این رو نمی شه گفت. این که بعد از اصلاح قیمت چه وضعیتی پیش بیاد به خیلی چیزها بستگی داره از جمله ارزندگی سهم و این که از ارزش خود سهم پایین تر اصلاح شده یا نه و روند بازار هم تو این قضیه بی تاثیر نیست. امکان داره سهمی حتی خیلی پایین تر از قیمت مناسب خودش پایین تر اومده باشه اما روند و جو بازار خیلی بد باشه، همچین موقعیت هایی امکان این که قیمت ها باز هم پایین تر بیاد هست.ممنون یه سوال دیگه هم دارم ، اینکه میگن سهم اصلاح میخوره ، بعد اصلاح قیمت روند صعودی قیمت سهم و استقبال ازش کم میشه ؟
الان تصوری که دارم اینه ، زمان زیادی لازم داره که بعد اصلاح بتونه سود آوری کنه
مضخرف ترین تصمیمی بود که این مدت برای بورس میتونستن بگیرنبه اطلاع کلیه فعالان بازار سرمایه می رساند ،شما غلط کردید سهام خریدید و قصد فروش دارید ،هر موقع من گفتم باید بفروشید ،گم شید کنار باد بیاد ،مرسی اه
این اطلاعیه فرداست که من با رانتی که داشتم به دستم رسید
پ ن : کلا برگ های درختان بازار آزاد سرمایه در سرتاسر گیتی در حال ریزش هست ،این تصمیمات این شکلی منافات با اصل ماهیت بازار بورس داره متاسفانه،البته احتمالا خیلی پایدار نیست ،چون حجم معاملات کم میشه و کارمزد و مالیات هم طبعا کم میشه ،ضمن اینکه اثر منفی ذهنی هم داره و جو بازار بهم میخوره
فرمول محاسبه افزایش سرمایه از محل آورده موجوده با افزایش سرمایه عادی تفاوت داره
خب صف فروشهای الان میبینید؟؟به اطلاع کلیه فعالان بازار می رساند، از امروز شنبه مورخ 05/07/1399 تا اطلاع ثانوی، زمان سپرده شدن سهام از t+0 به t+1 تغییر می یابد. لذا انجام معامله روز مجاز نمی باشد. بدیهی است فروش سهام خریداری شده در همان روز امکانپذیر نمی باشد. مدیریت عملیات شرکت بورس اوراق بهادار تهران
دارن جلوی نوسانگیری روزانه رو میگیرن
این قانون یک سمت نوسان را بسته، یعنی فروش سهام خریده شده در یک روز را ممنوع کرده ولی خرید سهام فروخته شده در روز را ممنوع نکرده ! و اگر این برداشت من درست باشه، این قانون ایراد اساسی داره و به نوعی تشویق به فروش در صف خرید و منتظر خرید شدن در صف فروشه !
دلیل عرضه اکثر صفهای خرید هم همینه !
در پورتفو به نظر افزایش سرمایه لحاظ شده منتها با نماد شلعابح , ولی بسته هستفرمول محاسبه افزایش سرمایه از محل آورده موجوده با افزایش سرمایه عادی تفاوت داره
با اون فرمول حساب بکنید
بعد از افزایش سرمایه اون قیمت تئوریه و میتونه بالاتر یا پایینتر باز بشه و الزامی نیست دقیقا همون مقدار محاسبه شده با فرمول باشه
قیمتش درسته و اون افت هم به خاطر افزایش سرمایست
خب صف فروشهای الان میبینید؟؟
اینا همونایی هستن ک تو مثبتها فروختن
ولی تو منفیها نمیخرن
فکر کن سهم مثبت 3 هم بشه پایانیش منفی 2 کسی ک رو 0 تابلو هم بخره تو ضرر
شما خودت میری تو مثبت بخری؟
کسی نمیخره
این قانون به ضرر بازار
نوسانگییری هم جز بازار باید باشه
دقیقا !احتمال ۹۹ درصد چند روز بیشتر ادامه پیدا نمیکنه ،تاثیر منفی گذاشت روی بازار ،تقریبا مثل همون کنسل شدن دارا دوم که گفتن ،شوک وارد کرد ولی نقطه تفاوت اینه که سهم ها اکثرا به چاه نفت رسیدن و حمایت قوی دارن،الانم بازار داره منفی میشه که یکی از عوامل تسریعش همین تصمیم سمی بود![]()
@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.سلام دوستان بنده 20 تومن میخام سرمایه گذاری کنم و هدفم بلند مدت هست لطفا با توجه به وضعیت الان چند تا سهم پیشنهاد بدین.با تشکر
خرید عجله ای هیچ سودی ندارد . باید در اصلاح ها بویژه اصلاح های عمیق و بصورت پله ای و کم کم خرید کنید . توصیه من اولا خرید صندوق است و عرضه اولیه و بعد از چند ماه خرید سهام شاخص ساز و بنیادی و آینده دار و سود ساز .@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.
یعنی چی باید تا فردا خرید کنم؟@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.
شرمنده دوست عزیز@s.david.s و سایر دوستان لطفا راهنمایی کنید.همه مسولیت هاش هم به عهده خودم:دی لطفا چند تا سهم معرفی کنید چون باید تا فردا خرید کنم.
اون 500 تا سرجاشه با همون قیمتی که هستدر پورتفو به نظر افزایش سرمایه لحاظ شده منتها با نماد شلعابح , ولی بسته هست
مشاهده پیوست 1199578
من چون تازه واردم میخواستم ببینم این تعداد 1375 تا که جدید منظور شده به قبلی اضافه میشه ؟ جداگانه محاسبه میشه ؟ چطوریه ؟
تصمیمات ناگهانی و خلق الساعه پدر اقتصاد ایران را ***داشتیم تا نوسانگیری ضرر رو جبران میکردیم...
#یدن توش...
چرا وقتی بازار منفی میشه یه قانون خوب وضع نمی کنن؟!!
خار داره دیگه...