معمولا چقدر طول میکشه تا افزایش سرمایه انجام بشه ؟سلطان بورس ،فارس در انتظار افزایش سرمایه ۱۰۰ درصد از محل سود انباشته
معمولا چقدر طول میکشه تا افزایش سرمایه انجام بشه ؟سلطان بورس ،فارس در انتظار افزایش سرمایه ۱۰۰ درصد از محل سود انباشته
معمولا چقدر طول میکشه تا افزایش سرمایه انجام بشه ؟
برام ۱۱۰۰ تا ثبت شده رو همون سقفشم خریدم ی زیان ۱۳ تومن زده برام،قاطی نکنم پس؟خخخکجا منفی شده :دی
اصلا باز نشده که منفی بشه اگه اشتباه نکنم شنبه باز میشه
شما احتمالا قیمت سر به سر رو دیدی که اینم به خاطر کارمزد کارگزاری ـــه
برام ۱۱۰۰ تا ثبت شده رو همون سقفشم خریدم ی زیان ۱۳ تومن زده برام،قاطی نکنم پس؟خخخ
اینجوری که صحبت سهام دارها در جاهای مختلف پیداست از شنبه بنا است باز شود . قیمت هم نزدیک قیمت هم فعلا 1000 ثبت شده .دوستان صبا حق تقدم داده سوالی که دارم بازگشایی و تعیین قیمتش به چه صورته و چند هفته بعد از بازگشایی نماد اصلی حق تقدم شروع به معامله میشه؟
بچه ها من جوگیر شدم 20 میلیون تومن وپارس خریدم اونم 438 تومن! الان پشیمون شدم حساب کردم 444 بفروشم سر به سر میشم میدم بره، به نظرتون به این قیمت میرسه هفته آینده یا نه؟
کارمزد خرید باید باشد .وسپهر چرا با منفی باز شد،چه مسخره بازیه،عرضه اولیه منفی؟دارم به عمق فاجعه پی میبرم که حالا حالاها بورس روز خوش نمیبینه
آخه سهم توی 590 تومن واسه اسفند بیمه شده ولی من تمام موجودیم رو خرید زدم فکر این رو نکردم که عرضه اولیه ها رو (با 4 تا کد بورسی) چه طور میخوام بخرم فکر کردم زود میتونم بفروشم الان موندم چیکار کنم به ضرر هم اصلا راضی نیستم بدم!جالبه من 20 تومن وپارس خریده بودم الان به منفی 10 درصد دارم میدم بره
سهم رو نخریده فروخته ، به این میگن معاملات هوشمند و عالی
بچه ها من جوگیر شدم 20 میلیون تومن وپارس خریدم اونم 438 تومن! الان پشیمون شدم حساب کردم 444 بفروشم سر به سر میشم میدم بره، به نظرتون به این قیمت میرسه هفته آینده یا نه؟
زیاد چیز پیچیده ای نیست دیگه،سهم رو نخریده فروخته ، به این میگن معاملات هوشمند و عالی
حتما میفروشم، اصلا پیشنویس آماده کردم از شنبه هر روز 8:30 بذارم فروش که زود تر اعصابم راحت بشه فعلا همون عرضه اولیه ها و سود صندوق حامی مفید بسمهاره احتمالش زیاده برسه ولی واقعا اگر میخوای بفروشی به همون قیمت خرید رسید بده بره بعضی موقع ها وقتی یک سهمی مثبت میشه و صف خرید میشه ادم طمع میکنه و نمیفروشه
سلامدوستان صبا حق تقدم داده سوالی که دارم بازگشایی و تعیین قیمتش به چه صورته و چند هفته بعد از بازگشایی نماد اصلی حق تقدم شروع به معامله میشه؟