یکی از اشناها میگه 500 میلیون گذاشتم بورس هفته ای بیست میلیون سود میده اصلا همچین چیزی ممکنه؟>
یعنی ماهی هشتاد میلیون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیز عجیبی نیست
بازار رشدی باشه یا سهم خوب داشته باشی ، 20 تومن معادل 4% میشه آآمــــــــــــــــــــــــــــــــــا
اون طرف قضیه هم هست . ممکنه 500 تومن طی 1 هفته به تقریبا 600 میلیون برسه ، ولی هفته بعد به 470 تومن و هفته بعدش به 550 و هفته بعدش به 480 !
یعنی طی 3 هفته از 470 به 480 رسیده یعنی کف ها بالاتر میرن به شرطی که سهم خوب باشه !
سهم خوب نباشه دهن آدم کف میکنه
توی این یک ماه وضعیت کلی پورتفوی من تقریبا خنثی بود و این دو هفته آخر به زیان رسیده !
البته از سود تو ضررم یعنی بخشی از سودم رفته چون خریدام قدیمی بوده
ولی خریدهای جدیدی که طی 2 ماه گذشته داشتم تقریبا به سر به سر رسیده یا اون آخریا مثل زفکا زیانه !
همون زیانی که از زفکا توی این مدت داشتم باعث شده یکم کف بکنم

ولی چون بقیه سبد تو سوده ، اون کفو میشوره میبره

فقط زمانی که پورتفوی لحظه ایم رو نیگا میکنم از روی زفکا سریع اسکرول میکنم بره پایین یوقت میزان ضرر رو نبینم
شما به راحتی توی بازار اوراق بهادار ، از نظر تئوری و در یک روز میتونید 10% سود بکنید یا 10% زیان !
یعنی 500 تومن به 550 برسه یا به 450 ! یعنی 100 تومن نوسان برای 500 تومن سرمایه اونم توی 1 روز
گاهی اوقات ممکنه با 500 تومن طی 1 هفته تقویمی 135 تومن هم سود بکنید! یا معادل همین عدد هم ضرر ...
اما همیشه باید یادتون باشه این سود یا زیان ها تا زمانی که معامله بسته نشه ، تحقق نیافتست
اگه قصد ورود دارید باید این موضوع رو قبول بکنید . ذاته بازاره
قصد ترسوندن ندارم ولی صرفا نباید قسمت سود رو دید
سود احتمالی از همچین بازاری میتونه از کسب و کار مرتبط با مواد که پر سود ترین کاره سنتیه بیشتر باشه !
کسی هم که تو کار قاچاقه میدونه از هر 10 تن که رد میکنه ممکنه 3 تن رو توقیف بکنن !
پس با همچین دیدی وارد بشید که نوسانات اذیتتون نکنه