• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ژوووون مشاهده پیوست 1190454
منم رفیقتم دست منم بگیر مشاهده پیوست 1190455
کی حساب کاربریمو بفرستم برات؟ مشاهده پیوست 1190453
ژوووون بک مشاهده پیوست 1190454

نه بابا خودش سهم رو پیدا کرده فردا کار داره ، گفته براش بخرم وگرنه منو سبد گردانی
hugly.gif

اگه سبدتو به من بدی مطمئن باش فقط اوراق مشارکت برات میگیرم اونم اخزا
ugly_paranoid.gif

من با پول خودمم ریسک نمیکنم وای به حال پول بقیه
bav3_154fs759111.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا کدبورسی ما اومد , ایزی تریدر نرم افزار ویندوز هم داره ؟ تو سایت مفید چیزی ندیدم
نرم افزار لازم نیست
خود ایزی تریدر همه چیو داره ، با تبلت یا کامپیوتر هر جایی میتونی بهش دسترسی داشته باشی
کامله کامله
فقط شما روز قبل همیشه تحلیل هاتو بکن ، زمان معامله فقط خرید یا فروش انجام بده یا فقط نظاره گر باش
زمان معاملات مثل اینکه داغون میشه ...

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
ژوووون بک مشاهده پیوست 1190454

نه بابا خودش سهم رو پیدا کرده فردا کار داره ، گفته براش بخرم وگرنه منو سبد گردانی
hugly.gif

اگه سبدتو به من بدی مطمئن باش فقط اوراق مشارکت برات میگیرم اونم اخزا
ugly_paranoid.gif

من با پول خودمم ریسک نمیکنم وای به حال پول بقیه
bav3_154fs759111.gif
نفرینت میکنم که تبدیل به غورباغه شی و تا افتکو بوس نکنی طلسمت نشکنه 1060.gif

1595874449380.png

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
سال 90 بنیاد شهید 2 هزار سهم بانک دی به ما داده.ایا حق خرید و فروش داریم؟ کسی میدونه
سهام جانباز یا فرزند شهید؟
تا آنجا که اطلاع دارم فقط سهام فرزندان شهدا قابل معامله بوده و سهام جانبازان بلوکه است. جانبازان هر نفر ۲۷۲۰ سهم دارند که آزادسازی و معامله این سهم ها بعد از برگزاری مجمع افزایش سرمایه شرکت امکان پذیر می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر از تعداد سهام و... می تواند با شماره امور سهام بانک دی تماس بگیرید: 02128931888

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
امروز خساپا ساعت 3 باز میشد من ثبت کردم ساعت 2:59:59 و تو سیستم عجیباً غریبا ثبت شد ولی نفر 13000 بودم
به ساعت مفید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این چی میگه ؟ یعنی کارگزار اتومات تمامی عرضه اولیه ها رو در صورت داشتن موجودی مالی ثبت خرید میزنه ؟

خب گیریم من تصمیم داشته باشم یه عرضه اولیه فقط درصورت کف قیمت بخرم و اگر بیشتر شد نخرم , تکلیف چیه ؟
Untitled.jpg

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
عمر خود را روی عرضه های اولیه تلف نکنید
برو روی اسمت کلیک کن
توافق نامه ها تیک خرید عرضه اولیه ها را بردار
این چی میگه ؟ یعنی کارگزار اتومات تمامی عرضه اولیه ها رو در صورت داشتن موجودی مالی ثبت خرید میزنه ؟

خب گیریم من تصمیم داشته باشم یه عرضه اولیه فقط درصورت کف قیمت بخرم و اگر بیشتر شد نخرم , تکلیف چیه ؟
مشاهده پیوست 1190458

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
عمر خود را روی عرضه های اولیه تلف نکنید

#شستا هم عرضه اولیه بوده. در 90 روز حدود 15 میلیون ( بیش از 5 برابر ) سود داده به کسانی که مقدار اولیه رو نفروختن...

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
یک موردی امروز پیش اومد یکم حالم بد شد ،عزیزی‌ که ماه پیش وارد بورس شده ،زنگ زد که من تمام سهامی که داشتم با حدود ۱۲ درصد ضرر فروختم ،اوم سهام ها خوب نبود چندتا خوبشو معرفی کن :confused: ،من از زیر بار معرفی کردن فرار کردم البته چون واقعا نمیشه و منم بلد نیستم
اما چیزی که خیلی شوک آور بود این بود که خیلی راحت و ریلکس راجع به ضرر صحبت میکرد ،در حالی که ۱۲ درصد ۲۰ تومن میشه ۲۴۰۰ ،یعنی یک ماه حقوق ! اما چون این پول تبدیل به عدد و درصد شده ،طرف متوجه فاجعه نمیشه مثل آدم بیهوش که تیکه بدنشو میکنن متوجه نمیشه
عزیزانی که تازه واردتر هستید ،مواظب سرمایه تون باشید ،این منفی ها و ضرر ها فقط درصد و عدد توی سیستم نیست اینا پول شماست ،ما گاهی برای هزار تومن کرایه بیشتر با راننده بحث میکنیم ،این درصد های قرمز گاها هزاران برابر اون کرایه اضافه است ،در انتخاب سهم دقت کنید ،مشورت کنید ،اما وقتی خریدید زود ناامید نشید

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
یکی از اشناها میگه 500 میلیون گذاشتم بورس هفته ای بیست میلیون سود میده اصلا همچین چیزی ممکنه؟>
یعنی ماهی هشتاد میلیون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یکی از اشناها میگه 500 میلیون گذاشتم بورس هفته ای بیست میلیون سود میده اصلا همچین چیزی ممکنه؟>
چیز عجیبی نیست
بازار رشدی باشه یا سهم خوب داشته باشی ، 20 تومن معادل 4% میشه آآمــــــــــــــــــــــــــــــــــا
اون طرف قضیه هم هست . ممکنه 500 تومن طی 1 هفته به تقریبا 600 میلیون برسه ، ولی هفته بعد به 470 تومن و هفته بعدش به 550 و هفته بعدش به 480 !
یعنی طی 3 هفته از 470 به 480 رسیده یعنی کف ها بالاتر میرن به شرطی که سهم خوب باشه !

سهم خوب نباشه دهن آدم کف میکنه :p

توی این یک ماه وضعیت کلی پورتفوی من تقریبا خنثی بود و این دو هفته آخر به زیان رسیده !
البته از سود تو ضررم یعنی بخشی از سودم رفته چون خریدام قدیمی بوده
ولی خریدهای جدیدی که طی 2 ماه گذشته داشتم تقریبا به سر به سر رسیده یا اون آخریا مثل زفکا زیانه !
همون زیانی که از زفکا توی این مدت داشتم باعث شده یکم کف بکنم:p
ولی چون بقیه سبد تو سوده ، اون کفو میشوره میبره :rolleyes:
فقط زمانی که پورتفوی لحظه ایم رو نیگا میکنم از روی زفکا سریع اسکرول میکنم بره پایین یوقت میزان ضرر رو نبینم
bav3_154fs759111.gif

شما به راحتی توی بازار اوراق بهادار ، از نظر تئوری و در یک روز میتونید 10% سود بکنید یا 10% زیان !
یعنی 500 تومن به 550 برسه یا به 450 ! یعنی 100 تومن نوسان برای 500 تومن سرمایه اونم توی 1 روز
گاهی اوقات ممکنه با 500 تومن طی 1 هفته تقویمی 135 تومن هم سود بکنید! یا معادل همین عدد هم ضرر ...
اما همیشه باید یادتون باشه این سود یا زیان ها تا زمانی که معامله بسته نشه ، تحقق نیافتست

اگه قصد ورود دارید باید این موضوع رو قبول بکنید . ذاته بازاره
قصد ترسوندن ندارم ولی صرفا نباید قسمت سود رو دید
سود احتمالی از همچین بازاری میتونه از کسب و کار مرتبط با مواد که پر سود ترین کاره سنتیه بیشتر باشه !

کسی هم که تو کار قاچاقه میدونه از هر 10 تن که رد میکنه ممکنه 3 تن رو توقیف بکنن !
پس با همچین دیدی وارد بشید که نوسانات اذیتتون نکنه

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
#شستا هم عرضه اولیه بوده. در 90 روز حدود 15 میلیون ( بیش از 5 برابر ) سود داده به کسانی که مقدار اولیه رو نفروختن...
شستا نفری 6 سهم نرسید واسه همین سوداور بود
15.gif

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
سهام جانباز یا فرزند شهید؟
تا آنجا که اطلاع دارم فقط سهام فرزندان شهدا قابل معامله بوده و سهام جانبازان بلوکه است. جانبازان هر نفر ۲۷۲۰ سهم دارند که آزادسازی و معامله این سهم ها بعد از برگزاری مجمع افزایش سرمایه شرکت امکان پذیر می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر از تعداد سهام و... می تواند با شماره امور سهام بانک دی تماس بگیرید: 02128931888
سلام
سهام جانبازان

این سهام سال 90 به مادرم داده شده . من برگه سهام رو تازه پیدا کردم داخلش نوشته 1800 سهم 100 تومنی که اون زمان حق فروش نداشته .

دنبال کاراش بودم که مادرم رو توی سجام عضو کنم. تا از تعداد و حق فروش سهم با خبر بشم که امروز با شماره که شما فرمودید تماس هم میگیرم.

ممنون از راهنمایتون

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
کم برمیداره یا ناشی است یا سهم خوب نخریده
روزی 5 درصد باشه 5 روز ، خودت حساب کن یه میانگین بگیر

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
کم برمیداره یا ناشی است یا سهم خوب نخریده
روزی 5 درصد باشه 5 روز ، خودت حساب کن یه میانگین بگیر
میتونید سهمی معرفی کنید هر روز ۵ درصد بده؟

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
میتونید سهمی معرفی کنید هر روز ۵ درصد بده؟

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
نمیشه گفت صد در صد هر روز یه سهمی 5 درصد رو بده.می بینی چند روز 5 رو میده اما چند روزی هم منفی میده.دلایل مختلف داره.اصلاً مگه میشه تو بورس منفی نباشه
اینا رو ببین سهم های خوبین.مثبت داشتن،منفی هم چند روزه دارن.اما تو بورس باید صبر کرد و در مقابل منفی ها فقط سهامداری کرد.
باز شاید اساتید بهتر راهنماییت کنن

فایل های ضمیمه

• خزامیا.jpg
    خزامیا.jpg
    270.2 KB · نمایش ها: 14
  • فولاد.jpg
    فولاد.jpg
    264.7 KB · نمایش ها: 15
  • وتجارت.jpg
    وتجارت.jpg
    267.3 KB · نمایش ها: 12

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
شستا نفری 6 سهم نرسید واسه همین سوداور بود
15.gif

متوجه نشدم :(

مگه حدود ۳۶۳۷ سهم به همه ندادن؟ البته شنیدم که بعضی ها گیرشون نیومده و بعضی از کارگزاری ها اذیت کردن..

بالا