• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.
اگه به دید بلند مدت میخوای سهام داری بکنی ، برو سمت صندوق های سهامی. تو گوگل سرچ کن انواع صندوق های سهامی رو برات میاره. نسبت به ریسک پذیریت یکیو انتخاب کن. هم تو این تاپیک و هم داخل یه تاپیک جداگانه راجع بهشون مفصل توضیح داده شده.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
اینا فکر میکنن میتونن دست و بال حقوقی رو ببندن در صورتیکه نخود مغزا دارن فقط به حقیقی بیچاره ضرر میزنن
یعنی اینقدر عقلشون نمیرسه !!

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
کاری به این ندارم که تصمیم جدید ایا درسته یا غلط
فقط چیزی که برام جالبه اینه تا قبل این تصمیم همه داشتن از حمایت از کارخونه های کشور حرف میزدن ، حمایت از صنایع ، اینکه از طریق سرمایه گذاری تو بورس به کشورمون کمک میکنیم و این جور حرفا
حالا بعد این تصمیم همه ناراحتن ! انگار کمک کردنی در کار نبود و همه فقط نوسان گیر بودن فقط حرفای خوشگل میزدن ;)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فقط چیزی که برام جالبه اینه تا قبل این تصمیم همه داشتن از حمایت از کارخونه های کشور حرف میزدن ، حمایت از صنایع ، اینکه از طریق سرمایه گذاری تو بورس به کشورمون کمک میکنیم و این جور حرفا
حالا بعد این تصمیم همه ناراحتن ! انگار کمک کردنی در کار نبود و همه فقط نوسان گیر بودن فقط حرفای خوشگل میزدن ;)
عزیز !
اینکه با من یا دوستان با 10% سبدمون نوسانگیری بکنیم ، دلیل بر این نیست که با 90% دیگه سهامداری نمیکنیم !
نوسانگیری بخشی از بازار و باید باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
اگر همین امروز این قانون حذف نشه ،عواقب خیلی بدی خواهد داشت که دیگه با حذفشم در آینده ،به سادگی جبران نمیشه ،تبلیغات و جو منفی در مورد علل و عواقبش به شدت داره زیاد میشه و سرمایه ترسو ،بیشنر خواهد ترسید ،شخصا به جایی که دستم میرسید چند دقیقه پیش هشدار دادم

.MrMilad.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
127
تصمیمات ناگهانی و خلق الساعه پدر اقتصاد ایران را ***
اصن این نوسان‌گیری طبیعت بازار سرمایه بود.........:mad:
البته این ممنوعیت امروز مربوط به بورس بوده و از فردا ممنوعیت نوسان گیری در فرابورس هم اجرایی میشه.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
بحث منافع نوسان گیری الان اولویت نیست دوست من ،بحث بهم خوردن نظم بازار در ابتدا و مغایرت این تصمیم با اصول اقتصاد آزاد در مرتبه بعده

ببینید چقدر داره تبلیغ میشه علیه بورس در مجازی اگر این تصمیم منجر به فرار سرمایه بشه و حمایت‌ حدود ۱۵۵۰ تا ۱۶۰۰ از دست بره ،خیلی اتفاق بدتری از نوسان گیری روزانه بعضی هاست

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.
سیگنال نداریم. در صورت مشاهده برخورد خواهد شد

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
بحث منافع نوسان گیری الان اولویت نیست دوست من ،بحث بهم خوردن نظم بازار در ابتدا و مغایرت این تصمیم با اصول اقتصاد آزاد در مرتبه بعده

ببینید چقدر داره تبلیغ میشه علیه بورس در مجازی اگر این تصمیم منجر به فرار سرمایه بشه و حمایت‌ حدود ۱۵۵۰ تا ۱۶۰۰ از دست بره ،خیلی اتفاق بدتری از نوسان گیری روزانه بعضی هاست
من همون جمله اول هم نوشتم در مورد خوب بودن یا بد بودنش نظری ندارم ، چیزی که من گفتم فقط یه موضوع کلی بود

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
انگار این قانون نمیگه چیزی که فروختی رو نمیتونی بخری ! یعنی میتونی تو +5 بفروشی تو منفی 5 بخری اگه اینطور باشه که خیلی داغون میشه وضعیت.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دلار 29 !
همین دوتا کلمه با یدونه علامت تعجب کفایت میکنه ! از یک ماه قبل بعضی سهم ها 50% اصلاح خوردن !
دلار هم 50% رشد داشته !
یعنی انگار سهامی که 50% اصلاح داشته توی این حالت چند درصد اصلاح داشته ؟!:rolleyes:
این حجم از ارزندگی شاخ زاست
ugly_devil.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
الآن کسی که با این شرایط جدید مثل قبل بخره و بفروشه چی میشه ؟
کد بسته میشه یا معامله انجام نمیشه ؟
یه حسی بهم میگه ظاهرا این قانون رو گذاشتن تو عمل شاید اینکار برای خودشون انجام نشه !
یا اگر منو شما هم انجام بدیم اتفاقی نیوفته نمیدونم ..

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الآن کسی که با این شرایط جدید مثل قبل بخره و بفروشه چی میشه ؟
کد بسته میشه یا معامله انجام نمیشه ؟
یه حسی بهم میگه ظاهرا این قانون رو گذاشتن تو عمل شاید اینکار برای خودشون انجام نشه !
یا اگر منو شما هم انجام بدیم اتفاقی نیوفته نمیدونم ..
واقعا منم نمیدونم
این قانون صرفا نوسانگیری روزانه رو از بین نمیبره که دوستی بیاد به نوسانگیری تیکه بندازه ، اصلا ماهیت اختیار سرمایه خودش رو زیر سوال برده !

برای منم فعلا شفاف نیست ، منتظر میمونیم ببینیم چی به چیه !

ولی آقا من مالمه امروز خرید میکنم ، یدفه یادم میوفته چک دارم ، میخوام بفروشم ! اختیار مال رو از آدم سلب میکنن !
ممکنه من 10 میلیون سهم داشته باشم قصد خروج هم داشته باشم . توی منفی 5 امروز 10 میلیون تا هم اضافه میکنم که با 10 میلیون قبلیم که چند ساله دارمش ، امروز توی مثبت 5 خروج بزنم ! و شاید مطمئن باشم روز بعدش قراره منفی بشه ! اینطوری کل 20 میلیون رو نمیتونم بفروشم یا 10 میلیون جدید رو ؟

شاید من صبح سهم x رو بخرم ولی یکدفعه سهم y شروع به کاهش میکنه و موقعیت خرید فوق العاده ای ایجاد میشه . از اونجایی که مالمه دوست دارم کارمزد کارگزاری و مالیاتش رو بدم یکم از سهم x رو بفروشم تا y بخرم !

نوسانگیری به کنار ! بازار یه قوانینی داره ! من هرجایی عشقم بکشه و احساس بکنم یه سهمی از منفی 5 میخواد مثبت 5 بشه ، منفی میخرم که تو مثبت بفروشم ! ریسکش رو قبول کردم ! تخصصش رو دارم ! تجربش هم دارم ! کسی از مسئولین حق اینو نداره جلوی کسب منفعت من رو بگیره ! نوسان سهم هم یه چیز طبیعیه و باید باشه !

چرت ترین و بیخود ترین قانونه !
خلافکارا هم به قوانین خودشون پایبند هستن ! اینا قوانین خودشون رو امروز نقض کردن !
شاید خیلی اثر منفی روی بازار نزاره ولی کلا آزاد دهندست !

حتی حمایت ها رو هم از بین میبره ! یکی شای بخواد با 10 میلیارد طی 1 روز سهمش رو متعادل بکنه ! بالا میره بفروشه ، پایین میاد بخره و اینکار رو اینقدر انجام بده که سهم کنترل بشه ! معاملات الگوریتمی رو برداشتن ! اوکی ولی دیگه با این قانون سهم ول میشه ! یه جاهایی شاید بازیگر بخواد سهمش رو این مدلی کنترل بکنه

یه جاهایی بازیگر شاید بخواد سهم بیشتری جمع بکنه وقتی مثبت میشه بفروشه که بیاد پایین بیشتر بخره تا روزایی که قفل صف خریده بتونه مبنا رو پر بکنه !

من نمیدونم یعنی مسئولا به این چیزا فکر نکردن همچین چیزی رو میگن ؟!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان
صندوق درآمد ثابت تصمیم چند روزه مارو مچل خودش کرده . ببین توروخدا !
تصمیم.JPG
NAV تقریبا 1 ماهه روی 14600 هستش !
خواستیم بفروشیم ...
بکم فروختم ولی ملت در صحنه تا اردر فروش میبینن دوان دوان توی چوب حراج زدن به مالشون پیشی میگیرن !
sm209.gif

آقا من میخوام بفروشم واس خرید سهمه چرا واس فروش سبقت میگیری !
well.gif

چرا پایین تر از من واس فروش میزاری
306.gif

بعد جالبه تا من قیمت اردرم رو بالا میبردم اردرشون رو بالا میووردن یا حذف میکردن !
خواستم اردرشون رو بخرم دست از سرم بردارن که بتونم بالاتر بفروشم . به خاطر این قانون مضخرف که نمیدونم اصلا چی هست ، نکردم
bav3_154fs759111.gif

دهنمو از صبح تا حالا سرویس کردن
bav3_154fs759111.gif

اصلا یه جوری قیمتش پایین اومد کلا منصرف شدم . اردرامو برداشتم
well.gif

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
برخی از نمادها دیگه اصلاح رو پشت سر گذاشتن و رسما دارن مفت فروشی میکنن
نمادی مثل دزهراوی رسیده به قیمت دی ماه سال قبل، یعنی زمانی که دلار 12000 تومن بود و به دارو ارز 4200 تومن میدادن!
الان دلار شده 30 تومن و ارز نیمایی رو هم برداشتن و رسما گفتن دارو رو میخوایم با نرخ ازاد بفروشیم!
حالا سوال اینجاست سهامدار عزیز به چه علت داری حراج میکنی؟..فقط میخوای راحت شی و توی پورتفوی نبینی؟ :))

توصیه به خرید یا فروش نیست و اون نماد صرفا مثال بود

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
چند روز قبل خبری در مورد نرخ بیکاری کشورهای مختلف در زمان کرونا خوندم در ادامه مطلبی هم در مورد فرصت های شغلی بعد از کرونا وجود داشت

جالبه بدونید خیلی از افراد جهان به خصوص جوانان کره جنوبی !! به فعالیت در بورس روی اوردن
تنها تفاوتی که وجود داره اینکه اکثریت بجز کشورهایی مثل ایران میتوانند سهم کشورهای دیگه خرید فروش کنند
امیدوارم روزی برسه که کشور ماهم بتونه سهامدار خارجی مستقل بپذیره و ما هم به عنوان یک سرمایه گذار خارجی در کشورهای دیگه سهامداری کنیم

بالا