peyman1one
Registered User
- نوشتهها
- 198
- لایکها
- 562
کاشکی سهام دار ها کمی متحد بودن با این وضعیت دلار و تورم اینجوری اتیش به مالشون نمیزدن
بعضی از خرید و فروش ها در بازه زمانی 30-40 ثانیه انجام شده !!سهم رو نخریده فروخته ، به این میگن معاملات هوشمند و عالی
زیر و تهش رو دراوردمبعضی از خرید و فروش ها در بازه زمانی 30-40 ثانیه انجام شده !!
حالا سوال اینجاست با وضعیت داغون هسته و کارگزاری ها که یه ثبت سفارش چند دقیقه طول میکشه , این چطور تونست تو 30 ثانیه هم بخره هم بفروشه !!
تا وقتی سهامدارا نسبت به قیمت سهامشون نترس نشن ، هیچ فایده ای ندارهکاشکی سهام دار ها کمی متحد بودن با این وضعیت دلار و تورم اینجوری اتیش به مالشون نمیزدن
مصاحبه مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری شاهد: https://www.boursenews.ir/fa/news/228087/دارایی-ثشاهد-۲۰-برابر-شده-است
بنظر من اتفاقا کار خوبی کردنیکی باید به این مدیر عاملش بگه اگر اینقدر به سهمت اعتقاد داری چرا یکبار حقوقیهات نمیان صف رو جمع کنن!!!
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
بنظر من اتفاقا کار خوبی کردن
اگه جمع میکردن الان ۷۰ درصد ریزش داشت
اگه دقت کنید پایانی ثشاهد اکثر مواقع زیر ۱ درصد بود
توی دوران سقوط با اردرهای سنگین که خودشون گذاشتن عملا سهم رو قفل کردن تا زیاد پایین نیاد.
منتظر زمان مناسب هستن...احتمالا اواسط هفته بعد صف رو جمع میکنن.
عده ایی میگن که اینو بالا بردن تا گرون به مردم بفروشن.
اگه نیت توی پاچه کردن مردم بود که از ۸۱۰۰ تومن تا الان هر روز سهم میفروختن ولی با قفل کردن به نوعی حمایت کردن.
افراد بسیار قدرتمند و بانفوذی پشت شاهد هستن و هدفشون اینه تا ارزش رو بالا ببرن بعد فروش بزننن...به نوعی قیمت الان رو غیرواقعی میدونن.
خود این مدیرعامل هم گفته که NAV از اینی که هست بالاتره.
البته قصد ترغیب برای خرید یا فروش نیست فقط خواستم بگم که بازیگرای این سهم درسته مافیای بزرگی هستن ولی دقیق میدونن دارن چیکار میکنن
ببین من روی ثشاهد آشنایی ندارمخدا کنه.ولی در کل فعلا هیچ نشونه ای از حمایت دیده نمیشه.امیدوارم بزودی حمایت کنن
به نظرت الان دیگه وقت خرید هست یا هنوز اصلاح چه زمانی چه قیمتی در پیش داریم؟ (میدونم به قطعیت نمیشه گفت نظر خودت رو میخوام بدونم.)ببین من روی ثشاهد آشنایی ندارم
ولی شرکت جمع و جوریه . شرکتای کوچیک و جمع و جور این مدلی ، اگه تو بازاری که حس و حالشون شدیدا منفیه بیان صف فروش رو جمع بکنن :
1 - ترجیح میدن سهم قشنگ منفی بخوره و پایانی صرفا بر اساس عرضه و تقاضای واقعی پر بشه ، بعد که از نظرشون بازار کلیتش مثبته یا روندش روبه بهبودیه ، صف رو جمع میکنن و خودشونم از صف بیرون میان . اگه الان جمع بکنن سهم منفی میخوره ، بعد دوباره با اولین شوک منفی دوباره صف ساخته میشه و کلا زحمات به باد میده ...
2 - شما فرض کن شرکتی داری که 20 هزار میلیارد میارزه . الان صف کشیدن که روی 19 هزار میلیارد بفروشنش . آیا صبر نمیکنی که هم جو کلی بازار خوب بشه و حالت اول پیش بیاد و هم اون 20 هزار میلیارد رو 15 هزار میلیارد بخری ؟ یا 14 هزار میلیارد ؟ پس اینجور مواقع بازیگراش منففعت طلب تر میشن و دوست دارن با خساست بیشتر سهم های با ارزششون رو جمع بکنن
شما اگه واقعا نسبت به این شرکت اعتماد داشته باشی و بدونی چی خریدی ، توصیه میکنم کلا بیخیالش بشی ، بزاری اونایی که عجول هستن و رو هوا سهم رو خریدن خارج بشن . اون وقت شما میمونی و لذت تحلیل درست و صبر به موقع . بقیه هم بزار حسرتش رو بخورن !
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست و در مورد ثشاهد اطلاعی ندارم . صرفا یه موضوع کلی برای شرکت های جمع و جور این مدلی که صف فروش میشن بودش ...
هیچ وقت شرکت های کوچیک و متوسطی مثل ثشاهد ، قهکمت ، زفکا و .... ( کلا شرکت های زیر 50 هزار میلیارد تومن ) رو با شرکت های غولی مثل فولاد با 400 هزار میلیارد تومن مقایسه نکنید ! شرکت های بزرگ بازیگراشون اینقدر بزرگ هستن و نقدینگی بزرگ دارن که توی 1 روزش به اندازه یه شرکت مثل قهمکت رو کلا میخرن و میفروشن !!!
بازم میگم دوستان سهم ها طلا شدن . مثل افسرده ها دارم تابلوها رو میبینم![]()
![]()
![]()
اگه کسی الان بهم ده هزار میلیارد بده ، بدون هیچ استرسی فقط سهم میگیرم . به شدت ارزنده شدن
یه سری سهم هارو صف فروششون رو میبینم ، عصبانی میشم![]()
واقعا درک نمیکنم تو ذهنشون چی میگذره![]()
احساس میکنم برای یکسری سهم ها این قیمت ها به شدت خاطره انگیز میشه و احتمالا این بازه زمانی فعلی تبدیل به یکی از برگه های مهم تاریخ بورس بشه !![]()
احساس سال 93 رو دارم
ببین سهم هایی که شارپ پایین اومدن آروم توی کانال صعودیشون بازی میکنن ولی تمایلشون به سمت کف کاناله . مثل زفکا . اینا همچنان اصلاح زمانی دارن . همین زفکا مدتی توی همین حوالی قیمت بازی میکنهبه نظرت الان دیگه وقت خرید هست یا هنوز اصلاح چه زمانی چه قیمتی در پیش داریم؟ (میدونم به قطعیت نمیشه گفت نظر خودت رو میخوام بدونم.)
سلامدوستان لطفا اگر کسی میدونه بیزحمت درمورد "اوراق اختیار فروش تبعی" به زبان ساده یکم توضیح بده.ممنون
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
خب بدی وضعیت الان اینه که وقتی بازار منفی باشه اکثر سهام ها منفی میخورن فرقی نداره اکبر باشه یا اصغر ممکنه یه سهم چند روز مقاومت کنه ولی آخرش اونم با بازار هم روند میشه همین آریا هم امکان نداره تا زمانی که اعتماد به بازار برنگرده و روند بازار مثبت نشه دیگه قیمتش پایین نیاد از اون قیمت که کف قیمتش میدونید. کل بازار رو چطور میبینی الان؟ به نظرت اصلاح زمانی یا قیمتی داریم همچنان یا دیگه کم کم میریم برای روند صعودی حالا نه حتما هم صعودی شارپی .ببین سهم هایی که شارپ پایین اومدن آروم توی کانال صعودیشون بازی میکنن ولی تمایلشون به سمت کف کاناله . مثل زفکا . اینا همچنان اصلاح زمانی دارن . همین زفکا مدتی توی همین حوالی قیمت بازی میکنه
من برای کلیت بازار و سهم هایی که اصلاح کردن و به ارزش واقعیشون رسیدن و حتی زیر ارزش واقعی هستن ، اصلاح زمانی رو پیشبینی میکنم
فقط یه شرط داره که همیشه گفتم
به شرطی که دلار جهش نکنه
دلار 10% رشد بکنه سهمی که قرار بود 10% دیگه اصلاح بکنه ، اصلاحش تموم شدست ! به قیمت رسیده
مثلا من ومعادن رو روی 12000 ریال تقریبا تخمین زده بودم . با دلار 22 بودش
الان نیمایی 22 شده
آزاد 28
میانگین رو 25 بگیر
یعنی 15%دلار گرون شده .
اگه شرکت ومعادن توی این 2 ماه که از دو صورت قبلیش گذشته ، فعالیت سهم جمع کنی چشم گیری نداشته باشه (!) ، در حقیقت ارزشش باید به حوالی 14000 برسه !
الان چنده ؟ 18000 !
یعنی 22% با ارزش واقعیش از نظر من فاصله داره ...
حالا اینجا یه سوال مطرح میشه ....
دلار لامصب آروم میگیره یا نه !؟
اگه آروم بگیره و مطمئن باشم ، صبر میکنم یه 10 یا 15 درصد پایین بیاد
اگه آروم نگیره ، خوب روی این قیمت ها یا 5 درصد بالا پایین معقوله ....
اگه نرسه و بیشتر رشد بکنه عملا فرصتش از دست رفته دیگه ریسک نمیکنم ، میزارم بالا بره ، تکلیف دلار هم مشخص بشه توی فرصت خوب حالا هر وقت پیش بیاد میخرم
یه مثال واقعی در مورد یک سهم و سناریو دلاری ...
سهم با سهم فرق داره . مثلا وملی هیچ توجیهی نداره . یا ذوب از نظر من ( نظر شخصیه ) خریدش برای من توجیهی نداره . نه اینکه خیلی گرون باشه ها ! در مقایسه با یک سوم بازار وضعیتش عالیه ! ولی سهم های ارزون تر و طلا تری هم هستن
ولی فولاد ؟! فملی ؟! اینا همشون با قیمت فعلی دلار ته مونده گرونیشون خیییلی کم شده و ارزش ریسک کردن رو داره ! اگه دلار یه 10% بالا بره دیگه هیچ حبابی ندارن ! (از نظر من)
مثلا وصنعت ، وبوعلی ! ایندوتا اینقدر در مقایسه با EPS هاشون ارزنده شدن که اگه داشتم زیاد میخریدم . مینداختم کنار . هرسال مجمعشون شرکت میکردم و DPS رو میگرفتم و تو سبدم پخش میکردم یعنی به عنوان یه شرکت سود ساز و پشتیبان کل سرمایم توی بورس بهش نگاه میکردم !
از نظر من ریسک همچین سهم هایی در حد صندوق های مختلط پایین اومده ....
مثلا آریا ! این سهم دیگه قیمت آخرین روز اصلاحش رو از نظر من هیچ وقت نمیبینه ! سهم های ارزنده زیاد شدن ....
اصلاح زمانی احتمالش وجود داره به شرطی که دلار ثابت بمونه
تا چند ماه قبل مشکل پیدا کردن سهم ارزنده بود ، الان مشکل پیدا کردنه پوله . باید نقشه یه س*رق**تی چیزی رو بچینیم![]()
![]()
همه چی بستگی به دلار دارهخب بدی وضعیت الان اینه که وقتی بازار منفی باشه اکثر سهام ها منفی میخورن فرقی نداره اکبر باشه یا اصغر ممکنه یه سهم چند روز مقاومت کنه ولی آخرش اونم با بازار هم روند میشه همین آریا هم امکان نداره تا زمانی که اعتماد به بازار برنگرده و روند بازار مثبت نشه دیگه قیمتش پایین نیاد از اون قیمت که کف قیمتش میدونید. کل بازار رو چطور میبینی الان؟ به نظرت اصلاح زمانی یا قیمتی داریم همچنان یا دیگه کم کم میریم برای روند صعودی حالا نه حتما هم صعودی شارپی .
ممنونم از توضیحات کامل، نمیشه فقط با لایک پست از وقتی که میزاری و اینکه دانش و تجربیاتت رو به اشتراک میزاری تشکر کرد ولی خب برای جلوگیری از اسپم همین لایک ها رو از ما پذیرا باش،همه چی بستگی به دلار داره
دلار اگه بالا نره و روی همین رنج بازی بکنه بازار اصلاح زمانی داره
اگه بالا بره ( در موردش واقعا نمیتونم نظری بدم ) بازار رشد میکنه
ولی همون اصلاح زمانی هم برای کلیت بازار صعودیه
مثلا کف قبلی زفکا روی 38 تا بود الان شاید تا 40 اینطورا پایین بیاد . دوباره بالا بره روی 41 پایین میاد و ....
یا همین ومعادن اگه دلار ثابت بشه شاید دو یا سه روز دیگه مثبت بخوره بعد دوباره پایین بیاد
یا همون آریا !
اصلاح زمانی به شدت به وضعیت دلار بستگی داره ولی روند کلی همین اصلاح زمانی هم صعودیه ( از نظر من ) . اینقدر این پایینا بازی میکنه واسه خودش و صورت به صورت و مجمع به مجمع ، افشا به افشا ، آروم آروم بالا میره
اگه دلار به دلایلی زیر 20 تومن و تا 15 بیاد ( به دلایلی سیاسی خاص ) ، سهم ها هم به همون نسبت افت میکنن ولی به اونش نباید فکر کرد . الان ارزنده هستن اگه دلارم پایین بیاد فقط سهام پایین نمیاد . از خونه و ماشین بگیر تا گوشی و لپ تاپ و منوی رستوران ها هم پایین میاد
از نظر من بیشتر سهم ها روی این قیمت ها ارزندگی دارن و ریسکشون خیییلی کم شده
حالا یکم اصلاح زمانی هم بکنه اهمیتی نداره . اصلاح زمانی همیشه بعد از ریزش ها اتفاق میوفته و یه موضوع طبیعیه . اعتماد از بین میره ، نا امیدی بالاست و ...
بعد از چند هفته این موضوع برطرف میشه و جرقه های امیدواری میخوره و دوباره وضعیت بازار قشنگ میشه
یه بازه صبر یکساله توی بازار به نظر من برای صبر کردن خوبه و حالا توی این اصلاح زمانی احتمالی با فرض ثبات دلار ، سودی اندازه بانک کم و بیش کفایت میکنه و یکمم کنارش نوسانگیری اتفاق بیوفته وضعیت رو جذاب میکنه
در مورد اعتماد به بازار باید بگم ( نظر شخصی ) ، برگشت اعتماد خود به خود زمان بره و صرفا با مثبت کردن سهم ها اعتماد برنمیگرده . از نظر من خیال سهام دارا کی راحت میشه ؟ تو مثال میگم :
فرض کن سهمی تا الان روندش نزولی بوده . آخرین قیمتی که دیده 25000 ریال بوده . ارزش واقعیش هم همیناست یکم بالاتر و یکم پایین تر . حالا این سهم اگه مثبت بشه و یکبار دیگه پایین بیاد ولی از 25000 پایین تر نیاد ، من به شخصه خیالم راحت میشه ! بعد توی این پروسه کم کم سرمایه ها جذب میشن و مجدد بازار جذاب میشه
این پروسه شاید یک سال هم طول بکشه ... برای یه سهم ممکنه زیر 6 ماه طول بکشه !
روند کلی رو من به شما قول میدم صعودیه ! الان نظر دادن در مورد شدت صعوده . توی هر سهمی به تفکیک . اینکه صعودش و حرکت های قیمتی ، طی 1 سال آینده از بانک بیشتر میده یا نه ؟ که از نظر من ( نظر شخصی ) اینه که در حد بانک کمتر و بیشتر میده . ( با فرض دلار ثابت )
تضمینی برای دلار ثابت هست ؟ نه ! پس هیچ توجیحی پشت این نیست که سرمایه به سمت نرخ بانکی حرکت بکنه . این از موضوع اصلاح قیمتی که خیالتون راحت بشه
در مورد اینکه بازار اگه مثبت بشه همه سهم ها با هم مثبت میشن یه موضوعی وجود داره
بعضی وقتا سهمی مثبت میشه ولی از اون طرف کاهشش برای اون سهم زمانی که کلیت بازار منفیه ، بیشتره . یعنی توی مثبت ها شاید 1 روز دیرتر مثبت بشه و توی قرمز ها شاید 1 روز بیشتر قرمز باشه . همین باعث میشه سهم با سهم فرق بکنه !
اصلا شما با شاخص کاری نداشته باش . تمرکز فقط روی سهم باشه . من دیدم روی شاخص صرفا واسه نوسانگیری روزانه اهمیت داره . دوست ندارم پولم توی شاخص قرمز تو صف فروش قفل بشه ...
ولی در کل اصلا صحبت در مورد شاخص اشتباهه . تا الان هم بورس روند شارپی شدید داشت علتش ورود سرمایه های زیااااادی بود که برای ورود به بورس صف کشیده بودن و بازار کشش نداشت !
سرمایه های جدید تشنه خرید سهام بودن و براشون مهم نبود چه سهمیه . اگه فولاد نمیرسید ، سهام شرکتی رو میگرفت که فقط یه زمین با یه تابلو بود !
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ....
وقتی بازار کلا رشد میکنه لازم نیست برای خرید سهام تحلیل انجام بشه . فقط باید خرید !
واسه همینه کسایی که تازه وارد بودن یا تخصصی نداشتن من به شما قول میدم از یکسال گذشته من قطعاااااااااااااا بیشتر سود کردن ! اینو مطمئنم ! من با تحلیل جلو میرم اگه با سیستمم نخونه نمیگیرم یا میفروشم . در غیر اینصورت آرامشم ممکن بود گرفته بشه !
بعد از یه رشد شارپ ، با فرض ثبات دلار ، ادامه روند بورس بر اساس تحلیل و بررسی سهمه . اینو مطمئن باش و اصلا اینطوری فکر نکن که سهام اون شرکت زیان ده با یه شرکت عالی قراره به یه اندازه رشد بکنه
بازم میگم احتمال اصلاح زمانی با فرض ثبات دلار ، وجود داره ولی اگه دلار به سمت بالای 30 ، 32 ، 35 و ... حرکت بکنه ، کسی جلو بورس رو نمیتونه بگیره !
واقعا لایک کمه یه لایک جدید باید درست کنند دیوید سپاس ، مخصوص ایشونممنونم از توضیحات کامل، نمیشه فقط با لایک پست از وقتی که میزاری و اینکه دانش و تجربیاتت رو به اشتراک میزاری تشکر کرد ولی خب برای جلوگیری از اسپم همین لایک ها رو از ما پذیرا باش،
یک سوال دیگر بنظرت الان خرید صندوق های سهامی مثل آگاس، آوا، کاریس، فیروزه و... بهتره یا خرید سهام های ارزنده مثلا وصنعت، وبوعلی، پترول، صبا، زفکا،نوری، آریا، ومعادن و...؟ (این اسامی هیچ گونه توصیه ای به خرید و نگهداری و فروش نیست)![]()
خوب شد گفتید من فکر میکردم فقط برای سهم هایی که زیر ۵۰۰ هزار تومان ارزش دارند این قانون هستش[emoji955]این مورد رو جدی بگیرید
[emoji843]اگه کد معاملاتی شما مسدود بشه معلوم نیست دوباره چه زمانی و با چه اقداماتی رفع مسدودیت بشه.
[emoji810]بخشنامه رو بخوایم خیلی ساده مثال بزنیم
:
فرض کنید برای هفته دیگه یه عرضه اولیه داریم و حدود ۲۰۰ هزار تومان برای این عرضه اولیه نقدینگی لازم باشه،بعضیا میان از سهمی که مثلا ۱ میلیون تومان دارند ۲۰۰ هزارشو میفروشند،تا قبل از صدور این بخشنامه مشکلی نبود ولی از این به بعد این نوع معامله چون زیر ۵۰۰ هزار تومان حساب میشه باعث میشه کد معاملاتی شما مسدود بشه پس خیلی مواظب باشید.
حالا بعضیا سوال میکنند ما سهمی داریم که کلا ۴۰۰ هزار تومان ارزشش هست،اینو چیکار کنیم؟
سهم هایی که زیر ۵۰۰ هزار تومان ارزش دارند رو باید با یک ثبت سفارش بفروشید،مثلا همون ۴۰۰ هزارو یجا بفروشید بره نه اینکه ۲۰۰ هزارشو بفروشید بقیشو نگه دارید.
کلا این یادتون باشه هر فروش نباید پایین ۵۰۰ هزار تومان باشه،مگر اینکه از اون سهم کمتر از اون مبلغ داشته باشید،و اونم باید یجا بفروشید.
چون مطلب خیلی مهمی بود و خیلی ساده کد معاملاتی شما میتونست مسدود بشه خواستم واضح تر توضیح بدم.