• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
البته این خبر مال دیروزه اما سایتهای دیگه هم امروز بهش پرداختن
نمیدونم چه خبری باید دربیاد تا بازار مثبت بشه خسته شدیم از بس منفی و قرمز دیدیم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دیگه داریم قطعا به دوره نا امیدی می‌رسیم o_O :(
مشاهده پیوست 1199702
این یه حالتشه واس بازارای بین المللی ، واسه ما تو ایران این یکیه
crazy.gif

bazareMali.jpg

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
قبل برجام هم صبحتهای ریزی بود که مذاکراتی در عمان در حال انجامه و درست هم بود . ..
مشکل الان کلیده باید مردونگی کنه بزاره بره و گرنه تا مرداد 1400 همینه خودش مدیریت بلد نیست یه سری مدافع وطن پلاستیکی هم میخوان سر به تنش نباشه و این رفتار کجدار و مریز میره جلو

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قبل برجام هم صبحتهای ریزی بود که مذاکراتی در عمان در حال انجامه و درست هم بود . ..
مشکل الان کلیده باید مردونگی کنه بزاره بره و گرنه تا مرداد 1400 همینه خودش مدیریت بلد نیست یه سری مدافع وطن پلاستیکی هم میخوان سر به تنش نباشه و این رفتار کجدار و مریز میره جلو
احتمال مذاکره تو دوره ترامپ به نظر من خیلی کمه ....
یادمون نره ترامپ خان نیمه دوم سال قبل چه دستگلی به آب داد !!!!!! با اون حرکتی که زد !!!! تازه من نمیدونم ترامپ بعد از دوره ریاست جمهوریش که دیگه محافظت نمیشه ، قراره چطوری از خودش مراقبت بکنه
mpr.gif

زیاد روی مذاکره توی دوره ریاست جمهوری ترامپ حساب نکنید .... ( نظر شخصی )

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
گذاشتن درستشه ، اشتباه تایپیه
crazy.gif

بعضی سهم ها نمودار قیمتی سالانه اش رو نگاه که میکنی میبینی پارسال مثلا ۴۰ تومن قیمت سهمش بوده یهو در طول دوره ای پرواز کرده شده ۴۰۰۰ تومن و الان روی ۳۰۰ تومن و کاهشیه!

چه دلیلی وجود داره که این سهم برنگرده به همون عدد دلخواه ۴۰ تومنیش ؟

اگر دلار رو از عوامل اصلی در نظر بگیریم دیگه چه عواملی وجود داره تا نذاره این سهم ریزشی بمونه ؟

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
واقعیت اینه که ،انتظار منفی شدن بازار در این هفته وجود داشت ،ولی این تصمیم سرعت و شدتشو بیشتر کرد و الان معلوم نیست این افت شاخص منطبق بر الگوی تکنیکال هست یا اینکه به خاطر اون تصمیم احمقانه اون الگو کلا باطل شد و وارد دوره اصلاحی جدید شدیم

کسانی که چنین تصمیمی گرفتن ،نه تنها درکی از بازار سرمایه ندارند ، بلکه با بدیهیات عرضه و تقاضا هم غریبه هستند ،اگر معامله ای انجام نشه ،چه کسی میخاد عرضه ها رو پاسخ بده؟ در نتیجه با انباشت عرضه ،خریدار بلند مدت هم منتظر سقوط بیشتر قیمت خواهد بود و این سیل طی روزهای آینده خودشو بیشتر به رخ خواهد کشید،هر روز ادامه این قانون سم خالصه
کسانی که جرات ضرر کردن ندارن باید از بازار خارج بشن ،نه اینکه کلا بدیهیات به خاطر اونها از بین بره ،سرمایه ترسو هست و خیلی سخت برمیگرده به اعتماد قبلی

شخصا تا لغو این قانون نه پول جدید وارد میکنم ،نه معامله میکنم ،مینشینم و به پنجره نگاه میکنم ،بگذار دریچه هر چقدر می خواهد آه بکشد :oops:

پ ن: خداوند به ما و سرمایه های ما رحم کند ،آمین

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
مثلا زفکا ، کل صفش 1 میلیارد تومنه الان ! اونم 125 نفر ! یعنی 125 نفر نفری 8 میلیون تومن برای هزار و دویست میلیارد دیگه تصمیم میگیرن
bav2.gif
این ایموجی خیلی باحاله تازه پیداش کردی :D
اون احمق هایی که به حرف سیگنال دهنده ها و کانالا تصمیم به فروش میگیرن ، اونم توی این ناحیه از بازار ، بعد از این همه اصلاح با با قیمت فعلی دلار ، لیاقتشون ضرره !
فقط امیدوارم بازیگرا نقدینگی داشته باشن و قصد خرید هم داشته باشن که صفای فروششون رو جمع بکنن تا اینبار سهم از دستشون در بیاد !
یه جوری نشه که باز تا بازار خواست مثبت بشه ، اینا اردرای فروششون رو بردارن !
bav3_154fs759111.gif

مثل مرد بفروشن و ضرر بکنن
crazy.gif

مث لاتای مجازی نباشن که فقط هم دیگه رو تهدید میکنن ، مث مررررررد بیان کف خیابون تیزی بکشن
sm184.gif
s0426.gif

اون مدیرای کانالا رو باید بدن دست ملت ، جرررشون بدن ، من خودم اول صف منتظرم
s0428.gif

بابا اصلا سهم هم میخواد منفی بشه ، بشه ! ولی چرا صف فرووووووووش ! مثل اینه موقع فروختن ملکت بیای جلو در خونه داد بزنی آی مردم چرا کسی خونه منو نمیخره . هر 5دقیقه یبار هم متری 100 هزار تومن پایین تر اعلام بکنی
mpr.gif
خوب من نوعی اگه قصد خرید داشته باشم که احمق نیستم سریع بخرم ! میبینم خود فروشنده ، پشت سر هم در حال تخفیف دادنه
goodsigh.gif

صبر میکنم ببینم کجاست که فروشنده به مرحله خودزنی میرسه ، ازش میخرم ! اونم نه به خاطر اینکه خودش رو میزنه به خاطر اینکه خودشو نکشه ، ملکش بپره
bav3_154fs759111.gif

بعد میگن چرا بازیگرا حمایت نمیکنن ! تا وقتی که صف فروش وجود داشته باشه یا انرژی صف سازی وجود داشته باشه همینه
مثلا زفکا ، کل صفش 1 میلیارد تومنه الان ! اونم 125 نفر ! یعنی 125 نفر نفری 8 میلیون تومن برای هزار و دویست میلیارد دیگه تصمیم میگیرن
bav2.gif

الان من تا چهارشنبه ناراحت بودم که چرا دلار داره بالا میره ، صورت پورتفوی ومعادن نیومده که من NAV رو حساب بکنم نقدینگیم رو به ومعادن تبدیل بکنم
اما الان اینطوری به قضیه نگاه میکنم :
1 - دلار داره بالا میره
2 - ومعادن 25 میلیون صف فروش داره
3 - حجم مبنای ومعادن 7 میلیونه یعنی 25 تقسیم بر 7 حدودا 4 روز فقط برای این صف حجم پر میشه و منفی 5 میخوره ! 2 روز دیگه هم بزاریم واسه بقیه فروشنده هاش خوووووب یعنی 5 الی 6 روز ومعادن میتونه منفی بخوره یعنی میتونم 25 الی 35 درصد پایینتر از قیمت فعلیش بخرم !
4 - فرصت طلبم
5 - میدونم سهم خوبیه و چه پورتفویی داره
6 - ولی طمع میکنم و امروز که منفی خورد ، میزارم فردا پس فردا هم بخوره و هر وقت احساس بکنم میخواد برگشت بکنه میخرم ! یعنی احساسم میگه تا 14000 میتونه پایین . با دلار 28 یا 29 تومنی فکر کنم ارزشش همین باشه . تازه صورتش هم میاد و با خییییییییییییییییییییییال راحت میتونم بخرم

حقوقی و حقیقی های بازیگر هم همین مدلی فکر میکنن...
داوود خان شما که دیگه نباید گول این صف ها رو بخوری فقط کافیه فردا بازار روندش مثبت باشه ومعادن 100 میلیون صف خریده o_O:D
ولی چند روزه تو این بازار بعضی از سهم ها داخل جوی منفی یک روز صف خرید میشن البته صف سنگین نه ولی نسبت به باقی بازار روندشون متفاوت میشه، برام جالبه مثلا چند روز قبل وساخت 1 روز صف شد بعد دیروز خدیزل و امروز تایرا صف شده بود، یعنی تا بازیگر یه تکون به سهم میده مردم میرن دنبالش

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
وبصادر را نگاه کنید که چه خبره !
چه برگشتی داشت پترول از منفی 4 اومد بالا رسید به +5
صبا در حال دست و پا زدن از -5 اومد بالا

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بعضی سهم ها نمودار قیمتی سالانه اش رو نگاه که میکنی میبینی پارسال مثلا ۴۰ تومن قیمت سهمش بوده یهو در طول دوره ای پرواز کرده شده ۴۰۰۰ تومن و الان روی ۳۰۰ تومن و کاهشیه!

چه دلیلی وجود داره که این سهم برنگرده به همون عدد دلخواه ۴۰ تومنیش ؟

اگر دلار رو از عوامل اصلی در نظر بگیریم دیگه چه عواملی وجود داره تا نذاره این سهم ریزشی بمونه ؟
رشد سود آوری شرکت
هرچقدر سودآوری شرکت افزایش پیدا بکنه و با توجه به سود آینده که طی 3 ، 6 ، 9 و 12 ماه بعدی قراره بسازه ( مورد علاقه من سود 12 ماه آینده یعنی 1 سال بعده ) ، یه نسبت پی به ای معقول همیشه تو بازار عرفه . به خاطر شرایط اقتصادی ، بازده بازار ، تورم و ....
مثلا پی به ای بنده از 14 خوبه هرچی پایینتر بهتر . این نسبت واسه بازدهی مد نظرمونه . یعنی اگه با توجه به ای پی اس 12 ماه آینده سهم و پی به ای 9 ( نسبت قیمت فعلی تابلو به ای پی اس آینده ) خرید بکنیم یعنی انتظار بازدهی قیمتی برای سهم ( تئوری ) معادل 100 تقسیم بر 9 یعنی 11% بیشتر از تورم داریم ! حالا تورم اگه 33% باشه یعنی 33 بعلاوه 11 درصد معادل 44% بازدهی طی 1 ساله آینده انتظار داریم

اون 33% که تورمه هم درآمد شرکت رو بالا میبره و هم دارایی های شرکت رو و خود به خود قیمت سهام با تورم بالا میاد
اون 11% سود واقعیه
حالا یه سهمی مثلا از افزایش سود آوری آیندش به خاطر طرح های توسعه خبر داریم و میدونیم قراره طی 2 یا 3 سال آینده به چه ای پی اس ای برسه و قبل از پیش خور شدنش میخریم

علت اینکه قیمت سهم این مدلی افت نمیکنه به خاطر این موضوع هستش . سی یا چهل پست گذشته هم مفصل در مورد این موضوع توضیح دادم

این ایموجی خیلی باحاله تازه پیداش کردی :D
bav2.gif
bav2.gif
bav2.gif
bav2.gif
bav2.gif
سهاما بیشتر منفی بشن من اینطوری میشم
داوود خان شما که دیگه نباید گول این صف ها رو بخوری فقط کافیه فردا بازار روندش مثبت باشه ومعادن 100 میلیون صف خریده o_O:D
ولی چند روزه تو این بازار بعضی از سهم ها داخل جوی منفی یک روز صف خرید میشن البته صف سنگین نه ولی نسبت به باقی بازار روندشون متفاوت میشه، برام جالبه مثلا چند روز قبل وساخت 1 روز صف شد بعد دیروز خدیزل و امروز تایرا صف شده بود، یعنی تا بازیگر یه تکون به سهم میده مردم میرن دنبالش
نه من دید بازیگر رو گفتم
ولی همیشه گزینه آخر برای کشیدن ماشه برای خرید ، بالا بودن احتمال برگشته که نشونه های خاص خودش رو داره و میشه با خیال راحت خرید کرد . من شاید از هر 100 تا خرید 5 تا رو توی صف خرید و اون اوایلش خریده باشم . همیشه تو منفی میخرم:p
پس ومعادن رو صبر میکنم تا زمانی که احساس بکنم اون روز یا فرداش برمیگرده ، میخرم:cool:
اون مثبت شدن ها دلیل داره . وقتی بازیگر میخواد خرید بکنه .فشار خرید بالا میره و یه دفه به سهم شوک میده . البته بخشی از صف فروش هم خود بازیگر بعضی وقتا میسازه . حجم بالایی برای فروش ثبت میکنه . پشت سرش سهامدار خرد میترسن . بعد اردراشو برمیداره و آخر صف میزاره و صف سنگین میشه ! اینجوری کسی جرئت نمیکنه از صف فروش بخره ! پایانی هم پر نمیشه:rolleyes:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
وبصادر را نگاه کنید که چه خبره !
چه برگشتی داشت پترول از منفی 4 اومد بالا رسید به +5
صبا در حال دست و پا زدن از -5 اومد بالا
چون در جریان صبا هستم خدمتتون میگم ، این یدونه سهم توی این 3 تایی که گفتی ، میدونم که قیمتش خیلی خوبه ( توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست )

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
دیگه به عرضه اولیه ها هم رحم نکردن همه دارن رو 50% سود رد میکنن بره !

بعضی از دوستان یجور نظر میدن مثل اینکه اینجا زندگی نمیکنن
اتفاقا برعکس ! شما وقتی میگی بعد انتخابات دلار میوفته آدم شک میکنه که اینجا زندگی نمیکنید !!
در طول 40 سال دلار کی افتاده که این دفعه دوم باشه ! همون دوسال قبل که یه کله تا 17 تومن رفت هم دستوری آوردن پایین

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دژپسند، وزیر اقتصاد:

دولت اساسا برنامه‌هایی دارد که شاید در آینده نه چندان دور بازار سرمایه را به یکی از مهم‌ترین ارکان تامین مالی اقتصاد کشور برساند. برای اینکه این هدف محقق شود لازم است در جهات گوناگون برنامه‌ریزی شود.

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
دیگه به عرضه اولیه ها هم رحم نکردن همه دارن رو 50% سود رد میکنن بره !

اتفاقا برعکس ! شما وقتی میگی بعد انتخابات دلار میوفته آدم شک میکنه که اینجا زندگی نمیکنید !!
در طول 40 سال دلار کی افتاده که این دفعه دوم باشه ! همون دوسال قبل که یه کله تا 17 تومن رفت هم دستوری آوردن پایین
دلیل بالا رفتن قیمت دلار توی چند ماه اخیر چیه؟
چرا بعد خارج شدن امریکا از برجام دلار مثل موشک بالا رفت؟
جواب اینا میشه جواب من به شما!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی فردا شاخص 1 کف جدید میزنه پایین‌تر از کف قبلی یا فردا روز بهتری خواهد بود! ؟نظرتون؟
فکر نکنم فردا خبر خاصی بشه ، شاید از فشار فروش کم بشه یا شایدم آخر وقت به تعادل برسه :rolleyes: ( نظر شخصیه )
دیگه کم کم اوضاع داره بیریخت میشه
mpr.gif

اول تیکه مینداختن بهم دیگه ، الان دیگه فحش میدن ! چندوقت دیگه فک کنم میرن محله هم دیگه
crazy.gif
sm198.gif

wow.JPG

این یکیو ! عالییییه .... سر و شانه معلول :p
wow2.JPG

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من امروز تو منفی ها پترول و صبا اضاف کردم..
امروز به نظرم بازار اصلا طبیعی نبود و یک جور گرو کشی بود جهت لغو مصوبه دیروز.
دیروز بازار کاملا طبیعی بود.از دیروز تا الان هیچ اتفاق منفی ای نیفتاده که بازار بخواد اینجور بشه.
بزودی حقایق مشخص میشه

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
فکر نکنم فردا خبر خاصی بشه ، شاید از فشار فروش کم بشه یا شایدم آخر وقت به تعادل برسه :rolleyes: ( نظر شخصیه )
دیگه کم کم اوضاع داره بیریخت میشه
mpr.gif

اول تیکه مینداختن بهم دیگه ، الان دیگه فحش میدن ! چندوقت دیگه فک کنم میرن محله هم دیگه
crazy.gif
sm198.gif

مشاهده پیوست 1199727

این یکیو ! عالییییه .... سر و شانه معلول :p
مشاهده پیوست 1199732
بیا انقدر زفکا رو نما نما کردی که فکر میکنن مدیرعامل زفکایی :)

یک سوال غیر بورسی، چون تو کار ملک هم هستی

تو منطقه ما غرب کشور یکی از علل افزایش قیمت ملک، خریدهای نجومی هست که مردم استان خوزستان انجام میدن، با توجه به بدی اب و هوا، عدم وجود زمین کشاورزی و... اون بخش چطور این ثروت رو بدست اوردن که به راحتی هر قیمتی برای خرید ملک میپردازن؟
افزایش قیمت ملک هم دست این بخش، خودشون حتی از خودشون بالاتر هم میخرن و افسار ملک رو به سخره گرفتن

اگر صلاح میبنی، تاپیکش رو داخل یک بخش دیگه بزن

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
مثل اینکه حقوقی ها صف فروش گذاشتن تا سازمان عقب نشینی کنه.
حقوقی با نوسان گیری کم سود نمیکردن
میخواستم دیروز بیان کنم، دیدم جو انقدر منفی هست که چندتا بارم میکنن،
حقیقتش اینه که طرح بدی نیست برای این مقطع،
هرچقدر بتونن دست و پای حقوقی‌ها رو ببندن از نظر من خوب، چون سهامدار خورد الان به فکر سر به سر شدن و نشسته تا سهم‌هاش به اون حد برسن و بعدش تصمیم بگیره

این وسط حقوقی‌ا بودن که لایی میکشیدن داخل سهام‌ها و پول مردم رو میخوردن و چون الان محدود شدن، به وسیله رسانه‌ها و جلو دادن منفی این طرح، سعی بر احساسی کردن مردم در راستای اهداف خودشون دارن

بالا