amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
فولاد dps رو الان برای منم واریز کرد.
بپیوند این وسط چرا منفی شد
تازه 50 درصد سود رسیده
ملت همیشه در صحنه به 50 درصد سود هم قانع شدن !
همه چی مال خودشونه , دقیقا به چی ورود کنه ! منظورت اینه که خودشون , خودشون رو محاکمه کنن !امروز بالغ بر 5 بار بازیگر و مسوولین بی همه چیز بورس رنج منفی 5 تا مثبت 5 نوسان دادن میلیاردها سهم از دست مردم خارج کردن قوه قضاییه باید ورود کنه به این همه غش توی معامله و تشنج توی بازار اینا همه مصداق بازار اخلال توی **** اقتصادیه و مجازات همه ی اینا باید اعدام باشه
اگر من باشم که نمی فروشم چون سهم کم ریسکی هست و اصلاح هم زیاد کرده دیگر 400 تومان برای هر سهم چیزی نیست . معمولا هم همپای سهام بزرگ حرکت می کند .صادرات تقریبا سربه سر شده بذارم یا رد کنم بره؟
پیوند را من هم امروز فروختم با تقریبا 90 هزار تومان سود در +4 . اصلا حس خوبی نسبت به کم شدن سود عرضه اولیه ها ندارم برای همین با 50-60 درصد سود وقتی که ببینم نوسان پیدا کرد میفروشم .بپیوند من طمع نکردم فروختم چند روز پیش از صفاش معلوم بود میخاد منفی شه
@Hamid2day
حمید جان اکانت من ازاد نشده هنوز
مجمعش کی بوده؟#فولاد
امروز سود سهام از طریق سجام واریز کرد
از مملکتی که از همون راس هرمش دزدن توقعی هم نمیره این اخبار و حمایتی هم که تو بوق و کرنا کردن فقط در حد حرف و خرید زمان بود واسه ادامه اجرای عملیات بزخریشون و نقشه های شوم نوسان گیریشون وگرنه با 1 درصد صندوق توسعه میشه تو سه روز کل صفای فروش بازار رو جمع کردهمه چی مال خودشونه , دقیقا به چی ورود کنه ! منظورت اینه که خودشون , خودشون رو محاکمه کنن !![]()
وسپهر ۱۱۰۰ تا تعلق گرفت
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
درست میشه نگران نباشید . زمان میبره ...از مملکتی که از همون راس هرمش دزدن توقعی هم نمیره این اخبار و حمایتی هم که تو بوق و کرنا کردن فقط در حد حرف و خرید زمان بود واسه ادامه اجرای عملیات بزخریشون و نقشه های شوم نوسان گیریشون وگرنه با 1 درصد صندوق توسعه میشه تو سه روز کل صفای فروش بازار رو جمع کرد
وسپهر ۱۱۰۰ تا تعلق گرفت
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
شما خودتون خرید زدید؟ من تیک رو زده بودم خودش انجام بده، الان نگاه کردم مفید 1085 تا برام خرید زده
وسپهر چرا با منفی باز شد،چه مسخره بازیه،عرضه اولیه منفی؟دارم به عمق فاجعه پی میبرم که حالا حالاها بورس روز خوش نمیبینه
شما خودتون خرید زدید؟ من تیک رو زده بودم خودش انجام بده، الان نگاه کردم مفید 1085 تا برام خرید زده
من دستی وارد کردم در مفید 1100 تا کامل خریدهمفید واسه من 1035 تا خریده :دی
موجودی کامل هم داشتم
عجب وضعیتی شده
15 مرداد بودمجمعش کی بوده؟
نکنه با 1 کد بورسی داخل دوتاش خرید کردی !؟من دستی وارد کردم در مفید 1100 تا کامل خریده
ولی در تدبیرگران فردا کلا تو پورتفو نیست , موجودی بلوکه هم غیب شده ! به ارزش دارایی هم اضافه نشده !
مشاهده پیوست 1199234
توقف نماد (غكورش1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف 1399/07/02 13:36:51
به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت صنعت غذايي كورش (غكورش1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد بصورت حراج ناپيوسته و بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
نه , دو کد بورسی جدا , الان که چک کردم تدبیرگران فردا داخل پورتفو لحظه ای نشون میده ولی پورتفو هنوز نشون نمیده !نکنه با 1 کد بورسی داخل دوتاش خرید کردی !؟