اون احمق هایی که به حرف سیگنال دهنده ها و کانالا تصمیم به فروش میگیرن ، اونم توی این ناحیه از بازار ، بعد از این همه اصلاح با با قیمت فعلی دلار ، لیاقتشون ضرره !
فقط امیدوارم بازیگرا نقدینگی داشته باشن و قصد خرید هم داشته باشن که صفای فروششون رو جمع بکنن تا اینبار سهم از دستشون در بیاد !
یه جوری نشه که باز تا بازار خواست مثبت بشه ، اینا اردرای فروششون رو بردارن !
مثل مرد بفروشن و ضرر بکنن
مث لاتای مجازی نباشن که فقط هم دیگه رو تهدید میکنن ، مث مررررررد بیان کف خیابون تیزی بکشن
اون مدیرای کانالا رو باید بدن دست ملت ، جرررشون بدن ، من خودم اول صف منتظرم
بابا اصلا سهم هم میخواد منفی بشه ، بشه ! ولی چرا صف فرووووووووش ! مثل اینه موقع فروختن ملکت بیای جلو در خونه داد بزنی آی مردم چرا کسی خونه منو نمیخره . هر 5دقیقه یبار هم متری 100 هزار تومن پایین تر اعلام بکنی
خوب من نوعی اگه قصد خرید داشته باشم که احمق نیستم سریع بخرم ! میبینم خود فروشنده ، پشت سر هم در حال تخفیف دادنه
صبر میکنم ببینم کجاست که فروشنده به مرحله خودزنی میرسه ، ازش میخرم ! اونم نه به خاطر اینکه خودش رو میزنه به خاطر اینکه خودشو نکشه ، ملکش بپره
بعد میگن چرا بازیگرا حمایت نمیکنن ! تا وقتی که صف فروش وجود داشته باشه یا انرژی صف سازی وجود داشته باشه همینه
مثلا زفکا ، کل صفش 1 میلیارد تومنه الان ! اونم 125 نفر ! یعنی 125 نفر نفری 8 میلیون تومن برای هزار و دویست میلیارد دیگه تصمیم میگیرن
الان من تا چهارشنبه ناراحت بودم که چرا دلار داره بالا میره ، صورت پورتفوی ومعادن نیومده که من NAV رو حساب بکنم نقدینگیم رو به ومعادن تبدیل بکنم
اما الان اینطوری به قضیه نگاه میکنم :
1 - دلار داره بالا میره
2 - ومعادن 25 میلیون صف فروش داره
3 - حجم مبنای ومعادن 7 میلیونه یعنی 25 تقسیم بر 7 حدودا 4 روز فقط برای این صف حجم پر میشه و منفی 5 میخوره ! 2 روز دیگه هم بزاریم واسه بقیه فروشنده هاش خوووووب یعنی 5 الی 6 روز ومعادن میتونه منفی بخوره یعنی میتونم 25 الی 35 درصد پایینتر از قیمت فعلیش بخرم !
4 - فرصت طلبم
5 - میدونم سهم خوبیه و چه پورتفویی داره
6 - ولی طمع میکنم و امروز که منفی خورد ، میزارم فردا پس فردا هم بخوره و هر وقت احساس بکنم میخواد برگشت بکنه میخرم ! یعنی احساسم میگه تا 14000 میتونه پایین . با دلار 28 یا 29 تومنی فکر کنم ارزشش همین باشه . تازه صورتش هم میاد و با خییییییییییییییییییییییال راحت میتونم بخرم
حقوقی و حقیقی های بازیگر هم همین مدلی فکر میکنن...