• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یک چیزی رو شفاف خدمت شما عرض کنم، هیچ کس تاکید می کنم هیچ کس اطلاعی از رفتار آینده سهم نداره، مگر اینکه رانت اطلاعاتی داشته باشه یا بازیگر اصلی باشه
ما صرفا بر اساس بنیاد، تکنیکال و ترکیب این دو احتمال هایی رو مطرح می کنیم ولی هیچ تضمینی برای درستی شون وجود نداره، یک سهم با فاندمنتال بسیار عالی و تکنیکال پیشرو میتونه مدت ها در جا بزنه و برعکس سهمی بدون بنیاد و منطق تکنیکال صعود شارپی انجام بده. اما آگاهی از بنیاد و علوم آمار، ریسک ضرر و زیان رو کم میکنه.
تا فراموش نکردم هم عرض کنم در بازار بورس ایران که به شدت وابسته به اخبار سیاسی هست، اگر کسی پیش بینی کرد قیمت در فلان روز و فلان ماه به این مقدار میرسه، کمی به اعتبارش شک کنید. خود بنده هم در گذشته دچار این اشتباه می شدم.
شدیدا تایید میشه ....

ما با تحلیل فقط میتونیم ارزش منصفانه هر برگ سهام شرکت رو محاسبه بکنیم . میتونیم بگیم موقعیت فعلی کندل کجاست ، روی خط رونده ؟ خط روند چقدر معتبره ؟ کف کاناله ؟ سقف کاناله ؟ چه الگویی زده ؟ چه احتمالی برای حرکت وجود داره ؟ و ...
اما هیچ وقت هییییییییییییییییچ کسی نمیتونه بگه سهم چه زمانی بالا میره و چه زمانی پایین میاد

مهم اینه سهام رو به قیمت منصفانه بخریم و به قیمت بالا و گرون بفروشیم که مجدد بعد از کاهش به قیمت منصفانه بخریم

چند روز قبل توی یه گروهی بودم بلنده رو اد کرده بودن . طرف گفت سیگنال دارم که 4 ماه قبل 1200 درصد رشد داشته و 4 ماه آینده هم همینقدر رشد میکنه . کسایی که میخوان به پی وی بنده مراجعه بکنن . چند نفرش هم پشت سرش دکتر و استاد میکردن
من که کلا چند روز بود ادم کرده بودن بهم زور داشت که این مدلی سرشون کلاه میزارن ...

این پیام من بود به " تحلیلگر و مدرس بورس "
130276-7wfweqh.gif
نتیجه هم که مشخصه از گروه بن شدم
154fs232528.gif
roz.gif

1239-123.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دلار 29 !
همین دوتا کلمه با یدونه علامت تعجب کفایت میکنه ! از یک ماه قبل بعضی سهم ها 50% اصلاح خوردن !
دلار هم 50% رشد داشته !
یعنی انگار سهامی که 50% اصلاح داشته توی این حالت چند درصد اصلاح داشته ؟!:rolleyes:
این حجم از ارزندگی شاخ زاست
ugly_devil.gif
من از نمودار دلار میترسم
خیلی فروشنده داشت امروز
مشخص نیست واقعا
کسی ک کف میخره سقف میفروشه بنظرتون کیه ؟!!افرین درسته دولته
حالا دولت داره میفروشه بنظرم
نمودار دلار دیدم تا 34 احتمالا بره ولی ریزش کنه عین بورس میشه:confused:
ولی خیلی پیش بینی کردن سخت شده

Last edited:

p9q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یک چیزی رو شفاف خدمت شما عرض کنم، هیچ کس تاکید می کنم هیچ کس اطلاعی از رفتار آینده سهم نداره، مگر اینکه رانت اطلاعاتی داشته باشه یا بازیگر اصلی باشه
ما صرفا بر اساس بنیاد، تکنیکال و ترکیب این دو احتمال هایی رو مطرح می کنیم ولی هیچ تضمینی برای درستی شون وجود نداره، یک سهم با فاندمنتال بسیار عالی و تکنیکال پیشرو میتونه مدت ها در جا بزنه و برعکس سهمی بدون بنیاد و منطق تکنیکال صعود شارپی انجام بده. اما آگاهی از بنیاد و علوم آمار، ریسک ضرر و زیان رو کم میکنه.
تا فراموش نکردم هم عرض کنم در بازار بورس ایران که به شدت وابسته به اخبار سیاسی هست، اگر کسی پیش بینی کرد قیمت در فلان روز و فلان ماه به این مقدار میرسه، کمی به اعتبارش شک کنید. خود بنده هم در گذشته دچار این اشتباه می شدم.
ممنون از اطلاعاتی که در اختیار بنده گذاشتید

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
من از نمودار دلار میترسم
خیلی فروشنده داشت امروز
مشخص نیست واقعا
کسی ک کف میخره سقف میفروشه بنظرتون کیه ؟!!افرین درسته دولته
حالا دولت داره میفروشه بنظرم
نمودار دلار دیدم تا 34 احتمالا بره ولی ریزش کنه عین بورس میشه:confused:
ولی خیلی پیش بینی کردن سخت شده
شما مطمئن باش دلار بعد انتخابات سقوط آزاد خواهد کرد.
هرکی انتخاب بشه، مذاکره خواهد شد.
ایران نه توان نظامی و نه توان اقتصادی برای جنگ داره!
بشخصه انتظار دارم ۳ماه پایانی سال بورس رشد شارپی دیگه رو تجربه کنه، علت؟ علت اینکه اونایی که روی دلار و سکه سرمایه گذاری کردن پولاشونو به ریال تبدیل میکنن و میگردن جایی برای سود گرفتن، مسکن که بخاطر افزایش غیرقابل باور فعلا توی رکوده، خودرو هم که هر روز یه قانون میذارن، بانک هم که سود نمیده، میمونه فقط بورسی که اصلاح عمیق انجام داده و خیلی از سهما مفت شدن...و دوباره یه نقدینگی بسیار بالا وارد بازار خواهد شد.
اون موقع دیگه بورس با دلار پایین نخواهد اومد(حداقل برای چند ماه)...هر چند دوباره یه اصلاح بسیار عمیق تر خواهند کرد تا نقدینگی مردم رو بخار کنند

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بشخصه انتظار دارم ۳ماه پایانی سال بورس رشد شارپی دیگه رو تجربه کنه، علت؟ علت اینکه اونایی که روی دلار و سکه سرمایه گذاری کردن پولاشونو به ریال تبدیل میکنن و میگردن جایی برای سود گرفتن، مسکن که بخاطر افزایش غیرقابل باور فعلا توی رکوده، خودرو هم که هر روز یه قانون میذارن، بانک هم که سود نمیده، میمونه فقط بورسی که اصلاح عمیق انجام داده و خیلی از سهما مفت شدن...و دوباره یه نقدینگی بسیار بالا وارد بازار خواهد شد.
اون موقع دیگه بورس با دلار پایین نخواهد اومد(حداقل برای چند ماه)...هر چند دوباره یه اصلاح بسیار عمیق تر خواهند کرد تا نقدینگی مردم رو بخار کنند

خوب این دیدگاه شما هست.چرا؟ چون خودتون سهامدار هستید :دی
هیچ مذاکره ای با آمریکا نخواهد شد.( ******* - سخنان مستقیم درمورد عدم مذاکره با ترامپ)
چرا فکر میکنید حتما یا باید جنگ بشه یا مذاکره ؟
خوب مثل کره شمالی،ونزوئلا،کوبا و ... نه جنگ میشه نه مذاکره.جنگ محاله(اسرایل دو قدم اون طرف تره.بزنی اونو میزنم :دی).مطمئن.

________

دوستی میگه ۱۰۸ سهم زاگرس از سال ۸۷ دارم!!!حالا رفته سجام و کارگزاری احراز هویت.بعد از فعال شدن پنل معاملاتی سهام ها به صورت اتوماتیک میان داخل پنلش؟
ارزش روزشون از درگاه ذینفعان مشخصه؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
خوب این دیدگاه شما هست.چرا؟ چون خودتون سهامدار هستید :دی
هیچ مذاکره ای با آمریکا نخواهد شد.( ******* - سخنان مستقیم درمورد عدم مذاکره با ترامپ)
چرا فکر میکنید حتما یا باید جنگ بشه یا مذاکره ؟
خوب مثل کره شمالی،ونزوئلا،کوبا و ... نه جنگ میشه نه مذاکره.جنگ محاله(اسرایل دو قدم اون طرف تره.بزنی اونو میزنم :دی).مطمئن.

________

دوستی میگه ۱۰۸ سهم زاگرس از سال ۸۷ دارم!!!حالا رفته سجام و کارگزاری احراز هویت.بعد از فعال شدن پنل معاملاتی سهام ها به صورت اتوماتیک میان داخل پنلش؟
ارزش روزشون از درگاه ذینفعان مشخصه؟

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
یه متن بلند نوشتم ولی بیخیال شدم چون اینجا جاش نیست.
متن من میمونه تا قبل عید هم مذاکره رو خواهیم دید هم ورود نقدینگی توی بورس!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ظاهرا فردا 500 میلیون دلار از صندوق توسعه به بورس تزریق میشه..باید صبر کرد و دید تاثیرش چقدر هست

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
این غزر تصمیم نداره مثبت بشه!!!!

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

یک بنده خدایی که هیچ کاره اس ولی همه کار فرمود : بنا را بر این بگذارید تا ده سال دیگر تحریم ها ادامه دارد

و مذاکرات هم سم است

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان چند سوال داشتم
1- صندوق در آمد ثابت مثل کیان توی بورس حداقل 500 میلیون باید بخری؟
2- صندوق مثل فيروزا حداقلی داره برای خریدش؟ رو تابلو؟ و اینکه میشه فردا بخری مثلا 1 ماهه بعد بفروشی؟
3- خرید و فروش این صندوق ها که روی تابلو بورس هست کلا چطوریه؟ قانونی چیزی داره؟ یا مثل همین سهماهییه که میخریم و میفروشیم مثل شستا و...؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
ظاهرا فردا 500 میلیون دلار از صندوق توسعه به بورس تزریق میشه..باید صبر کرد و دید تاثیرش چقدر هست
قطعا میان مدت بورس به خاطر همین تزریق روی ارامش را میبیند. حال این میان مدت تا کی ادامه داشته باشد معلوم نیست...
ولی پاییز آرامش بخشی برای بورس ایران است.......

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
یه جمله کلیشه ای در 30 سال گذشته :D

یک بنده خدایی که هیچ کاره اس ولی همه کار فرمود : بنا را بر این بگذارید تا ده سال دیگر تحریم ها ادامه دارد

و مذاکرات هم سم است
تحریم ها تا ابد وجود دارد
اگر تحریم نباشه به چه بهانه ای ثروت مملکت چپاول بشه ؟
اگر تحریم نباشه چه بهانه ای برای کمبودها بیارن ؟
اگر تحریم نباشه تو شعارها مون بگیم مرگ بر کی ؟
و هزاران اگر تحریم نباشه دیگه .......

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ...

خوب گزارش فروش 1 ماهه قهکمت اومد
برای قهکمت داران
قیمت شکر این ماه نسبت به ماه قبل از کیلویی 4250 تومن به 6300 تومن افزایش پیدا کرده یعنی تقریبا 50% رشد قیمت فروش محصولات !
مجموعا رقم ریالی فروش این شرکت طی این ماه 2 برابر ماه قبل شده
نسبت به سال گذشته همین موقع مبلغ ریالی فروش 6 ماهه شرکت 116 میلیارد بیشتر شده ! و از نظر درصدی هم معادل 45% افزایش درآمد برای شرکت داشتیم :cool:

اما نکته مهم اینه که میزان تولید شرکت نسبت به پارسال همین وقع خیلی کم بوده ! چرا کم بوده ؟! نمیدونم ! به خاطر اعلام تعرفه جدید شکر نیمه دوم خرداد باشه که نیاز به افزایش قیمت داشتن ! حجم تولی کاهش پیدا کرده بود و بعدش افزایش پیدا کرده به شکلی که شهریور امسال 20 برابر شهریور پارسال شرکت تولید داشته ( توی یک ماه ! )
قیمت جدید ، بالا رفتن تولید ...
دوسش دارم :p

ارزش منصفانه شرکت طبق محاسبات من بین 35 تا 38 تاست . با دلار قدیم . فعلا دلار رو به روز نمیکنم چون ممکنه دلار کاهش داشته باشه ( امیدوارم ) قیمت آخرین معامله هر برگ سهم این شرکت 44100 بوده یعنی حبابی بین 15 تا 20 درصد داره
از نظر تکنیکالی هم قبلا یه پست گذاشتم که بعد از 40 درصد اصلاح به کف کانالش رسیده بود .باید ببینیم از کانالش خارج میشه یا نه ، اگه خارج نشه که توی کانال بازی میکنه ولی اگه خارج بشه پتانسلی کاهش قیمت 20 درصدی داره:p

این فصل بهره برداری برای کارخانجات قند و شکر پربار خواهد بود.فقط مدیریت استراتژیک میخواهد یعنی امسال اگر به بخش تولید دستور داده شود . که ضریب استحصال را تا می تواند کاهش دهد و ملاس تولید کند.به واسطه این ویروس منحوس چینی که باعث افزایش مصرف الکل در دنیا شده کارخانجات قندی سود کلفتی کنند.

به عنوان کسی که در صنعت قند و شکر به عنوان مهندس قندساز وسرپرست تولید 6 سال هست فعالیت می کنم امسال تولید ملاس سود بیشتری از تولید شکر خواهد داشت

از طرفی با افزایش قیمت خوراک دام بهره برداری امسال اگر درست مدیریت شود یکی از پر سودترین سالهای تولیدی گذشته می باشد.

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
چند ماه دیگه خواهیم دید مذاکره میشه یا نه.
اونایی هم که دلار خریدن ان شاالله بره برسه به 50 تومن تا سود کنن!
بعضی از دوستان یجور نظر میدن مثل اینکه اینجا زندگی نمیکنن
اینا الان با سیلی صورت خودشون رو سرخ نگه داشتن.
برای انتخابات آمریکا روی بایدن قمار کردن (از قبل باهاش توافقاتی داشتن)...اگه ترامپ دربیاد یه مذاکره بد(از نظر اینا) رو باید انجام بدن.
قیمت تخم مرغ رو نمیتونن یه هفته ثابت نگه دارن و عملا اقتصاد نفتی ایران نابود شده، بعد اومدین میگین تا چندین سال بدون مذاکره خواهد بود!....خیلی خوش خیالید
درضمن خیلی لفاظیای مسئولان ایرانی رو جدی نگیرید...به مردم عادی یه چیز میگن که ابهتشون حفظ بشه و در پشت پرده...!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نظر شخصی من این هست که معیار ما برای درست بودن یا نبودن یک قانون یا مصوبه نباید معطوف به تاثیرگذاریش در مثبت یا منفی شدن بازار باشه..
اگر فردا یه قانون بیاد که دامنه نوسان روزانه از 0 تا +5 هست آیا این یک قانون خوب هست یا قانون بد؟
اینطوری هیچ کس ضرر نمیکنه و همه خوشحال هستن ولی آیا با فلسفه بازار همخوانی داره؟

سالیان سال هست که نوسانگیری در بازار یک متد معامله بوده و هست. چرا باید ممنوع بشه؟
مگر نه اینکه در رشدهای شارپ بازار هم نوسانگیری آزاد بود؟

اون چیزی که باعث شده اکثرا به نوسانگیری روی بیارن عدم اعتماد هست به بازار! اعتمادی که با تصمیمات یک شبه و قوانین من درآوردی از بین رفت و این قوانین هم فقط باعث میشه اعتماد بیشتری از بین بره..
➖➖➖
#ساده نگاه کن، ولی #عمیق
@WithMadadi‎

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ریزش اخیر شاید تلخ بود اما برای من درسهایی داشت و امروز که فکر میکنم جدای از تلخی هایش در مواردی باعث خیر شد تا مجدد نگاهی به اصول پایه ای سرمایه گذاری داشته باشم و هر سهمی رو به هر قیمتی نخرم و کمی هم برای بنیاد سهم ارزش قائل باشم .

در بعضی سهام انصافا مهار کار از دست رفته بود و اهدافی طرح میشد که به خودم میگفتم اگه جلوی این شتاب گرفته نشه و مردم درگیر سهامی بنجل با قیمتهایی نجومی بشن چطوری میشه جمعش کرد .

به امید روزهای بهتر برای بازار ، یه مرور کوتاه به اصول پایه میکنم که شاید ملکه ذهنم بشه .

اول همه قرار شد پول اضافی رو بیارم تو بازار و پول خونه و طلا و ... نیارم اینجا ، این بازار ریسک خودش رو داره و قبلا هم گفتم هرچی بالاتر میرم باید بخشی از سودم رو مثل مورچه یه گوشه خوب ذخیره کنم و برعکس نباشه که هرچی بالا میرم بیام و پول بیشتری بزارم وسط .

وقتی تازه اومدم به بازار با سرمایه کمی کار میکنم ، یه دو سالی آروم میرم جلو و پول کسی رو هم نمیگیرم تا براش سبدگردانی کنم .

یه دفترچه کوچیک میگیرم و استراتژی خودم رو تدوین میکنم ، این استراتژی مخصوص منه و بدرد هیچکس نمیخوره ، باید جوری باشه که برای هر شاخصی آرامش داشته باشم و بالانسی بین سود و آرامش من و سبدم باشه . درش اشتباهتم رو بنویسم و به مرور استراتژیم رو اصلاح کنم . سبد هم فقط سهام نیست . سبد زندگی من شامل مسکن ، طلا ، اوراق و سهامه .

اگر حد ضررم فعال شد بدون لحظه ای تردید و درنگ سهمم رو میفروشم ، حد ضرر هم انقدی میزارم که توان و تحمل ضرر دارم و یا رو حمایت های تکنیکی مهمی که از دست میره . حد ضرر خط قرمز منه !

دیگه چاقو در حال افتادن رو نمیگیرم ، بزار بیفته و تکلیف معلوم شه و بعد اقدام میکنم . نباید در شرایط مبهم میانگین کم کنم و سرمایه ام رو به خطر بندازم . ماموریت مهم من حفظ سرمایه و سودی هست که به سختی کسب کردم .

و در انتها اینکه به مدیریت ریسک و سرمایه پایبند باشم ، تک سهم کار نکنم ، همه تخم مرغها رو در یک سبد قرار ندم و دارای ام رو در چند بازار مختلف تقسیم کنم ...

موفق باشید

@salarsafaie

پ ن: ایدی کانال تلگرامی این فعالان بازار سرمایه پایین نوشته هایشان درج شده

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
این قانون جدید به ضرره بازاره. من خودم دیروز اصلا نمی دونستم باید چیکار کنم و اصلا هم جرات خرید نداشتم. هر سهمی هم که دیدم صفش ضعیفه فروختم. به خاطر اینکه واقعا نمیشه بازار فردا رو پیش بینی کرد. پس الویت با حفظ سرمایست پس فعلا خرید ممنوع و فروش رو مثبت رو توصیه می کنم. واقعا خرید کردن جرات میخاد با این قانون. فرضا یه سهم خریدم من تو مثبت 5 ، تو این بازار غیر قابل پیش بینی سهمم اومد رو منفی 5 دیگه حقه فروش ندارم یعنی؟؟ باید فرداهم یه منفی 5 دیگه بخورم بعد بتونم بفروشم! نه پس قبله اینکه منفی شه میفروشم.

نوسان ذات بازار سرمایست و مهمتر از اون اختیار خرید و فروش سهم هم که دیگه جز بدیهیاته. یه مدت پیش با هنگی هسته نمی ذاشتن خرید و فروش کنیم حالا هم کاملا رو بازی می کنند و خرید و فروش رو ممنوع می کنند.
قبلا هم گفتم قرار بود با خرید سهم تو مدیریت شرکت نظر بدیم الان با این قانونا اختیار هیچی رو نخواهیم داشت. یاده یه جوک میفتم که طرف رفت سربازی وقتی برگشت گفتن برات زن گرفتیم اینم بچت ، زنتم خوب نبود طلاقش دادیم. چند وقت دیگه هم یه پولی میدیم به بورس خودش خرید و فروش میکنه اخرشم بعد چندماه میگه بیا اینم ضررت.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
باش تا صبح دولتت بدمد ،کاین تازه از نتایج سحر است ،یکی از نتایج تصمیم دیروز ،احتمالا همین فشار فروش صبحگاهی هر روز خواهد بود ،وقتی صبح بازار قرمز باشه ،خیلی سخته برگرده هر روز

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
این قانون جدید به ضرره بازاره. من خودم دیروز اصلا نمی دونستم باید چیکار کنم و اصلا هم جرات خرید نداشتم. هر سهمی هم که دیدم صفش ضعیفه فروختم. به خاطر اینکه واقعا نمیشه بازار فردا رو پیش بینی کرد. پس الویت با حفظ سرمایست پس فعلا خرید ممنوع و فروش رو مثبت رو توصیه می کنم. واقعا خرید کردن جرات میخاد با این قانون. فرضا یه سهم خریدم من تو مثبت 5 ، تو این بازار غیر قابل پیش بینی سهمم اومد رو منفی 5 دیگه حقه فروش ندارم یعنی؟؟ باید فرداهم یه منفی 5 دیگه بخورم بعد بتونم بفروشم! نه پس قبله اینکه منفی شه میفروشم.

نوسان ذات بازار سرمایست و مهمتر از اون اختیار خرید و فروش سهم هم که دیگه جز بدیهیاته. یه مدت پیش با هنگی هسته نمی ذاشتن خرید و فروش کنیم حالا هم کاملا رو بازی می کنند و خرید و فروش رو ممنوع می کنند.
قبلا هم گفتم قرار بود با خرید سهم تو مدیریت شرکت نظر بدیم الان با این قانونا اختیار هیچی رو نخواهیم داشت. یاده یه جوک میفتم که طرف رفت سربازی وقتی برگشت گفتن برات زن گرفتیم اینم بچت ، زنتم خوب نبود طلاقش دادیم. چند وقت دیگه هم یه پولی میدیم به بورس خودش خرید و فروش میکنه اخرشم بعد چندماه میگه بیا اینم ضررت.
این قانون همش ضرر هم نیست ، البته همونطور که دوستان گفتند با ذات بازار همخوانی نداره ولی برای عده ای که تازگی وارد شدند و احساساتشون رو نمیتونند کنترل کنند
میتونه یه مقدار جلوی یه سری از ریزش های احساسی رو بگیره.
همین مثالی که خودتون زدید که یک سهم رو امروز خریدید و دیدید منفی 5 خورده و الان میخواید بفروشید ؟! این خرید بر چه اساس و اصولی بوده که با یه منفی 5 تصمیم به فروش گرفتید ؟
باید صبر کرد و توی یکی دو هفته آینده تاثیر قانون رو بر بازار دید به این زودی نمیشه تصمیم گرفت که چقدر نقش منفی یا مثبت داره

بالا