• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
ممنون یه سوال دیگه هم دارم ، اینکه میگن سهم اصلاح میخوره ، بعد اصلاح قیمت روند صعودی قیمت سهم و استقبال ازش کم میشه ؟

الان تصوری که دارم اینه ، زمان زیادی لازم داره که بعد اصلاح بتونه سود آوری کنه
این رو نمی شه گفت. این که بعد از اصلاح قیمت چه وضعیتی پیش بیاد به خیلی چیزها بستگی داره از جمله ارزندگی سهم و این که از ارزش خود سهم پایین تر اصلاح شده یا نه و روند بازار هم تو این قضیه بی تاثیر نیست. امکان داره سهمی حتی خیلی پایین تر از قیمت مناسب خودش پایین تر اومده باشه اما روند و جو بازار خیلی بد باشه، همچین موقعیت هایی امکان این که قیمت ها باز هم پایین تر بیاد هست.
اما شما تو خریدهات باید استراتژی خودت رو تعیین کنی. این که در چه بازه زمانی می خوای خرید و فروش داشته باشی ، یعنی سهمی رو که می خوای بخری برای چه مدتی روش برنامه می ریزی؟
این که چه مقدار سود برات کافی هست و اگر چه مقدار ضرر کنی دیگه ازسهم خارج می شی؟
این که اصلا سهم رو برای نوسانگیری می خوای یا می خوای تو خود اون شرکت سهمی داشته باشی و ازش سود سالانه بگیری؟
ارزندگی سهم و این که بنیاد سهم خوب باشه و شرکتی که سهمش رو می خری سودساز باشه خیلی مهم هست.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
به اطلاع کلیه فعالان بازار سرمایه می رساند ،شما غلط کردید سهام خریدید و‌ قصد فروش دارید ،هر موقع من گفتم باید بفروشید ،گم شید‌ کنار باد بیاد ،مرسی اه ;)

این اطلاعیه فرداست که من با رانتی که داشتم به دستم رسید

پ ن : کلا برگ های درختان بازار آزاد سرمایه در سرتاسر گیتی در حال ریزش هست ،این تصمیمات این شکلی منافات با اصل ماهیت بازار بورس داره متاسفانه،البته احتمالا خیلی پایدار نیست ،چون حجم معاملات کم میشه و کارمزد و‌ مالیات هم طبعا کم میشه ،ضمن اینکه اثر منفی ذهنی هم داره و جو بازار بهم میخوره

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به اطلاع کلیه فعالان بازار سرمایه می رساند ،شما غلط کردید سهام خریدید و‌ قصد فروش دارید ،هر موقع من گفتم باید بفروشید ،گم شید‌ کنار باد بیاد ،مرسی اه ;)

این اطلاعیه فرداست که من با رانتی که داشتم به دستم رسید

پ ن : کلا برگ های درختان بازار آزاد سرمایه در سرتاسر گیتی در حال ریزش هست ،این تصمیمات این شکلی منافات با اصل ماهیت بازار بورس داره متاسفانه،البته احتمالا خیلی پایدار نیست ،چون حجم معاملات کم میشه و کارمزد و‌ مالیات هم طبعا کم میشه ،ضمن اینکه اثر منفی ذهنی هم داره و جو بازار بهم میخوره
مضخرف ترین تصمیمی بود که این مدت برای بورس میتونستن بگیرن
bav3_154fs759111.gif

دیشب ازشون تعریف کردم ، نزاشتن ، روغن دکمه کیبوردم نرم بشه
bav3_154fs759111.gif

برداشته شدن معاملات روزانه خییییلی چرت بود دیگه
bav3_154fs759111.gif

لعنت افتک بر آنهایی که با کاسبی ما برخورد میکنن
bav3_154fs759111.gif

ومعادن هم که صورت پورتفو نمیده ، لعنت افتک بر اونا هم باد
bav3_154fs759111.gif

ایشالا روز قیامت خدا صورت وضعیت اعمالشون رو دیر بده تو صف بمونن
bav3_154fs759111.gif

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
احتمال ۹۹ درصد چند روز بیشتر ادامه پیدا نمیکنه ،تاثیر منفی گذاشت روی بازار ،تقریبا مثل همون کنسل شدن دارا دوم که گفتن ،شوک وارد کرد ولی نقطه تفاوت اینه که سهم ها اکثرا به چاه نفت رسیدن و حمایت قوی دارن،الانم بازار داره منفی میشه که یکی از عوامل تسریعش همین تصمیم سمی بود :(

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فرمول محاسبه افزایش سرمایه از محل آورده موجوده با افزایش سرمایه عادی تفاوت داره
با اون فرمول حساب بکنید ;)
بعد از افزایش سرمایه اون قیمت تئوریه و میتونه بالاتر یا پایینتر باز بشه و الزامی نیست دقیقا همون مقدار محاسبه شده با فرمول باشه
قیمتش درسته و اون افت هم به خاطر افزایش سرمایست

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام دوستان بنده 20 تومن میخام سرمایه گذاری کنم و هدفم بلند مدت هست لطفا با توجه به وضعیت الان چند تا سهم پیشنهاد بدین.با تشکر

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به اطلاع کلیه فعالان بازار می رساند، از امروز شنبه مورخ 05/07/1399 تا اطلاع ثانوی، زمان سپرده شدن سهام از t+0 به t+1 تغییر می یابد. لذا انجام معامله روز مجاز نمی باشد. بدیهی است فروش سهام خریداری شده در همان روز امکانپذیر نمی باشد. مدیریت عملیات شرکت بورس اوراق بهادار تهران

دارن جلوی نوسانگیری روزانه رو میگیرن
خب صف فروشهای الان میبینید؟؟

اینا همونایی هستن ک تو مثبتها فروختن
ولی تو منفیها نمیخرن
فکر کن سهم مثبت 3 هم بشه پایانیش منفی 2 کسی ک رو 0 تابلو هم بخره تو ضرر
شما خودت میری تو مثبت بخری؟
کسی نمیخره
این قانون به ضرر بازار
نوسانگییری هم جز بازار باید باشه

این قانون یک سمت نوسان را بسته، یعنی فروش سهام خریده شده در یک روز را ممنوع کرده ولی خرید سهام فروخته شده در روز را ممنوع نکرده ! و اگر این برداشت من درست باشه، این قانون ایراد اساسی داره و به نوعی تشویق به فروش در صف خرید و منتظر خرید شدن در صف فروشه !
دلیل عرضه اکثر صفهای خرید هم همینه !

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فرمول محاسبه افزایش سرمایه از محل آورده موجوده با افزایش سرمایه عادی تفاوت داره
با اون فرمول حساب بکنید ;)
بعد از افزایش سرمایه اون قیمت تئوریه و میتونه بالاتر یا پایینتر باز بشه و الزامی نیست دقیقا همون مقدار محاسبه شده با فرمول باشه
قیمتش درسته و اون افت هم به خاطر افزایش سرمایست
در پورتفو به نظر افزایش سرمایه لحاظ شده منتها با نماد شلعابح , ولی بسته هست
Untitled.jpg

من چون تازه واردم میخواستم ببینم این تعداد 1375 تا که جدید منظور شده به قبلی اضافه میشه ؟ جداگانه محاسبه میشه ؟ چطوریه ؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
به حضرت عباس چوپون جای این نا ظر و تصمیم گیرنده های بورس بزارن به ولله باید عبادتشون کرد
الآن مگه قانون نذاشتن سهمی که امروز میخری رو نمیتونی بفروشی ؟
خب نادونا اونی که سهمش مثبت هست یا از قبل داشته الآن میفروشه و صبر میکنه منفی بشه بعد میخره مگه سود نمیکنه ؟ یا اصلا دیگه نمیخره اینطوری که ایرادی نداره یعنی میشه فروش و خرید !
همین کار باعث میشه صفهای خرید بخاطر عرضه زیاد به سرعت جمع بشه و قفل در صف فروش بشه
حقوقی هم بخواد لج کنه اینقدر عرضه میکنه و هیچکس نمیتونه بفروشه و عملا خرید و فروشی انجام نمیشه
فقط دارن با آزمون و خطا سرمایه مردم رو از بین میبرن
این بازار دیگه بازار بشو نیست .....

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
خب صف فروشهای الان میبینید؟؟

اینا همونایی هستن ک تو مثبتها فروختن
ولی تو منفیها نمیخرن
فکر کن سهم مثبت 3 هم بشه پایانیش منفی 2 کسی ک رو 0 تابلو هم بخره تو ضرر
شما خودت میری تو مثبت بخری؟
کسی نمیخره
این قانون به ضرر بازار
نوسانگییری هم جز بازار باید باشه

والا من فقط خبر رو اعلام کردم. نگفتم موافق این قضیه هستم ;)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
احتمال ۹۹ درصد چند روز بیشتر ادامه پیدا نمیکنه ،تاثیر منفی گذاشت روی بازار ،تقریبا مثل همون کنسل شدن دارا دوم که گفتن ،شوک وارد کرد ولی نقطه تفاوت اینه که سهم ها اکثرا به چاه نفت رسیدن و حمایت قوی دارن،الانم بازار داره منفی میشه که یکی از عوامل تسریعش همین تصمیم سمی بود :(
دقیقا !
به بازار شوک داد ...
حالا کاری با نوسانگیری روزانم روی سهام ندارم
ولی با صندوق درآمد ثابت من هر روز خرید و فروش داشتم . این مدلی کلا نحوه عملکردم با یکی از صندوقهای درآمد ثابتم بهم میریزه :(
صبر میکنیم ببینیم بر میدارن یا نه . اگه برنداشتن باید خودمون رو با محیط جدید تطابق بدیم

pt.jpg

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
سلام دوستان بنده 20 تومن میخام سرمایه گذاری کنم و هدفم بلند مدت هست لطفا با توجه به وضعیت الان چند تا سهم پیشنهاد بدین.با تشکر
@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.
خرید عجله ای هیچ سودی ندارد . باید در اصلاح ها بویژه اصلاح های عمیق و بصورت پله ای و کم کم خرید کنید . توصیه من اولا خرید صندوق است و عرضه اولیه و بعد از چند ماه خرید سهام شاخص ساز و بنیادی و آینده دار و سود ساز .
صندوق ها را زیر nav بخرید .
برای خرید هم باید 2-3 ماه صبر کرد و زمان گذاشت ناگهانی نخرید که اشتباه من را مرتکب می شوید .

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
خرامان خرامان اومدم چند تا سهمو بفروشم با این پیام و صفای فروش مواجه شدم.:mad: حداقل می‌ذاشتن من امروز نقد کنم بعد قانون بذارن:rolleyes:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
یعنی چی باید تا فردا خرید کنم؟
آخرین باری که من این اشتباهو کردم باعث شد 64 درصد برم تو ضرر!
همیشه واسه ورود به بازار فرصت هست ولی واسه جبران ضررها ممکن فرصتی پیش نیاد.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
شرمنده دوست عزیز
هم برای ما مسئولیت داره هم سایت
سازمان نه از مدیرای پی تی میپرسه که مسئولیتش با شما بوده یا نه ، و در جا سایت رو میبنده
نه از ما ها میپرسه مسئولیتش با ما بوده یا نه و کدمونو میبندن :p
صحبت ها رو دنبال بکنید بالاخره خودتونم تحقیقاتتون رو بکنید
به هیچ وجه بدون تخصص وارد نشید
اگه قصد ورود دارید صندوق سهامی بخرید
در غیر اینصورت میتونید سرمایتون رو توی مدت کوتاهی یک سوم بکنید;)
در پورتفو به نظر افزایش سرمایه لحاظ شده منتها با نماد شلعابح , ولی بسته هست
مشاهده پیوست 1199578

من چون تازه واردم میخواستم ببینم این تعداد 1375 تا که جدید منظور شده به قبلی اضافه میشه ؟ جداگانه محاسبه میشه ؟ چطوریه ؟
اون 500 تا سرجاشه با همون قیمتی که هست
1375 تا حق تقدمه ، که میتونه با قیمت روزش که مثل سهام بر اساس عرضه و تقاضا مشخص میشه ، بفروشه یا اینکه به ازای هر 1 دونه حق تقدم 1000 ریال به شرکت پرداخت بکنه و اون 1375 تا رو به سهام عادی با همون قیمت خود سهام تبدیل بکنه . یعنی 137500 تومن میده و 1375 تا سهم بعد از چند ماه به سهام های عادیش اضافه میشه با هر قیمتی که سهم داشته باشه:p

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
داشتیم تا نوسانگیری ضرر رو جبران میکردیم...
#یدن توش...
چرا وقتی بازار منفی میشه یه قانون خوب وضع نمی کنن؟!!
خار داره دیگه...
تصمیمات ناگهانی و خلق الساعه پدر اقتصاد ایران را ***
اصن این نوسان‌گیری طبیعت بازار سرمایه بود.........:mad:

بالا