• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان
صندوق درآمد ثابت تصمیم چند روزه مارو مچل خودش کرده . ببین توروخدا !
NAV تقریبا 1 ماهه روی 14600 هستش !
خواستیم بفروشیم ...
بکم فروختم ولی ملت در صحنه تا اردر فروش میبینن دوان دوان توی چوب حراج زدن به مالشون پیشی میگیرن !
sm209.gif

آقا من میخوام بفروشم واس خرید سهمه چرا واس فروش سبقت میگیری !
well.gif

چرا پایین تر از من واس فروش میزاری
306.gif

بعد جالبه تا من قیمت اردرم رو بالا میبردم اردرشون رو بالا میووردن یا حذف میکردن !
خواستم اردرشون رو بخرم دست از سرم بردارن که بتونم بالاتر بفروشم . به خاطر این قانون مضخرف که نمیدونم اصلا چی هست ، نکردم
bav3_154fs759111.gif

دهنمو از صبح تا حالا سرویس کردن
bav3_154fs759111.gif

اصلا یه جوری قیمتش پایین اومد کلا منصرف شدم . اردرامو برداشتم
well.gif
من اولین صندوق درآمد ثابتی که خریدم همین نکبت تصمیم بود، تقریبا 20 روز داشتمش با ضرر 1 درصد چند روز پیش ردش کردم رفت حالم رو از هرچی صندوق درآمد ثابته بهم زد صد رحمت به بانک o_O :p، باقی درآمد ثابت ها که تحت نظر داشتم مثبت میخوردن این نکبت منفی می‌خورد روز خرید هم تازه زیر nav خریدمش ولی اونایی که بالای nav بودن مثبت میخوردن این منفی، لج کرده بود باهامo_O:p

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من اولین صندوق درآمد ثابتی که خریدم همین نکبت تصمیم بود، تقریبا 20 روز داشتمش با ضرر 1 درصد چند روز پیش ردش کردم رفت حالم رو از هرچی صندوق درآمد ثابته بهم زد صد رحمت به بانک o_O :p، باقی درآمد ثابت ها که تحت نظر داشتم مثبت میخوردن این نکبت منفی می‌خورد روز خرید هم تازه زیر nav خریدمش ولی اونایی که بالای nav بودن مثبت میخوردن این منفی، لج کرده بود باهامo_O:p
لامصب یه ماهه قشنگ عذاب داده :p
بقیه صندوقام مثبت تازه بالاتر از NAV ، این یدونه هم زیر NAV هم خود NAV کاهشی ! ایکاش میشد تصمیمو بلاک بکنم
bav3_154fs759111.gif

بهترینا همون آکورد ، اوصتا ، فیروزا ، یاقوت و اعتماد هستن ( از نظر من )

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
طبق چیزی که در این مدت کوتاه حضور در بازار بورس تجربه کردم اینکه
برای هر اتفاقی امادگی داشته باشید
اون شخصی که خودش سریعتر با قوانین ، قیمت ها ، عرضه و تقاضاها و . . . بروز کنه موفق تر خواهد بود
من و شما فقط میتونیم برای سرمایه خودمون تصمیم بگیریم کاری از دستمون برنمیاد که t0 شده t1
مطابق انچه رخ داده سریع برنامه ریزی کن و سپس حرکت
ناله کردن و . . . کمکی به سرمایه شما نمیکنه
سوال مهم اینکه چطور میتوانیم از فرصت و اتفاق رخ داده بهترین استفاده داشته باشیم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کدام صندوق ETF را پیشنهاد می کنید ؟

این تاپیک رو مطالعه بفرمایید هم با صندوق های خوب از نظر بچه ها آشنا میشید هم در مورد صندوق اطلاعات کسب میکنید ;)

یه نظر سنجی هم اینجاست

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
برخی از نمادها دیگه اصلاح رو پشت سر گذاشتن و رسما دارن مفت فروشی میکنن
نمادی مثل دزهراوی رسیده به قیمت دی ماه سال قبل، یعنی زمانی که دلار 12000 تومن بود و به دارو ارز 4200 تومن میدادن!
الان دلار شده 30 تومن و ارز نیمایی رو هم برداشتن و رسما گفتن دارو رو میخوایم با نرخ ازاد بفروشیم!
حالا سوال اینجاست سهامدار عزیز به چه علت داری حراج میکنی؟..فقط میخوای راحت شی و توی پورتفوی نبینی؟ :))

توصیه به خرید یا فروش نیست و اون نماد صرفا مثال بود
سلام
تقریبا میشه گفت سهام فقط یه اسمه که خرید فروش میشه و ربطی به شرکتش نداره:دی
مثلا رابطه قیمت سهام پکرمان با قیمت لاستیک و خیلیای دیگه

Sent from my SM-A507FN using Tapatalk

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
فکر کنم توی این دنیا کاری پر ریسک تر از قمار و شرط بندی نباشه(در زمینه مالی)
یکی می خواد روی فوتبال قمار کنه میره بررسی میکنه بازیکنا کیان، مربی کیه، محروم مصدوم کیان و... بعد تصمیم میگیره
الان توی بورس ایران حتی اون بررسی و تحلیل های قمارگونه رو هم انجام نمیدن!
زحمتی به خودشون نمیدن توی گوگل سرچ کنن ببینن اصلا همچین کارخونه یا نیروگاهی هست؟ توی اون کارخونه چه غلطی میکنن شاید گرفتن خوابیدن و چیزی تولید نمیکنن.
بعد از اون ور توی یه پیج یا کانال خبر میدن که آقا مدیرعامل فلان کارخونه توی حموم خورده زمین لگنش شکسته، میبینی فردا صف میلیاردی فروش تشکیل دادن!
خلاصه که الان آدم به قیمت برخی نمادا نگاه میکنه اولش میخنده بعد آرزو میکنه کاش 100 میلیارد پول داشت تا این سهام هارو بخره

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان این ممنوعیت خرید و فروش روزانه فقط بدیشو گفتم
خوبی هم داره ها ! از اون هیجانات بی مورد که طرف مثبت 5 میخرید و منفی 5 میفروخت هم کم میکنه:p
دوستان این وسپهر رشد شارپی داره؟
عرضه های اولیه خیلی کم پیش میاد بعد از عرضه فورا منفی بخورن
عرضه اولیه بلند مدت کلا خوبه
حتی میشه وقتی منفی میخوره بازم بخری
تا 30 الی 40 احتمالا بره یعنی 250 الی 300 سود رو میده دیگه
بقیش بر میگرده به تصمیم خودتون و چیدمان سبد که بعد از این سود بفروشید یا ریسک بیشتری بکنید که بازم رشد بکنه یا اینکه کلا خریدید که یه گوشه باشه واس خودش

البته من توصیه میکنم عرضه های اولیه رو هر چند وقت یه بار یه سر و سامونی بهشون بدید . اینکه 50 تا عرضه اولیه توی پورتفو باشه اصلا توجهی نداره و کلا یادتون میده کدوم حق تقدم داره کدوم جایزه کدوم دی پی اس داده کدوم با سجام میریزن کدومو باید بری بانک و ...

کلا تعداد سهام پورتقوی از 30 تا دیگه تجاوز نکنه ! وسپهر شرکت سرمایه گذاریه و شرکت های سرمایه گذاری هم سهم های خوبی هستن

اگه دلار به سمت 35 حرکت بکنه من نظرم اینه بیشتر از 30 یا 40 درصد میده ! وقتی کل بازار سبز یک دست باشه به خاطر جهش دلار ، کلا کمبود سهام به وجود میاد و خریدارا فقط میخوان بخرن هرچی راه داد میخرن . الان زوده نظر بدیم ...
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/M70Q-gXQvw66K7lFXQQvTGsHbwhPD2vUDBTtr-B8LxfV4FQFBqjU7p8oHAzaBXADm1KsgXRQGt-EwIeMujeFWSyFiFAODxUcZIjZC1Cbr6bFCr6ON-0OtMJzC43iG5JPvmTFTXIttq_EPdhph_TW6arlc91A8N6FOBO72LuQfXizNSHIReaEoHa26fkurm-i

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان این ممنوعیت خرید و فروش روزانه فقط بدیشو گفتم
خوبی هم داره ها ! از اون هیجانات بی مورد که طرف مثبت 5 میخرید و منفی 5 میفروخت هم کم میکنه:p

عرضه های اولیه خیلی کم پیش میاد بعد از عرضه فورا منفی بخورن
عرضه اولیه بلند مدت کلا خوبه
حتی میشه وقتی منفی میخوره بازم بخری
تا 30 الی 40 احتمالا بره یعنی 250 الی 300 سود رو میده دیگه
بقیش بر میگرده به تصمیم خودتون و چیدمان سبد که بعد از این سود بفروشید یا ریسک بیشتری بکنید که بازم رشد بکنه یا اینکه کلا خریدید که یه گوشه باشه واس خودش

البته من توصیه میکنم عرضه های اولیه رو هر چند وقت یه بار یه سر و سامونی بهشون بدید . اینکه 50 تا عرضه اولیه توی پورتفو باشه اصلا توجهی نداره و کلا یادتون میده کدوم حق تقدم داره کدوم جایزه کدوم دی پی اس داده کدوم با سجام میریزن کدومو باید بری بانک و ...

کلا تعداد سهام پورتقوی از 30 تا دیگه تجاوز نکنه ! وسپهر شرکت سرمایه گذاریه و شرکت های سرمایه گذاری هم سهم های خوبی هستن

اگه دلار به سمت 35 حرکت بکنه من نظرم اینه بیشتر از 30 یا 40 درصد میده ! وقتی کل بازار سبز یک دست باشه به خاطر جهش دلار ، کلا کمبود سهام به وجود میاد و خریدارا فقط میخوان بخرن هرچی راه داد میخرن . الان زوده نظر بدیم ...
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/M70Q-gXQvw66K7lFXQQvTGsHbwhPD2vUDBTtr-B8LxfV4FQFBqjU7p8oHAzaBXADm1KsgXRQGt-EwIeMujeFWSyFiFAODxUcZIjZC1Cbr6bFCr6ON-0OtMJzC43iG5JPvmTFTXIttq_EPdhph_TW6arlc91A8N6FOBO72LuQfXizNSHIReaEoHa26fkurm-i
آخرش باید همه این جک و جونورها رو با هم ترکیب کنی تا یک سهام باز ازش دربیاد:p(فعلا شد گرگ کتک خورده وال استریت و آفتاب پرست و سنجاب یه چندتا جک و جونور دیگه هم ترکیبش کن مثلا کوالا هم برای شرایط الان مناسبه تا سریع نریم تو صف فروش و با عجله کاری رو انجام ندیم :p ;))

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
امیدی به این پورتفو هست ؟
Untitled.jpg

اون 500 تا سرجاشه با همون قیمتی که هست
1375 تا حق تقدمه ، که میتونه با قیمت روزش که مثل سهام بر اساس عرضه و تقاضا مشخص میشه ، بفروشه یا اینکه به ازای هر 1 دونه حق تقدم 1000 ریال به شرکت پرداخت بکنه و اون 1375 تا رو به سهام عادی با همون قیمت خود سهام تبدیل بکنه . یعنی 137500 تومن میده و 1375 تا سهم بعد از چند ماه به سهام های عادیش اضافه میشه با هر قیمتی که سهم داشته باشه:p
سوال دیگه , حالا اگر اون صدتومن حق تقدم به ازای هر سهم رو واریز نکنه چطور میشه ؟
ضمن اینکه این 1375 تا حق تقدم رو کی میتونه بفروشه چون الان ظاهرا بسته هست

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سوال دیگه , حالا اگر اون صدتومن حق تقدم به ازای هر سهم رو واریز نکنه چطور میشه ؟
اگه نده بعدا حق تقدم های استفاده نشده را حراج میکنن و هرچقدر فروختن به دوستتون میدن . هیچوقت این رو توصیه نمیکنم . مثل اینه لقمرو دور سرمون بچرخونیم
پس یا بفروشه یا حق رو واریز بکنه . برای واریز هم دو هفته آخر اقدام بکنه . اگه هم حق خیلی بالاتر از ارزندگی خودش رفت و سهام هم صف خرید نبود میتونه بفروشه سهام رو بگیره

البته از نظر من شل عاب هیچ توجیهی برای خریدش وجود نداره .... نظر شخصیه .... ولی من دوسش ندارم:D
من فقط توضیحات حق تقدم رو دادم . یوقت پول واریز نکنه فکر کنه همیشه سهامداری روی هر سهمی خوبه:rolleyes:
ضمن اینکه این 1375 تا حق تقدم رو کی میتونه بفروشه چون الان ظاهرا بسته هست
از هروقت باز شد تا 2 ماه فرصت داره اگه تمدید نشه . اطلاعیه کدال رو باید نگاه بکنه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز ۶۰ درصد شبندر در قیمت ۴۴۰۰ فروختم ،فکر میکردم امروز ۴ مهره نگو پنجمه:oops:
به هر حال طی روزهای گذشته موفق شدم بقیه پولو جور کنم و این ۴۰ درصد باقی مانده به سرمایه بورسم اضافه شد که اتفاق مهمی برای منه
با احتساب کارمزد و... حدود ۱۷ درصد ضرر به این ۶۰ درصد وارد شد :confused:

،ولی به شدت از اتفاقی که افتاده راضیم و اگر این سهمو نمیخریدم ،نمی شد پول جمع کنم و سرمایه پراکنده میموند ،این ۴۰ درصد انقدر میمونه تا جبران ضرر بشه و وارد سود بشم ،به امید خدا

اینم از قصه من و شبندر :cool:

اما نکته جالبی که امروز بهش برخوردم در مورد سرمایه گذاری خارزمیه که داره بیش از ۶۰ درصد کمتر از ارزش واقعیش معامله میشه!!!

یا من بدجور اشتباه کردم در حساب کتاب ،یا واقعا این اتفاق افتاده که خیلی عجیبه و ندیدم چنین چیزی تا الان (البته پرتفو متعلق به مرداد ماه بود)
دوستانی که میتونن بررسی کنن که من اشتباه کردم یا واقعا اینطوره

پ ن : توصیه یا هر چیز دیگه ای نیست،کلا هیچوقت به حرف من کاری نکنید;)

p9q

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سهام وبلمت که بعد از افزایش سرمایه تو این جریان افت شدید بورس باز شد. فکر کنم حالا حالاها نره بالا. ولی تگه برخی از دوستان محاسبه کرده که چه زمانی قرار این سهام روبه سود بره ممنون میشم بگه

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوستان من تازه وارد بورس شدم. یه نکته ای برام عجیب . در هر گروهی برخی سهام ها رفتارشون خیلی عجیبه
مثلا در گروه فلزات اکثر سهم ها رشد کردند و تقریبا موازی بالا پایین می شوند ولی ذوب فاصله قیمتی زیادی داره.شرکت با سابقه ای هم هست و اخبار خوبی هم مرتب میاد ازش. دلیل خاصی داره این مورد؟ تحلیل خاصی داره؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
لامصب یه ماهه قشنگ عذاب داده :p
بقیه صندوقام مثبت تازه بالاتر از NAV ، این یدونه هم زیر NAV هم خود NAV کاهشی ! ایکاش میشد تصمیمو بلاک بکنم
bav3_154fs759111.gif

بهترینا همون آکورد ، اوصتا ، فیروزا ، یاقوت و اعتماد هستن ( از نظر من )
سلام
صندوق تصمیم مدتی من را هم اذیت کرد . من دیگر دور و بر این صندوق نرفتم . به نظرم فیروزآ خیلی از این بهتر است و حرکت بهتری دارد .

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
شنیدم داخل مساجد کلاس اموزش بورس میزارن

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
سهام وبلمت که بعد از افزایش سرمایه تو این جریان افت شدید بورس باز شد. فکر کنم حالا حالاها نره بالا. ولی تگه برخی از دوستان محاسبه کرده که چه زمانی قرار این سهام روبه سود بره ممنون میشم بگه
یک چیزی رو شفاف خدمت شما عرض کنم، هیچ کس تاکید می کنم هیچ کس اطلاعی از رفتار آینده سهم نداره، مگر اینکه رانت اطلاعاتی داشته باشه یا بازیگر اصلی باشه
ما صرفا بر اساس بنیاد، تکنیکال و ترکیب این دو احتمال هایی رو مطرح می کنیم ولی هیچ تضمینی برای درستی شون وجود نداره، یک سهم با فاندمنتال بسیار عالی و تکنیکال پیشرو میتونه مدت ها در جا بزنه و برعکس سهمی بدون بنیاد و منطق تکنیکال صعود شارپی انجام بده. اما آگاهی از بنیاد و علوم آمار، ریسک ضرر و زیان رو کم میکنه.
تا فراموش نکردم هم عرض کنم در بازار بورس ایران که به شدت وابسته به اخبار سیاسی هست، اگر کسی پیش بینی کرد قیمت در فلان روز و فلان ماه به این مقدار میرسه، کمی به اعتبارش شک کنید. خود بنده هم در گذشته دچار این اشتباه می شدم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
توصیه به خرید ، فروش یا نگهداری نیست ...

خوب گزارش فروش 1 ماهه قهکمت اومد
برای قهکمت داران
قیمت شکر این ماه نسبت به ماه قبل از کیلویی 4250 تومن به 6300 تومن افزایش پیدا کرده یعنی تقریبا 50% رشد قیمت فروش محصولات !
مجموعا رقم ریالی فروش این شرکت طی این ماه 2 برابر ماه قبل شده
نسبت به سال گذشته همین موقع مبلغ ریالی فروش 6 ماهه شرکت 116 میلیارد بیشتر شده ! و از نظر درصدی هم معادل 45% افزایش درآمد برای شرکت داشتیم :cool:

اما نکته مهم اینه که میزان تولید شرکت نسبت به پارسال همین وقع خیلی کم بوده ! چرا کم بوده ؟! نمیدونم ! به خاطر اعلام تعرفه جدید شکر نیمه دوم خرداد باشه که نیاز به افزایش قیمت داشتن ! حجم تولی کاهش پیدا کرده بود و بعدش افزایش پیدا کرده به شکلی که شهریور امسال 20 برابر شهریور پارسال شرکت تولید داشته ( توی یک ماه ! )
قیمت جدید ، بالا رفتن تولید ...
دوسش دارم :p

ارزش منصفانه شرکت طبق محاسبات من بین 35 تا 38 تاست . با دلار قدیم . فعلا دلار رو به روز نمیکنم چون ممکنه دلار کاهش داشته باشه ( امیدوارم ) قیمت آخرین معامله هر برگ سهم این شرکت 44100 بوده یعنی حبابی بین 15 تا 20 درصد داره
از نظر تکنیکالی هم قبلا یه پست گذاشتم که بعد از 40 درصد اصلاح به کف کانالش رسیده بود .باید ببینیم از کانالش خارج میشه یا نه ، اگه خارج نشه که توی کانال بازی میکنه ولی اگه خارج بشه پتانسلی کاهش قیمت 20 درصدی داره:p

بالا