الآن کسی که با این شرایط جدید مثل قبل بخره و بفروشه چی میشه ؟
کد بسته میشه یا معامله انجام نمیشه ؟
یه حسی بهم میگه ظاهرا این قانون رو گذاشتن تو عمل شاید اینکار برای خودشون انجام نشه !
یا اگر منو شما هم انجام بدیم اتفاقی نیوفته نمیدونم ..
واقعا منم نمیدونم
این قانون صرفا نوسانگیری روزانه رو از بین نمیبره که دوستی بیاد به نوسانگیری تیکه بندازه ، اصلا ماهیت اختیار سرمایه خودش رو زیر سوال برده !
برای منم فعلا شفاف نیست ، منتظر میمونیم ببینیم چی به چیه !
ولی آقا من مالمه امروز خرید میکنم ، یدفه یادم میوفته چک دارم ، میخوام بفروشم ! اختیار مال رو از آدم سلب میکنن !
ممکنه من 10 میلیون سهم داشته باشم قصد خروج هم داشته باشم . توی منفی 5 امروز 10 میلیون تا هم اضافه میکنم که با 10 میلیون قبلیم
که چند ساله دارمش ، امروز توی مثبت 5 خروج بزنم ! و شاید مطمئن باشم روز بعدش قراره منفی بشه ! اینطوری کل 20 میلیون رو نمیتونم بفروشم یا 10 میلیون جدید رو ؟
شاید من صبح سهم x رو بخرم ولی یکدفعه سهم y شروع به کاهش میکنه و موقعیت خرید فوق العاده ای ایجاد میشه . از اونجایی که مالمه دوست دارم کارمزد کارگزاری و مالیاتش رو بدم یکم از سهم x رو بفروشم تا y بخرم !
نوسانگیری به کنار ! بازار یه قوانینی داره ! من هرجایی عشقم بکشه و احساس بکنم یه سهمی از منفی 5 میخواد مثبت 5 بشه ، منفی میخرم که تو مثبت بفروشم ! ریسکش رو قبول کردم ! تخصصش رو دارم ! تجربش هم دارم ! کسی از مسئولین حق اینو نداره جلوی کسب منفعت من رو بگیره ! نوسان سهم هم یه چیز طبیعیه و باید باشه !
چرت ترین و بیخود ترین قانونه !
خلافکارا هم به قوانین خودشون پایبند هستن ! اینا قوانین خودشون رو امروز نقض کردن !
شاید خیلی اثر منفی روی بازار نزاره ولی کلا آزاد دهندست !
حتی حمایت ها رو هم از بین میبره ! یکی شای بخواد با 10 میلیارد طی 1 روز سهمش رو متعادل بکنه ! بالا میره بفروشه ، پایین میاد بخره و اینکار رو اینقدر انجام بده که سهم کنترل بشه ! معاملات الگوریتمی رو برداشتن ! اوکی ولی دیگه با این قانون سهم ول میشه ! یه جاهایی شاید بازیگر بخواد سهمش رو این مدلی کنترل بکنه
یه جاهایی بازیگر شاید بخواد سهم بیشتری جمع بکنه وقتی مثبت میشه بفروشه که بیاد پایین بیشتر بخره تا روزایی که قفل صف خریده بتونه مبنا رو پر بکنه !
من نمیدونم یعنی مسئولا به این چیزا فکر نکردن همچین چیزی رو میگن ؟!