• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تازه گرفتمش 2 3 روز پیش رو 5480
کلا نگهداریش پیشنهاد میشه من اهل نوسان گیری نیستم
الان اینا رو دارم تو سبدم
قهکمت - زکوثر - پارسان - تاپیکو - شگویا - ذوب - وتوکا - وغدیر

نظر خودت و باقی دوستان چی هستش برای کم و زیاد کردنش
مبارکت باشه داداچ
ایشالا چغندراش برات بچرخه
roz.gif

در مورد قهکمت باید بگم که برای سال بعدش من EPS تخمینی 2800 رو درووردم
نسبت P/E این شرکت از نظر من باید 15 باشه یعنی ارزش شرکت با روش P/E باید حدودای 42 هزار ریال باشه
با روش تحلیلی من حدودا 40 میارزه
s0428.gif

آمــــــــــا این شرکت آخرای پاییز ، اوایل زمستون مجمع میره
معمولا قبل مجمع این مدلی درجا میزنه ، بالا میره ، پایین میاد و الگوی مستطیلی شکل میده و میشه باهاش نوسان گیری کرد . البته امسال یهویی خیلی رشد کرده شاید تا حدودای 45 اینا هم پایین بیاد
فعلا نظر در مورد مجمع که مثبت باز بشه یا منفی سخته و توی همچین شرکتی بیشتر به شرایط بازار موقع بازگشایی مربوطه
اگه بازار خوب باشه ، مثبت باز میشه و بعد رشد میکنه دوباره از نوع شارپیش دوباره اون بالا بازی میکنه و نزدیک مجمع دوباره آروم میگیره
سهامدارای باهوش و غیر هیجانی داره
s0426.gif
یکیش من
wagh.gif

طرح های خوبی هم برای آینده داره کلا از 94 اینطورا انگار یه منجی ظهور کرده یه شرکت تقریبا 70 ساله و قدیمی رو میخواد دوباره به دوران قدرت خودش برسونه
sm184.gif

از اون شرکت های با ارزش بلند مدتیه . اگه دوست داشتی باهاش ازدواج بکن

بعد از طلاق دادن تلیسه وقتی که من با زفکا ازدواج کردم ، فک کنم تلیسه نفرینم کرده ، زفکا زمینو سوراخ کرده
sm209.gif

ماشالا هرچی سطح حمایتیه رد کرده
brodkavelarg.gif
البته خودمم میدونم ارزش زفکا پایین تر از قیمت فعلیشه ولی دیگه یکم حمایت بکنن ما دلمون خوش بشه بعد بیاد پایین ، من که فعلا باهاش نوسان گیری نمیکنم چون فعلا نمیشناسمش ولی دیگه خیلی نامردی میکنن
well.gif
با اون گاوای خَرِشون
154fs232528.gif

تا حالا قهکمت مثل زفکا نبوده ، واسه همین فکر نکنم میان مدتی کاهش چشم گیری داشته باشه ! بلند مدتی که خیالت راحت باشه ، یکم بالا گرفتی ! حباب داره ولی مثل بعضی سهم ها بادکنک و بالن و کشتی هوایی نیست

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مبارکت باشه داداچ
ایشالا چغندراش برات بچرخه
roz.gif

در مورد قهکمت باید بگم که برای سال بعدش من EPS تخمینی 2800 رو درووردم
نسبت P/E این شرکت از نظر من باید 15 باشه یعنی ارزش شرکت با روش P/E باید حدودای 42 هزار ریال باشه
با روش تحلیلی من حدودا 40 میارزه
s0428.gif

آمــــــــــا این شرکت آخرای پاییز ، اوایل زمستون مجمع میره
معمولا قبل مجمع این مدلی درجا میزنه ، بالا میره ، پایین میاد و الگوی مستطیلی شکل میده و میشه باهاش نوسان گیری کرد . البته امسال یهویی خیلی رشد کرده شاید تا حدودای 45 اینا هم پایین بیاد
فعلا نظر در مورد مجمع که مثبت باز بشه یا منفی سخته و توی همچین شرکتی بیشتر به شرایط بازار موقع بازگشایی مربوطه
اگه بازار خوب باشه ، مثبت باز میشه و بعد رشد میکنه دوباره از نوع شارپیش دوباره اون بالا بازی میکنه و نزدیک مجمع دوباره آروم میگیره
سهامدارای باهوش و غیر هیجانی داره
s0426.gif
یکیش من
wagh.gif

طرح های خوبی هم برای آینده داره کلا از 94 اینطورا انگار یه منجی ظهور کرده یه شرکت تقریبا 70 ساله و قدیمی رو میخواد دوباره به دوران قدرت خودش برسونه
sm184.gif

از اون شرکت های با ارزش بلند مدتیه . اگه دوست داشتی باهاش ازدواج بکن

بعد از طلاق دادن تلیسه وقتی که من با زفکا ازدواج کردم ، فک کنم تلیسه نفرینم کرده ، زفکا زمینو سوراخ کرده
sm209.gif

ماشالا هرچی سطح حمایتیه رد کرده
brodkavelarg.gif
البته خودمم میدونم ارزش زفکا پایین تر از قیمت فعلیشه ولی دیگه یکم حمایت بکنن ما دلمون خوش بشه بعد بیاد پایین ، من که فعلا باهاش نوسان گیری نمیکنم چون فعلا نمیشناسمش ولی دیگه خیلی نامردی میکنن
well.gif
با اون گاوای خَرِشون
154fs232528.gif

تا حالا قهکمت مثل زفکا نبوده ، واسه همین فکر نکنم میان مدتی کاهش چشم گیری داشته باشه ! بلند مدتی که خیالت راحت باشه ، یکم بالا گرفتی ! حباب داره ولی مثل بعضی سهم ها بادکنک و بالن و کشتی هوایی نیست
به نظرت وقت خوبی برای ورود به زفکا هست فردا یا پس فردا؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
خلاصه بعد از 5 بار تلاش تونستم احراز هویت کارگزاری رو انجام بدم
تو یه سایتی خوندم تا یکماه نمیشه معامله کرد , این درسته یا قبلا اینطوری بوده ؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خلاصه بعد از 5 بار تلاش تونستم احراز هویت کارگزاری رو انجام بدم
تو یه سایتی خوندم تا یکماه نمیشه معامله کرد , این درسته یا قبلا اینطوری بوده ؟
کد کاربری و رمز عبور براتون اس ام اس شده؟

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
این زفکا بنیادی خیلی خوبی داره نمیدونم چرا اینقدر منفی خورده این چند روز..امروز زیر حمایت فروخته شد

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
کد کاربری و رمز عبور براتون اس ام اس شده؟
تازه همین الان احراز هویت انجام دادم , اس اومده تا 5 روز آینده براتون ارسال میشه
فقط میخواستم بدونم این موضوع که من در یک سایت خوندم تا یکماه نمیشه معامله انجام داد صحت داره یا نه ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بر اساس نظر شخصیم خوبه
شاید 25% دیگه اصلاح بخوره ، شایدم کوتاه مدتی صعودی بشه !
اینکه کوتاه مدت صعودی بشه به جو بازار برمیگرده و اینکه 25% اصلاح بخوره به نظرم بدترین سناریو ممکنه :p
بازم خودت تحلیل بکن اگه خوب بود بخر ، فقط روی حرف من خرید یا فروش نکنی ...

ولی با قاطعیت میگم بنیادی ترین سهم گروه زراعت و دامپروری همین فکا هستش

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تازه همین الان احراز هویت انجام دادم , اس اومده تا 5 روز آینده براتون ارسال میشه
فقط میخواستم بدونم این موضوع که من در یک سایت خوندم تا یکماه نمیشه معامله انجام داد صحت داره یا نه ؟
برای من که تا کد کاربری و رمز عبور آمد میتونستم خرید و فروش کنم، اسم کارگذاری رو بگو تا دوستانی که اون کارگزاری هستند هم راهنمایی کنند.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
طبق الگوی هویج ، شاخص باید به اندازه کاکول روی سر هویج بریزه ، یعنی اون خطی که مشخص کردم ، تقریبا 1،400،000 میشه ...
imoksmiley.gif

اولین خط حمایتی هم روی 1،670،000 هستش که به عبارتی آخر هویج میشه
wagh.gif

ولی جدای از شوخی اوضاع شرکت های بزرگ و بادکنکی کیشمیشی بشه ، تا حمایتی اول یعنی ته هویج اصلاح داریم :rolleyes:

همین الگو رو واسه شرکت فکا هم داشتیم
bav3_154fs759111.gif

الگوی هویج.jpg

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
زمان انجام معاملات:

#آبادا: از ساعت ۱۲:۴۰ الی ۱۳:۴۰

#دارایکم: از ساعت ۱۲:۳۵ الی ۱۳:۴۵

#سیتا: از ساعت ۱۲:۵۰ الی ۱۳:۵۰

#شستا: از ساعت ۱۳:۵۰ الی ۱۴:۵۰

#ولپارس: از ساعت ۱۴:۰۰الی ۱۵:۰۰

#شپنا: از ساعت ۱۴:۵۰الی ۱۵:۵۰

#خساپا: از ساعت ۱۵:۰۰الی ۱۶:۰۰
چرا ولپارس مجاز نشد؟
الان نیم‌ساعته منتظرش بودم ...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
این زفکا بنیادی خیلی خوبی داره نمیدونم چرا اینقدر منفی خورده این چند روز..امروز زیر حمایت فروخته شد

چون بازیگرش نمیخواد رشد کنه ، همین !
تو این بازار بنیاد شده کشک ، باید ببینیم میخوان این سهم رشد کنه یا نه
این سهم تو یک سال گذشته فقط 300 درصد رشد کرده حالا شما برو ببین بقیه هم گروهی هاش تو یک سال گذشته چقدر رشد کردن ، به خاطر بنیاد بدش بوده ؟ اصلا ، شما برو همین گزارش اخری که ازش اومده رو بخون متوجه میشی از نظر بنیادی تقریبا بهترینه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نه اون گزینه منتفی هست. می تونید فعالییت بورسی داشته باشید از موقعی که اطلاعات براتون پیامک شد

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
چون بازیگرش نمیخواد رشد کنه ، همین !
تو این بازار بنیاد شده کشک ، باید ببینیم میخوان این سهم رشد کنه یا نه
این سهم تو یک سال گذشته فقط 300 درصد رشد کرده حالا شما برو ببین بقیه هم گروهی هاش تو یک سال گذشته چقدر رشد کردن ، به خاطر بنیاد بدش بوده ؟ اصلا ، شما برو همین گزارش اخری که ازش اومده رو بخون متوجه میشی از نظر بنیادی تقریبا بهترینه
کاملا موافقم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستانی که مفید دارند تو پلکان مفید بسته های اعتباری رو براتون نشون میده ؟ برای من چند وقته هیچی نشون نمیده

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
برای من که تا کد کاربری و رمز عبور آمد میتونستم خرید و فروش کنم، اسم کارگذاری رو بگو تا دوستانی که اون کارگزاری هستند هم راهنمایی کنند.
کارگزاری مفید , آقا حمید گفتن اون منع معاملاتی یکماهه منتفی هست
البته خودم هم حس میکردم مال قبل بوده , چون یکی از دوستانم تقریبا یکی دوهفته قبل کدبورسی گرفت و همون موقع هم چند عرضه اولیه گرفت

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
#خبر_مهم

[emoji419]اختصاصی اقتصاد آنلاین: خروج محصولات فولادی از بورس کالا با دستور رییس جمهوری

[emoji843]شنیده‌های اقتصادآنلاین از منابع موثق حاکی از آن است که رییس جمهور حسن روحانی دستور خروج معاملات محصولات فولادی از بورس کالا را صادر کرده است.

[emoji843]دستور خروج معاملات فولادی از بورس کالا در حالی صادر می‌شود که این محصولات فولادی بخش عمده معاملات بورس کالا را تشکیل می‌دهند.

[emoji843]بر این اساس در آینده نه چندان دور قرار است خرید و فروش هرگونه فولاد و محصولات مشتقه آن از بورس خارج و در بازار آزاد معامله شود.
/اقتصادآنلاین

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
بر این اساس در آینده نه چندان دور قرار است خرید و فروش هرگونه فولاد و محصولات مشتقه آن از بورس خارج و در بازار آزاد معامله شود
این به نفع گروه فولادی هاست؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
چقدر جایزه داده تو مفیدم برای من اضافه نشده
به ازای هر ده سهم سه سهم جایزه تعلق گرفته ،جالبه که پاسارگاد کاهش قیمتو انجام داده ولی سهم جایزه اضافه نشده

M€HRAN

Registered User
لایک‌ها
71
دوستانی که مفید دارند تو پلکان مفید بسته های اعتباری رو براتون نشون میده ؟ برای من چند وقته هیچی نشون نمیده

سلام
دو سه هفته ای هست که حذف شده
یکجا نوشته بود که مفید اعتبارات رو از یه بانکی میگرفت که دیگه اون اعتبار رو بانک بهشون نداده برای همین حذف کردند

بالا