• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
فقط کافیه نماد یه ذره مثبت بخوره... سریع می بند و میگن هِی نماد کجا کجا.....
تو کمتر از ده روز... دو یا سه بار کاوه رو بسته ن... بابا دست بردارید از دستوری کردن بازار...
تُف!!

خنک آن قمار بازی که بباخت هر چه بودش برای این روزاس...
خگستر اضافه کردم.. باشد که مقبول افتد.. 469 تومن...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
الان من میخوام خرید کنیم پول وارد بازار کنم ولی از ترس اینکه ممکنه حد ضرر روزانم زده بشه نمیتونم بخرم
من شاید بخوام مثبت 2 بخرم ولی اگر دیدم اوضاع خوب نیست بفروشم که بیشتر ضرر نکنم
الان راه حل چیه با این قانونی که گذاشتن
پول میترسه بخره حق هم داره

با این قانون مضخرف نقدینگی وارد بازار نمیشه اینو از من داشته باشین.نتیجه اینکه به جز دو سه تا سهم بازار همچنان منفی خواهد ماند.

دوستم میگه چند صد میلیارد پول الان دست سبدگردان های آشنای اون هست ولی جرات خرید ندارند چون حد ضرر معنی نمیده دیگه
نوسانگیری هم جزیی از بازاره-اصلا حال و روز این روزای بازار مربوط به نوسانگیری نیست چون نوسانگیری قبل ریزش هم بود-اینا میخوان تقصیر و گندکاری خودشون رو بندازند گردن یکی دیگه!خدا لعنتتون کنه که اشکارا و علنا سرمایه اون کارگر و کارمند بدبختی که یه عمر حاصل دست رنجشو اورده بورس میدزدین.

Last edited:

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اين قانون فقط براي خريد هست يا مثلا اگه يه سهمي رو فروختي همون روز ميتوني دوباره بخري ؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اين قانون فقط براي خريد هست يا مثلا اگه يه سهمي رو فروختي همون روز ميتوني دوباره بخري ؟
خیلی ها خریدارن ولی وقتی نمیتونی بفروشی و معلوم نیست چه بلایی سر سهم میاد منطقیه که بخریم ؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
یه جمله کلیشه ای در 30 سال گذشته :D

تحریم ها تا ابد وجود دارد
اگر تحریم نباشه به چه بهانه ای ثروت مملکت چپاول بشه ؟
اگر تحریم نباشه چه بهانه ای برای کمبودها بیارن ؟
اگر تحریم نباشه تو شعارها مون بگیم مرگ بر کی ؟
و هزاران اگر تحریم نباشه دیگه .......

یک میلیارد و نیم چینی وجود داره اگر تحریم ها نباشه کی جنس اونا رو بخره کی شاستی بلند چینی سوار بشه؟ :D

دوستان کسی ثفارس داره یا فقط منم دارم به چُخ میرم؟

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
با این مداخله گری دولت پیش به سوی دلار بالای 40 تومن. هر کی میتونه بره به سمت چهارراه استانبول
شاخص هم زیر یک میاد . . .

Last edited:

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
چیزی که من دارم می‌بینم فقط فراره. بورس شده باتلاق
بورس جای ادمهای باصبر و حوصله است و تاکید ویژه پولی هم در بورس باشد پول قرض یا پولی که واقعا تو زندگی واقعیش نیاز شدید باشه نباید از این پولا باشه تو بورس..
حتی اگه 5 میلیون تومن داری بزارش بلند مدت قطعا سود خودشو میده و همچنین خرید عرضه اولیه ها.....ولی کوتاه مدت و میان مدت فقط برای کسانی خوب است که تبحر در بورس دارند.......

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
بورس جای ادمهای باصبر و حوصله است و تاکید ویژه پولی هم در بورس باشد پول قرض یا پولی که واقعا تو زندگی واقعیش نیاز شدید باشه نباید از این پولا باشه تو بورس..
حتی اگه 5 میلیون تومن داری بزارش بلند مدت قطعا سود خودشو میده و همچنین خرید عرضه اولیه ها.....ولی کوتاه مدت و میان مدت فقط برای کسانی خوب است که تبحر در بورس دارند.......
دو ماهه تنها خریدی که داشتم عرضه اولیه بوده. بقیه سهما دست نخورده همونطور موندن ببینم تهش به کجا ختم می‌شه. خرید چند سهمم اشتباه محض بوده ولی خب فعلا فقط نظاره گرم.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
شما سوار خر هم که باشی هی به پشتش سیخ بزنی اخرش بهت جفتک میندازه
بازاری که داره راه خودشو میره هی دستکاری هی دستکاری هی قوانین ساعتی تهش همین میشه که امروز میبینیم...

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
با این مداخله گری دولت پیش به سوی دلار بالای 40 تومن. هر کی میتونه بره به سمت چهارراه استانبول
شاخص هم زیر یک تومن میاد . . .

شما اول برو یاد بگیر که شاخص رو به تومن و ریال نمیگن بعد بیا نظر بده

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تحلیلای شخصی قبلیم از سپ هستش . توضیحات اونجاست . فقط نمودارش رو آپدیت بکنم
توی محدوده سبز رنگم که اومده هیچ ...
از اون یکمم پایینتر اومده
دوتا خط روند خوب داره
کف کانالشه که از ابتدای عرضه به بورس به عنوان تنها کانالش شناخته میشه ( 11% فاصله داره )

توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست
12-39.png

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بدلیل حذف نوسان‌گیری یه عده از کانالها شورش کردن و به اعضاشون گفتن بفروشن ، یه عده هم که آلت دست شدن و باعث وضعیت امروز بازار شدن.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واقعا زندگی در ایران اعصاب فولادین میخواد
بازی Golfing Over It دقیقا نمونه زندگی تو ایرانه :p
https://image.winudf.com/v2/image/YXNzYS5ndWlkZWdvbGZmXy5ndWlkZWdvbGZmX19zY3JlZW5fMl8xNTIzMTgyMTA0XzA3OA/screen-2.jpg?fakeurl=1&type=.jpg

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دلار رو گفتم استاد
شما اول برو یاد بگیر که شاخص رو به تومن و ریال نمیگن بعد بیا نظر بده

364 نماد از 517 نماد بازار صف فروش دارند، ایجاد محدودیت در بازار نتیجه عکس دارد!
نقدشوندگی بشیتر به رشد بورس کمک می کند و سفته بازی و نوسان گیری به نقدشوندگی.
هر روز یه قانونی وضع میشه برای خرابکاری.
و تا میاد لغو بشه چند روزی بازار خراب میشه.
به کلید الدوله باید گفت بیخیال هر کاری میکنی بکن ولی در مورد بورس حرفی نزن . خودت و دور و بریهات و وزرات

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بدلیل حذف نوسان‌گیری یه عده از کانالها شورش کردن و به اعضاشون گفتن بفروشن ، یه عده هم که آلت دست شدن و باعث وضعیت امروز بازار شدن.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
اون احمق هایی که به حرف سیگنال دهنده ها و کانالا تصمیم به فروش میگیرن ، اونم توی این ناحیه از بازار ، بعد از این همه اصلاح با با قیمت فعلی دلار ، لیاقتشون ضرره !
فقط امیدوارم بازیگرا نقدینگی داشته باشن و قصد خرید هم داشته باشن که صفای فروششون رو جمع بکنن تا اینبار سهم از دستشون در بیاد !
یه جوری نشه که باز تا بازار خواست مثبت بشه ، اینا اردرای فروششون رو بردارن !
bav3_154fs759111.gif

مثل مرد بفروشن و ضرر بکنن
crazy.gif

مث لاتای مجازی نباشن که فقط هم دیگه رو تهدید میکنن ، مث مررررررد بیان کف خیابون تیزی بکشن
sm184.gif
s0426.gif

اون مدیرای کانالا رو باید بدن دست ملت ، جرررشون بدن ، من خودم اول صف منتظرم
s0428.gif

بابا اصلا سهم هم میخواد منفی بشه ، بشه ! ولی چرا صف فرووووووووش ! مثل اینه موقع فروختن ملکت بیای جلو در خونه داد بزنی آی مردم چرا کسی خونه منو نمیخره . هر 5دقیقه یبار هم متری 100 هزار تومن پایین تر اعلام بکنی
mpr.gif
خوب من نوعی اگه قصد خرید داشته باشم که احمق نیستم سریع بخرم ! میبینم خود فروشنده ، پشت سر هم در حال تخفیف دادنه
goodsigh.gif

صبر میکنم ببینم کجاست که فروشنده به مرحله خودزنی میرسه ، ازش میخرم ! اونم نه به خاطر اینکه خودش رو میزنه به خاطر اینکه خودشو نکشه ، ملکش بپره
bav3_154fs759111.gif

بعد میگن چرا بازیگرا حمایت نمیکنن ! تا وقتی که صف فروش وجود داشته باشه یا انرژی صف سازی وجود داشته باشه همینه
مثلا زفکا ، کل صفش 1 میلیارد تومنه الان ! اونم 125 نفر ! یعنی 125 نفر نفری 8 میلیون تومن برای هزار و دویست میلیارد دیگه تصمیم میگیرن
bav2.gif

الان من تا چهارشنبه ناراحت بودم که چرا دلار داره بالا میره ، صورت پورتفوی ومعادن نیومده که من NAV رو حساب بکنم نقدینگیم رو به ومعادن تبدیل بکنم
اما الان اینطوری به قضیه نگاه میکنم :
1 - دلار داره بالا میره
2 - ومعادن 25 میلیون صف فروش داره
3 - حجم مبنای ومعادن 7 میلیونه یعنی 25 تقسیم بر 7 حدودا 4 روز فقط برای این صف حجم پر میشه و منفی 5 میخوره ! 2 روز دیگه هم بزاریم واسه بقیه فروشنده هاش خوووووب یعنی 5 الی 6 روز ومعادن میتونه منفی بخوره یعنی میتونم 25 الی 35 درصد پایینتر از قیمت فعلیش بخرم !
4 - فرصت طلبم
5 - میدونم سهم خوبیه و چه پورتفویی داره
6 - ولی طمع میکنم و امروز که منفی خورد ، میزارم فردا پس فردا هم بخوره و هر وقت احساس بکنم میخواد برگشت بکنه میخرم ! یعنی احساسم میگه تا 14000 میتونه پایین . با دلار 28 یا 29 تومنی فکر کنم ارزشش همین باشه . تازه صورتش هم میاد و با خییییییییییییییییییییییال راحت میتونم بخرم

حقوقی و حقیقی های بازیگر هم همین مدلی فکر میکنن...

بالا