شدیدا تایید میشه ....یک چیزی رو شفاف خدمت شما عرض کنم، هیچ کس تاکید می کنم هیچ کس اطلاعی از رفتار آینده سهم نداره، مگر اینکه رانت اطلاعاتی داشته باشه یا بازیگر اصلی باشه
ما صرفا بر اساس بنیاد، تکنیکال و ترکیب این دو احتمال هایی رو مطرح می کنیم ولی هیچ تضمینی برای درستی شون وجود نداره، یک سهم با فاندمنتال بسیار عالی و تکنیکال پیشرو میتونه مدت ها در جا بزنه و برعکس سهمی بدون بنیاد و منطق تکنیکال صعود شارپی انجام بده. اما آگاهی از بنیاد و علوم آمار، ریسک ضرر و زیان رو کم میکنه.
تا فراموش نکردم هم عرض کنم در بازار بورس ایران که به شدت وابسته به اخبار سیاسی هست، اگر کسی پیش بینی کرد قیمت در فلان روز و فلان ماه به این مقدار میرسه، کمی به اعتبارش شک کنید. خود بنده هم در گذشته دچار این اشتباه می شدم.
ما با تحلیل فقط میتونیم ارزش منصفانه هر برگ سهام شرکت رو محاسبه بکنیم . میتونیم بگیم موقعیت فعلی کندل کجاست ، روی خط رونده ؟ خط روند چقدر معتبره ؟ کف کاناله ؟ سقف کاناله ؟ چه الگویی زده ؟ چه احتمالی برای حرکت وجود داره ؟ و ...
اما هیچ وقت هییییییییییییییییچ کسی نمیتونه بگه سهم چه زمانی بالا میره و چه زمانی پایین میاد
مهم اینه سهام رو به قیمت منصفانه بخریم و به قیمت بالا و گرون بفروشیم که مجدد بعد از کاهش به قیمت منصفانه بخریم
چند روز قبل توی یه گروهی بودم بلنده رو اد کرده بودن . طرف گفت سیگنال دارم که 4 ماه قبل 1200 درصد رشد داشته و 4 ماه آینده هم همینقدر رشد میکنه . کسایی که میخوان به پی وی بنده مراجعه بکنن . چند نفرش هم پشت سرش دکتر و استاد میکردن
من که کلا چند روز بود ادم کرده بودن بهم زور داشت که این مدلی سرشون کلاه میزارن ...
این پیام من بود به " تحلیلگر و مدرس بورس "