• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
توقف نماد (دی1) - اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی (دی1) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (الف) برای شرکت بانک دی متوقف شد. بدیهی است نماد مذکور 60 دقیقه پس از انتشار این پیام، به صورت حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران

منتظر افشای اطلاعات بوعلی و دماوند بودیم ولی الان اخه؟ با این بازار خونین خدا بخیر کنه. :D
الان سهم دی مجاز شده. یعنی با دوتا افشا سهم دی 3.49 درصد بالا رفته نسبت به دیروز؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
الان سهم دی مجاز شده. یعنی با دوتا افشا سهم دی 3.49 درصد بالا رفته نسبت به دیروز؟
بانک دی امروز دو افشای اطلاعات الف حدود 1000 میلیارد تومن از فروش دماوند و بوعلی زد جمعا 138 تومان سود برای هر سهم، حدود 1.5 برابر سرمایه ثبتی خود سهم که 640 میلیارد تومنه و طبق قوانین باید حداقل 24 ساعت بعد از افشا یعنی حداقل فردا باید باز میشد ولی این ناظر بی ناموس 60 دقیقه بعد از افشای دوم، نماد رو بر خلاف قوانین و از قصد در این بازار شدیدا منفی باز کرد تا منفی بشه. امروز دی مثبت تمام شد و سود هم کردیم ولی دو تا افشای اطلاعات الف دود شد رفت هوا، انتظار داشتم از هر کدوم اینها یه 20 درصد بگیرم. قشنگ کردن توی پاچمون امروز.
این ناظر دو هفته پیش هم وقتی دی به 50 درصد خورد، در بازار سراسر مثبت یک روز دیرتر از بقیه نمادهایی که بخاطر 50 درصد بسته شده بودن، دی رو باز کرد درحالی که زودتر از همشون، دی گزارش کنفرانس روی کدال فرستاده بود و یک +5 هم اون موقع توی پاچمون کرد.

بورس ایران بسیار خر تو خر و سلیقه ای است.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
بانک دی امروز دو افشای اطلاعات الف حدود 1000 میلیارد تومن از فروش دماوند و بوعلی زد جمعا 138 تومان سود برای هر سهم، حدود 1.5 برابر سرمایه ثبتی خود سهم که 640 میلیارد تومنه و طبق قوانین باید حداقل 24 ساعت بعد از افشا یعنی حداقل فردا باید باز میشد ولی این ناظر بی ناموس 60 دقیقه بعد از افشای دوم، نماد رو بر خلاف قوانین و از قصد در این بازار شدیدا منفی باز کرد تا منفی بشه. امروز دی مثبت تمام شد و سود هم کردیم ولی دو تا افشای اطلاعات الف دود شد رفت هوا، انتظار داشتم از هر کدوم اینها یه 20 درصد بگیرم. قشنگ کردن توی پاچمون امروز.
این ناظر دو هفته پیش هم وقتی دی به 50 درصد خورد، در بازار سراسر مثبت یک روز دیرتر از بقیه نمادهایی که بخاطر 50 درصد بسته شده بودن، دی رو باز کرد درحالی که زودتر از همشون، دی گزارش کنفرانس روی کدال فرستاده بود و یک +5 هم اون موقع توی پاچمون کرد.

بله من هم حس کردم که یه جورایی حق دی خورده شده! وخارزم به خاطر گزارش ب یه روزه کامل بسته شده بعد دوتا الف بیاد نیم ساعته باز کردن!! الان هم تو اینترنت دیدم یکی از سهام دارای دی زنگ زده به بورس و کلی سره این مساله شاکی بود و خواستار لغو معاملات بود

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
بله من هم حس کردم که یه جورایی حق دی خورده شده! وخارزم به خاطر گزارش ب یه روزه کامل بسته شده بعد دوتا الف بیاد نیم ساعته باز کردن!! الان هم تو اینترنت دیدم یکی از سهام دارای دی زنگ زده به بورس و کلی سره این مساله شاکی بود و خواستار لغو معاملات بود
مکالمه سهامدار دی با ناظر بازار درباره بازگشایی امروز و سکوت ناظر در برابر تخلف آشکار
یا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این هفته هم بازار منفیه؟؟

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
‏چیزی نی، بورس پریود شده

‏باسقوط 20هزار واحدی بازار بورس ایران وارد کانال 900 هزار شد...

9c8cc6f105ff4926750231559148a2ce.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
نمیدونم جریان این نقشه بازاری که دوستان میزارن چیه ! ولی نقشه بازار اصلی امروز اینجوری بود ! ( اگه دقت کنید میبینین مثبت ها هم کم نیستن ! )

Capture.JPG

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
کد بورسی ربطی به یوزر پسورد پرتفو ندارد
برای خرید فروش باید با یک کارگزاری قرارداد ببندی
سجام که ثبت نام کنی اهراز هویت بشی کد بورسی بهت میده
اره این مسئله رو که میدونم
درواقع سوال من چیز دیگه ای بود
پرسیده بودم چرا سه حرف اول کد بورسیم سه حرف اول نام خانوادگیم نیست
چون ظاهرا کد بورسی هرکسی متشکل از سه حرف اول فامیلش + 5 عدد تصادفیه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
نمیدونم جریان این نقشه بازاری که دوستان میزارن چیه ! ولی نقشه بازار اصلی امروز اینجوری بود ! ( اگه دقت کنید میبینین مثبت ها هم کم نیستن ! )

اون عکس تمام قرمز فیک هست. امروز ونیکی-غنوش-خزامیا-دی-اخابر-غسالم (باطل)-کفپارس-خمحرکه مثبت داشتم. البته بیش از این تعداد هم منفی سنگین و ویرانگر...

اره این مسئله رو که میدونم
درواقع سوال من چیز دیگه ای بود
پرسیده بودم چرا سه حرف اول کد بورسیم سه حرف اول نام خانوادگیم نیست
چون ظاهرا کد بورسی هرکسی متشکل از سه حرف اول فامیلش + 5 عدد تصادفیه

ظاهرا همون قضیه سهام عدالت هست:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نقشه بازار بر اساس ارزش بازار
1589646873088.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

من یه سری سهام دارم که با پنل یکی دیگه خریدم. امکان اینکه اون سهام ها رو به پنل خودم انتقال بدم وجود داره؟ ( هر دومون عضو مفید هستیم)

مدرک تحصیلی برای دسترسی به معاملات آنلاین حذف شد؟
قبلا قانون بود الان دیگه سلیقه ای شده و کسی به مدرک شما توجع نمیکنه

منظور ما احراز هویت برای کارگزاری جدید بود.
اقتصاد بیدار اینجا دفتر پیشخوان طرف قراردادی نداشت خواستن یکی معرفی کنم. شماره موبایل مدیر یه دفتر رو بهشون دادم گفتن هماهنگ میکنن یک یا دورزه انجام میشه. یک هفته گذشت خبری نشد. دیروز وارد سایت شون شدم یه دفتر دیگه (نه اونی که معرفی کرده بودم) اضافه شده بود
همون خدمتتون عرض کردم
کارگزاری هایی که نیاز به احراز هویت دارند تماس بگیرید دفتر پیشخوانی را در شهر خود معرفی کنید تا کار شما رو انجام بدن

فرق درگاه ذینفعان بازار سرمایه DDN با سیستم وضعیت دارایی IPS چیه؟ برای IPS لازمه باز احراز هویت شیم

دفاتر پیشخوان معرفی شده فرق داره

دفاتر سجام
برای هر فعالیت بازار سرمایه احتیاج به احراز هویت سامانه سجام هست

دوستان این حق تقدم پکویر هست
سوالم اینه
شماره حساب دادن برای واریز
خوب واریز کردیم از کجا بدونند کی واریز کرده و...
بعدش چه مقدار هست؟ واریزی؟
با بخش سهام شرکت تماس میگیرید اطلاعات ارسال میکنید بنام خود شما ثبت میشه
خیلی وقت از واتس اپ و تلگرام برای ارسال مدارک استفاده میشه دیگه مثل قدیم نیاز به فکس و حضور شخصی نیست
بانک ملی سهام دولت میده ارزش داره بگیرم ؟ تا حداکثر ۲ میلیون !!! باید دوماه پول بمونه بعدش معلوم میشه به هر کی چقدر میرسه !
من دو ماهه ۵۰۰ گذاشتم تو اگاه ولی عرضه اولیه نیومد پول رو برداشت کردم.. میخوام ۱ تومن سهام بانک ملی رو بگیرم !
کسی اطلاعاتی داره ؟ میگن سود خوبی میده
از نظر شخص من ارزش خرید داره
۵ روز بعد از ثبت سفارش افراد برا اساس تقاضا تقسیم صورت میگیره و سهم هر فرد مشخص میشه

درکل مگر نباید کد بورسی از طریق کارگزاری صادر بشه ؟ درواقع تو یه کارگزاری ثبت نام کنیم و احراز هویت بشیم و بعدش کد بورسی بهمون اختصاص داده بشه
من واسه کد بورسیم هیچ اقدام خاصی نکردم :D صرفا تو سجام ثبت نام کرده بودم و احراز هویت شدم
خیر کد بورسی از طریق کارگزاری صادر نمیشه
چیزی که از طرف کارگزاری ارائه میشه در اصل یک یوزر و پسورد که مخصوصا همون کارگزار
ولی کد بورسی شما همانند کد ملی میمونه که در هر کارگزاری ثبت نام انجام دهید یکسان خواهد بود

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان بالاخره احراز هویت چجوری شد؟من دو ماه پیش ثبت نام سجام رو اینترنتی انجام دادم ولی هنوز نرفتم برای احراز هویت حضوری

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دوستان تب و لرز نکنید.این پایان کار نیست. به زودی با پایان اصلاح و بازگشت آرامش به بازاز و تثبیت بالای ۱ میلیون میریم به سمت ۱.۴ الی ۱.۵ و سپس ۱.۸ الی ۲ میلیون. دادار دودوم کانالای دلار و طلام زیاد طول نمیکشه :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان تب و لرز نکنید.این پایان کار نیست. به زودی با پایان اصلاح و بازگشت آرامش به بازاز و تثبیت بالای ۱ میلیون میریم به سمت ۱.۴ الی ۱.۵ و سپس ۱.۸ الی ۲ میلیون. دادار دودوم کانالای دلار و طلام زیاد طول نمیکشه :D

سلام و درود

من 2 تا سوال دارم اولی سوال خودم هست و دومی سوال یکی از آشنایان:

1. به نظر شما اگر بورس با ریزش شدید روبرو بشه، مقصد بعدی و اصلی افرادی که پولارو زدن بر بدن کجاست؟

2. سهام سفارس ( سیمان‌فارس‌وخوزستان ) رو تا یک ماه آینده چطور میبینید؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712

حقوقی مریض دی و این ناظر لاشی امروز ضرر سنگین و جبران ناپذیری به سهامداران دی وارد کردند. دو افشای الفو از قصد در یک روز فرستادن و به باد دادن، 4 دقیقه قبل از ساعت 11 افشای دوم اومد که اگر بعد از ساعت 11 بود نماد در روزهای بعد باید بازگشایی میشد. از اونور ناظر میتونست نمادو ببنده و تا دو روز بعد باز کنه ولی درجا 60 دقیقه بعد از افشا در بازار منفی باز کرد و اینقدر مسخره بود که مچینگ اول ساعت 12:26 دقیقه انجام شد و اصلا به مچینگ دوم نرسید چون تایم بازار تمام شد.
به قول سلامی انتقام میگیریم سخت. همین فردا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سلام و درود

1. به نظر شما اگر بورس با ریزش شدید روبرو بشه، مقصد بعدی و اصلی افرادی که پولارو زدن بر بدن کجاست؟

درود بر شما.

۱- قطعا طلا و دلار
اما به نظر من به این زودی ریزشی اتفاق نمیفته و برآیند کلی رشد بورس کماکان بیش از دلار و طلا خواهد بود. به خصوص دلار، حالا طلا و سکه اهرم اونس رو دارند ولی دلار در میان مدت رشد آنچنانی و فراتر از تصوری نخواهد کرد(نهایتا ۴۰ درصد و رسیدن به ۲۵ تومن). و اصلا مورد دیگه ای که هست اینه که حتی اگر دلار رشد بالایی داشته باشه باز همین افزایش نرخ دلار تبدیل به اهرم قدرتمندی میشه برای رشد دوباره قیمت سهام و به خصوص سهام اصطلاحا دلاری مانند فلزات پالایشی پتروشیمی معدنی و... (!)

۲- روی سهام سیمانی متاسفانه تسلط ندارم و اطلاعاتم بالا نیست، شرمنده. فقط میدونم احتمال افزایش نرخ سیمان در آینده ای نزدیک بالاست و این محرک رشد قیمت سهام سیمانیه.

درباره دلار یه توضیح تکمیلی در حد سواد و اطلاعات خودم بدم: ببینید در ابر شوک بزرگ ارزی که سال ۹۷ داشتیم قیمت دلار در یک بازه زمانی بسیار کوتاه با رشد هولناک مواجه شد و قیمت دلار اینقدر از بقیه کالاها و اجناس جلو افتاد که میبینیم الان تازه بعد از ۲ سال میخواد به سقف قیمتی ۹۷ برسه و مشخص هم نیست در این موج بتونه اون سقفو بشکنه. همچنین الان چند وقتیه که میبینیم اکثر کالاها در بازه زمانی مشخص به یک اندازه رشد میکنن و گاها دلار عقب میمونه(نمونه اش خودرو در فروردین و اوایل اردیبهشت)

بنابراین من فکر نمیکنم با خرید و نگهداری دلار از نظر اقتصادی اتفاق خاصی جز حفظ ارزش پول برای کسی بیفته. که صد البته در این مورد یعنی حفظ ارزش پول طلا بسیار بهتر عمل میکنه.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
سلام و درود

جواب سوال دوم این که تا یک ماه اینده رو نمی شه به این آسونی ها گفت. شما یک ماه پیش هم نمی تونستی وضعیت الان رو از بازار بخونی. من خودم هم سفارس دارم. سفارس دارایی های زیادی داره. مالک درصدی خیلی از شرکت های سیمانی دیگه هست. کل صنعت سیمان امسال خوب خواهند بود به شرطی که سهامداری بکنی و یک ماه بعد نفروشیش.

aryantaktaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
مثل اینکه حقوقی ها دارن درو میکنن صف های فروش رو !
قضیه چیه ،خدا داند !

بالا