سهام عرضه اولیه رو بگیر همیشه . ضرر ندارهدوست عزیز من تازه واردم این سهم هایی که گفتید به علاوه عرضه اولیه غزر و بگیلان بگیرم به نظرتون خوبه؟؟
@ali_2021
به نظرتون چقد رو این عرضه های اولیه سرمایه بزارم؟سهام عرضه اولیه رو بگیر همیشه . ضرر نداره
الان آبادا داره مثبت های خوبی رو میده با اینکه تازه وارد بازار شده
به همچنین ،منتها دارم به فکر فروشش میافتم نمیدونم تا چند بالا میره همین الان هم از لحاظ ارزشی میگه قیمتش کمترهخدایا درود و صددرود به روزی که شستا رو تو منفی اضافه کردم...
خب تکلیف سهامدارا چی میشه؟#خبر_مهم
[emoji419]اختصاصی اقتصاد آنلاین: خروج محصولات فولادی از بورس کالا با دستور رییس جمهوری
[emoji843]شنیدههای اقتصادآنلاین از منابع موثق حاکی از آن است که رییس جمهور حسن روحانی دستور خروج معاملات محصولات فولادی از بورس کالا را صادر کرده است.
[emoji843]دستور خروج معاملات فولادی از بورس کالا در حالی صادر میشود که این محصولات فولادی بخش عمده معاملات بورس کالا را تشکیل میدهند.
[emoji843]بر این اساس در آینده نه چندان دور قرار است خرید و فروش هرگونه فولاد و محصولات مشتقه آن از بورس خارج و در بازار آزاد معامله شود.
/اقتصادآنلاین
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
خب تکلیف سهامدارا چی میشه؟
به جاش میلگرد میدن یا تیرآهن؟ یا باید بریم از فملی قابلمه مسی بگیریم؟
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
#خبر_مهم
[emoji419]اختصاصی اقتصاد آنلاین: خروج محصولات فولادی از بورس کالا با دستور رییس جمهوری
[emoji843]شنیدههای اقتصادآنلاین از منابع موثق حاکی از آن است که رییس جمهور حسن روحانی دستور خروج معاملات محصولات فولادی از بورس کالا را صادر کرده است.
[emoji843]دستور خروج معاملات فولادی از بورس کالا در حالی صادر میشود که این محصولات فولادی بخش عمده معاملات بورس کالا را تشکیل میدهند.
[emoji843]بر این اساس در آینده نه چندان دور قرار است خرید و فروش هرگونه فولاد و محصولات مشتقه آن از بورس خارج و در بازار آزاد معامله شود.
/اقتصادآنلاین
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
میزان سود عرضه اولیه ها معمولا چقدر هست ؟سهام عرضه اولیه رو بگیر همیشه . ضرر نداره
میزان سود عرضه اولیه ها معمولا چقدر هست ؟
دوستان این دو عرضه اولیه بنظرتون چطورن ؟ برای گرفتشون؟
ارزش گرفتن بنظره من که ندارهبرای غزر 35 تا و برای بگیلان 48 تا سهم زدم . به نظرم همین حدودا سهم تقسیم میشه
رابط کاربری مفید بهترینه ولی خیلی هنگ شدیکی از دوستان قدیمی حساب کاربریشو تو کارگزاری مفید بهم داده که فردا براشون چند سهم بگیرم
اولین باره با ایزی تریدر مفید کار میکنم !
روز معاملات نمیدونم چطوریه ولی خییییلی خوش دست و یوزرفرندلی هستش![]()
عاشقش شدم![]()
به دوستم گفتم تحلیل تکنیکالم رو از این به بعد تو پروفایل تو انجام میدم![]()
تازه میفهمم چرا مفید اینقدر طرفدار داره !!!!!
فارابی هم خوبه ولی خیلی درهم برهمه ، موقع معاملات دست و پاگیره ! شاید بخاطر اینه زیاد از فارابی استفاده نمیکنم باهاش آشنا نیستم![]()
ولی بهترین برنامه ای که دیدم واس مفیده![]()