• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سهم هایی که دارم فاسمین و کویر مثبت شدن. سپ و دانا (داناح چند ماه بعد) و صبا صف فروش
خوبه صبا فقط 1 میلیون تومن خریدم رو 23 درصد ضرره

فردا بازار بهتر میشه؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
1. به نظر شما اگر بورس با ریزش شدید روبرو بشه، مقصد بعدی و اصلی افرادی که پولارو زدن بر بدن کجاست؟
سلام

طبق پیشبینی های بانک های بزرگ امریکا و ساکس گلد و کارشناسان بازار طلا ، هر اونس به ۳۰۰۰ دلار در طی ۱۸ ماه اینده خواهد رسید
شاید پیشبینی درست نباشه اما اگر طلا صعودی بشه بازار هدف به صورت عمومی بازار طلا نخواهد بود !!!
و احساس میکنم دلار بالای ۲۰ تومن دولت تحت فشار شدید قرار میگیره

بازار هدف جنس ارزان ، مصرف وسیع الطیف ، و اسمی اشنا خواهد داشت اما هنوز زوده بگیم بازار هدف جای دیگریست

چند مدت قبل در جمع دوستان حرفه ای بورس بودم و طبق محاسباتی که داشتیم تورم امسال بالای ۶۰ درصد بدست اوردیم !!! در محاسبات خود دقت کنید

---------------
سعی میکنم کمتر در سایت مطلبی بنویسم و ارزوی موفقیت برای دوستان میکنم

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
مدیرعامل کارگزاری بانک دی گفته تا 3 ماه رکوده. رشد شارپ هم دیگه نداریم

فردین آقا بزرگی مدیرعامل کارگزاری بانک دی در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه همچنان در کوتاه مدت اصلاح بازار سهام ادامه خواهد داشت، گفت: این روند تا زمانیکه به نقطه تعادل نزدیک شویم، ادامه خواهد داشت، البته اگر این اصلاح بزرگ باشد، از نظر زمانی این امر زودتر رخ خواهد داد، اما اگر از این نظر طول بکشد، به تبع زمان اصلاح نیز طولانی‌تر خواهد شد، ازسویی در برگشت بازار نیز ما نباید این انتظار را داشته باشیم که دوباره یک رشد شارپی را شاهد باشیم.
وی افزود: به اعتقاد بنده یک دوره ساکن و رکود حداقل سه ماهه را شاهد خواهیم بود

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ببخشید پستتون رو من نقل قول میکنم ولی اینجا کسی به کسی دستور نمیده و هیچ اجباری در کار نیست و دوستان فقط تبادل نظر میکنن و مشورت میکنن
--------

دوستان میشه مثلا کسی که توی پرتفوی ش 1000 تا سهام از شرکت x داره انتقال بده به پنل من ؟

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
ببخشید پستتون رو من نقل قول میکنم ولی اینجا کسی به کسی دستور نمیده و هیچ اجباری در کار نیست و دوستان فقط تبادل نظر میکنن و مشورت میکنن
--------

دوستان میشه مثلا کسی که توی پرتفوی ش 1000 تا سهام از شرکت x داره انتقال بده به پنل من ؟
از کارگزاری بپرسی بهتره

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اقا دعوا نداره همه بدنبال سودیم یکی دلار و یکی بورس (البته حفظ ارزش پول )
این اصلاح هم کاملا قابل پیش بینی بود و هست ( به نوشته های قبلیم ارجاعت می دم )
همونطور که اصلاح پیش بینی می شد رشد دوباره تا شاخص ۱.۵ میلیون از دوشنبه هم محتمل هست ( اگر کشتی ها با هم درگیر نشن )
توی بورس هم کسی سود می بره که تا حدی بتونه الگوی رفتار رو پیشبینی کنه ( افرادی هستند که مشاوره خوب می دند و البته دانشش هم در دسترس هست )

بگذریم ، غسالم که با ۳۰ درصد باز شد ، البته ملالی نیست چون کلا یک درصد پرتفوی بود ، اصل کاری غپینو هست که ۷۰ درصد پرتفوی هست ، انشاالله خوب باز بشه یک حالی بکنیم ،

دوستان خیلی سهم ها تو کف هستند البته برای خرید عجله نکنید بگذارید صف فروشش جمع بشه بعد پله به پله بخرید

light67

Registered User
لایک‌ها
282
عرضه اولیه پیزد ارزش داره بگیرم ؟ حداکثر 200 هزار تومن ! که اونم میگن استقبال زیاد شه به هرکی 60 70 هزار تومن میرسه !

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
عرضه اولیه پیزد ارزش داره بگیرم ؟ حداکثر 200 هزار تومن !

بزور نفری ۵۰ هزار تومن برسه ، بعید می دونم حجم مبنا پر بشه ، بجاش روی سهم های دیگه در همون روز زوم کن

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اقا دعوا نداره همه بدنبال سودیم یکی دلار و یکی بورس (البته حفظ ارزش پول )
بحث دعوا نیست، بحث اینه که این آقا یا خانوم کم اطلاع با اطلاعات اشتباه داره با مال مردم بازی میکنه.

وبملت سهم بسیار ارزشمندیه که به زودی یک افزایش سرمایه سنگین هم خواهد داشت و قطعا یه رشد و سود بسیار خوب(به نظر من بالای ۱۰۰ درصد از همینجا) نصیب سهامدارانش خواهد کرد. اونوقت یک نفر که کل آشناییش با اقتصاد ۴ برگ ۱۰۰ دلاری تو کمدشه اومده با دلقک بازی مردم رو گمراه میکنه و میخواد بهشون ضرر بزنه.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
پرتفوی یکی از بچه ها رو دیدم رانفور و تاپیکو و فملی داشت. انگار 2 هفته پیش فملی و تاپیکو رو ردشون کرده امروز هم با ضرر زیاد رانفور رو ، بجای اون سه سهام بانکی خریده ، رو 20 و چند درصد ضرره.

----------------------------------------

سپ نمی خواد بالا بره؟ 4600 نفروختم گفتم شنبه بالا میره. همون روز ریزش کرد ... اینم کمتر 4 درصد پرتفو ام هست/

Last edited:

light67

Registered User
لایک‌ها
282
بزور نفری ۵۰ هزار تومن برسه ، بعید می دونم حجم مبنا پر بشه ، بجاش روی سهم های دیگه در همون روز زوم کن
نمیخوام ریسک کنم ، سهام بخرم ، فقط میخوام عرضه اولیه بگیرم ،
بانک ملی هم 20 درصد تخفیف زده اونو فعلا گرفتم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
پرتفوی یکی از بچه ها رو دیدم رانفور و تاپیکو و فملی داشت. انگار 2 هفته پیش فملی و تاپیکو رو ردشون کرده امروز هم با ضرر زیاد رانفور رو ، بجای اون سه سهام بانکی خریده ، رو 20 و چند درصد ضرره.
ملت سقف خر و کف فروش از این کارا زیاد میکنن. رانفور خودش کف چارت بود و یه موج صعودی خیلی خوب رو شروع میکنه به زودی

تاپیکو هم همین فردا احتمال خیلی زیاد سبزه(اگه صف خرید نشه تازه)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان عزیز
لطفا باهم درکنار هم از یکدیگر استفاده مثبت کنید
اینجا جو دوستانه و خوبی برقراره لطفا رعایت فرمایید
نمیخاییم جو این تاپیک برخلاف کانالها یا سایت های دیگه خراب بشه
بازار مثبت بازار منفی همه میگذرند
باضرر یا با سود همه میگذرند
به هیچ عنوان توهین به یکدیگه نبینم بدون استثنا دسترسی محدود ...

۱۱.توهین ، افترا ، بی اعتبار کردن و همچین دادن پست های دو پهلو نسبت به یک کاربر ثالث به کلی ممنوع میباشد فلذا محدود به نمی باشد .

سیگنال خرید ندید سیگنال دادن باعث بسته شدن گروه میشه خلاف قوانین
البته که هرکسی مسئول خرید خودشه
باید با تحلیل و استراتژی شخصی خودش خرید کنه

2. زدن هر گونه تاپیک اعم از ارائه سیگنال و.. (محدود به نوع فعالیت و یا تارنمای خاصی نیست و مشمول همه میشه) با لینک ریفال و یا کد ریفال و یا هر شکلی ممنوع میباشد .

باتشکر از همه عزیزان بزرگوار

قوانین پست اول بخونید

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بالاخره شاخص مثبت شد و چند تا 5+ دیدیم. از دیده بان فقط فولاژ و وپاسار منفی هستن. شتران هم داره زور میزنه
باز آخر وقت همه صف فروش نشن خوبه /: :دی

.........
این صبا هم مثبت میشه؟ رفته تو 23 درصد ضرر

سپ هم منفی شد |:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بالاخره شاخص مثبت شد و چند تا 5+ دیدیم. از دیده بان فقط فولاژ و وپاسار منفی هستن. شتران هم داره زور میزنه
باز آخر وقت همه صف فروش نشن خوبه /: :دی

.........
این صبا هم مثبت میشه؟ رفته تو 23 درصد ضرر

سپ هم منفی شد |:
فولاژو حراج کردن. چند وقت دیگه ۳۰ درصد بالاتر واسه خریدش زنبیل میذارن

بالا