برادرم حدود 40000 سهم شرکت خوارزمی داره الان هم پول لازمه البته میتونه یکی دو ماهی صبر کنه به نظر شما تو این مدت این سهم تکونی میخوره یا نه بفروشیمش بره؟ بعد مثلا اگه قرار شد فردا بریم بفروشیم همون موقع پولمون رو میدن یا نه دنگ و فنگ داره
خیلی ممنون
[/FONT]

بالا