• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
پس به طور کلی کف فروش 500 هزار تومان هستند به جز سهم هایی که زیر 500 تومن ارزش دارن
سهم های زیر 500 هزار تومن هم نمیتونید در دو یا چند مرحله بفروشید , باید در یک مرحله کل سهم رو بفروشید

یعنی مثلا عرضه اولیه خریدید به ارزش 200 تومن و اون 100% سود داد و شد 400 تومن شما نمیتونید 200 تومن رو بفروشید و 200 رو نگه دارید
باید یک مرحله فروش به ارزش 400 تومن ثبت کنید و کل سهم رو بفروشید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنونم از توضیحات کامل، نمیشه فقط با لایک پست از وقتی که میزاری و اینکه دانش و تجربیاتت رو به اشتراک میزاری تشکر کرد ولی خب برای جلوگیری از اسپم همین لایک ها رو از ما پذیرا باش،
واقعا لایک کمه یه لایک جدید باید درست کنند دیوید سپاس ، مخصوص ایشون
3925.gif
عشقید
3925.gif

یک سوال دیگر بنظرت الان خرید صندوق های سهامی مثل آگاس، آوا، کاریس، فیروزه و... بهتره یا خرید سهام های ارزنده مثلا وصنعت، وبوعلی، پترول، صبا، زفکا،نوری، آریا، ومعادن و...؟ (این اسامی هیچ گونه توصیه ای به خرید و نگهداری و فروش نیست) :p
ببین پخش کردن سرمایه همیشه خوبه
همین الان دقیقا 55.4% کل سبدم ، سهام مستقیمه و 6.25% دیگه بهش اضافه میشه
جمعا 61.25% سبدم با چیدمان جدید و وزنهای جدید سهام و صندوق درآمد ثابت جانبی هر سهمه ( سهم صندوقای درآمد ثابت در حال حاضر حدودا 4.7% هستش )
وزن دقیق آگاس وکاریس و آتیمس از کل سبدم به ترتیب حدودا : 8.76% ، 6.58% و 7.93%
حدودا 1.4% صندوق شاخصی فیروزه هستش
مابقی هم صندوق درآمد ثابت فیروزا که هم باهاش همیشه در حال خرید و فروشم هم اردر خرید دارم هم فروش . خرید کمتر از NAV فروش هم بعد از جمع کردن بالاتر از NAV

نتیجه : همیشه سبد باید به شکلی چیده بشه که بهترین بازدهی رو داشت
من خودم چون زیر و بم یه شرکت رو باید در بیارم و اینکار رو توی شرکت های کوچیک و متوسط راحت تر میشه انجام داد واسه همین معاملات خودم محدود به شرکت های این مدلیه به غیر از نوسانگیری که کاری به شرکت ندارم
صندوقا رو میگیرم که از معاملات بزرگان بازارهم سهم ببرم . قطعا بخشی از سود بازار سمت بانکی ها ، خودروها و ... هست که من ازشون سر در نمیارم و فرصت نمیکنه از همه جاهای بازار فرصت ها رو زیر نظر داشته باشم
پس بخشی از این سود رو از صندوق ها میگیرم
مورد دیگه اینه شراکت با بزرگان همیشه خوبه ! واسه همینه که الان تقریبا 25% سبدم سمت صندوق های سهامی و شاخصی هستش ...
صندوقا رسیدگی هم ندارن . نه اطلاعیه میخواد بخونی ، نه حق تقدم میدن ، نه افشا میزنه ،نه لازمه نمودارش رو چک بکنی . راه خودشون رو میرن
هر چند وقت یبار فقط پورتفوشون رو نگاه میکنم

خرید سهام با خرید صندوق از نظر من تنها تفاوتش ریسک کمتر صندوق هاست . صندوق نوساناتش کمتره . هم سود کمتری میده هم زیان کمتر ...
یکی از دلایل اصلی داشتن صندوق توی سبدم اینه که بخشی از سرمایه بنده از منبع رهن هستش و درصورتی که مستاجرا بخوان تخلیه بکنن باید بتونم تو تاریخ اتمام قرارداد از یکی دو هفته قبلش تا روز تخلیه وجه رو عودت بدم و باید سرمایه جایی باشه که مجبور نباشم توی منفی ترین حالت ممکن بفروشم
همه چیز به میزان ریسک پذیری بستگی داره
یکی ممکنه اینقدر ریسک پذیر باشه مثلا 10 میلیارد رو روی یه سهم بزاره ! یکی ممکنه پورتفوشو بیشتر با اوراق مشارکت و صندوق درآمد ثابت ببنده
بستگی به خودت داره ولی من توصیه میکنم یه بخشی رو به صندوق اختصاص بده ، آرامشت رو بالا تر میبری و این روی تصمیم گیری درست هم تاثیر میزاره
درضمن صندوق ریسک نقدشوندگی هم نداره که یهو نماد بسته بشه یا صف فروش قفل شده داشته باشه !

با این میزان ریسک پذیری ای که با چیدمان سبدم دارم برای بلند مدت بازدهی ای بین 40% الی 60% متصور هستم و انتظارم اینه . میتونه یکمم بیشتر بشه دیگه اون قطعیتی توش نداره . 30 الی 35 درصدش رو بزاریم واس تورم و تهش 25 الی 30 درصد خالص بمونه ....
اگه صندوق انتخاب نکنی و مستقیم سهام رو بخری احتمالا بتونی بازدهی بیشتری رو محقق بکنی ( با توجه به سهمی و قیمتی که وارد شدی )

حالا من خودم بعضی وقتا سر ریز سود صندوق ها رو باهاش بازم سهم میخرم .اینکارم میتونی بکنی . مثلا سود یک چهارم صندوق های سهامیتو همیشه به سهم هات اضافه بکنی این مدلی همیشه در حال خرید هات توی هر اصلاحی که اتفاق بیوفته ، هستی !

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji843]عرضه اولیه‌های پاییز

[emoji821] پتروشیمی‌های الوند و بوعلی، پالایشگاه ستاره خلیج فارس، شرکت رجا، شرکت توسعه عمران‌ امید، تامین‌ سرمایه تمدن، شرکت صنایع غذایی کورش، شرکت اوپال پارسیان سنگان، لیزینگ اقتصاد نوین، سپید ماکیان، لیزینگ کارآفرین، پتروشیمی بندر امام و باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس از مهمترین عرضه‌ اولیه‌های احتمالی پاییز امسال در بازار سرمایه خواهند بود./
تی اس ای پرس

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان نقدینگی داشته باشید..عرضه اولیه های توپ و خوبی در راهه..مخصوصا ستاره خلیج فارس که مبلغ زیادی نیاز داره و رجا و اوپال و پتروشیمیها

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
[emoji843]عرضه اولیه‌های پاییز

[emoji821] پتروشیمی‌های الوند و بوعلی، پالایشگاه ستاره خلیج فارس، شرکت رجا، شرکت توسعه عمران‌ امید، تامین‌ سرمایه تمدن، شرکت صنایع غذایی کورش، شرکت اوپال پارسیان سنگان، لیزینگ اقتصاد نوین، سپید ماکیان، لیزینگ کارآفرین، پتروشیمی بندر امام و باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس از مهمترین عرضه‌ اولیه‌های احتمالی پاییز امسال در بازار سرمایه خواهند بود./
تی اس ای پرس

یه جا خوندم نوشته بود هر ماه یه عرضه اولیه میخوان برگزار کنن

دوستان نقدینگی داشته باشید..عرضه اولیه های توپ و خوبی در راهه..مخصوصا ستاره خلیج فارس که مبلغ زیادی نیاز داره و رجا و اوپال و پتروشیمیها

خدا به دادمون برسه هر چه مبلغ بیشتر ، ریزش بیشتر :دی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
از خبرش اشتباه برداشت شده.گفته بود هر ماه عرضه اولیه داریم..با هر ماه یک عرضه اولیه داریم فرق داره..
یه جا خوندم نوشته بود هر ماه یه عرضه اولیه میخوان برگزار کنن

خدا به دادمون برسه هر چه مبلغ بیشتر ، ریزش بیشتر :دی

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
درباره این قانون جدید به ضرر من شد
من همیشه 60 درصد عرضه اولیه را بعد رسیدن سود به 120 درصد میفروختم تو این حالت اصل پول با 25 تا 35 درصد سود برگشت میکرد بقیه سهم میذاشتم تا بره بالا ولی الان این کار فقط میتونم تو عرضه های با مبلغ حداقل بالای 500 هزار تومن انجام بدم یکم کار برام مشکل کرد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پالایش یکم خریدش تموم شده ؟ چون گفتن ۳۰ درصد تخفیف شده !

آره تموم شده
30 درصد به خاطر ـــه ریزش های اخیره چون عملا تخفیفی باقی نمونده بود

نمادپایانی 4 شهریور15 درصد تخفیف25 درصد تخفیفپایانی 2 مهر
شبندر40280342383021042780
شپنا35040297842628028520
شتران34750295372606225780
شبریز43160366863237035310

5 درصد از تخفیف برای بازارگردانی حذف شده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مردم نگران ریزش‌های بورسی نباشند

پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
مردم نگران ریزش‌های بورسی نباشند و سهام شرکت‌ها در بورس دوباره روند صعودی پیدا می‌کند.

بازار سرمایه فراز و نشیب دارد اما مشکلات شرکت ها و واحدهای تولیدی قطعا مرتفع خواهد شد.

۹۰ درصد تحریم‌های اقتصادی کشور بانک محور است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
عرضه سهام نیروگاه‌ها در بورس

مدیر عامل شرکت برق حرارتی:
بر اساس برنامه‌ریزی‌ درصدی از سهام نیروگاه‌ها به صورت خرد در بورس عرضه خواهد شد که در تلاشیم حداقل ۵۰ درصد از منابع این بخش نیز برای تکمیل و نوسازی نیروگاه‌ها به صنعت برق بازگردانده شود.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
پرسپولیس و استقلال از طریق فرابورس واگذار می شوند

معاون پارلمانی و حقوقی مجلس وزارت ورزش و جوانان به اشاره واگذاری دو شرکت فرهنگی، ورزشی پرسپولیس و استقلال گفت: امیدواریم بتوانیم در پاییز مقدمات واگذاری این دو شرکت مهم را از طریق فرابورس به مردم فراهم کنیم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
موافقت کمیسیون اقتصادی مجلس با حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو، زمینه ایجاد رانت و فساد را فراهم کرده و کمیسیون اقتصادی مجلس به دنبال حذف ارز یارانه‌ای دارو است

مهدی طغیانی افزود: هم‌اکنون شاهد قاچاق دارو از ایران به کشورهای همسایه هستیم. از جمله مهمترین دلایل این قاچاق، قیمت پایین دارو در ایران به علت اختصاص ارز یارانه‌ای به آن است. دولت باید ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو را حذف کند و در مقابل سطح پوشش بیمه‌ای دارو را گسترده‌تر کند

وی تاکید کرد: البته اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مخالف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو هستند و در این زمینه نیازمند جلسه همفکری هستیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو، زمینه ایجاد رانت و فساد را فراهم کرده و کمیسیون اقتصادی مجلس به دنبال حذف ارز یارانه‌ای دارو است

مهدی طغیانی افزود: هم‌اکنون شاهد قاچاق دارو از ایران به کشورهای همسایه هستیم. از جمله مهمترین دلایل این قاچاق، قیمت پایین دارو در ایران به علت اختصاص ارز یارانه‌ای به آن است. دولت باید ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو را حذف کند و در مقابل سطح پوشش بیمه‌ای دارو را گسترده‌تر کند

وی تاکید کرد: البته اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مخالف حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو هستند و در این زمینه نیازمند جلسه همفکری هستیم
یکی از مشکلات به شدت فسادزا همین تخصیص ارز بود که برای حمایت از مردم میدادن ولی عملا باعث سودجویی میشد
درسته حذف این ارزها کوتاه مدت به ضرر مردمه ولی بلند مدت به سود مردمه ...
وقتی پتانسیل فساد باز باشه ، پاک ترین آدم هم ممکنه اولش مقاومت بکنه ولی از اونجایی که آدمه و وسوسه میشه بالاخره یه دلیل و توجیهی برای دزدی میاره ...

اگه من کاره ای بودم ، قطعا ارز ویژه دارو رو قطع میکردم ولی همون وجه معادل کمکی رو که فساد درست میکرد ، صرف بهبود زیرساخت های درمانی و بیمه ای کشور میکردم که دغدغه مردم حل بشه
بقیه چیزا هم کوتاه مدت به خاطر حذف ارز آزاد دهندست ولی بلند مدت درست میشه

به نظرم دولت یکی دو سال اخیر به خاطر فشار تحریم ها داره کارایی رو انجام میده که باید چند دهه قبل انجام میداد . بازم جای شکرش هست که حداقل به خاطر فشار هم که شده ، تصمیمات درست میگیرن

اول بهبود وضعیت بازار و بالا بردن ضریب نفوذ بازار سرمایه بین مردم و قدم بعدی آزاد سازی ارز .... دوتا از بهترین اقدامات دولت
قبلش هم آزاد سازی قیمت بنزین !

شوخی نمیکنما ! کاملا جدی ام :D
ولی این مورد دارو واقعا باید از اون طرف هوای مردم رو داشته باشن که سیستم درمانی بتونه مردم رو حمایت بکنه نه اینکه فقط ارز رو بردارن و بعدش مردم بمونن و داروهای نجومی !
این سه تا تصمیم به نظرم اثر خوبی روی اقتصاد میزاره . کوتاه مدت آزار دهندست ولی بلند مدت وضعیت اقتصادی رو به تعادل میرسونه

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

حمید جان اکانت من ۲ هفته شد درست نمیشه؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
قبلا در مورد نمودار این چنینی سوال کرده بودم که دوستان گفتن سقوط این چنینی افزایش سرمایه هست
Untitled-1.jpg

این نمودار سهم شلعاب هست که 60% سقوط کرده ! طبق سایت کدال افزایش سرمایه داشته ولی در پورتفو دوستم 77% ضرر درج شده !

Untitled.jpg

رفیق تو این مملکت چیزی که به دلار مرتبط باشه هیچ وقت به سود مردم نیست خصوصا در دراز مدت !
نمونه : برجام , وقتی توافق شد دلار 3200 بود و امریکا روی دلار 10-15 تومن از برجام خارج شد !
و الانم که یکسال و اندی از خروج امریکا از برجام میگذره دلار میره که 30 تومن رو رد کنه !

Last edited:

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
به سادگی رنج منفی میکشیدن
صف خرید الکی تشکیل میدادن
سهم های زیادی رو بدون اینکه به سهم فشار بیاد داخل 3-4 روز اب میکنن
و...
مثل این مینونه شب قبلش روی یک اکسل یک روند رو تعریف کنی برای انجام یکسری اتفاقات
وقتی دو هفته پیش میگفتم این منفی بازار برای بعضی سهم ها جور درنمیاد برای همین موضوع بود

یکی از مشکلات به شدت فسادزا همین تخصیص ارز بود که برای حمایت از مردم میدادن ولی عملا باعث سودجویی میشد
وقتی پتانسیل فساد باز باشه ، پاک ترین آدم هم ممکنه اولش مقاومت بکنه ولی از اونجایی که آدمه و وسوسه میشه بالاخره یه دلیل و توجیهی برای دزدی میاره ...

اگه من کاره ای بودم ، قطعا ارز ویژه دارو رو قطع میکردم ولی همون وجه معادل کمکی رو که فساد درست میکرد ، صرف بهبود زیرساخت های درمانی و بیمه ای کشور میکردم که دغدغه مردم حل بشه
بقیه چیزا هم کوتاه مدت به خاطر حذف ارز آزاد دهندست ولی بلند مدت درست میشه

به نظرم دولت یکی دو سال اخیر به خاطر فشار تحریم ها داره کارایی رو انجام میده که باید چند دهه قبل انجام میداد . بازم جای شکرش هست که حداقل به خاطر فشار هم که شده ، تصمیمات درست میگیرن

اول بهبود وضعیت بازار و بالا بردن ضریب نفوذ بازار سرمایه بین مردم و قدم بعدی آزاد سازی ارز .... دوتا از بهترین اقدامات دولت
قبلش هم آزاد سازی قیمت بنزین !

شوخی نمیکنما ! کاملا جدی ام :D
ولی این مورد دارو واقعا باید از اون طرف هوای مردم رو داشته باشن که سیستم درمانی بتونه مردم رو حمایت بکنه نه اینکه فقط ارز رو بردارن و بعدش مردم بمونن و داروهای نجومی !
این سه تا تصمیم به نظرم اثر خوبی روی اقتصاد میزاره . کوتاه مدت آزار دهندست ولی بلند مدت وضعیت اقتصادی رو به تعادل میرسونه
کاملا درست
کارهایی شده و داره میشه که اگر دستش نزنن خیلی به بهبود جامعه کمک میکنه
مهم‌ترین ویژگی ایران این هست که برای غذا و انرژی به کشوری محتاج نیست

رفیق تو این مملکت چیزی که به دلار مرتبط باشه هیچ وقت به سود مردم نیست خصوصا در دراز مدت !
نمونه : برجام , وقتی توافق شد دلار 3200 بود و امریکا روی دلار 10-15 تومن از برجام خارج شد !
و الانم که یکسال و اندی از خروج امریکا از برجام میگذره دلار میره که 30 تومن رو رد کنه !
قیمت دلار و طلا کاملا دست دولت و باهاش بودجه میبندن
گفته بودم که صادرات اینا قطع نشده و الان خبرش توسط رویتز امده که روزانه فقط 1.5 میلیون بشکه صادرات نفت دارن (گاز بماند، فراورده های پتروشیمی بمانند و...)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به سادگی رنج منفی میکشیدن
صف خرید الکی تشکیل میدادن
سهم های زیادی رو بدون اینکه به سهم فشار بیاد داخل 3-4 روز اب میکنن
و...
مثل این مینونه شب قبلش روی یک اکسل یک روند رو تعریف کنی برای انجام یکسری اتفاقات
وقتی دو هفته پیش میگفتم این منفی بازار برای بعضی سهم ها جور درنمیاد برای همین موضوع بود

کاملا درست
کارهایی شده و داره میشه که اگر دستش نزنن خیلی به بهبود جامعه کمک میکنه
مهم‌ترین ویژگی ایران این هست که برای غذا و انرژی به کشوری محتاج نیست

قیمت دلار و طلا کاملا دست دولت و باهاش بودجه میبندن
گفته بودم که صادرات اینا قطع نشده و الان خبرش توسط رویتز امده که روزانه فقط 1.5 میلیون بشکه صادرات نفت دارن (گاز بماند، فراورده های پتروشیمی بمانند و...)
اگر واقعا بتونن جلوی معاملات الگوریتمی رو بگیرن واقعا کار بزرگی کردن..و قطعا تاثیر مثبت در روند بورس داره

بالا