• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
معمولا چقدر طول میکشه تا افزایش سرمایه انجام بشه ؟

این الان پیشنهاد هیئت مدیره است که باید‌ مجمع تایید کنه ،بعد از تایید اطلاعیه افزایش سرمایه میاد رو کدال ،این رویه خودش مدتی طول میکشه ،بعد با توجه به میزان افزایش مدتی طول میکشه تا سهم باز بشه ،اگر افزایش سرمایه از محل سود انباشته باشه ،به سهامدار سهام جایزه داده میشه که اونم تا زمان قابل معامله شدن چند ماه زمان نیاز داره

Peymanintermilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کجا منفی شده :دی
اصلا باز نشده که منفی بشه اگه اشتباه نکنم شنبه باز میشه
شما احتمالا قیمت سر به سر رو دیدی که اینم به خاطر کارمزد کارگزاری ـــه
برام ۱۱۰۰ تا ثبت شده رو همون سقفشم خریدم ی زیان ۱۳ تومن زده برام،قاطی نکنم پس؟خخخ

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در انتظار بسیار بالا برای انتشار صورت وضعیت پورتفوی ومعادن !
به خصوص با بالا رفتن قیمت دلار ! شرکت های فولادی و معدنی میتونن ارزشمند شده باشن ....
اون ادامه اصلاحشون ممکنه با افزایش قیمت دلار منتفی شده باشه ...
صورت پورتفوی بیاد ، NAV رو حساب میکنم و نتیجه رو حتما به اشتراک میزارم . محاسبه NAV رو هم بر اساس ارزش منصفانه شرکت و هم بر اساس ارزش روز تابلوی شرکت های زیرمجموعه منتشر میکنم

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
دلار سقف کانال خودش رو امروز عصر شکست،
همون سناریو بورس در محدود ۱۵۰۰ که سقف کانال رو با واگرایی RSI شکست
هدف دلار ۳۵ هزار تومن هست اما اینکه بتونه داخل این قیمت بمونه باید بعدا تحلیل بشه، به احتمال زیاد جذابش کردن برای جذب نقدینگی

بخاط همین اتفاق شاخص مجدد تا محدود ۱۸۵۰ رشد میکنه
با ممنوع شدن معاملات الگوریتمی و فروش کمتر از ۵۰۰ هزار، کمی دست حقوقی ا رو بستن که باعث میشه رنج منفی کمتر بکشن

فایل های ضمیمه

• IMG_20200923_225757_843.jpg
    IMG_20200923_225757_843.jpg
    115.1 KB · نمایش ها: 16

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان صبا حق تقدم داده سوالی که دارم بازگشایی و تعیین قیمتش به چه صورته و چند هفته بعد از بازگشایی نماد اصلی حق تقدم شروع به معامله میشه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بچه ها من جوگیر شدم 20 میلیون تومن وپارس خریدم اونم 438 تومن! الان پشیمون شدم حساب کردم 444 بفروشم سر به سر میشم میدم بره، به نظرتون به این قیمت میرسه هفته آینده یا نه؟

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
دوستان صبا حق تقدم داده سوالی که دارم بازگشایی و تعیین قیمتش به چه صورته و چند هفته بعد از بازگشایی نماد اصلی حق تقدم شروع به معامله میشه؟
اینجوری که صحبت سهام دارها در جاهای مختلف پیداست از شنبه بنا است باز شود . قیمت هم نزدیک قیمت هم فعلا 1000 ثبت شده .

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
بچه ها من جوگیر شدم 20 میلیون تومن وپارس خریدم اونم 438 تومن! الان پشیمون شدم حساب کردم 444 بفروشم سر به سر میشم میدم بره، به نظرتون به این قیمت میرسه هفته آینده یا نه؟

جالبه من 20 تومن وپارس خریده بودم الان به منفی 10 درصد دارم میدم بره

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
j8rj_uwvi_987926.jpg

وپارس رو چند روز پیش خریدم با +3 درصد فرداش فروختم حالا دوباره میخوام بخرم! اینبار ترجیحا خرید در محدوده 390~420 و فروش در محدوده 490~520. البته باید دید وضعیت بازار هفته بعد چجوریاست. خود بانک پارسیان اوراق اختیار فروش تبعی سهم رو ۵۹۲ تومان اعلام کرده به هر حال.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
جالبه من 20 تومن وپارس خریده بودم الان به منفی 10 درصد دارم میدم بره
آخه سهم توی 590 تومن واسه اسفند بیمه شده ولی من تمام موجودیم رو خرید زدم فکر این رو نکردم که عرضه اولیه ها رو (با 4 تا کد بورسی) چه طور میخوام بخرم فکر کردم زود میتونم بفروشم الان موندم چیکار کنم به ضرر هم اصلا راضی نیستم بدم! :(

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
به نظر من اگه قصد نوسان گیری ندارید فعلا سراغ هر سهمی نرید
من خودم سهامی مثل فولاد و پترول و فارس و آریا و از این دست سهام که بنیادی هستند رو زیر نظر دارم و ورود میکنم اما روی اولین مقاومت که رسید خارج میشم
اینطوری هم سود میکنم و هم ریسک کمی داره اما در نهایت هم اگه بازار منفی شد این طور سهم ها زودتر از بقیه مثبت هستند و ضرر کمتری دارن

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

اره احتمالش زیاده برسه ولی واقعا اگر میخوای بفروشی به همون قیمت خرید رسید بده بره بعضی موقع ها وقتی یک سهمی مثبت میشه و صف خرید میشه ادم طمع میکنه و نمیفروشه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سهم رو نخریده فروخته ، به این میگن معاملات هوشمند و عالی
زیاد چیز پیچیده ای نیست دیگه،
با شبکه LSTM میشه پیشبینی در حد لالیگا انجام داد
فقط باید تا میشه تمام فیچرهای ممکن رو براش تعریف کنیم تا دقیق بشه

ولی اینکه همچین چیزی داخل ایران باشه، یکم تصورش سخت
هرچند ربات سرخط زن دیدم و یکی از بچه ها هم نوشته یکی برای خودش

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اره احتمالش زیاده برسه ولی واقعا اگر میخوای بفروشی به همون قیمت خرید رسید بده بره بعضی موقع ها وقتی یک سهمی مثبت میشه و صف خرید میشه ادم طمع میکنه و نمیفروشه
حتما میفروشم، اصلا پیشنویس آماده کردم از شنبه هر روز 8:30 بذارم فروش که زود تر اعصابم راحت بشه فعلا همون عرضه اولیه ها و سود صندوق حامی مفید بسمه :D

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
در گوگل سرچ کنید افزایش سرمایه شرکت های بورسی
یکسری محاسبات داره که متاسفانه فرصت کم بخواهم تایپ کنم
هرکجاش مسئله داشتید بفرمایید بنده یا دوستان مطلع راهنمایی میکنیم

بالا