• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
صادرات تقریبا سربه سر شده بذارم یا رد کنم بره؟

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بپیوند من طمع نکردم فروختم چند روز پیش از صفاش معلوم بود میخاد منفی شه
@Hamid2day
حمید جان اکانت من ازاد نشده هنوز

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
امروز بالغ بر 5 بار بازیگر و مسوولین بی همه چیز بورس رنج منفی 5 تا مثبت 5 نوسان دادن میلیاردها سهم از دست مردم خارج کردن قوه قضاییه باید ورود کنه به این همه غش توی معامله و تشنج توی بازار اینا همه مصداق بازار اخلال توی **** اقتصادیه و مجازات همه ی اینا باید اعدام باشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بپیوند این وسط چرا منفی شد
تازه 50 درصد سود رسیده
ملت همیشه در صحنه به 50 درصد سود هم قانع شدن !

یحتمل میخوان مثل ثبهساز رکب بزنن
بعدش این که هنوز ممنوع متوقف هست , چطور منفی خورده ؟

یه چیز دیگه هم هست که نمیدونم من اشتباه میکنم و توهم زدم یا اینکه درست دیدم

ثامید 50% شد و بخاطر رشد 50% بسته شد ولی الان تو پورتفو سودش شده 48% !!

امروز بالغ بر 5 بار بازیگر و مسوولین بی همه چیز بورس رنج منفی 5 تا مثبت 5 نوسان دادن میلیاردها سهم از دست مردم خارج کردن قوه قضاییه باید ورود کنه به این همه غش توی معامله و تشنج توی بازار اینا همه مصداق بازار اخلال توی **** اقتصادیه و مجازات همه ی اینا باید اعدام باشه
همه چی مال خودشونه , دقیقا به چی ورود کنه ! منظورت اینه که خودشون , خودشون رو محاکمه کنن ! :D

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
[
صادرات تقریبا سربه سر شده بذارم یا رد کنم بره؟
اگر من باشم که نمی فروشم چون سهم کم ریسکی هست و اصلاح هم زیاد کرده دیگر 400 تومان برای هر سهم چیزی نیست . معمولا هم همپای سهام بزرگ حرکت می کند .

بپیوند من طمع نکردم فروختم چند روز پیش از صفاش معلوم بود میخاد منفی شه
@Hamid2day
حمید جان اکانت من ازاد نشده هنوز
پیوند را من هم امروز فروختم با تقریبا 90 هزار تومان سود در +4 . اصلا حس خوبی نسبت به کم شدن سود عرضه اولیه ها ندارم برای همین با 50-60 درصد سود وقتی که ببینم نوسان پیدا کرد میفروشم .

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
همه چی مال خودشونه , دقیقا به چی ورود کنه ! منظورت اینه که خودشون , خودشون رو محاکمه کنن ! :D
از مملکتی که از همون راس هرمش دزدن توقعی هم نمیره این اخبار و حمایتی هم که تو بوق و کرنا کردن فقط در حد حرف و خرید زمان بود واسه ادامه اجرای عملیات بزخریشون و نقشه های شوم نوسان گیریشون وگرنه با 1 درصد صندوق توسعه میشه تو سه روز کل صفای فروش بازار رو جمع کرد

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان ، یکی از کاربر ها خصوصی سوالی رو پرسیده بود که به نظم اینجا جواب میدادم بهتر بود .
گفته بودن که " چه دلیلی داره سهم بعد از افزایش سرمایه ، اون گپش رو پر بکنه و روندش رشدی باشه ، چون فقط قیمت هر سهمش ارزون شده ؟! "

ببینید عزیزان ، زمانی که یه شرکت افزایش سرمایه از محل آورده یا از محل سود انباشته میده ، قیمت سهام کاهش پیدا میکنه و تعدادش زیاد میشه ولی اتفاقی که میوفته ، این دوتا افزایش رمایه به معنی طرح های توسعه هستش !
برای افزایش سرمایه از محل سود انباشته ، در حقیقت شرکت نقدینگی رو به مرور زمان صرف طرح های توسعه کرده حالا یا تموم شده یا هنوز تموم نشده
برای افزایش سرمایه از محل آورده هم شرکت جذب نقدینگی میکنه که طرح هاش رو تکمیل بکنه یا طرح های جدید افتتاح بکنه

نتیجه هر دو حالت اینه که سود شرکت در بلند مدت شروع به افزایش میکنه و این افزایش سود موجب افزایش قیمت سهام میشه

در مورد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی ها هم که قبلش مورد اقبال بازار قرار میگیره به خاطر اینه که با تجدید ارزیابی بخش دارایی ها از ترازنامه زیاد میشه و در نهایت حقوق صاحبان سهام زیاد میشه . اما برای اینکه بعدش رشد بکنه دو شرط داره :
1 - شرکت مشکلات ساختاریش رو حل کرده و با افزایش سرمایه زیان انباشته خودش رو درست میکنه و فعالیتش سود ساز شده و قراره در آینده سود سازی داشته باشه و بنابراین شرکت میتونه پتانسلی رشد متناسب با رشد سود سازیش داشته باشه
2 - شرکت دارایی هایی داشته که در حال حاضر کشف قیمتی شده و بنابراین با توجه به تورم آینده کشور در بلند مدت ، قیمت داراییهاش قراره بازم زیاد بشه . بنابراین با هدف کسب منفعت از افزایش دارایی ها قیمت سهام متناسب با تورم رشد میکنه . توی این حالت حتی شرکت زیان ده هم میتونه رشد بکنه

فقط یه شرط داره ، اونم اینه که شرکت باید قیمت تابلوش نزدیک به ارزش منصفانه و واقعی شرکت با توجه به سود شرکت باشه و سود شرکت و رشد اون و قیمت تابلو با هم بخونن در غیر اینصورت این تفسیر که بلافاصله بعد از افزایش سرمایه قیمت رشد بکنه اشتباه میشه
از اونجایی که قبل از افزایش سرمایه ، به خاطر توجه بازار به اون سهم ، قیمت رشد داشته ، طبیعتا قیمت سهام دارای حباب شده . پس توصیه میشه ، سهم قبل از مجمع افزایش سرمایه فروخته بشه و بعد از مجمعبعد از یه اصلاح منطقی با گرفتن تایید ارزشمند بودن شرکت ، اقدام به خردی برای کسب منفعت بلند مدت بشه

این فلسفه ، رشد قیمت سهام بعد از افزایش سرمایه ، هستش که منجر به پر شدن گپ قیمتی افزایش سرمایه میشه . تکنیکالیست ها میگن گپ پر میشه دلیل بنیادیش اینه

از مملکتی که از همون راس هرمش دزدن توقعی هم نمیره این اخبار و حمایتی هم که تو بوق و کرنا کردن فقط در حد حرف و خرید زمان بود واسه ادامه اجرای عملیات بزخریشون و نقشه های شوم نوسان گیریشون وگرنه با 1 درصد صندوق توسعه میشه تو سه روز کل صفای فروش بازار رو جمع کرد
درست میشه نگران نباشید . زمان میبره ...

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وسپهر چرا با منفی باز شد،چه مسخره بازیه،عرضه اولیه منفی؟دارم به عمق فاجعه پی میبرم که حالا حالاها بورس روز خوش نمیبینه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
وسپهر ۱۱۰۰ تا تعلق گرفت

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
شما خودتون خرید زدید؟ من تیک رو زده بودم خودش انجام بده، الان نگاه کردم مفید 1085 تا برام خرید زده

مفید واسه من 1035 تا خریده :دی
موجودی کامل هم داشتم
عجب وضعیتی شده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
وسپهر چرا با منفی باز شد،چه مسخره بازیه،عرضه اولیه منفی؟دارم به عمق فاجعه پی میبرم که حالا حالاها بورس روز خوش نمیبینه

کجا منفی شده :دی
اصلا باز نشده که منفی بشه اگه اشتباه نکنم شنبه باز میشه
شما احتمالا قیمت سر به سر رو دیدی که اینم به خاطر کارمزد کارگزاری ـــه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
شما خودتون خرید زدید؟ من تیک رو زده بودم خودش انجام بده، الان نگاه کردم مفید 1085 تا برام خرید زده
مفید واسه من 1035 تا خریده :دی
موجودی کامل هم داشتم
عجب وضعیتی شده
من دستی وارد کردم در مفید 1100 تا کامل خریده
ولی در تدبیرگران فردا کلا تو پورتفو نیست , موجودی بلوکه هم غیب شده ! به ارزش دارایی هم اضافه نشده !
Untitled.jpg

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
من دستی وارد کردم در مفید 1100 تا کامل خریده
ولی در تدبیرگران فردا کلا تو پورتفو نیست , موجودی بلوکه هم غیب شده ! به ارزش دارایی هم اضافه نشده !
مشاهده پیوست 1199234
نکنه با 1 کد بورسی داخل دوتاش خرید کردی !؟

این پیام ناظر چی میگه !؟مگه غکورش اومد تو بازار که حالا متوقف بشه!!!:
توقف نماد (غكورش1) به علت افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف 1399/07/02 13:36:51
به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت صنعت غذايي كورش (غكورش1) با توجه به افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد بصورت حراج ناپيوسته و بدون محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

Last edited:

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
نکنه با 1 کد بورسی داخل دوتاش خرید کردی !؟
نه , دو کد بورسی جدا , الان که چک کردم تدبیرگران فردا داخل پورتفو لحظه ای نشون میده ولی پورتفو هنوز نشون نمیده !

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بله من خودم دستی درخواست دادم

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
سلطان بورس ،فارس در انتظار افزایش سرمایه ۱۰۰ درصد از محل سود انباشته
فارسو از مدت ها قبل دارم من ،هر موقع پول از محل خاصی دستم رسیده بهش اضافه کردم و تا الان باهاش نوسان اصلا نگرفتم چون حرمت داره نه لذت ;) :( به قول نسل جدیدتر اندرریت ترین سهم بزرگ بازاره ،برای سرمایه گذاری بلند مدت و مطمئن سهم خوبیه

پ ن : سود فولاد برام واریز شد:p به نظرم از این سودهای پرداختی اگر خودتون خیلی گیر نیستید و لازم ندارید یه بخشیشو انفاق کنید ،هم به کسبتون برکت میده ،هم ادای مسئولیت اجتماعی هست ،خداوند به همه روزی فراوان و سلامتی و دل خوش عطا نماید ،آمین

IMG_20200923_212812_704.jpg

بالا